Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma loopt na prachtgoal Huijsen uit naar klinkende zege richting Feyenoord

Laatste update:

AS Roma heeft na een prima optreden drie punten overgehouden aan het duel met Frosinone. De ploeg van trainer Daniele De Rossi won met 0-3. Het openingsdoelpunt kwam op naam van Dean Huijsen, die op prachtige wijze raak schoot. Sardar Azmoun en Leandro Paredes vergrootten de marge in de tweede helft. Roma, dat zesde staat, kent zo een uitstekende generale repetitie voor de return in de Europa League tegen Feyenoord.

Bijzonderheden:
Roma wist de ban een kleine tien minuten voor het rustsignaal te breken. Gianluca Mancini passte op Huijsen, die opstoomde en na een fraaie dribbel de verre hoek vond met een geplaatst schot: 0-1.

Huijsen werd in de rust vervangen door Diego Llorente en zag vanaf de bank hoe Azmoun er in minuut 71 0-2 van maakte. De Iraniër kon simpel binnentikken, nadat doelman Stefano Turati een matig antwoord had op een afstandsknal van Bryan Cristante.

In de slotfase werd het ook nog 0-3. Tommaso Baldanzi schoot tegen de arm van Caleb Okoli aan en na een VAR-check ging de bal op de stip. Paredes ontfermde zich over het buitenkansje en stuurde Turati de verkeerde hoek in. Zo tankt Roma het nodige vertrouwen voor het duel met Feyenoord, dat donderdag op het programma staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enigszins geflatteerde overwinning. Frosinone was de eerste 30 minuten heer en meester. Roma kon geen fatsoenlijke aanval opzetten. Paredes en Cristante hadden het middenveld ook totaal niet onder controle. Verder ook erg veel ruimte tussen middenveld en verdediging. Dat is toch wel een aandachtspuntje voor De Rossi.

Je ziet duidelijk dat het team zonder Pellegrini en Dybala heel veel creativiteit inlevert.

Benieuwd naar donderdag.

19 februari 2024 om 11:48

Wat is er met Dybala en Pellegrini aan de hand? Zijn die erbij donderdag?

21 februari 2024 om 09:41

Kregen rust. Zaten op de bank. Zijn er als het goed is gewoon bij en beginnen in de basis.

Wat een goal van Huijsen, mooi dat de zoveelste CV zich aandient voor NL.

18 februari 2024 om 22:32

Ik hoorde las dat hij ook Spaanse Roots heeft aangezien wij ruim zitten in CV kiest hij naar alle voor Spanje. Daar attendeerde een VZ gebruiker me op.

19 februari 2024 om 17:32

Als ik naar dat nieuws zoek kom ik vooral op Spaanse media uit, met een hoop aannames. Hij is geboren in NL, speelt voor de jeugd van NL en heeft Spanje weer verlaten, dus ik moet nog maar eens zien of hij voor Spanje gaat spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren