Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eran Zahavi kan gaan debuteren op derde continent na officiële aanbieding

Laatste update:

Eran Zahavi heeft een aanbieding op zak van Botafogo, zo meldt de Braziliaanse sportkrant LANCE!. De 34-jarige spits van PSV loopt komende zomer uit zijn contract en is daardoor vrij om met clubs te praten. Zahavi kon tijdens de winterse transferwindow rekenen op interesse van Olympiacos, maar voelde destijds niks voor een vroegtijdig vertrek uit Eindhoven.

Botafogo heeft Zahavi een contractvoorstel gedaan om tot het einde van 2023 te tekenen. De Israëlische spits is nog niet direct overtuigd van het aanbod van Fogão. Toch spreekt de huidige nummer zes van de Braziliaanse Serié A de hoop uit dat Zahavi water bij de wijn wil doen, waardoor men de deal alsnog rond kan maken. Botafogo wil de spits het liefst direct inlijven, aangezien de Braziliaanse transferwindow tot eind maart geopend is, maar PSV peinst er vanwege het bereiken van de kwartfinale van de Conference League en de strijd om de landstitel niet over om Zahavi tijdens de cruciale fase in het seizoen te laten vertrekken.

Zahavi kan volgens het Israëlische ONE komende zomer ook kiezen voor een terugkeer naar Maccabi Tel Aviv, waar hij tussen 2013 en 2016 122 keer scoorde in 157 duels. Het medium schreef vorige maand op basis van bronnen dicht bij zowel Maccabi Tel Aviv als Zahavi dat er een kans is dat de zeventigvoudig Israëlisch international komende zomer terugkeert. Er zou reeds actie ondernomen zijn om een overstap van Zahavi naar Maccabi Tel Aviv mogelijk te maken.

Voetbal International meldde in januari dat ook Olympiacos concreet in de markt is voor de spits. Zahavi is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV. Nadat hij vorig seizoen 11 keer scoorde en 3 assists gaf in 25 Eredivisie-wedstrijden, staat zijn teller dit seizoen op 8 goals en 5 assists in 19 duels. In Europees verband staat de teller dit seizoen op 7 doelpunten, tegenover 6 treffers vorig seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij een mooie Club voor Zahavi. weet ook niet echt wat ik ga missen persoonlijk aan Zahavi hij heeft op mij niet zoveel indruk gemaakt dat ik het super jammer vind dat als hij weggaat bij ons. hij heeft natuurlijk wel wat Goals gemaakt maar meer ook niet.

24 maart 2022 om 20:26

Hele professionele gozer die echt met zijn vak bezig is. Wat dat betreft wel een voorbeeld voor de jongere spelers. Heeft natuurlijk ook wel een hoop belangrijke goals gemaakt, en overall elke 105 minuten bij een goal betrokken, al is zijn totale productie te laag om echt onbetwist te zijn. Moet denk ik ook echt een basisspeler zijn om ritme te houden en belangrijk te zijn dus proberen te verlengen voor de breedte heeft niet veel zin. Kan me niet voorstellen dat hij naar Brazilië gaat, terug naar Israël lijkt me veel logischer.

24 maart 2022 om 20:31

@fossen

"hele professionele gozer die echt met zijn vak bezig is." Dat inderdaad wel maar stel dat Zahavi weg is. dan is hij nou niet een speler die lang in mijn geheugen blijft denk ik. bijvoorbeeld een Dumfries. daar denk ik nog wel eens maandelijks aan terug.

24 maart 2022 om 20:43

Zeker, heb je gelijk in. Niet per se een publiekslieveling of iemand die door kwaliteit heel lang blijft hangen inderdaad.

25 maart 2022 om 12:35

En ik ben degene die maandelijks nog aan Dzudszak denkt. Wat een speler

24 maart 2022 om 22:49

Ik denk dat psv er meer baat bij heeft als zahavi gewoon weg gaat. Supporters zijn eigenlijk niet of nauwelijks tevreden en bij de jeugd loopt meer potentie.

Ik ben denk een van de weinige supporters die Zahavi graag ziet blijven. Enorm harde werker en een van de meest professionele spelers die ik in het shirt van PSV heb zien spelen. Het is er niet altijd uit gekomen maar bij vlagen zag je echt zijn klasse.

24 maart 2022 om 20:38

Wat in het artikel niet benoemd wordt: PSV zou zelf met Zahavi willen verlengen. Er is weldegelijk kans dat Zahavi bij PSV blijft. Hij waardeert het hoe PSV hem en zijn gezin geholpen hebben na die trieste privé gebeurtenissen. Ik hoop trouwens ook dat ie zal blijven.

24 maart 2022 om 20:48

@reyhan

Dat heb ik inderdaad ook ergens gelezen, van mij mag hij trouwens ook wel blijven hoor ik zie in Zahavi een prima selectie speler van PSV, maar hoop wel dat we voor de basis komende zomer een betere spits halen.

24 maart 2022 om 20:55

Zijn statistieken zijn echt prima! Met de juiste flankspelers zal hij qua doelpunten nog productiever zijn, ben ik van overtuigd.

24 maart 2022 om 21:11

Hmm wat bedoel je met de juiste flankspelers?, Gakpo en Madueke zijn niet mis toch?.

24 maart 2022 om 21:39

Laat ik het erop houden dat Zahavi bij Ajax véél beter tot zijn recht zou komen.

Zahavi is een prima doelpuntenmaker en als hij op stoom is voegt hij echt wel iets toe aan PSV. Maarja als het niet loopt heb je helaas weinig aan hem omdat hij voetballend gewoon weinig toevoegt verder. Aankomende zomer lijkt me voor Zahavi dan ook een mooi moment om eens verder te kijken. Gun hem nog wel een mooi avontuurtje. Hoop dat PSV doorschakelt en als vervanger Luuk de Jong of Joel Piroe terughaalt

Hij schijnt ook interesse te hebben uit de MLS.
Botafogo maakt geen kans als 1 van de MLS clubs er echt serieus werk van gaat maken. Ze kunnen hem daar veel meer bieden en qua veiligheid lijkt mij het ook niet heel gek als hij die kant op zal gaan uiteindelijk.

24 maart 2022 om 20:39

PSV zou zelf ook met hem willen verlengen. Hopelijk blijft ie!

24 maart 2022 om 22:48

Klopt. Las het ook van de week.
Zou ook helemaal niet eens zo gek zijn

Heeft het redelijk gedaan maar ook niet meer dan dat. Ik denk dat PSV moet streven naar een spits die wat meer brengt dan alleen een goed schot en een neusje voor de goal. Zahavi is traag, kan geen mannetje uitspelen, is fysiek zwak en vaak onzichtbaar, als hij dan niet scoort speel je eigenlijk met 10 man. Wat zou het mooi zijn als ze ergens weer een speler kunnen oppikken als Jonathan Reis.

Op t moment dat ik dacht hij werkelijk niks kon begint ie te draaien. Prachtig moyenne laatste weken/maanden,ook qua assists. Heb m verfoeid maar dat heb ik verkeerd ingeschat lijkt. Ook zn privézaken zullen van invloed zijn geweest van zn enorme dip. Elftal als geheel draait ook steeds beter,dat is inherent aan de mooie cijfers van Zahavi.

Als je die jongen nog kan verlengen zou ik het doen. Wanneer Zahavi goed speelt lijkt PSV goed te spelen, natuurlijk moet je zoeken naar een andere betere spits, maar hem erbij hebben is top. Een top prof en prima spits.

Als PSV echt weer een club wil zijn die serieus meedoet om de titel en ook vooral in Europa (cl/el), dan is het echt van groot belang een spits te halen die wat extra's heeft. Deze speler is leuk voor de eredivisie en Conference League, maar is niet van het niveau dat PSV zou moeten nastreven.

Heerlijk teruggaan naar het mooie Israel lijkt mij de meest voor de hand liggende optie.
Nog een of twee jaar voetballen bij Maccabi , zijn vrouw is weer (thuis) blij en de kinderen kunnen opgroeien in hun cultuuromgeving.
Alleen jammer dat het politieke klimaat in de regio niet al te stabiel is,hopelijk komt dat ooit goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren