Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan weet achterstand in laatste twintig minuten volledig weg te poetsen

Laatste update:

AC Milan heeft een zeer moeizame overwinning behaald in de Serie A. De ploeg van trainer Stefano Pioli stond in de tweede helft met 2-1 achter bij middenmoter Frosinone, maar wist in de slotfase orde op zaken te stellen: 2-3. Het als derde geplaatste Milan heeft nu vier punten minder dan nummer twee Juventus, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft. Frosinone staat veertiende.

Pioli stelde Tijjani Reijnders zoals verwacht in de basis op. De Oranje-international stond centraal op het middenveld naast Yacine Adli, terwijl Ruben Loftus-Cheek op 10 zijn kunsten mocht vertonen. Spits Olivier Giroud werd geflankeerd door Rafael Leão en Christian Pulisic. Aan de kant van Frosinone verscheen Abdou Harroui, ex-Sparta Rotterdam, aan de aftrap.

Milan kwam na ruim een kwartier spelen op voorsprong. Leão had een schitterende voorzet in huis tot bij de tweede paal, waar Giroud liet zien uitstekend te kunnen koppen. Frosinone claimde dat Reijnders in de aanloop naar die goal een overtreding had begaan, maar de protesten leverden niets op: 0-1.

De voorsprong van Milan kwam al snel in gevaar na een uitstekende actie van Harroui, die slalomde in de zestien en de bal afleverde bij Marco Brescianini. De linksback maakte het Mike Maignan simpelweg niet moeilijk genoeg. De Franse goalie bracht even later uitstekend redding op een poeier van Demba Seck.

Frosinone bleef drukken en kreeg een strafschop, nadat een voorzet vanaf rechts op de uitgestoken arm van Leão belandde. Arbiter Luca Pairetto wees naar de stip en zag Matías Soulé de strafschop uitstekend in de hoek plaatsen: 1-1. Milan ging direct weer op zoek naar de voorsprong, maar het ontbrak aan de benodigde scherpte bij i Rossoneri.

Ook Maignan zag er na een minuut of 65 spelen niet goed uit. De Fransman leek een schot van Luca Mazzitelli uit een lastige hoek te kunnen keren, maar liet de bal langs zich heen glippen: 2-1. Toch wist Milan al snel de stand gelijk te trekken. Een voorzet naar de tweede paal belandde bij Giroud, die terugkopte op Matteo Gabbia. De Italiaan kopte van dichtbij binnen: 2-2.

In de slotfase bleef Milan aanzetten. Pioli bracht onder meer Luka Jovic in het veld en nadat de Serviër de bal met het nodige fortuin voor zijn voeten kreeg, schoof hij overtuigend binnen: 2-3. In de slotfase hield Milan betrekkelijk eenvoudig stand, waardoor de voorsprong niet meer in gevaar kwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een gewonnen wedstrijd dat uit de tenen moest komen. Tis dat Milan aardige aantal goals en effectieve wissels heeft anders stonden we middenmoot.Zag 2 weken geleden een stat dat Milan ondanks wisselvallig vorm toch 2 punten meer had dan in het kampioensjaar, dus dat Pioli het niet eens zo slecht doet. En tis ook niet zo slecht, spelers lopen met hem weg, maar hij zit wel op z’n top, AC Milan is toe en klaar om weer stapje hogerop te zetten; Pioli bewerkstelligde stelselmatig weer CL halen en ook dit jaar zitten we 14 punten van de nummer 5, en ons weer kampioen gemaakt, maar nu moeten we het extra stapje maken en dan heb je ook een andere coach nodig. Bijvoorbeeld, Pioli geeft veel te veel krediet aan de basis spelers, terwijl beloon eens de wissels. Juist wissels pakken punten voor Milan dit seizoen. Jovic 7 goals dit seizoen waarvan 5 in de competitie met gemiddelde van 1 goal per 100 minuten maar nooit mag hij eens basis staan. Simic speelde sterk in de tijd dat alles behalve de materiaal man geblesseerd was, laat hem dan staan ipv Kjaer dan over 2 maanden 35 word…Leuk ploegje trouwens dat frosinone. Soule ruwe diamant, goud voor juve. Jorge vind ik echt tegenvallen Enfin. Op naar Napoli. Zonder Reijnders, maar geen probleem want Bennacer is terug die ook nog eens slag beter is dan de nederlander

3 februari 2024 om 22:23

Maar zou je jovic echt als basis willen zien? Giroud doet het toch nog eigenlijk best goed?

3 februari 2024 om 22:45

Ja zeker. Giroud doet het goed, maar heeft ook z’n mindere punten en dagen. Jovic verdiend een kans

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren