Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez dubt over PSV'er: ‘Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo’n dip wél erg’

Laatste update:

Kenneth Perez heeft genoten van Johan Bakayoko afgelopen speelronde. De PSV'er legde een uitstekende wedstrijd op de mat tegen sc Heerenveen (0-8 winst), en was daarin op schitterende wijze goed voor de 0-6. Perez vraagt zich echter af of Bakayoko zijn vermeende vraagprijs waard is. "35 miljoen is toch best wel heel veel geld?", stelt de analist bij Dit was het Weekend.

PSV speelde Heerenveen donderdag van het kastje naar de muur, resulterend in de grootste uitzege ooit voor de Eindhovenaren. Bakayoko is een van de PSV'ers die wordt uitgelicht bij Dit was het Weekend.

Presentator Jan Joost van Gangelen refereert direct aan afgelopen transferzomer, waarin Bakayoko voor 35 miljoen euro naar Brentford had kunnen verkassen. "Nu is hij duurder!", jubelt Van Gangelen bij beelden van de 0-6.

Perez zet al vraagtekens bij het initiële bedrag. "35 miljoen, dat is toch best wel heel veel geld?", aldus de Deen. "Voor een speler die het nu één jaar goed gedaan heeft, en er eigenlijk alleen maar in is gekomen omdat Gakpo en Madueke weggingen. En sommige mensen zouden het belachelijk vinden als hij 'maar' voor 35 miljoen weg zou gaan."

Perez vindt dat Bakayoko constanter moet worden om een dergelijk bedrag recht aan te doen. "Hij is zeer talentvol, echt geweldig om naar te kijken en hij leeft ook voor de sport. Maar ook hij heeft een dip van vier tot zes weken gehad, waarin hij geen goals of assists had en alleen maar voor zichzelf speelde. Dat is niet erg, maar als je hoort dat hij 35 miljoen moet kosten, is het wél erg."

Marciano Vink, die ook in de studio is aangeschoven, is minder onder de indruk van het bedrag. "Madueke was eigenlijk nooit fit. Zelfs dáár werd 35 miljoen voor betaald. Wij hebben het nu over een vormdipje, dus waarom zou hij (Bakayoko, red.) geen 35 miljoen kunnen kosten als Engelse clubs dat willen betalen? Hij is Belgisch international, ze gaan naar een EK, hij heeft een goed seizoen en is ook in de Champions League een aantal keer beslissend geweest", aldus de analyticus.

De twintigjarige Bakayoko speelt momenteel pas zijn eerste volledige seizoen in de basis bij PSV. De vleugelaanvaller kwam deze jaargang vooralsnog tot 45 wedstrijden, waar hij dertienmaal scoorde en veertienmaal aangever was. Ook verzamelde hij inmiddels elf interlands voor het Belgische nationale team. De kans is groot dat bondscoach Domenico Tedesco Bakayoko komende zomer meeneemt naar het EK.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Bakayoko is...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij gaat dat wel opleveren ook al vind ik hem niet klaar voor een topcompetitie. Brentford blijft wel een aparte. Die strooien met geld. Geven zelfs bijna 40 miljoen uit aan die matige spits van Brugge.

29 april 2024 om 09:53

Dat gaat hij waarschijnlijk wel opleveren ja maar Perez zegt niks raars als hij denkt dat het bedrag wat aan de hoge kant is voor een speler die zich soms ook wekenlang niet echt nadrukkelijk laat zien. Begrijp me niet verkeerd het is een leuke speler maar ik ben niet Blown away ofzo van hem. Ik heb een pure liefde voor wingers met een leuke actie dus hij zou al een streepje voor moeten hebben maar ik vind hem gewoon een ok speler.

Vind dit gewoon voor de eredivisie goed ,maar dit is geen top speler en zal ook nooit een topper worden , stapje hogerop gaat hem niet lukken, vind Madueke veel beter en explosiever maar zal ook nooit een topper worden

28 april 2024 om 21:38

Bakayoko kan echt wel heel ver komen hoor. Hij komt namelijk zijn man altijd voorbij alleen is zijn rendement laag. Tegen Dortmund draaide hij die Maatsen helemaal dol alleen elk schot gewoon matig. Als hij daar op kan trainen en gewoon beter wordt in het afronden. Dan wordt bakayoko een hele goede speler. Want dan had hij er van zijn 6 schoten tegen Dortmund er ook 1 of 2 gemaakt en ga je gewoon door.

40+ en aanvullende bonussen moet wel lukken. Erg dreigende speler. Maakte donderdag ook weer een prachtige goal, 5e doelpunt op een rij.

29 april 2024 om 09:55

Mooie goal inderdaad. Is ook regelmatig delen van de wedstrijd afwezig.

Internationaal, vorig seizoen al een bod van 35 miljoen afgewezen (terwijl hij dus amper speelde) en dit seizoen heeft hij prima cijfers voor zo een jonge speler. Daarnaast basisspeler bij de kampioen van Nederland en CL gespeeld. Deze analist beweert nu dat 35 m heel veel geld is. Hij gaat minimaal voor 55.

29 april 2024 om 09:56

Maak er anders 100 miljoen van omdat hij bij de kampioen speelt en CL heeft gespeeld.

Voor 35 mln zou ik hem echt niet laten gaan hoor. Hij heeft goede statistieken, veel potentie, is international, nog heel jong en staat er goed op bij veel Europese clubs.

28 april 2024 om 21:55

Voor 35 mln moet je er een strik omheen doen.
Leuke speler, maar ik heb het idee dat er nog heel veel meer van dit soort spelers rondlopen.
Ik kan me niet voorstellen dat je dit niet kan oppikken in Scandinavie/Zuid-Amerika/Afrika.

28 april 2024 om 22:15

Voorlopig loopt er niemand anders bij PSV die dit laat zien (al heeft Lang wel de potentie) en zijn ook de buitenspelers van een Feyenoord of Az/ajax lang niet zo dreigend. Dat makkelijk oppikken valt dus vies tegen.

29 april 2024 om 06:06

Minteh heeft toch net zoveel dreiging, en misschien wel meer?
Is ook 2 jaar jonger, dus die kan weleens op een hoger niveau zitten dan Bakayoko op dezelfde leeftijd.

29 april 2024 om 07:18

Klopt, maar die is Feyenoord gewoon weer kwijt hoor. Als ze het leuk doen, ben je ze weer kwijt!

29 april 2024 om 09:57

Iedereen met een beetje kwaliteit raak je kwijt als je het ff leuk doet 🙂 in Amsterdam weten we daar alles van. De Nederlandse competitie zal altijd klein blijven hoe goed we het ook doen in europa. Ze walsen gewoon binnen met hun vette portemonnee met 100m tv gelden en leggen gewoon neer wat er gevraagd wordt 😞

Bizar dat dat soort clubs de krenten uit de pap kunnen halen tegenwoordig bij de NL clubs.
Vroeger gingen de betere voetballers van onze topclubs echt alleen naar de top van de buitenlandse competities.

De verschillen zijn echt enorm.

Ook een tonali vorig jaar van Milan naar Newcastle bv. Helemaal gek.

28 april 2024 om 21:44

Vroeger...vroeger....toen had je nog die buitenlanders regel, toen was her ook niet mogelijk.
Toen dat afgeschaft werd kwam ook het grote snelle geld om de hoek kijken.
In Engeland zijn bankzitters tegenwoordig al spelers met ongeveer 40 miljoen om de nek soms wel meer.
Niets meer aan te doen helaas.

28 april 2024 om 22:21

Seedorf ging van Champions League winnaar Ajax (en later wereldcup winnaar) naar Sampdoria. 29 jaar geleden.En niet heel lang geleden ging vanuit Ajax Frenkie de Jong naar Barca, De Ligt naar Juve, Donny naar United, Ziyech naar Chelsea, Onana naar Inter, Mazraoui naar Bayern, Gravenberch naar Bayern... dus het is van alle tijden dat ze of direct naar de absolute top gaan of alleen naar een topcompetitie.

35 miljoen voor in Italië of België ik zie hem niet uitblinken in de pl

En dan Opoku van AZ halen.
Talentvol en zelfde type speler

28 april 2024 om 21:56

Je bedoelt Poku? Die mogen ze voor een mooi bod prima ophalen! Alle andere buitenspelers krijg je er als een package deal bij

1 mei 2024 om 19:50

ja ik bedoel ooooo Poku
Ja, maar dat is gewoon toch een prima talent op de flanken?

Althans, bij Emmen zijn we wel al snel onder de indruk als je de achterlijn kan halen

Ik vind Bakayoko talentvoller dan Gakpo en Madueke.
Gakpo kon indrukwekkende cijfers overleggen, maar zijn handelingssnelheid is te laag om op topniveau echt mee te kunnen.
Madueke oogt spectaculairder en heeft een wat beter schot. Maar heeft o zo vaak balverlies.
Bakayoko heeft zelden balverlies, is enorm sterk in de 1 tegen 1 duels.

30 april 2024 om 10:43

Maar Bakayoko vind ik momenteel vooral een one-trick-pony, naar binnendraaien en uithalen. Ja, soms vliegen ze er mooi in zoals tegen Heerennveen, maar meestal moet je als supporter opletten om hem niet tegen je aan te krijgen. En ja, Robben deed dit ook, maar veel effectiever. Bakayoko is vrij simpel te verdedigen. Grootste gevaar komt van hem, wanneer hij met rechts voorzet. Aangezien iedere verdediger weet dat hij 90% van de gevallen naar zijn linker kapt.

Met de statistieken, het talent en de leeftijd van Bakayoko denk ik echt dat PSV niet akkoord zou moeten gaan met een bod van 35 miljoen. Ik denk dat je toch richting de 50 miljoen moet proberen te onderhandelen, in de huidige markt is dat niet eens een heel absurd bedrag. Brands en Stewart hebben al aangegeven een vertrek van Bakayoko te verwachten maar ik denk eerlijk gezegd dat het voor de ontwikkeling van Bakayoko beter zou zijn als hij nog één seizoen bij PSV zou blijven.

Het zijn absurde bedragen maar als hij een goed EK speelt kan hij zomaar 50 mio gaan opbrengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren