Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre comeback Conference League: Maccabi Tel Aviv geeft 1-4 voorsprong weg

Laatste update:

Olympiakos heeft donderdagavond voor een enorme stunt gezorgd in de Conference League. De Grieken leken al min of meer uitgeschakeld nadat het heenduel met Maccabi Tel Aviv met 1-4 was verloren, maar wonnen het uitduel plots met nog ruimere cijfers: 1-6. Daardoor verzekerde Olympiakos zich van de kwartfinale.

Het tweeluik leek vorige week eigenlijk al beslist. Mede door twee doelpunten van voormalig PSV'er Eran Zahavi zegevierde Maccabi Tel Aviv met 1-4 in Piraeus.

Maar donderdag keerden de Grieken het ineens helemaal om. In Servië, waar het duel werd gespeeld vanwege de oorlog tussen Israël en Hamas, stond het bij rust al 0-3 voor Olympiakos.

Daniel Podence maakte de openingstreffer met een schot in de korte hoek via de binnenkant van de paal, waarna diezelfde Portugees met een goede pass aan de basis stond van de 0-2 van Kostas Fortounis. Ayoub El Kaabi kopte – opnieuw op aangeven van Podence – de 0-3 binnen.

Over twee duels stond het daarom plots weer gelijk. Maccabi Tel Aviv kwam na tien minuten in de tweede helft echter terug: Zahavi benutte een penalty.

Daarna was het weer de beurt aan Olympiakos. Met een prachtige omhaal zorgde El Kaabi voor de 1-4. Over twee duels stond het derhalve 5-5, waardoor er een verlenging aan te pas moest komen.

In die verlenging trok Olympiakos aan het langste eind, door goals van Stevan Jovetic en Youssef El-Arabi: 1-6. Een bizarre comeback was daarmee voltooid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sowieso een mooie avond voor de Grieken. PAOK keerde ook een 2-0 nederlaag tegen Dinamo Zagreb om in een eclatante 5-1 thuis overwinning.

15 maart 2024 om 10:45

Lijkt me duidelijk dat de twee Griekse teams er alles aan zullen doen om de finale in Griekenland te kunnen spelen.

Wat een wedstrijd en wat een Comeback van Olympiakos, spelers speelde alsof ze tegen lucht aan het spelen waren. Wedstrijd had in 90 minuten beslist kunnen worden met al die kansen van Olympiakos. 19 schoten 8 op doel. Mooie overwinning Olympiakos.

Heerlijk.. die overwinning, hoop nog vele meer!!

Zo'n spetterende comeback gun je Olympiakos eigenlijk in hun thuistadion, die ontlading is dan echt prachtig om te zien. Vooral omdat kwartfinale EL toch een gigantisch ding is voor de fans van een club als Olympiakos. Een bij voorbaat louter onmogelijke opgave toch weten te behalen! 😤

16 maart 2024 om 18:48

Edit: moest natuurlijk zijn Conference League

Het is bizar dat Israelische teams uberhaupt nog mochten meedoen, maar dat even terzijde.

Sterke comeback van Olympiacos, had ik niet verwacht na zo'n afgang thuis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren