Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elfrink: ‘Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV’

Laatste update:

PSV heeft dinsdagochtend onder belangstelling van zo’n tienduizend supporters een open training afgelegd in het Philips Stadion. De ploeg van trainer Peter Bosz maakt zich klaar voor de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam van aanstaande zondag. Joey Veerman trainde individueel, terwijl Armel Bella-Kotchap wel gewoon weer bij de groep aansloot.

Veerman trainde apart op sportcomplex De Herdgang, terwijl de rest van zijn ploeggenoten werd toegejuicht door het aanwezige publiek in het Philips Stadion. Waarom Veerman individueel trainde en of hij er zondag wel of niet bij kan zijn, is onduidelijk.

Iemand die wel weer met de selectie meetrainde, was Bella-Kotchap. De Duitse centrumverdediger kampte onlangs weer met problemen aan zijn gebit en zat om die reden niet bij de selectie tegen sc Heerenveen (0-8 winst) van vorige week donderdag.

Clubwatcher Rik Elfrink meldde eerder deze maand al dat de van Southampton gehuurde Bella-Kotchap bezig is aan zijn laatste weken bij PSV. Door de problemen aan zijn gebit en een slepende schouderblessure kwam de fysiek sterke mandekker niet verder dan zes duels in de hoofdmacht.

Fabrizio Romano berichtte dinsdagochtend dat Bella-Kotchap hoogstwaarschijnlijk vertrekt bij Southampton en kan rekenen op interesse van clubs uit Engeland, Duitsland en Spanje. De vraagprijs is naar verluidt twintig miljoen euro.

Voor dat bedrag gaan de Eindhovenaren Bella-Kotchap niet definitief inlijven, zo geeft Elfrink aan op X. “Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onhaalbaar voor PSV, omdat de club dit risico niet kan (en wil) nemen. Dit zou een deal van zo'n 35 tot 40 miljoen worden met een 5-jarig contract. Dat gaat never nooit gebeuren na het seizoen dat hij nu in Eindhoven heeft gehad.”

Mogelijk zit Bella-Kotchap zondag wel bij de wedstrijdselectie. PSV kroont zich in het thuisduel met Sparta officieel voor de 25ste keer in de clubgeschiedenis tot landskampioen bij een gelijkspel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft in z’n wedstrijden ook geen hele goede indruk achtergelaten, voetballend beperkt, door de lucht kwetsbaar en komt traag op gang met ruimte in z’n rug

30 april 2024 om 13:00

Je kan hem natuurlijk nog niet eerlijk beoordelen op die paar potjes.
Echter was hij achteraf niet nodig geweest.

Dit is toch wel eeuwig zonde. Bijzonder groot talent die bijna alles mee heeft. Ongeacht wat ie in die schamele minuten die hij bij PSV speelde heeft laten zien, beschikt hij over enorme fysiek, is ie snel en kan ie meer dan behoorlijk voetballen. Bij Southampton echt buitencategorie, maar z'n laatste maanden daar was ie ook vaker geblesseerd dan fit. Mixed feelings onder de supporters aldaar. Toen PSV hem op de slotdag binnenhaalde was ik best onder de indruk. Helaas voor PSV heeft ie weinig tot niets toe kunnen voegen door 2 vervelende en slepende blessures.

"psv is razend populair" ja dat geloof ik best, na zo'n seizoen. Maar het is toch meivakantie? Niet gek dat er dan zoveel volk op de tribune zit..

30 april 2024 om 13:22

9000 man bij een training (meivakantie of niet) is toch gewoon hartstikke veel..?

30 april 2024 om 17:39

Nou vanaf ons resort in Turkije zie ik echt bizar veel PSV shirts (en nihil Ajax shirts). Dit heb ik nog nooit eerder gezien. Misschien kruipen ze nu uit hun schulp en zijn de Ajaxieden iets minder flamboyant na dit seizoen. Iets met "als je wint heb je vrienden???"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren