Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als ik van het trainingsveld afstap, vragen kinderen wie ik eigenlijk ben'

Laatste update:

Rodny Lopes Cabral wil dolgraag aan het Feyenoord-legioen laten zien wat hij in huis heeft. De rechtsback leek een paar jaar geleden op weg naar een doorbraak, maar een zware blessure gooide roet in het eten. Sinds mei 2014 werkt hij hard aan het herstel van een zware blessure en de tijd begint te dringen. Over ruim een half jaar loopt zijn contract in Rotterdam af.

Cabral baalt als een stekker van de voorbije anderhalf jaar, zo vertelt hij in het Algemeen Dagblad. “Ik zat ooit in de beroemde helikopter die nieuwe spelers afzet op de middenstip van De Kuip. Maar als ik nu van het trainingsveld afstap, vragen kinderen vaak wie ik eigenlijk ben”, ziet hij. “Mentaal is het lood- en loodzwaar geweest.”

Cabral mocht ooit onder Ronald Koeman minuten maken in een aantal oefenduels, maar daar bleef het tot nog toe bij. “Toch moet ik zeggen dat de mensen bij Feyenoord al die tijd al proberen mij het gevoel te geven dat ik erbij hoor”, besluit de twintigjarige rechtervleugelverdediger, die onder meer uitkwam voor Oranje Onder-18 en Oranje Onder-19.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Was de beoogde nieuwe rechtsback van feyenoord! Erg snel en aanvallend ingesteld! Nu staat hij weer 3e in de rangschikking op zijn positie, omdat karsdorp en nieuwkoop hem voorbij zijn gestreefd! Eeuwig zonde!

4 november 2015 om 11:00

Lekker verhuren naar de Duitse tweede Bundesliga. Dan kan hij daar een jaar leren bikkelen en is ie van waarde als karsdorp vertrekt.

4 november 2015 om 11:48

Kan daar met zijn postuur weinig potten breken, bovendien met een zwakke knie in zo'n fysieke competitie zet je wel veel op het spel.

4 november 2015 om 13:17

Als Feyenoord nou gewoon het tweede elftal inschrijft voor de Jupiler League dan kan je dat soort jongens wat dichter bij huis houden. Hele leerzame ervaring voor dit soort jongens.

Heeft veel pech gehad met die langdurige blessure en nu al helemaal met Karsdorp en Nieuwkoop op zijn positie. Ben desondanks benieuwd wat hij in huis heeft. Misschien moeten ze hem het tweede half jaar/ komend seizoen lekker verhuren en zijn minuten laten maken bij een wat minder elftal waar ze hem goed in de gaten kunnen houden. Wat is zo her en der over hem hoor wordt het een gevalletje Nelom op rechts, maar hij kan natuurlijk altijd verrassen. Zal fysiek wel een stuk sterker zijn nu hij alleen maar in de gym heeft gezeten het afgelopen jaar.

Had niet op een ongelukkiger moment deze blessure kunnen krijgen. Als hij zijn belofte kon inlossen was hij waarschijnlijk de RB van Feyenoord geweest en had Rutten nooit de behoefte gehad om Karsdorp op RB uit te proberen. Nu zijn in dat anderhalf jaar 2 Rb's opgestaan bij Feyenoord. Zuur voor deze jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren