Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antony ontvangt duidelijk signaal van Ten Hag: basisdebutant krijgt de voorkeur

Laatste update:

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het Premier League-duel met Fulham bekendgemaakt. De manager van Manchester United moest vanwege veel blessures even puzzelen, en kiest voor een debutant in de spits. De wedstrijd begint om 16:00 uur en is te zien op Viaplay.

Vorig weekend waren the Mancunians met 1-2 te sterk op bezoek bij Luton Town. Rasmus Højlund kroonde zich in dat duel tot grote man door twee treffers te maken. Hij liep deze week echter een spierblessure op en is er niet bij tegen Fulham.

Ten Hag kon met het uitvallen van Højlund kiezen voor Marcus Rashford in de spits, met Antony of Amad Diallo op de flank, maar heeft gekozen voor Omari Forson in de spits. De negentienjarige Engelsman gaat zijn basisdebuut maken voor de club.

Zijn debuut in de hoofdmacht van the Mancunians is het niet. Drie keer eerder viel hij al in dit seizoen. Hij verzorgde zelfs een assist op het winnende doelpunt van Kobbie Mainoo in het met 3-4 gewonnen duel met Wolverhampton Wanderers.

Ten Hag moest daarnaast keuze maken achterin. Luke Shaw kwam tevens niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Luton en lijkt dit seizoen helemaal niet meer in actie te komen. Ook Tyrell Malacia, die al negen maanden aan de kant staat met een knieblessure, is niet inzetbaar.

De manager van Manchester United kiest voor Victor Lindelöf als vervanger. Het centrum van de verdediging wordt gevormd door Harry Maguire en Raphaël Varane. Op rechts speelt zoals gewoonlijk Diogo Dalot.

Op het middenveld kiest Ten Hag weer voor Mainoo, Casemiro en aanvoerder Bruno Fernandes. Voorin krijgt debutant Forson hulp van Rashford en Alejandro Garnacho.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo graag willen los kweken van ons. Bijna 100mil voor betalen. ( tuurlijk is dat gaaf dat dat gebeurde )
Maar vervolgens bakt die daar er geen klote van wat te verwachten was.
Had ik hem liever op de flank nog gezien bij Ajax. Als Ajax nooit die 100 mil had gekregen stond er nu niet zo een vaag elftal. En had oplichter Sven het niet zo kunnen verbrassen..

Maarja als als als hè

24 februari 2024 om 15:39

Die 100 miljoen sloeg ook nergens op natuurlijk. Was nog niet eens de beste speler van de ED of degene met de meeste potentie. Achteraf zou deze transfer al voldoende reden moeten zijn om te leiden tot een ontslag.

24 februari 2024 om 15:51

Blijft mij een raadsel dat hij meer heeft opgeleverd dan een Gakpo..zeker wanneer je kijkt hoe deze twee spelers presteren in de PL. Maarja een speler van Ajax en braziliaan speelt daarbij een grote rol.

24 februari 2024 om 16:07

Alleen omdat Ten Hag hem zo graag wou is er zo'n belachelijk bedrag betaald. Er was geen concurrent die ook maar in de buurt van dat bedrag had willen betalen voor deze circus artiest.

24 februari 2024 om 16:36

Hierbij noem je precies de feiten waarom Porto Benfica en Sporting een hoop geld vangen. Zeker wanneer het een Braziliaans is. Een BMW is ook meer waard als een Daihatsu toch?
Waarom nog altijd zo verbaasd, stop die Calimero commentaar aub.
Politiek liegt, Duitse auto's zijn meer waard en vrouwen kiezen hun woorden. Fact's nou ophouden met janken je gaat ook niet naar een stratenmaker voor een operatie toch. Sommige mensen zijn nu eenmaal duurder of meer waard.
Een speler van Augsburg is oom goedkoper als een speler van Bayer/Bayern. Doei

24 februari 2024 om 16:42

@luq, wat ben je nu weer voor onzin aan het praten.

Een BMW is meer waar dan een Daihatsu omdat het gewoon meer kwaliteit heeft. Niet elke braziliaan heeft kwaliteit in voetbal skills. Zeg dan niks als je niks zinnigs te vermelden hebt.

24 februari 2024 om 17:07

Zo Luq_, gaat het wel goed? Moeten we even een dokter inschakelen?
En Calimero commentaar... beetje jammer.

Want als je het zo aan wil vliegen:
Uitgaande wereldrecord transfers:
Ajax 1x
- Cruijff
PSV 2x
-Gullit
-Ronaldo

24 februari 2024 om 16:01

Hij en nog meer spelers verven hun haar en denken dan vallen we op bij clubs. Het is maar een matige voetballer

VZ ontzettend veel spelfouten in jullie berichten de laatste tijd. Controleren jullie de berichten voordat ze gepubliceerd worden? Ik bedoel dit speelt al een tijdje dat ik in bijna ieder bericht een spelfout zie. Los van de diverse functionaliteiten die nog steeds niet goed functioneren in de app. Nemen jullie de gebruikers hier nog wel serieus?

24 februari 2024 om 15:51

Ben je iets anders gewend?

24 februari 2024 om 16:47

Er waren eens tijden ja, die heb jij niet meegemaakt, geeft verder niet toch..

24 februari 2024 om 15:58

Ligt het aan mij of is er vandaag geen één live meepraten? Zie er geen van United, geen van Barcelona? Toch clubs met vrij veel volgers hier op VZ.

24 februari 2024 om 15:58

Je opmerking gaat niets opleveren naast een 'opmerking verwijderd, reden: niets toevoegend'

24 februari 2024 om 16:45

Dat boeit niemand joh. Als ze m verwijderen dan hebben ze t gezien, dat was mijn doel.

24 februari 2024 om 17:07

De moderators hebben het gezien inderdaad, die hebben echter evenveel met het schrijven van de artikelen te maken dan jij en ik: helemaal niets. Zijn gewoon leden van de community die dat op vrijwillige basis doen, zij staan totaal niet in contact met de redactie van VZ.

24 februari 2024 om 17:55

We geven het wel door hoor en de redactie past het dan aan

24 februari 2024 om 17:32

Dramatische app de laatste tijd

24 februari 2024 om 18:48

Die doen er niks mee, gaan nooit inhoudelijk erop in. Oh wee als je commentaar hebt. Soms voelt het alsof ze zich echt verheven voelen boven anderen

Ik denk niet dat Ten Hag Antony een signaal wil geven hiermee, ik denk dat hij er voornamelijk voor kiest om de vleugels die eindelijk een beetje beginnen te draaien te laten staan. Met de vele blessures is het ongelooflijk moeilijk om vaste patronen in te bouwen, op deze manier kan het systeem in in ieder geval enigszins hetzelfde blijjven.

Ook een mooi moment om Forson eens te testen, aangezien Martial weggaat zal er toch een nieuwe spits moeten komen (of opstaan).

24 februari 2024 om 16:15

Onjuist, hij schuift rashford door naar de spits en geeft Forson de kans op rechtsbuiten.

24 februari 2024 om 16:36

Ja zo blijkt, verschrikkelijke wedstrijd.

Antony heeft ook de kwaliteiten niet om voor United te spelen. Je hebt niks aan een vleugelspeler die geen enkele mannetje kan passeren en ook een erg slecht rendement heeft. Hij heeft zijn kansen gehad en totaal niet gepakt. Logisch dat je vasthoudt aan Rashford en Garnacho op de flanken en er dan gewoon een spits inzet, wat desnoods uit de jeugdopleiding komt.

Ik blijf het een vreselijke arrogante zak vinden. Hoe hij maguire behandelde en deed alsof hij niet bestond.

Heerlijk om te zien hoe hij nu compleet faalt. Vond hem in de ED ook al niet bijzonder

24 februari 2024 om 16:38

Hij faalt helemaal niet.

24 februari 2024 om 16:47

Staat Antony toevallig in de belangstelling van een Bundesliga team?

24 februari 2024 om 16:50

Het gaat toch over Ten Hag?

24 februari 2024 om 17:00

Nope heb het over Antony. Maar in principe heeft Ten Hag in dit opzicht natuurlijk keihaard gefaald. Met die 100 miljoen had die heel wat betere spelers kunnen halen.

24 februari 2024 om 17:50

DerKaiser123 hij faalt zeker wel naar mijn mening. Zeker gezien het feit dat hij bijna 100 miljoen kostte en de grote verwachting totaal niet waarmaakt.

24 februari 2024 om 22:02

Nee, Antony. Maar in dat geval ben ik het met je eens en faalt Ten Hag ook naar mijn mening niet. Hopelijk haalt Ten Hag top 4 dit seizoen en vertrekt hij richting Bayern in de zomer. Iets kleinere slangenkuil dan dit United en een stuk makkelijkere opgave om prijzen te pakken in de Bundesliga en internationaal dan met United in de Premier League en Europa.

Het kan dooien en vriezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren