Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boukhari keert als amateur terug in Eredivisie en kan spelen tegen Ajax

Laatste update:

Nourdin Boukhari is erin geslaagd om een nieuwe club te vinden; volgens het Brabants Dagblad heeft de 32-jarige aanvaller een akkoord bereikt met RKC Waalwijk, waar hij op amateurbasis zal gaan voetballen. De Eredivisionist neemt ondertussen afscheid van een andere voorhoedespeler.

/

Boukhari kwam voor het laatst in actie voor NAC Breda, dat hem een half jaar geleden overnam van het Turkse Kasimpasa. Bij NAC kreeg de veertienvoudig Marokkaans international echter geen nieuw contract aangeboden, waarna de linkspoot op zoek moest naar een nieuwe club. In Waalwijk heeft hij die nu gevonden, al zal Boukhari zaterdag nog niet tot de wedstrijdselectie behoren als RKC tegen Heracles Almelo speelt.

Waarschijnlijk maakt de Marokkaan op 6 september zijn debuut tijdens het oefenduel met Al-Rayyan en is hij vervolgens inzetbaar tijdens de ontmoeting met zijn ex-werkgever Ajax. RKC neemt intussen tijdelijk afscheid van Furkan Alakmak. De 21-jarige aanvaller komt de rest van het seizoen op huurbasis uit voor FC Eindhoven, melden de Waalwijkers op hun officiële website.

Denk je dat Nourdin Boukhari een aanwinst is voor RKC Waalwijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Was érg matig afgelopen seizoen bij Nac.

31 augustus 2012 om 12:21

Zegt natuurlijk meer over Nac.
Jozefzoon had ook geen beste periode bij NAC terwijl hij bij Rkc, samen met Teddy Chevalier tot nu toe de verrassing van het seizoen is.
Zal alles te maken hebben met de ongedwongen sfeer bij Rkc.
Dus het zou zomaar kunnen zijn dat Nourdin ook weer opbloeit in Waalwijk.

Ja en zou dat ook zijn bij Rkc dat stappen aan het maken is!

Is het proberen waard voor RKC op amateur basis baat het niet dan schaad het niet!

Dacht ik heel even dat het om Heerenveen ging haha, aangezien die zondag tegen Ajax spelen. Zou Marco niet blij mee zijn geweest na zijn reactie gister na de wedstrijd.

31 augustus 2012 om 11:21

Had hetzelfde, bijna een hartverzakking van die tekst.

31 augustus 2012 om 11:53

Ja, inderdaad. Nogal misleidend.

Aangezien ze hem op amateur basis halen vind ik het zeker een goede aankoop. Hij kan wat toevoegen met zijn ervaring.

Boukhari heeft toch een merkwaardige carriére gehad en hij komt steeds maar weer bovendrijven in de Eredivisie. Ik vind hem een bruikbare speler voor Rkc, maar het zal geen hoogvlieger meer worden. Natuurlijk goed om zon jongen op amateurbasis binnen te halen. Mocht de samenwerking niet werken ga je in ieder geval niet het schip in.

Wat moet RKC nou weer met Boukhari, natuurlijk is het proberen waard maar die gast kan echt hellemaal niks hij is ook zo traag geworden als een slak..

31 augustus 2012 om 11:25

Blijkbaar kan hij wel iets hij heeft de technische staf toch overtuigt!

31 augustus 2012 om 11:50

Hahaha zal wel ja maar die zullen zich wel bedenken als die op het veld staat te spelen kan er echt hellemaal niks meer van.

RKC heeft hem zeker gehaald omdat die ' naam ' heeft.

Goeie speler voor Rkc. Rkc is goed bezig misschien morgen al minuten maken tegen heracles! Ook al staat er in de tekst 6 september pas. Denk dat het geen basisspeler is.Morgen hem even bewonderen in het stadion!

Sorry heb over dat stukje heen gelezen dat hij niet bij de wedstrijdselectie zit morgen.

Ik heb Boukhari in zijn tijd bij Ajax altijd wel als een nuttige speler gezien. Hij stond natuurlijk in de schaduw van Sneijder destijds, maar zijn maniere van spelen oogde wel fris vond ik. Hij is qua speelstijl wel een typische Ajaxspeler. Hij heeft alleen verkeerde carrierekeuzes gemaakt, waardoor zijn talent er nooit goed is uitgekomen. Jammer, jammer. Voor RKC is hij een goede speler.

Snap niet dat Boukhari ineens zo'n zeer matige speler geworden is. Ik vond hem bij Ajax altijd goed voetballen en hij heeft behoorlijk wat belangrijke goals gemaakt bij Ajax. Zie o.a. de bekerwedstrijd tegen Roda JC toen.

Ik denk zelf dat hij voor RKC prima is.... heeft de nodige ervaring en kan van nut zijn in die rol.

kan iemand m uitleggen wat dat betekent: op amateur basis? geen of zeer mindere loon? geen vast contract ?? ???

31 augustus 2012 om 11:51

Net als Lucius krijgt Boukhari een onkostenvergoeding (bijvoorbeeld reiskostenvergoeding), een loon per wedstrijd die gespeeld wordt en deelt hij mee in de wedstrijdpremies. Soms is er nog sprake van een klein basisloon. Er is dus geen sprake van een vast contract.

31 augustus 2012 om 11:59

EN een gratis Keuken bij Mandemakers natuurlijk!

31 augustus 2012 om 14:21

dank u hartelijk

31 augustus 2012 om 14:22

hahahahahahaha funny

31 augustus 2012 om 17:00

Heb je ook een indicatie van hoeveel Boukhari gemiddeld per maand zou kunnen opstrijken ondanks dat het een amateur is?

31 augustus 2012 om 11:53

lidmaatschapgeld betalen net zoals ik

Jammer van Alakmak. Vond hem toch wel een leuke, frivole buitenspeler.

1 september 2012 om 04:04

Inderdaad dat heeft Rkc niet goed ingeschat. Ze hadden hem beter kunnen behouden. Scoorde vorig jaar nog een practige goal tegen Twente.

dat er mensen roepen dat ze het niet begrijpen dat hij door rkc gehaald is. nou ik snap dat wel de selectie van RKC is vrij smal en kan dus wel wat gebruiken.

Matige speler maar toch begrijpelijk. De selectie van RKC is vrij smal en onervaren en kan dus een speler als Boukhari(veel ervaring) gebruiken. Maar ik herriner nog een wedstrijd van vorig seizoen waar die o zo een trage balbehandeling had.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren