Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez

Laatste update:

De opstelling van Feyenoord voor het duel met PEC Zwolle is bekend. Trainer Arne Slot laat onder meer Ayase Ueda en Luka Ivanusec vanaf het begin meedoen. Daardoor is er geen plaats in de basisopstelling voor Santiago Gimenez en Yankuba Minteh. De wedstrijd begint om 20:00 uur en is te zien op ESPN 1.

Justin Bijlow staat onder de lat bij Feyenoord en ziet vier verdedigers voor zich staan: Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Thomas Beelen en Dávid Hancko.

Op het middenveld keert Stengs terug in de basis. De creatieveling deed tegen Go Ahead Eagles (1-3 winst) alleen de tweede helft mee wegens lichte klachten. Hij wordt in zijn rug gesteund door Ramiz Zerrouki en Quinten Timber.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Paixão keert terug in de wedstrijdselectie. De Braziliaan had hamstringklachten na de gewonnen bekerfinale tegen NEC (1-0) en moest Go Ahead-uit missen, maar keert nu terug in de basis. Zijn vervanger Ivanusec deed het uitstekend en mag ook tegen PEC blijven staan. Daardoor begint Minteh op de bank.

Gimenez haakte tegen Go Ahead in de warming-up af en moest zich laten vervangen door Ueda. De Japanner scoorde in Deventer, en behoudt zijn basisplaats tegen PEC Zwolle.

Het wordt een bijzonder duel voor Slot. Niet alleen staat hij tegenover de club waar hij als speler uitgroeide tot legende, ook staat hij zondagmiddag voor de honderdste keer langs de zijlijn als trainer van Feyenoord. Bert van Marwijk voert die ranglijst aan met 170 Eredivisie-duels voor Feyenoord.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Timber, Stengs; Ivanusec, Ueda, Paixão

Opstelling PEC Zwolle: Schendelaar; Van Polen, Kersten, MacNulty, Van der Haar; Van der Water, El Azzouzi, Velanas, Krastev, Reijnders; Thy

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Bekijk Feyenoord - PEC Zwolle live op ESPN via Ziggo!

Feyenoord - PEC Zwolle:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff weer Zerrouki zie nog liever Wellenreuther op die plek staan..

5 mei 2024 om 19:05

Zerrouki is toch logisch zolang Wieffer niet fit is? De enige optie op de bank is van de Belt maar ik denk dat eerder Timber dan teruggehaald wordt.

5 mei 2024 om 19:13

Hou toch op, is logische vervanger van Wieffer en moet het met het oog op volgend seizoen nu laten zien.

5 mei 2024 om 19:24

Word niks en is niks, nieuwe speler voor die positie kopen. Kan de spelopvatting niet aan dat is niet erg maar kan beter in een team spelen die wat behoudender voetbald.

5 mei 2024 om 19:43

Het is volstrekt logisch dat hij nu speel, misschien dat ze van de zomer een vervanger moeten halen maar nu moet hij spelen. Vorig jaar leek Timber ook een miskoop, sommige spelers hebben wat meer tijd nodig.

5 mei 2024 om 19:53

Sander is het type feyenoord fan die zo sprak over timber vorig jaar, en over kokcu 3/4 jaar geleden

5 mei 2024 om 20:03

Oh nee hoor Orakel. Ik ben ook 1 van de enige die het ook nog ziet in Ueda. Ik stond al niet te springen om de komst van Zerrouki en hik bevestigd dat goed ook ! Dus probeer het bij iemand anders .

5 mei 2024 om 20:49

Welke spelopvatting? Wat wordt de spelopvatting volgend seizoen dan? Overigens heb je fey atletico niet gezien. Deze jongen staat op in grote wedstrijden.

5 mei 2024 om 22:10

1 wedstrijdje serieus? Daar speelde iedereen ijzersterk niet alleen Zerrouki. En welke spelopvatting? Hoog druk, tegenstanders vast zetten, Zerrouki is nog trager als dikke stront door een trechter die kan dat allemaal niet belopen. Daarom is het meer een speler voor een behoudender spelopvatting zo moeilijk is het allemaal toch niet?

5 mei 2024 om 19:15

Dat oeverloze gezeur op Zerrouki... Nee, het is geen Wieffer maar wel een prima vervanger.

5 mei 2024 om 19:33

Prima dan is het standaard niet erg hoog hoor.. jammer dat Zechiël zolang geblesseerd is, was 2 klasses beter geweest.

5 mei 2024 om 19:47

Of Slot zelf.

Slot helpt zijn oude clubje even door weer volop te goochelen met een Zerrouki die weinig laat zien en Stengs idem dito.

5 mei 2024 om 19:54

5 goals en 12 assists in 27 wedstrijden, dramatische cijfers van stengs...

5 mei 2024 om 20:13

Meer assists per minuut dan Veerman en zelfs nog iets jonger

5 mei 2024 om 21:46

Baardgrasmus. Wat zeggen statistieken? Totaal niks. Het gaat om het echte rendement. Dan zie ik liever Veerman .

5 mei 2024 om 22:02

@ voetballer Als statistieken niets zeggen, wat bedoel je dan met het "echte rendement" en hoe moeten we dat meten zonder statistieken?

Vind het wel een goede zet dit. Ik denk dat Gimenez hoe dan ook vertrekt en Ueda blijft. Misschien dat de laatste door zijn goal vorige week vertrouwen heeft opgedaan en dat nu kan doortrekken.

5 mei 2024 om 19:05

Terecht ook toch. Gimenez levert een tijd niet, Ueda deed dat ook niet; maar vorige week wel. Dus verdient nu ook gewoon een kans. Misschien dat de positie om vanaf de bank je plek terug te winnen Gimenez ook wel helpt. Lijkt me in ieder geval wel een gezonde gang van zaken.

5 mei 2024 om 19:14

Maar als je een klapper wilt maken met Gimenez, dan moet je hem toch juist opstellen?

Feyenoord heeft toch niets meer te winnen. Dan zou ik Gimenez nog even in the picture zetten.

5 mei 2024 om 19:47

Hoeveel miljoen zou een (potentiële) goal tegen Zwolle uitmaken, denk je ?

5 mei 2024 om 19:48

0,0001

5 mei 2024 om 19:54

Precies mijn punt

5 mei 2024 om 20:47

Een goal tegen PEC maakt idd niets uit, maar het heeft echt wel invloed op zijn transferwaarde wanneer hij het seizoen als wisselspeler afsluit.

De kans dat hij voor de jackpot weggaat, schat ik dan laag in. Misschien ook wel beter voor Feyenoord. Dan heb je hem nog een extra jaar.

5 mei 2024 om 19:57

Mag hopen dat dit geen ‘Jorgensentje’ gaat worden en Ten Kloese als nog hoog in blijft zetten. Alle recht toe gezien z’n contract. Hij hoeft niet weg en wat je vaak ziet bij talenten en onbekende spelers met potentie dat ze na hun pieken een dip krijgen (extra verwachtingen) en daarna weer terug komen. Plus een populaire spits in Rdam-zuid doet ook wat tijdens de wedstrijden.

Logische zetten allemaal.
- Gimenez op het punt om te vertrekken
- Ueda heeft eindelijk eens gescoord en kan misschien weer iets laten zien vandaag + hij blijft ook aankomend seizoen bij Feyenoord
- Minteh niet forceren, want hoogst waarschijnlijk keert hij weer terug naar Newcastle
- Zerrouki moet Wieffer vervangen (Zerrouki hadden ze eigenlijk nooit hoeven halen ben ik van mening)
- Stengs begint het weer een beetje door te krijgen en hoopt op een EK-selectie

Overal valt wat voor te zeggen, mede doordat Feyenoord zelf toch niks meer heeft om voor te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren