Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arkadiusz Milik schittert voor Juventus in jubileumwedstrijd ‘Max’ Allegri

Laatste update:

Juventus is er vrij eenvoudig in geslaagd om de halve finale van de Coppa Italia te bereiken. De ploeg van Massimiliano Allegri, die voor de 400ste keer langs de lijn stond bij i Bianconeri, won met 4-0 van Frosinone. Arkadiusz Milik was met een hattrick de grote man aan de kant van Juventus. Kenan Yildiz verzorgde het slotakkoord. In de halve finales van de Coppa Italia neemt de ploeg het op tegen Lazio.

Allegri moest het stellen zonder de geblesseerde Federico Chiesa, terwijl Dusan Vlahovic op de bank begon. Milik en Yildiz mochten het laten zien tegen Frosinone. Op het middenveld moesten Filip Kostic en Timothy Weah de flanken bestrijken. Bekerdoelman Mattia Perin mocht eveneens starten. Aan de kant van Frosinone kreeg voormalig Spartaan Abdou Harroui een basisplaats.

Er leek in de achtste minuut niets aan de hand voor Frosinone, dat het balbezit had in de verdediging. Balverlies van Caleb Okoli leidde echter een snelle aanval van Juventus in. Fabio Miretti zette een uitstekende dribbel in en werd in de zestien gevloerd door Pol Lirola. Arbiter Juan Luca Sacchi wees naar de stip en zag Milik overtuigend raak schieten: 1-0.

Harroui liet zich gelden en zorgde voor het eerste gevaar van de bezoekers. Na een korte kapbeweging loste de voormalig Sparta-middenvelder een gekruld schot, waar Perin weinig moeite mee had. Niet veel later mocht de Leidenaar een vrije trap nemen. Mede door ogenschijnlijk te vroeg inlopen van Weston McKennie leverde dat niets op. De grootste kans voor de bezoekers was voor Arijon Ibrahimovic, die er een in kansrijke positie niet in slaagde een hoek uit te kiezen.

Duidelijk was dat Juventus over het meeste kwaliteit beschikte. Een snelle aanval leidde dan ook een enorme kans in voor Kostic, die zijn schot van de lijn zag worden gehaald. Het hachelijke moment dat volgde leverde ook niets op. Frosinone presenteerde zich uitstekend in de eerste helft en kwam na een door Harroui opgezette counteraanval bijna in de een-op-een met Perin terecht, ware het niet dat Gleison Bremer op het nippertje erger kon voorkomen.

Tien minuten voor rust verdubbelde Juventus de voorsprong op prachtige wijze. Milik bezorgde een fraaie dieptepass tot bij Chiesa, die de doorgelopen Pool op zijn beurt weer bereikte bij de tweede paal met een verfijnde pass. Milik nam de bal aan op zijn borst en schoof de bal onder Michele Cerofolini door tegen het net: 2-0.

Enkele minuten na rust gooide Juventus het duel definitief in het slot. De verdediging van Frosinone leed kinderlijk eenvoudig balverlies, waar Juventus dankbaar gebruik van maakte. McKennie legde breed op Milik, die bij de tweede paal zijn derde van de avond maakte: 3-0. De 4-0 van Juventus, na een uur spelen, was van grote schoonheid. McKennie bezorgde de bal met een streep tot bij Yildiz, de de bal met een acrobatische beweging binnenwerkte. Juventus haalde in het restant van het duel de voet van het gaspedaal en ontsnapte in de slotfase nog aan de 4-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere pot van juve toch wel heer en meester vooral de 2de helft.. mckennie tjah het is toch wel zijn seizoen wat heeft die man een loopvermogen en goede voorzetten. Leuk voor milik vandaag en dan ons pareltje yildiz zeer sterk aan de bal en een fraai goaltje.. forza juve

Bedankt Juve & Barca, toto boost van de dag gewonnen: beide teams winnen zonder tegengoal haha. Verder vermakelijke wedstrijd om te zien. Vond Frosinone wel erg zwak, waaronder de Juve huurlingen; alleen Soulé had wat dreiging en twee mooie balletjes die uit het oog sprongen, maar daarintegen ook een vrije trap op mooie positie kansloos in Perrin’s handjes gewipt. Leuk ook voor Milik en jammer van die 4e, Vlahovic beleefde een zure avond dat was aan zijn gezicht af te lezen na de wissel en die grote kopkans waar hij weinig tijd had om te anticiperen. Ook pluspunten voor Yildiz en McKennie

Hoe was mn turkse pareltje yildiz?

11 januari 2024 om 23:18

Speelde zeer sterk goede dribbels en passing.. maakt daarbij nog een knappe goal uit een hoge voorzet

11 januari 2024 om 23:29

Het wordt echt een fenomeen. Het talent en klasse spat er vanaf.

Toch onbegrijpelijk dat ajax deze man zomaar heeft laten gaan.

11 januari 2024 om 23:25

Zomaar? Er werd 32 miljoen geboden en volgens mij wilde hij zelf ook weg.

12 januari 2024 om 06:29

Ja idd onbegrijpelijk dat ze daar 2 miljoen voor hebben betaald en een jaar later doorverkocht hebben met 30 miljoen winst. Hoe durven ze.

Kenan Yildiz wat een talent..

Vlahovic en Milik mogen vechten om die plek in de spits maar deze jongen is een groeibriljant die altijd moet spelen..

Zijn dribbels en schot zijn al indrukwekkend, maar hij speelt voor een 18 jarige ook nog eens heel volwassen en beheerst ook de kunst van het simpel spelen en positiespel..

12 januari 2024 om 02:51

Altijd niet, met een 18-jarige moet je altijd oppassen. Wordt de druk even te hoog, bankje op. Geen zorgen, Allegri heeft alles onder controle.

Vind wel mooi dat Yıldız zijn doelpunten viert als de legende van Juve Del Piero

Pffiieeuuiiww! Kenan Yildiz 18 jaar met technische vaardigheden en een lef waar je u tegen zegt. Die gast doet me met zijn doelpunten en acties denken aan Ronaldinho, Ibrahimovic, van Basten, technisch, lef, snel en sterk. Hopelijk ontwikkeld die zich zo door. Toekomst TR ziet er goed uit.

Toch een echte moment voetballer. Zeer wisselvallig maar als hij zijn dag heeft kan hij toch wel echt heel goed voetballen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren