Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Andrés Iniesta krijgt schitterend eerbetoon na laatste duel voor Vissel Kobe

Laatste update:

Andrés Iniesta heeft zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Vissel Kobe gespeeld. De Spanjaard stond in de wedstrijd tegen Hokkaido Consadole Sapporo (1-1) in de basis en werd na een klein uur naar de kant gehaald. Bij zijn wissel oogde Iniesta nog kalm, maar na afloop kon hij zijn emoties niet bedwingen.

De inmiddels 39-jarige Iniesta trok na een uiterst succesvolle carrière bij Barcelona in de zomer van 2018 naar Japan. Na 134 wedstrijden, waarin de middenvelder goed was voor 26 doelpunten en 25 assists, speelde Iniesta zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Vissel Kobe. Bij zijn wissel loopt Iniesta redelijk kalm naar de kant, waar Daiju Sasaki klaarstaat om hem af te lossen. Na een uitgebreide knuffel met trainer Takayuki Yoshida neemt Iniesta plaats op de bank.

Na afloop van de wedstrijd komen de emoties wel los bij Iniesta. De J-League deelt beelden waarop te zien is hoe supporters hem uitgebreid toezingen, terwijl zijn vrouw en vijf kinderen voor hem staan. De middenvelder houdt zijn hoofd gebogen en heeft het zichtbaar moeilijk. Ondertussen is er ook een groot spandoek te zien met daarop een afbeelding van Iniesta die de aanvoerdersband draagt, terwijl er op een ander spandoek staat: 'mi capitán Iniesta', oftewel: 'mijn aanvoerder Iniesta'.

Waar Iniesta zijn loopbaan vervolgt, is vooralsnog onduidelijk. De Spanjaard liet in mei, toen hij aankondigde Vissel Kobe te zullen verlaten, weten dat hij nog niet klaar is met voetballen. Iniesta gaf toen aan dat het besluit om de bij de huidige nummer drie van de J-League te stoppen in onderling overleg met de club is genomen. Iniesta won met Vissel Kobe eenmaal de Japanse beker (2019), terwijl ook de Japanse Supercup in de wacht werd gesleept (2020). Eerder won hij met Barcelona viermaal de Champions League en werd hij met Spanje wereldkampioen én tweemaal Europees kampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

een absolute legende, enige smet.. de tegentreffer in 2010 😆

1 juli 2023 om 20:22

De teen van Casillas.

Toch wel een hele mooi avontuur aan het einde van z'n carriere als je het zo bekijkt. Niet een jaartje afbouwen, maar echt een paar jaar iets neerzetten in een andere cultuur. Zo zie je het (volgens mij) niet heel vaak.

1 juli 2023 om 20:15

Dat is een gewaagde uitspraak in deze tijd met alle voetballers die naar SA vertrekken. Uiteraard voor het geld maar zelf zullen ze het voornamelijk verkopen als; 'iets neerzetten in een andere cultuur'.

2 juli 2023 om 01:02

Iniesta verdiende ook iets van 30 miljoen per jaar plus iets van zijn wijnhandel. Dus ja ook hij zette iets neer in een andere cultuur.

1 juli 2023 om 20:20

Vooral opbouwen door zijn wijnen in Japan op de kaart te zetten, met dank aan de mannen van Rakuten.

1 juli 2023 om 21:27

Ijsjes in Spanje, Wijn in Japan. Die man kan ook alles!

Legendarische speler die in de history bekend zal staan als een van de beste ooit. Tijdens dat filmpje werd er trouwens uien in me buurt gesneden, erg vervelend.

1 juli 2023 om 21:44

Ik heb het filmpje even bekeken maar als je daar al van gaat lopen janken, wat moet er dan van jou terecht komen haha, wat een mietje!
Zit je ook te huilen als je met de kinderen de Lion King kijkt?

1 juli 2023 om 23:04

Off Topic: Dus als je je emoties toont ben je een mietje?

Dan ben ik een trots mietje!
En vind ik je mening ongelooflijk neerbuigend.

On Topic: Ik vind "san Andres" by far de beste middenvelder die ik ooit heb zien spelen (live) en denk ook wat je zegt @bpreal één van de beste middenvelders ooit.
Wat een sierlijke, mooie speler die (voor zover ik me kan herinneren) nooit gemeen was op het veld maar op een mooie en voetballende manier iets wilde bereiken.

2 juli 2023 om 02:31

Pff Lion King 20 keer gekeken, 20 keer gehuild toen Mufasa dood ging. Bambi, hetzelfde verhaal. Up.. Het hele levensverhaal van Carl en Ellie. Forrest Gump: als Forrest tegen Jenny's grafsteen praat en de brief van hun zoontje erbij legt. Shit, dat is echt ugly cryen.

Maar goed dat robdapo huilen voor mietjes vindt. Krop je emoties maar lekker op, kun je weer tekeergaan als iemand niet snel genoeg bij groen gas geeft.

2 juli 2023 om 07:30

@Regulator: En dan vergeet je Marley & Me nog. Dan snijden ze bij mij de uien weer.

En inderdaad, als huilen bij iemand gelijk staat aan "een mietje zijn", dan gaat er juist bij die persoon goed wat mis. Het is sowieso erg kinderachtig om daar iemand op af te rekenen. De kans is dus ook groot dat Rob gewoon nog erg jong is

2 juli 2023 om 08:08

Ja, ik heb gehuild bij Lion King. Afz een mietje. Jij bent stoer. Ook wel tot. Een klein beetje dan. Heel klein beetje.

2 juli 2023 om 09:33

Vond het schitterend! Iniesta is een legende waar ik van heb genoten. Ik ben inderdaad een mietje, ik huilde toen mufasa doodging en jiraya bij Naruto 🤣

2 juli 2023 om 10:02

Jiraya en Itachi heb ik ook flink moeten janken zeg hahah.

Iniesta die iemand stilstaand en puur op techniek kon uitspelen… Dat zie je weinig en dat gaan we niet veel meemaken. Als pedri 60% wordt van prime Iniesta mogen we echt in ons handen knijpen.

1 juli 2023 om 22:54

Legend Iniesta, ik begrijp je wel!

Kijk, hier heb ik nou respect voor. Met Barca en Spanje alles gewonnen wat er te winnen viel en daarna niet even op een grasveld met airconditioning geld gaan harken maar seizoenenlang op redelijk hoog niveau in een spannende competitie gespeeld, met aan zijn aantal wedstrijden en doelpunten te zien, voldoende toegevoegde waarde voor zijn club. Een ware legend

1 juli 2023 om 22:54

Had nochtans een mooi salaris daar, hoor. Laten we niet doen alsof ie voor een hongerloontje ging spelen.

Dat die zwijnen uit SA de wereld naar de tering willen helpen voor het prestige-project, betekent niet dat Iniesta de barmhartige samaritaan aan het spelen was.

1 juli 2023 om 23:11

Ging Iniesta daar niet heen om zijn wijn te promoten oid. Ik weet het fijne er niet van, maar Iniesta ging echt niet naar Japan omdat hij dat zo'n mooi land vond. In ieder geval niet alleen omdat hij dat zo'n mooi land vond. Volgens mij had dit ook een bedrijfseconomische reden.

2 juli 2023 om 01:04

Hij verdiende daar ook super veel geld. Iets van 30 miljoen per jaar plus inkomen van zijn wijnhandel.

Lekker naar Inter Miami reunie met Messi en Busquets..

Ik herinner me zijn afscheid van Barca nog, wat was ik verdrietig. Die foto dat hij in z’n eentje nog op het veld van Camp Nou zat met zijn schoenen, verslagen omdat hij wist dat het afgelopen was. Zo te zien heeft hij bij Vissel Kobe ook echt iets opgebouwd, prachtig.

Het is voor spelers van het legendarische Barca wel een exodus dit jaar: Iniesta stopt, Busquets weg bij Barca, Alba weg, Fabregas stopt.

2 juli 2023 om 10:05

Ik kan me dat ook goed herinneren. Ergens deed het vertrek van Iniesta mij meer pijn dan het vertrek van Messi. Altijd een zwak gehad voor Iniesta en hem zien vertrekken maakte me verdrietig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren