Herinneringen
Favoriete voetballers
Nieuwe fans
  •
    Lagarto1990 - 5-3 tegen Benfica, 2-0 achter en dan in eigen stadion, 5 doelpunten in 25 minuten.
  •
    Josemar - Seizoen 2007/2008 Halve Finale van de Portugese beker. Een van de mooiste wedstrijden die ik ooit heb gezien. De Classico Sporting-Benfica. Al na een half uur spelen stond het 0-2 voor Benfica. Sporting speelde in de 2de helft goed, maar de doelpunten wilden maar niet komen. 65ste minuut, nog steeds 0-2. Moutinho schiet tegen de lat en opeens geloven we er weer in. Vervolgens maakte Sporting er 3 binnen 10 minuten: 3-2. Uit het niets komt de 3-3 en een minuut later de 4-3. In blessuretijd de verlossernde 5-3. Wat een wedstrijd was dat! Mooiste Herrinering: Seizoen 1999/2000, als negenjarige jongen maak ik het voor het eerst mee, Sporting werd Landskampioen! Vele trouwe supporters hebben er maarliefst 18 jaar op moeten wachten, want in 1982 behaalde Sporting destijds pas voor het laatst de titel. Sporting won de kampioenswedstrijd met 4-0 van Salgueiros, die wedstrijd vergeet ik nooit meer!
  •
    DannySCP - AZ Alkmaar-Sporting Clube de Portugal 3-2 laatste minuut ´´+120´´ FC Twente-Sporting Clube de Portugal 1-1 laatste minuut ´´94´´