Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blunder van het jaar? Tijdrekkende doelman beleeft totale nachtmerrie

Laatste update:

Barnsley en Wycombe Wanderers leken dinsdagavond op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen in de Engelse League One, tot de doelman van de bezoekers een enorme blunder beging. De Poolse sluitpost Max Stryjek wilde in blessuretijd tijdrekken, maar zag dit totaal verkeerd uitpakken.

Tevreden zijn met een punt is niet altijd de beste aanpak, zo ondervond Stryjek dinsdagavond. De 27-jarige keeper kreeg in de 91ste minuut de bal in bezit via een scheidsrechtersbal, waarna hij besloot tijd te rekken.

Nadat Barnsley-spits Sam Cosgrove op hem afliep, pakte hij de bal met zijn handen op om deze na een klein zetje van Cosgrove plotseling los te laten. De aanvaller van Barnsley kon Stryjek zo de bal ontfutselen en de winnende treffer binnenschuiven: 1-0.

Scheidsrechter Darren Drysdale keurde de treffer goed, tot grote ontsteltenis van Stryjek. De doelman kreeg een gele kaart, net als twee ploeggenoten. Voor verdediger Harry Boyes betekende het zijn tweede gele kaart, waardoor Wycombe het competitieduel tot overmaat van ramp ook nog met tien man eindigde.

Barnsley mocht door de zege drie punten bijschrijven en steeg naar de zevende plaats in de League One. Door de overwinning blijft het volop meestrijden voor promotie naar de Championship.

Matt Bloomfield, de manager van Wycombe, had er behoorlijk de pest in. "Ik heb nog nooit zo’n goal gezien als deze. De omstandigheden waren ook teleurstellend. Normaal als een aanvaller een keeper aanvalt, is het een overtreding. Al had onze doelman de bal ook gewoon vast moeten houden...”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel scheidsrechters zouden dit affluiten maar ik juich toe dat dit onsportieve en debiele gedrag afgestraft wordt. Hulde aan de scheids.

29 november 2023 om 14:27

Onsportief of niet, dit is toch gewoon een overtreding?

Wellicht wat flauw maar ik wil je wel eens horen wanneer dit in de CL finale tegen Real gebeurd. Vind je het dan nog steeds een goede beslissing?

29 november 2023 om 14:31

Dit soort gedrag moet niet voor gefloten worden. Play stupid games, win stupid prices.

29 november 2023 om 14:35

Regels zijn regels, regel is dat dit een overtreding is.

29 november 2023 om 14:36

Hij wordt gewoon geduwd. Ik heb een godsgruwelijke hekel aan tijdrekken maar een duw is gewoon een duw. Dit had afgefloten moeten worden.

29 november 2023 om 14:29

@simonvk,

Totaal niet mee eens. Teveel scheidsrechters kijken tegenwoordig naar hoe een wedstrijd loopt, of hoe een speler is. Maar dat heeft er niets mee te maken. Overtreding is overtreding...

29 november 2023 om 14:30

Ik snap de emotie na dat uitdagen en tergend langzaam oppakken, maar een keeper een zet geven mag volgens mij simpelweg niet. Ik vind de willekeur in scheidsrechterlijke beslissingen eigenlijk net zo irritant als het gedrag van die keeper.

29 november 2023 om 14:31

Ach hou toch op. Hij geeft hem niet eens een zet. Stopt vlak voor hem en de keeper doet net alsof hij weg word gelanceerd zodat hij ook nog eens een vrije trap erbij kan krijgen. Meer dan prima opgelost door de scheids.

Haha oeps daar gaan de betjes 😂🤥

Is gewoon een overtreding. Al vind je tijdrekken nog zo irritant, die keeper wordt hier gewoon met de bal in z'n handen omver gelopen. Misschien nog wel een grotere blunder van de scheids dan van die scheidsrechter laatst die dat doelpunt van het vrouwenteam van Fenerbahce goedkeurde.

De manier waarop de keeper zich laat vallen is ook wel érg dramatisch. Volgende keer toch maar blijven staan en de bal vasthouden, waarschijnlijk fluit de scheidsrechter dan wel voor een overtreding (wat dit overigens ook wel gewoon het geval is, dus had hoe dan ook afgekeurd moeten worden).

Ik vind het hilarisch hoor, maar dit is wel gewoon een overtreding, hoe zacht ook. Die speler hoeft niet tegen hem aan te lopen.

Gewoon een overtreding. Idiote scheids.

Inderdaad een overtreding, genaamd een schwalbe. Daar krijgt hij ook geel voor natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren