Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dit is de derde keer tegen Chelsea, het begint een klassieker te worden'

Laatste update:

Evenals vorig jaar treffen Paris Saint-Germain en Chelsea elkaar in de achtste finales van de Champions League. Toen toonden de Fransen zich na een thriller op Stamford Bridge (2-2 in verlening, 1-1 in heenduel) net iets te sterk en ook dit jaar is le PSG op papier misschien wel de lichte favoriet. Chelsea-bestuurder David Barnard waagt dat echter te betwijfelen.

/

Zijn club mag in de Premier League dan wel ondermaats presteren, volgens Barnard zegt dat niks over de kansen in Europa. “We beginnen aan de knock-outfase en daarin hangt het af van de vorm van de dag”, reageert hij in gesprek met BT Sport. “De competitie heeft daar niks mee te maken. Dat werd ook gezegd voor het duel met FC Porto, maar we hebben kunnen zien dat het niet klopte. Dat ging probleemloos.”

Laurent Blanc beaamt die woorden. De coach van Paris Saint-Germain verwacht net als vorig jaar een gelijkopgaande strijd. “We zijn er klaar voor, dat hebben we toen ook al bewezen. Chelsea heeft momenteel wat problemen, maar het blijft een geweldige club met een geweldige coach”, doelt hij op collega José Mourinho.

Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter van de Parijzenaars, rekent uiteraard op het bereiken van de kwartfinales. “We kunnen iedereen verslaan en willen zo ver mogelijk komen. Maar Chelsea is een goed team, dat de Champions League al eens won. We hebben veel respect voor ze. Het is nu de derde keer dat we ze ontmoeten, het begint een soort van klassieker te worden. We zijn er klaar voor.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik vind het jammer, net zoals Arsenal-Barca. Zie liever wedstrijden die ik niet eerder heb gezien, maar goed, niets aan te doen!

14 december 2015 om 18:39

Daarom is het jammer dat clubs uit het zelfde land nog niet tegen elkaar kunnen loten. Dan is het risico groter dat je dezelfde wedstrijden krijgt.

In de CL lijken we beter te presteren dan in de competitie. We hebben nog een appeltje te schillen met PSG maar ben er bang voor dat we het weer niet gaan redden. PSG is daarentegen wel goed in vorm en Chelsea FC allesbehalve. Maar het ziet er naar uit dat we onze vorm weer terug gaan vinden en dat we het PSG heel moeilijk gaan maken.

14 december 2015 om 16:41

Onthoud wel dat dit vorig seizoen precies omgekeerd was. PSG startte toen voor hun doen best zwak, hadden in eigen huis gewoon de grootste moeite met Ajax. Terwijl Chelsea uit de startblokken schoot. Tegen die tijd is alles weer mogelijk, ik geef ons gewoon een goede kans.

14 december 2015 om 18:40

Na de winterstop kan alles weer anders zijnz

PSG gaat dit weer winnen denk ik. Hebben toch net meer kwaliteit en Chelsea is niet in vorm nu tenminste niet.

ik verwacht opnieuw 2 hele spannende wedstrijden eigenlijk. Weinig doelpunten en veel spanning.

Dit gaat PSG gewoon met twee vingers in de neus al in de heen wedstrijd beslissen met hun centrale middenveld t.o.v die van Chelsea dat ook nog eens zijn belangrijkste schakel moet missen met Matic door een schorsing.

14 december 2015 om 16:26

idd de derde maal dat de clubs zich moeten meten met elkaar , maar nu wel de eerste keer dat chelsea zich zo zwak aandient ....
ik denk dat ieder team dat in pot 2 zat tegen chelsea wou spelen en dat zelfs PSV of Gent een kans maakten tegen dit onmondig en volledig uit balans zijnde chelsea ....

Gaat meestal niet al te best in Januari vind ik. Misschien dat die voorsprong in de Ligue 1 ons een beetje gaat helpen en we spelers goed fit kunnen houden.

14 december 2015 om 16:06

dat opnieuw organiseren gaat waarschijnlijk in de winter gebeuren. nieuwe CV, backup voor matic of misschien zelfs pogba als vervanger. en vervolgens nog een nieuwe spits erbij. En een nieuwe coach is niet nodig, het is juist positief dat er een keer wordt vastgehouden aan een coach, SAF en wenger hebben ook mindere jaren gehad

Jammer hoor dat we weer tegen PSG moeten, is elk jaar hetzelfde verhaal. Zelfde geldt voor Arsenal tegen Barca. Chelsea is in de Champions League veel beter dan in de Premier League. Spelen in CL met meer structuur en tactisch staat het beter. Het zullen 2 spannende wedstrijden worden, beide teams ontlopen elkaar niet veel.

Ja El Cashico is de perfecte naam voor deze wedstrijd. 2 ploegen die zonder rijke eigenaar nog een middenmoter waren.

14 december 2015 om 17:10

Chelsea speelde vanaf midden jaren 90 subtop en incidenteel Champions League, dan ben je geen middenmoter. Ook wonnen ze 2 FA cups en de EC2. Natuurlijk is dat vergeleken met huidige statuur van de club niet zo veel, maar je overdrijft nogal. PSG was erg afgezakt inderdaad en daarin wil ik wel met je meegaan.

14 december 2015 om 18:27

Er spelen 2 clubs uit Parijs in de Ligue 2...

Op dit moment is Psg een stuk beter, maar over 2 maanden kan het goed zijn dat Chelsea weer draait en dan schat ik ze ongeveer gelijkwaardig in. Wel weer hetzelfde affiche en dat is gewoon jammer. Chelsea - Psg en Arsenal - Barca/bayern waren net de 2 potjes die ik niet meer wou zien.

Ik verwacht dat chelsea in de wintertransferperiode het nodige zal doen en dat we in het tweede seizoenshelft een andere chelsea gaan zien.

Ik snap dat zoveel mensen klagen over dezelfde wedstrijden die elk jaar herhaald worden. Iedereen wil toch dezelfde clubs door zien gaan? Dan heb je ook het risico dat de loting zorgt voor vele herhalingen. Zeker omdat de Uefa zoveel regels betekent met de loting. A mag niet tegen b en c, maar wel tegen d. Tja dan moet je ook niet zo gek op kijken. De CL is al tijden geen bal maar aan, echt een gedrocht.

14 december 2015 om 17:49

Is ook niet echt een eerlijke vergelijking. In die tijd speelde geld veel minder een rol dan tegenwoordig. Nu zijn de topteams schatrijk en kunnen alle goede spelers kopen, dat had je vroeger in veel mindere mate. Daarnaast kunnen de zogenoemde topwedstrijden van nu ook gigantisch saai zijn. Voetbal moet gewoon veranderen.

Ach, het legendarische Europa Cup-seizoen 87/88.
Toen Real Madrid het gehele deelnemersveld opschoonde, door achtereenvolgens het Napoli van Maradona en Careca uit te schakelen, vervolgens bekerhouder FC Porto, en in de kwartfinale Bayern Munchen.
Dat PSV er uiteindelijk met de buit vandoor ging is op zijn zachtst gezegd nogal geflatteerd te noemen. Ook de statistieken van PSV dat jaar waren ronduit bedroevend. Na de tweede ronde geen wedstrijd meer gewonnen, en nog maar twee keer gescoord.

PSG gaat dit keer wel eenvoudiger winnen dan afgelopen jaar. Ze zijn in vorm, vond ze in Bernabeu heel behoorlijk spelen. Dit Chelsea zal wel uitgeschakeld worden vermoed ik.

Chelsea mag zich nog serieus versterken, dan gaan ze er toch niet al te veel aan hebben, want als je al europees gespeeld hebt mag je niet meer uitkomen voor de volgende club.
1 van de redenen dat de meeste toppers niet in de winterstop veranderd van ploeg.
Chelsea was even het beleid aan het voeren om niet mee te gaan in die absurde transferbedragen, maar ze spelen daar al zeer snel slecht met uit, gecombineerd met ook een slecht beleid qua aan- en verkopen en met de jeugdspelers wordt ook niet goed omgegaan..
Nu zien alle clubs chelsea komen, een ploeg in nood, dus die moeten nu dubbel en dik betalen. Champions league wordt quasi onmogelijk om die via de competitie te halen, dus dat is ook al iets waar een topspeler voor afhaakt.
Het zal vooral belangrijk zijn de goede spelers nu te behouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren