Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op

Laatste update:

Ajax heeft een nieuwe hoofd- en shirtsponsor voor de jeugd gevonden, zo weet Mike Verweij, Ajax-watcher voor De Telegraaf te melden. De club gaat in zee met uitzendbureau Olympia en heeft een overeenstemming bereikt tot medio 2027.


Ondanks de sportieve malaise is het Ajax toch gelukt om een nieuwe sponsor aan zich te binden. Hoeveel geld er met de deal gemoeid is, wordt niet duidelijk. Verweij schrijft wel dat het gaat om een miljoenenbedrag.

Olympia vervangt de huidige jeugdsponsor: Acronis. Het technologiebedrijf blijft verbonden aan de Amsterdamse club en gaat zich richten op het eerste elftal van Ajax.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Olympia wordt ook de hoofdsponsor van de Future Cup. het jeugdtoernooi, dat tijdens Pasen wordt gespeeld op Sportpark De Toekomst, gaat vanaf nu de Olympia Future Cup heten.

Olympia bestaat al ruim vijftig jaar en heeft 130 vestigingen verdeeld over heel Nederland. Het uitzendbureau biedt dagelijks werk aan ruim 15.000 mensen.

Verweij voegt eraan toe dat deze sponsordeal wel eens het laatste kunstje zou kunnen zijn van Menno Geelen als commercieel directeur bij Ajax.

Alex Kroes werd vorige week donderdag benoemd tot titulair technisch directeur en keert niet terug als algemeen directeur. De naam van Geelen wordt in verband gebracht met de functie. Komende weken wordt daar meer over bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer klasse werk van Geelen. En dat ondanks de malaise waarin de club zich bevindt. Ik zie hem liever in deze functie dan in de functie van AD, door al het goede werk wat hij levert in de huidige functie.

30 april 2024 om 11:28

Dat Geelen geweldig werk levert als commerciële man is duidelijk. Hem benoemen naar algemeen directeur zou dan ook t.a.v. zijn presteren terecht zijn. Ben ook benieuwd of hij in die rol wellicht nog meer positieve impact op Ajax kan leveren!

30 april 2024 om 11:35

Zeker. Maar als iemand iets goed kan en daarom iets anders moet gaan doen is niet per se een succes. Maar ben t met je eens hoor.

30 april 2024 om 12:38

Snap dat ook niet helemaal. Je hebt dus bij Ajax momenteel 1 iemand rondlopen die dus wel goed is in z’n werk. De rest presteert niet of vecht elkaar de tent uit. En dan wil men die ene persoon die wel gewoon goed werk levert op een andere functie zetten?

30 april 2024 om 14:26

Het is ook een revolutionair idee om iemand die goed is in zijn werk te promoveren...

30 april 2024 om 15:01

De vraag is in hoeverre je van een echte promotie kan spreken. Een goed commercieel directeur maakt je niet per se een goed algemeen directeur. Wij als buitenstaanders kunnen dat in ieder geval niet beoordelen op basis van een mooie sponsordeal.

30 april 2024 om 12:30

Hoezo ‘klasse werk’? Je weet niet eens hoeveel geld met deze deal gemoeid is, misschien is het wel een flinke downgrade.

30 april 2024 om 13:07

Als zelfs de Future Cup wordt vernoemd naar deze sponsor dan lijkt het me sterk dat het een 'downgrade' is.

30 april 2024 om 15:37

De naam "Future" staat nogsteeds in de titel. Gelukkig zeggen we dan maar. Is een prima naam

Olympia en Ajax zijn al 2 strijdbare namen. Welkom!!!

30 april 2024 om 13:00

Maar ja, hij heeft ook een club die je makkelijk kunt verkopen. Als je ziet dat in het midden van de malaise het stadion (zelfs tegen de kleinere clubs) wekelijks vol zit en je nog steeds veruit de meeste shirts verkoopt van alle Nederlandse clubs. Het merk Ajax is gewoon veel waard.

Positief nieuws in deze zware tijden is extra lekker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren