Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot live op Sky Sports; Engelse journalist moet worden geweerd

Laatste update:

Arne Slot is momenteel de meest besproken man in het Engelse voetbal, zo blijkt ook donderdagmiddag weer. Op televisiezender Sky Sports waren beelden te zien van de trainer van Feyenoord, die voor het eerst sinds de geruchten rondom de concrete interesse van Liverpool wordt geconfronteerd met de Britse pers.

Wanneer Slot de bus uitstapt, staat journalist Gary Cotterill direct klaar om hem te bevragen. “Je bent in het nieuws”, trapt de Engelsman af. De 45-jarige succescoach van Feyenoord ontkent dat niet. “Dat ben ik!” Slot kan een grote glimlach daarbij niet onderdrukken.

Vervolgens wordt Slot gevraagd of het een mogelijkheid is dat hij aan de slag gaat in de Premier League. Ook wil Cotterill weten of het klopt dat Liverpool op hem aast.

Slot houdt zijn kaken echter stijf op elkaar. “Vanavond spelen we tegen Go Ahead Eagles!” Een beveiliger komt tussen beiden, waarna Cotterill het opgeeft. “Succes!”

Feyenoord trapt om 21:00 uur af in Deventer voor het lastige uitduel met Go Ahead Eagles. De voorbereidende persconferentie van woensdag werd eerder al afgelast, al had dat volgens de Rotterdammers niets te maken met de transferperikelen rondom Slot.

Indien PSV donderdagavond wint bij sc Heerenveen en Feyenoord dat niet doet in de Adelaarshorst, zijn de Eindhovenaren voor de 25ste keer landskampioen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Haha dit is echt de Jordan Henderson soap all over again volgens mij hebben we inmiddels al 35 topics over Slot en Liverpool gehad.

Hij pakt het wel op met humor. Gaat nog wel even wennen worden voor Slot, als we denken dat de pers hier erg is..

Wij hebben Hans, maar zij hebben daar nog drieduizend van die bloedzuigers (geen kwaad woord verder over Hans want ik geniet er wel van op zijn tijd).

25 april 2024 om 16:07

Ik denk dat Slot persoonlijk dit als de beste kan. Is in de media amper op gekke uitspraken te betrappen, laat zich nooit uit de tent lokken en weet het altijd weg te lachen. Maar alles staat natuurlijk op succes. Benieuwd hoe hij is na 3 nederlagen. Heeft weinig kritiek gehad de afgelopen 3 jaar.

25 april 2024 om 16:08

Klopt. Vind hem voor een Nederlandse coach eigenlijk redelijk nuchter en onverstoorbaar, en dat is nogal een zeldzaam hier in de coaching kringen. Inderdaad wel even afwachten hoe dat gaat als hij wat meer onder druk komt te staan.

25 april 2024 om 16:11

Haha precies! Dat is net wat makkelijker de persconferentie in gaan als vd Schip bijvoorbeeld. In Engeland is de pers wel echt next level zou knap zijn als hij zich daar staande kan houden. Mag wel iets minder humor bij van mij, het is ooit wel te veel grappen.

25 april 2024 om 16:15

Hans is toch geen bloedzuiger? Valentijn is een bloedzuiger die zijn ziel verkoopt voor een krantje meer. Altijd vermakelijk en zo zijn ze daar allemaal.

25 april 2024 om 16:17

Hans kan wel ontzettend irritant zijn hoor, valt je contant in de reden en probeert de hele tijd 'scoops' uit te lokken. Ik kan er wel om lachen maar als speler lijkt het me niet de leukste interviewer.

25 april 2024 om 16:20

Ligt er denk ik maar aan hoe je ermee omgaat. Zo Brobbey, Berghuis of Timber maken gewoon een geintje met Hans en dan is hij ook de beroerdste niet.

Hans is vooral vervelend voor mensen waar hij alles uit moet trekken.

25 april 2024 om 16:23

Brobbey en Hans is wel echt een heerlijke combinatie ja. Altijd genieten die twee samen.

25 april 2024 om 18:14

Verschil tussen Driessen behalve dat Hans wat vaker dichterbij de spelers kan komen is de manier van “bloedzuigen”. Wat je hieronder al aangeeft met z’n combi met Brobbey, zit veel knipoog bij!

25 april 2024 om 17:10

In nederland zijn er minder maar wel heftigere bloedzuigers. In engeland zijn ze over het algemeen veel respectvoller

Voor de fans van Psv hoop ik dat het niet vanvond is. Psv heeft dan al gebald en om een uur of 11 hoor je dan dat je kampioen bent
Nee het moet thuis gebeuren ( met de vd Kerkhof' s en Willy vd Kuylen)

25 april 2024 om 17:01

Ik zou hier persoonlijk vd Kuylen niet voor opgraven. Maar ieder z’n ding 😉

25 april 2024 om 17:05

Ow damned wist ik niet
Excuus aan iedereen

25 april 2024 om 17:05

Willy vd Kuylen? Deze is 2 jaar geleden overleden. Hoe bedoel je?

25 april 2024 om 17:46

ja, ik las het net dankzij Justinyo9
Ik wist dit niet, Voel me wel ongelooflijk stom

25 april 2024 om 19:39

Kan gebeuren man, no worries

Hij weet dat ie vanavond nog moet coachen of is dit vrijaf voor een sollicitatieBen benieuwd hoe stijf ze de poten kunnen houden als Arne terug komt met heugelijk nieuws dat ie weg gaat.

25 april 2024 om 17:28

Die man rent naar em toe met een vraag waarop hij zegt haha vanavond spelen we tegen Go Ahead. Ik respecteer je wil om het hem te verwijten, maar ik zie het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren