Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geloof het of niet: Braziliaan Endrick onthult ‘relatiecontract’ met clausules

Laatste update:

Het Braziliaanse wonderkind Endrick heeft een aantal bizarre dingen onthuld over zijn relatie. De 17-jarige aanvaller stelt namelijk dat hij met zijn vriendin een relatiecontract heeft laten opstellen, waarin een reeks aan bizarre clausules zijn opgenomen.

Endrick is hard op weg om een wereldster te worden. De Braziliaan wordt door velen een gouden toekomst toegewezen en maakt bovendien deze zomer de overstap van Palmeiras naar Real Madrid, dat 45 miljoen euro voor hem overmaakt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In de podcast Pod Delas onthult de toekomstige speler van Real Madrid, samen met zijn 21-jarige vriendin Gabriely Miranda, dat de twee een contract hebben opgesteld.

Het contract verbiedt onder andere om een verslaving te hebben of een drastische gedragsverandering te hebben. Ook zijn er enkele verboden woorden en moeten de twee ‘Ik hou van jou’ zeggen wanneer ze kunnen.

Recentelijk zei zijn manager, Abel Ferreira, het volgende op een persconferentie: “Ik hoop dat hij zich niet verliest in dingen buiten het voetbal, het is een advies. Laat hem zich concentreren. Als je een hoger niveau wilt bereiken, moet je je concentreren op wat essentieel is.” Daar lijkt Endrick dus naar geluisterd te hebben door het opstellen van een contract.

Ondanks dat Endrick nog actief is in zijn thuisland Brazilië, is hij ook al flink naam aan het maken in Europa. Onlangs maakte hij al zijn debuut in de nationale ploeg en maakte hij de winnende in een oefenduel op Wembley tegen Engeland. Drie dagen later scoorde hij in Santiago Bernabéu tegen Spanje.

Komende zomer zal Endrick dus de overstap naar Real Madrid maken. Tot dusver speelde hij gedurende zijn nog prille carrière al 88 wedstrijden voor Palmeiras, waarin hij goed was voor 28 doelpunten en 3 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 april 2024 om 18:53

Ik zit toevallig Big Bang Theory te kijken op het moment en ik dacht precies hetzelfde 😂

Ik heb ook een relatiecontract met mijn vrouw. Een huwelijk heet dat bij ons 😉.

20 april 2024 om 17:06

Dacht precies hetzelfde 😂

20 april 2024 om 17:15

Dit soort afspraken zijn ook helemaal niet raar. Soms is het ook heel goed om dingen expliciet te maken. Volwassen gedrag.

Vreemd dat het artikel zo veroordelend geschreven is.

20 april 2024 om 18:01

Als je als ventje van 17 een relatiecontract opstelt waarin staat dat je ik hou van je moet zeggen, ben je niet goed bij je paasei, sorry.

20 april 2024 om 18:28

Inderdaad als je daarvoor een contract nodig hebt kan je beter iemand anders zoeken.

20 april 2024 om 20:03

Ik denk dat je onderschat hoe ingewikkeld relaties en gezond hechten zijn/is voor sommige mensen. Dan kan het enorm helpen sommige afspraken expliciet op papier te zetten.

20 april 2024 om 23:19

Je bent serieus? Dacht dat je sarcastisch was....

Hopelijk wordt hij goed begeleid door de Braziliaanse enclave bij Madrid , we hebben niet nog een Neymar nodig m liever weer een Ronaldo (de Braziliaanse)een echte spits .

Oh oh oh mijn jongen waar begin je aan😂

Een 17 jarig kereltje met een 21 jarige vriendin zul je geen hond over horen. Als dit maar eens omgekeerd was, dan waren de krachttermen je om de oren gevlogen. Hij zal misschien een beetje opgehyped worden door de pers maar ik kijk er wel naar uit hoe zijn carrière zal verlopen. Vaak zijn die piepjonge talenten ook relatief snel uitgeblust voor hun 30ste, maar we gaan het meemaken.

20 april 2024 om 18:17

Ach dat zou wel meevallen hoor, 17 en 21 is niet dusdanig ver uit elkaar dat mensen daar over zouden vallen op een enkeling na. Volgens mij is de vuistregel om te bepalen of iemand te jong is de helft van je leeftijd +7. En 21:2+7= 17.5 valt dus prima binnen de norm.

Hij is 17? En zij 21?
Zegt opzich niks... maar kan me toch niet ontrekken dat ze dit (waarschijnlijk)om andere dingen doet. (Geld).
Hopelijk laat die jongen zich niet gek maken.

Ik heb van die afspraken op papier met mijn vrouw, maar je komt er nog enigszins vanaf.
Maar de kinderen is een heel ander verhaal en heb niet eens een contract met hen.

Twee behoorlijke clausules zo te zien.

En nu hoor je niemand dat die meid met een minderjarige gaat? Maar zijn de rollen omgedraaid dan is de wereld te klein.! Ik hoop voor hem dat hij een hakimi doet, want die zal binnenkort willen trouwen en binnen no time weer scheiden om de helft van zn spullen te pakken.

Als dit geen echte liefde is weet ik het ook niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren