Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV

Laatste update:

Ajax en PSV azen allebei op Philippe Sandler. Dat meldt De Telegraaf zondag. De 27-jarige centrale verdediger draait een goed seizoen bij NEC, en kan dat komende zomer dus mogelijk belonen met een toptransfer. Ajax zou op dit moment het meest concreet zijn.

Sandler speelt sinds medio 2022 bij NEC en maakt met name dit seizoen indruk bij de Nijmegenaren. Met NEC haalde de verdediger dit seizoen nog de finale van de TOTO KNVB Beker, waarin vorige week met 1-0 werd verloren van Feyenoord.

De geboren Amsterdammer doorliep de jeugdopleiding van Ajax, en zou dus kunnen terugkeren bij de club die hij in 2016 inruilde voor PEC Zwolle. Volgens De Telegraaf is Ajax op zoek naar een opbouwend sterkte centrale verdediger, en staat Sandler dus bovenaan de lijst.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Sandler speelde na zijn tijd in Amsterdam bij PEC, Manchester City, RSC Anderlecht, Troyes en Feyenoord. Bij de Rotterdammers beleefde hij een moeilijke periode, waarna hij medio 2022 transfervrij naar NEC vertrok. Voor de Nijmegenaren speelde hij tot dusver vijftig officiële duels.

PSV


Behalve Ajax is dus ook PSV geïnteresseerd in Sandler. De Eindhovenaren willen komende zomer hoe dan ook een rechtercentrale verdediger halen, en Sandler is dus een belangrijke kandidaat. PSV houdt de situatie 'nauwlettend in de gaten'.

Zondagochtend ging Marcel Brands, algemeen directeur van PSV, al kort in op de mogelijke belangstelling van PSV in Sandler. "Het is een goede speler. Ik weet niet of hij het niveau bij ons aan zou kunnen, daarvoor zou hij eerst bij ons moeten spelen. Maar het is een interessante speler, dat is duidelijk", zei hij in Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

Volgens Transfermarkt is de rechtsbenige Sandler, die ook over de Amerikaanse nationaliteit beschikt, momenteel 2,5 miljoen euro waard. Sandler heeft nog een contract tot medio 2025 in Nijmegen.

Geblesseerd


Zondagmiddag speelde Sandler met NEC thuis tegen AZ. Halverwege de eerste helft viel hij geblesseerd uit: na een lange pass greep hij naar zijn hamstring, waarna bleek dat hij de wedstrijd niet uit kon spelen. Mathias Ross verving hem.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV heeft niet geleerd van Bella-Kotchap zo te zien... weer een blessuregevoelige speler

28 april 2024 om 12:19

Was bella-Kotchap voor zijn psv periode vaak geblesseerd?
Scheelt dat het huur was, en achteraf had je hem idd niet nodig.

Ik zou Sandler bij PSV zeker aanmoedigen! Goeie inspeelpass, sterk, groot en defensief ook niet misselijk.

28 april 2024 om 12:19

Is tie een beetje snel?

28 april 2024 om 12:50

Nee!

28 april 2024 om 13:08

Heeft het niet gered bij feyenoord, dus bij psv kan hij goed mee?

28 april 2024 om 13:37

Hij is bij Feyenoord nooit echt fit geweest. Dat is die nu na 2 jaar NEC wel en dat kan een behoorlijk verschil maken. Stabiele optie (mits fit) maar niet degene die op CL niveau het verschil kan maken voor PSV.

28 april 2024 om 13:41

Toen hij naar Feyenoord kwam was het vooral bord op schoot scouting. Hoor je nu ineens ook niemand meer over 😄

28 april 2024 om 13:46

Hij is fitter, maar nog steeds heeft dit vorig seizoen 13 wedstrijden gemist. En dit seizoen al 8. En dan spelen ze nog niet eens Europees.

28 april 2024 om 15:03

Sandler behoort nog niet bij de top spelers van psv. Maar zeker wel een versterking voor je elftal. Hij is 27 dacht ik. Of er nog rek in zit is de vraag. Ik zou hem graag bij hebben bij psv. Op de bank heb je ook goede spelers nodig. Kijk maar hoeveel geblesseerden soms zijn. Psv heeft amper compleet gespeeld.

Zie toch liever iemand anders dan Sandler komen naar Eindhoven.Zie liever Debast komen al hebben PL teams ook intresse in hem gekregen.

28 april 2024 om 12:30

Staat op de lijst, meer niet. Zal zeker niet bij de eerste paar opties horen.

28 april 2024 om 12:48

Als PSV zijnde uit een andere vijver vissen inderdaad. Eens met Mario Been, bij ‘Goedemorgen Eredivisie’, voetballend sterk en verdedigend minder. Ligt ook wat de vraagprijs is en of hij eventueel wil concurreren als er ook beter potentieel aan wordt getrokken.

Een jongen uit Amsterdam, denk dat Ajax een streepje voor heeft!

28 april 2024 om 12:18

De vraag is maakt hij liever een stapje opzij of een stap omhoog

28 april 2024 om 12:21

Als hij naar Ajax gaat gaat hij sowieso een stap omhoog snap niet dat je PSV van gelijk niveau vind als NEC.

28 april 2024 om 12:21

Je moet kijken naar de status die de speler in het elftal gaat krijgen.

Op de bank zitten bij club A als reserve of basisspeler bij club B om wekelijks te spelen.

Alleen naar de status van de club kijken is vrij dom. Zo is een hele generatie jonge voetballers bij opleidingen van hele grote clubs beland waarvan de meeste jaren later compleet geflopt zijn. maar ja, het was wel een grote club die ze wilde hebben.

28 april 2024 om 12:23

Ajax heeft een minder/baggerseizoen maar van NEC naar Ajax een stap opzij zetten is enorm lachwekkend en eigenlijk geen reactie waard.

28 april 2024 om 13:10

@dickov en @bjp79 ik waardeer wat jullie beide doen! love it, keep it up

28 april 2024 om 13:39

Haha grappig.
Heeft PSV niks aan. Hopen voor PSV dat Ajax hem binnen haalt.

28 april 2024 om 13:15

Ik denk dat dit verhaal uit de Fabeltjeskrant kom want er zal geen club zijn die een speler haal terwijl je nog geen trainer heb

Zou een goede vervanger zijn voor Ramalho

28 april 2024 om 13:04

Sandler en Boscagli als duo is open deur in de CL. Beide enorm sterk aan de bal maar verdedigend niet meedogenloos. Zou eerder als psv zijnde een ‘opvreter’ naast Bosacgli zetten.

28 april 2024 om 13:13

Ben ik met je eens Kuyt. Wij hebben een snelle, slimme sloper nodig. Het zou fijn zijn wanneer die redelijk sterk aan de bal zou zijn, maar dat is m.i. secundair

28 april 2024 om 13:38

Vanuit gaande dat Veerman blijft, heb je met hem en Schouten die de bal al snel opeisen een extra voetballende verdediger is mijn optiek overbodig.
Obispo is opzich wel een sloper maar die moet zich weer bewijzen na z’n blessure en de vraag of hij daardoor iets minder met risico speelt, naast dat het een LCV is.

Ja wat moet ik daarvan zeggen, draait een goed seizoen maar is erg blessure gevoelig volgens mij.
Als je hem goedkoop kan ophalen ipv 20 miljoen te besteden van een Sutalo zou ik het doen

28 april 2024 om 12:43

Hij moet er net ook weer geblesseerd af tegen AZ. Niet aan beginnen als topclub, veel te duur voor hoeveel hij kan spelen.

28 april 2024 om 13:43

Ik denk dat ajax ook denkt dat hij beter is dan medic op dit moment

28 april 2024 om 14:25

Dit ja. Voor achter Sutalo.

Begreep deze week eerder al dat de scouting deze jongen te licht vond. Tja wat moet je hiermee

28 april 2024 om 12:38

Hij is in ieder geval beter dan de prutsers die jullie nu hebben lopen 🤣🤣

28 april 2024 om 12:53

Blijkbaar vond de scouting dat ook van heel veel aankopen die vorig jaar zijn gedaan. Dus dat verklaar het wel. 😀

28 april 2024 om 13:02

Volgens mij was het probleem vorig jaar dat de scouting volkomen werd genegeerd. Als dat niet zo is moeten ze allemaal met terugwerkende kracht wegsturen

28 april 2024 om 13:43

Ze zitten nu toch echt weer voor hem op de tribune, dus tsja..

28 april 2024 om 13:47

Hij is er na 25 minuten opnieuw geblesseerd uitgevallen. Hij blijft een blessuregevoelige mannetje. Ik hoop dat dit hun heeft overtuigd om hem niet te halen.

Dit zou ik niet snappen. Ajax is niet eens per se gebaat bij nog een jongen met een goede inspeelpass, maar bij een echte verdediger die ook daadwerkelijk kan verdedigen. Hato moet op dat vlak nog veel stappen zetten, Sutalo ook, Rensch is wel een redelijke verdediger, maar ook zeker geen topper in wording. Kaplan is nog lastig in te schatten zolang hij met blessures sukkelt.

Tenzij ze ineens twee verdedigende middenvelders aan gaan trekken, maar iets zegt me dat ze weer voor creativiteit gaan. Dan zit je volgend seizoen met dezelfde problemen. Dan ligt het achterin weer regelmatig open.

28 april 2024 om 12:24

Denk dat het eerste doel is backs aantrekken die goed kunnen verdedigen. Dat scheelt al een hoop tegengoals.

Daarna zal het ontwikkelen van het elftal belangrijk zijn. Onder Ten Hag kregen we geen tegengoals omdat er voorin werd afgejaagd en de pass lijnen dichtgezet werden.

Nu trekt Ajax zich een beetje terug, zet nauwelijks voorwaartse druk. Hele andere speelstijl als we gewend waren waar andere speler bij horen dan er nu rondlopen.

Snap de hype rond Sandler niet. Hij maakt een heel sterk seizoen door en heeft inmiddels een leeftijd waarop je aardig wat ervaring kan hebben. Hij is Nederlands en komt uit de jeugd van Ajax, maar probleem bij Sandler is dat hij enkel 1 of 2 seizoenen heeft gehad bij PEC Zwolle (wat ook alweer 7 tot 8-jaar geleden is) waar hij in de basis stond en sinds dit seizoen pas bij NEC. Dat zijn pas 3-seizoenen, en de andere seizoenen was hij heel veel geblesseerd. Ging toen ook naar Manchester City en de stap van Zwolle naar City is gigantisch uiteraard. Dat hij het daar niet heeft gered, snap ik. Maar ook op huurbasis bij Anderlecht, Troyes en Feyenoord kwam hij niet aan de bak. Toegegeven, deels ook door blessureleed en dat is ook een reden dat ik twijfel. Maar als hij fit was, speelde hij ook niet altijd.

Heb liever dat Ajax wat creatiever zal zijn. De Lange zat vorige week op de tribune bij FC Nordsjaelland en scheen dat hij daar voor 4 spelers zat waarvan een van de spelers Adamo Nagalo was. Ik hoop dat hij daar oprecht voor Nagalo zat, want dat is een hele goede centrale verdediger. Een stuk jonger (21-jaar) dan Sandler en inmiddels al ruim 100 wedstrijden gespeeld en steevast basisspeler, dus heeft ook al de nodige ervaring opgebouwd. Zitten nog wel een paar andere clubs achter hem aan (o.a. Fenerbahce en Club Brugge heb ik weleens genoemd zien worden) en Sandler zal denk ik zo'n 3 tot 5 miljoen moeten kosten, Nagalo zal een paar miljoen duurder zijn en denk dat je dan op zo'n 7 tot 8 miljoen uitkomt maar dan heb je wel een verdediger die onwijs goed is, meer potentie heeft en nu al naar mijn idee beter is dan Sandler en misschien kan je in de deal bij Nagalo bijvoorbeeld Rasmussen betrekken. Niet dat hij veel waard zal zijn, maar alle kleine beetjes helpen.

Ramaj
Aankoop
Nagalo
Kaplan
Hato
Henderson
Mannsverk
Aankoop
Eriksen
Godts
Brobbey

Dus PSV is al meer dan een jaar op zoek naar een rechtercentrale verdediger, om vervolgens eerst bij Bella Kotchap als noodoplossing uit te komen en nu bij Sandler die voor het eerst sinds jaren weer eens een paar goede wedstrijden achter elkaar heeft gespeeld? Je zou toch denken dat de scouting inmiddels de tijd heeft gehad om met betere namen op de proppen te komen. Echt bizar hoe de positie van centrale verdediger in Eindhoven altijd weer het ondergeschoven kindje is

"de 27-jarige centrale verdediger draait een goed seizoen bij Nec". Nou, daar is ook meteen alles mee gezegd. Ik snap de hype niet rondom deze Sandler. Dit seizoen draait hij inderdaad erg lekker mee, maar dit strookt totaal niet met de rest van zijn carrière. Hier moet je als Ajax of PSV totaal niet aan willen beginnen.

28 april 2024 om 12:30

Sandler was bij PEC een veelbelovende centrale verdediger, die niet voor niks door City werd opgepikt. Pep was enorm gecharmeerd van hem, alleen hij is van blessure in blessure gevallen. Dit seizoen is ie fit en laat ie het toch wel zien.

28 april 2024 om 12:41

Dat was hij zeker, zelfs al in de jeugd bij AFC en Ajax. Maar als het nu alleen bij City was waar hij niet geslaagd was, dan is hij het gokje waard. Maar ondertussen gaat hij al richting de 30. Bovendien is hij niet geslaagd bij City, maar ook niet bij Troyes, Anderlecht en Feyenoord. Uiteraard hadden blessures hier mee te maken, maar dit lijkt me niet de speler waar je voor moet gaan wanneer je de CL in gaat.

28 april 2024 om 12:50

Ben je fit als als je van de 31 wedstrijden 23 hebt gespeeld? Waarvan 1 wedstrijd met een invalbeurt van een minuut?

28 april 2024 om 12:54

Met name door blessures niet geslaagd inderdaad. Denk wel dat Sandler de kwaliteiten heeft om te slagen bij Ajax of PSV, maar zijn blessuregevoeligheid is een probleem.

28 april 2024 om 13:44

City pikt half europa op als ze er zelf 2 stuivers aan kunnen verdienen.

Ja leuke voetballer maar verdedigend echt heel zwak, zou ook geen duo kunnen vormen met Hato bijvoorbeeld. Doet mij een beetje denken aan hou de transfer van Wijndal tot stand kwam, dezelfde druk vanuit de media richting Ajax om wat te doen terwijl ook daar met een klein beetje scoutwerk doorheen geprikt had kunnen worden.

28 april 2024 om 12:41

Deze jongen is notabene door de scouting niet goed genoeg bevonden. Nou zegt dat de laatste jaren bij Ajax weinig, maar kan me niet voorstellen dat ze dit echt doen. Lijntjes van het zaakwaarnemers kantoor van Sandler zijn warm met de T. Inan van het AD zit rii Ajax een stuk beter momenteel. Krijg met al dat gepush van Sandler vooral het idee, dat zaakwaarnemertje hem goed weg wil zetten en wat interesse aan wil wakkeren.

28 april 2024 om 12:56

Wel een heel ongelukkige timing voor hem dan, net een fout gemaakt en er geblesseerd vanaf. Precies de verkeerde dag gekozen voor een PR artikel.

28 april 2024 om 13:08

Guido Albers is daar ook een meester in, zowel bij vd Beek als Taylor in de media gedreigd met een vertrek toen zijn cliënten buiten de boot dreigden te vallen, en hop ze zijn vervolgens nooit meer structureel uit de basis gehaald. Met vd Beek heeft hij via de Telegraaf ook dat onzinverhaal gepusht over een zo goed als afgeronde stap naar Real Madrid in de hoop interesse van andere clubs aan te wakkeren, en het werd met behulp van vd Sar uiteindelijk United voor een fabelachtig bedrag en dito salaris.

Als dit het kaliber transfers wordt bij de concurrentie ben ik iig blij.

28 april 2024 om 12:53

Als we volgend seizoen weer concurrentie zijn ben ik ook blij.

Ik zie m graag komen naar Ajax. Die inspeelpas wordt nu enorm gemist van onze rechter centrale verdediger. Kaplan durft en kan het ook, maar als je er 2 hebt die het kunnen scheelt dit al een hoop. Als je weer enigzins ajax voetbal wil gaan spelen, lijkt me dit een logische eerste aankoop. Sowieso goed om bij de achterhoede te beginnen.

Als back up een prima speler maar niet voor de basis

Blessuregevoelige jongen en ik lees net dat hij in de 23e minuut gewisseld is bij NEC-AZ? Hm ik weet niet. Kan hij nog zo'n goede speler zijn, maar als je er niet op kan bouwen weet ik niet of je eraan moet beginnen.

Twee dingen zijn inmiddels wel duidelijk rondom deze hele Sandler hype; de Telegraaf wordt overduidelijk betaald/gepusht voor info om Sandler in de picture te zetten, en PSV heeft na al die jaren nog steeds niet geleerd hoe ze een fatsoenlijke RCV moeten scouten voor top Eredivisie & CL niveau. Deze jongen heeft als 27-jarige pas rond de 100 wedstrijden in het profvoetbal gespeeld, en moet dan nu de redder in nood van zowel Ajax als PSV zijn die hun probleem op RCV oplost? Hou toch op, Sandler zit bij NEC perfect op zijn plaats en moet daar vooral lekker genieten dat hij eindelijk een keer onbetwist is.

Een goede speler, dat zeker. Maar ik zou prefereren om met Kaplan-Hato verder te gaan. Waarbij een goede backup CV wel nodig is, maar daarvoor is Sandler te goed.

Speler die je sowieso een deel van het seizoen mist. Altijd wel ergens geblesseerd en dan duurt het weer even voor hij terug is. De vraag is, wil je dat risico nemen?

Twijfel of dit een juiste speler voor Ajax is. Je moet echt de weg naar boven gaan vinden. Dit seizoen wel top, straalt ook wel wat uit. Maar schrok echt van zijn statistieken. Heeft echt weinig gespeeld in zijn carrière en is al 27 jaar.

Sutalo moet je echt verkopen, dat is echt een mismatch. Als je Sandler haalt moet je nog iemand anders hebben voor het centrum.

Krijg zo Wielaertgevoelens hierbij

Onzin, laat Ajax hem maar nemen.
Neem aan dat PSV toch wel wat beters wil.

Niet doen, te blessuregevoelig en verdedigend te kwetsbaar. Ajax zou hier niet aan moeten beginnen.

Blessures is ook enige reden dat hij nietanger bij Feyenoord is gebleven. Je hebt er 10 wedstrijden per seizoen, maximaal, plezier van

Liever Veltman terughalen of iemand als Hilgers als je toch iemand gaat kopen. Sandler lijkt mij een slapzak en daar hebben we er al genoeg van op dit moment.

Mocht het waar zijn dat Ajax Sandler op het vizier heeft staan, kan de scouting na volgend seizoen ook op de schroothoop. Of je hebt afgesproken voortaan voor de middenmoot te gaan. Dan kun je gozer er wel bij hebben. Ook nog eens - ook nu weer - geblesseerd. Het is maar waar je prioriteiten liggen. Las ook dat ze op Ten Hag wachten. Dat zal de volgende miskleun zijn. Verbaas ik me over het voetbalgogme in Amsterdam? Al bijna twee jaar niet meer. Niks kan me nog van mijn stuk brengen.;-))))

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren