PiskopatFB - Kwartfinale Champions League en Halve Finale Europa League
    Kadikoy. - Dat Fenerbahce, Galatasaray al 10 jaar wint in eigen stadion Sukru Saracolgu !
  •
    FB=#1 - Te veel om op te noemen, maar Fener is een grote mooie herinnering sinds de dag dat ik Fenerli ben
  •
    FB19-07 - Kampioen in onze 100''ste jaar. 6-0 Galatasaray. Kwartfinale CL. Winst Manchtester United in 1996.
  •
    Robinho1907 - Kampioen in ons 100e jaar, Champions League Kwartfinale en natuurlijk de 6-0
  •
    Azize - toen we gingen omkopen en racistisch met bananen.
  •
    GFBALMELO - Mooitste herinnering is de penalty-serie tegen Sevilla, daardoor plaatsing Kwart-finale Champions League
  •
    fener12345 - Dat Fenerbahce met 3-0 won van Manchester United. Tuncay Sanli maakte toen een Hattrick.
  •
    cakirtas - 6-1 winnen van Cim bom bom
  •
    - 6 november 2002. Galalasaray verliest met 6-0 van Fenerbahce. De jaren hierop hebben we als FB supporters maar 1 ding gehoord: bizim bir uefa kupamiz var(wij hebben een uefa beker). In t jaar 2250 zullen ze nog steeds komen met wij hebben een beker. hahaha
  •
    GeleKanarie - Dat we al 12 jaar niet van Galatasaray hebben verloren in Sükrü Saracoglu, met als hoogtepunt de 6-0 overwinnen op 6 december 2002.
  •
    ForzaFener - De 0-1 overwinning op Old Trafford tegen het grote Manchester Utd in de Champions League van 1996/1997. United was tot deze wedstrijd 40 jaar ongeslagen in eigen huis in de Europese wedstrijd. Fenerbahce maakte hier een mooie einde aan door een fraaie goal van Bolic in de 77e minuut.
  •
    Yellowstar - fb 2 - 1 chelsea FB 6 - 0 6s
  •
  •
    NuriSahin#5 - Kwartfinale Champions League
  •
    F24B - De winst tegen Sevilla in Spanje. Na de 2-0 in 10 minuten geloofde ik er niet meer in maar alsnog gingen we door.
  •
    Alperen_Fener - FB 2-1 Antalya. Nani laatste minuut goal (freekick), was toen tussen de fans :)
  •
    meliloko - Kwart finale Champions League 2007-2008. Fenerbahce - Chelsea, Deivid de Souza schoot in de kruising van wel 20 meter verraf. Ze wonnen met 2-1 FB!
  •
    fenerf - Europa league halve finale
  •
    10_Alex_10 - Omhal Luciano tegen BJK! Luciano derby killer!!!
  •
    11RvP11 - 2005.. Kampioen geworden en gewonnen uit bij galatasaray tijdens de 100. jarige bestaan van galatasaray. en natuurlijk de kampioenschap tijdens onze 100. jarige bestaan.
  •
    Furkie - Onze Champions League ervaring met in de kwartfinale tegen Chelsea. Als we iets dichterbij mogen kijken is het jaar met Nani, Van Persie etc. ook een mooie herinnering. Helaas hebben we toen geen prijzen gepakt.
  •
    FB19O7 - De 6-0 tegen Galatasaray een wedstrijd wat ik nooit uit m''n herrineringen wil wissen. FENERBAHCE(L)
  •
    Qarizma07 - De wedstrijd tegen Sevilla van 07/08 . Vergeet ik nooit meer. Ik zeg altijd : vind een filmpje van deivid in cl zet je speakers op het hardst doe de deuren en ramen dicht . Als je na de eerste goal geen kippenvel krijgt ben je geen fenerbahce fan :D
  •
    gultekinugur - fb 6 - gs 0
  •
    Guiza09 - Er zijn teveel om op te noemen: Fenerbahce 3-2 Sevilla en 2-3 Sevilla (penalty''s) Fenerbahce 2-1 Chelsea (doelpunt Deivid) Fenerbahce - Galatasaray (alle thuiswedstrijden die we hebben gewonnen) Fenerbahce 6-0 Eriyesspor
  •
    FB-BRUNOALVES! - De 1-2 overwinning in de openingswedstrijd van Turk Telekom Arena tegen galatasaray
  •
    FaNaTiQq - Teveel om op te noemen, Doelpunt van Nobre en 1-0 winst tegen aarstrivaal Galatasaray en hiermee het kampioenschap live vieren in het stadion!!! Daarnaast een derby alleen maar 1 lied gezongen met het publiek en 4-0 winst!!! En penaltyreeks tegen Sevilla, ook onvergetelijk!!
  •
    mesutozil50 - 3x achterelkaar van gs gewonnen& & 10 jaar niet verloren en niet gelijkspel thuis tegen gs
  •
    Fenerbahce_ - Doelpunt van Deivid tegen Inter (1-0) Die ik inde café keek. Doelpunt van Deivid tegen Chelsea (2-1) En de doelpunt van Lugano tegen FC Twente!