Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benítez prijst uitblinkende Mertens: ‘Het is makkelijk om hem te kiezen’

Laatste update:

Dries Mertens verscheen dinsdagavond niet op het scorebord tijdens het Champions League-duel tussen Olympique Marseille en Napoli (1-2), maar had wel een belangrijk aandeel in de zege in het Stade Vélodrome. Hij stond op heerlijke wijze aan de basis van de 0-2 van Duvan Zapata, stelde andere collega’s in staat om te scoren en was zelf ook dicht bij een doelpunt.

“Het is erg makkelijk om een speler als Dries Mertens in de basis te zetten”, claimde manager Rafael Benítez, die voor de honderdste keer een Europese duel meemaakte, na afloop van het duel in Zuid-Frankrijk. “Hij werkt zo hard op de training, dan kun je niet om hem heen.” Een kwartier voor tijd werd de ex-speler van onder meer PSV vervangen door Giandomenico Mesto.

Mertens, die in de eerste twee Champions League-duels alleen mocht invallen, was blij met de zege, maar ontevreden over de zege van Borussia Dortmund bij Arsenal. “Voor ons is dat jammer. Daardoor heeft iedereen zes punten. We speelden hier een sterke wedstrijd en hebben nu nog twee thuisduels om kwalificatie voor de knockout-fase af te dwingen."

Dries Mertens hoort in de basis van Napoli thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde een redelijke pot. De commentator bij deze pot, wilde wel heel graag dat Mertens aan de bal kwam ^^, bij iedere actie van Callejon, dacht ie ook dat het Mertens was haha.

23 oktober 2013 om 16:07

Ala insigne weer helemaal fit is speelt hij gewoon.Mertens is een kaaszoutjesvoetballer.En ik denk dt je met pandev,insigne,callejon hamsik en roberto insigne veel concurenten hebt

Goed Driesje! Blijf vechten en maak ons trots op je!
Hopelijk heb je nu definitief je basisplaats veroverd

23 oktober 2013 om 08:47

Hoezo ons trots ? Hij heeft nooit voor barca gespeeld. Hij staat bijna elke week in de basis omdat er niets anders is in napoli.

23 oktober 2013 om 08:52

Ja en daarom betaald Napoli ook 10 miljoen aan psv.

On: Mooi dat hij steeds meer begint te spelen, gun hem het beste.

23 oktober 2013 om 09:28

er is volgends mij toch genoeg in napoli dries is een vechter jammer dat mensen hem altijd kleineren

23 oktober 2013 om 10:44

niets anders is in napoli? euhm insigne calejon hamsik pandev is dat geen concurrentie volgens jou?

23 oktober 2013 om 08:41

Leuk voor Driesje. Natuurlijk is het ook een heerlijke voetballer om naar te kijken. Volgens mij speelt Napoli ook in een 352 formatie ( als het niet klopt hoor ik het graag ) en lijkt het me dan dat je met vleugelverdedigers op het middenveld speelt. Dan toch knap dat die zich deze wedstrijd en hopelijk meerdere in de basis heeft gespeeld.

23 oktober 2013 om 08:46

napoli speelt 4-2-3-1 tegenwoordig

Ik ga echt lachen als deze kleine uiteindelijk nog een hele grote speler wordt. Dit moet jongens uit de Jupiler League toch wel inspireren lijkt mij.

23 oktober 2013 om 09:27

Mwoah moet zeggen Huntelaar, Amrabat, Assaidi en Chadli het er ook niet slecht hebben afgebracht. Dus hoop is er altijd.

Op een wat lager niveau heb je ook nog bijv. Mokhtar, Hoesen en Schaken die ook een verleden hebben in de jupiler league

23 oktober 2013 om 09:50

Kevin Strootman?

23 oktober 2013 om 11:39

Volgens mij debuteerde Kevin in de eredivisie maar degradeerde toen. Maar goed ook hij heeft er gespeeld natuurlijk.

Moet trouwens zeggen dat Marseille het niet bepaald getroffen heeft met de loting dit jaar. 3 geweldige tegenstanders en daardoor nog op 0 punten. Terwijl deze ploeg toch echt wel beter is dan bijv Ajax& Celtic

Lekker Dries !! Krijgt steeds meer speelminuten en doet het ook niet slecht. Was al bang dat hij niet ging spelen bij Napoli

Ik heb helaas alleen de samenvatting gezien en hierin deed hij het prima. Ik hoop voor hem dat het een succes wordt bij Napoli. Ik denk best dat hij zich kan aanpassen aan het hogere niveau (of dit al gedaan heeft).

Heerlijk dat de Mertens haters nu in een hoekje staan te huilen. Trots dat deze eindbaas bij PSV heeft gespeeld.

9,5 miljoen...wat een lachertje zeg

23 oktober 2013 om 14:47

Je beseft je wel dat hij maar 1 wedstrijdje redelijk heeft gespeeld en voor de rest nog niks heeft laten zien he?

Hopelijk knokt hij zich definitief in de basis! Belangrijk voor het wk ^^

23 oktober 2013 om 16:45

Bwah , we hebben nog andere buitenspelers. Wilmots zal hem sowieso meenemen , denk ik. Hij zal pas zijn plaats verliezen als Ferreira-Carrasco van Monaco blijft presteren en zijn basisplaats behoudt.

Zie hem wel graag voetballen , alleen lijkt het me sterk dat hij nog zal voetballen als Insigne terug is. Toptalent en de fans zien graag Italianen spelen. Het zal wel voor Mertens aanpassen zijn aangezien hij bij PSV te vaak zelfzuchtig speelde , maar nu meer collectief moet spelen. Zocht nu ook vaker zijn medemaats en bovendien een heerlijke assist. Ik hoop dat hij zo kan blijven presteren.

En Mertens-critici: Nu goed tegen Marseille gespeeld , toch ook niveautje Ajax-PSV ? :P

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren