Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bij een nederlaag waren we zo goed als zeker gedegradeerd'

Laatste update:

Willem II boekte zaterdagavond voor eigen publiek een kostbare zege tegen nummer zeventien VVV-Venlo: 1-0. De beslissende treffer viel in de 89e minuut en kwam op naam van invaller Danny Guyt. De voetballers van de Tilburgse club onderkenden het belang van het degradatieduel maar al te goed en zullen nu moeten blijven winnen om aan het einde van de rit minimaal een team onder zich te houden.

"Naar buiten toe hebben we dat vooraf niet uitgesproken, maar het was voor ons duidelijk dat we bij een nederlaag tegen VVV zo goed als zeker waren gedegradeerd", vertelde Guijt in gesprek met het ANP. "We hebben feitelijk onze laatste kans gepakt. Nu moeten we een doorstart maken met Willem II."

"Als we deze wedstrijd hadden verloren, was het over voor ons geweest”, besefte ook Willem II-trainer Jurgen Streppel, die tegelijkertijd benadrukte dat VVV nog wel vijf punten meer heeft. "Maar het gaat erom dat we na de laatste speeldag niet meer staan waar we nu nog staan. Laten we hopen op een mooie Houdini-act van mijn ploeg."

Degradeert Willem II dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hahahah jullie gaan ook degraderen. niet daar van, op en neer naar veendam.
willem 2 is eredivisie niet waard daar horen ze niet doe mij maar sparta

Voor mijn is Willem II nu ook gedegradeerd. Dit is gewoon uitstel van executie. Iedereen weet dat Willem II dit niet meer gaat redden. VVV pakt zijn punten nog wel. En Willem II heeft ook niet zo'n makkelijk programma dat ze 5 punten gaan goed maken.

willem II heeft echt veel pech,ik vond ze helemaal niet slecht spelen,veel kansen gecreerd maar ze gingen er maar niet in,ik vond het leuk en terecht dat hij er uiteindelijk toch in ging.

willem II is klaar voor zijn houdini- act let maar op.
de spelers zullen niet opgeven en al helemaal niet de supporters.
overal waar ze komen volle uitvakken, ik heb heel veel respect voor de supporters uit tilburg.
zie je niet veel , ook al onderaan maar wel volle uitvakken. zie bv een psv staan ze bovenaan vol uitvak staan ze bv 3 e dan komt er amper een halfvol uitvak. topclub? doe mij maar een club met supporters die er altijd zal zijn. winst of verlies zie celtic in champions leaugue in 1 woord geweldig!! zie celtic zie willemii!!

10 maart 2013 om 09:28

Dat is dan wel een verschil met 2jaar geleden in de strijd tegen degradatie . Toen reisde er geen hond mee met de ploeg . Dus laat het eerst maar eens een flink aantal seizoenen zien . Voordat je zo hoog van de toen blaast .

Volle uitvakken? In Breda nog nooit gezien. Anyway hoop wel dat Willem II in de ere blijft. de derby is toch wel speciaal!

10 maart 2013 om 02:30

Kijk volgende week 750 man paraat in Breda.

10 maart 2013 om 10:42

Eens in Zwolle hebben we van jullie opgekeken 2-0 achter tegen een concurrent maar blijven zingen met een vol uitvak, wat dat betreft hebben pec en willem de lijn van vorig jaar doorgezet! In vergelijking was nac doodstil in zwolle...

10 maart 2013 om 10:49

@kaaiman

NAC is er ook nog niet en komen ook in de Na-competitie met nog een zeer zwaar programma.
Willem II thuis
Twente uit
Vitesse uit
NEC thuis
Utrecht uit
Ajax thuis
RJC thuis
Feyenoord uit.
Ga er maar aan staan.

Ziet er nog steeds redelijk kansloos uit, maar je weet maar nooit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren