Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag hoort behoorlijke salarisverlaging van Man United bij mislopen CL

Laatste update:

Mocht Erik ten Hag er niet in slagen om Champions League-voetbal te halen met Manchester United, dan moet hij 25 procent van zijn salaris inleveren. Dat melden Engelse bronnen woensdag aan ESPN.

Dat lijkt een behoorlijk realistisch scenario. Manchester United neemt momenteel de zevende plek in op de ranglijst van de Premier League en is mijlenver verwijderd (zestien punten) van plek nummer vier - Aston Villa-, die recht geeft op deelname in de Champions League.

Met nog slechts zes wedstrijden te gaan en achttien punten te verdienen lijkt die afstand bijna onoverbrugbaar. Tottenham Hotspur vecht met zes punten achterstand op Villa - en twee wedstrijden minder gespeeld - nog wel altijd voor kwalificatie voor het miljardenbal.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De Nederlandse trainer staat onder grote druk in Manchester. De nieuwe clubleiding van INEOS heeft nog altijd geen duiding gegeven over wie er volgend jaar voor de groep staat, en de teleurstellende jaargang van Manchester United biedt Ten Hag weinig hoop.

Het enige dat soelaas biedt is dat Manchester United voor het tweede jaar op rij in de FA Cup-finale staat. Ten Hag en zijn manschappen versloegen Coventry City na strafschoppen (3-3 na 90 minuten) en krijgen zodoende een tweede kans om Manchester City te verslaan in de finale van het landelijke bekertoernooi.

Ondertussen wordt Manchester United gelinkt met de nodige trainers om het stokje volgend jaar over te nemen van Ten Hag. Onder meer Brighton & Hove Albion-manager Roberto De Zerbi, Brentford-coach Thomas Frank en Engeland-bondscoach Gareth Southgate worden in de Britse media genoemd als opvolgers.

"Naar verluidt is de nieuwe eigenaar, Sir Jim Ratcliffe, zelfs de opties voor een opvolger van Ten Hag al aan het onderzoeken", schrijft ESPN. Ten Hag zelf wordt voorzichtig in verband gebracht met een terugkeer bij Ajax. De Amsterdammers zouden echter ook nog altijd concreet in de markt zijn voor de clubloze Graham Potter.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lever lekker 100 in en ga naar een echte topclub. En zorg daarbij dat je niet over de transfers gaat haha

24 april 2024 om 14:02

Ja nogal, welke club werkt met een sanctie ipv gewoon een flinke bonus.

24 april 2024 om 14:03

Kan juridisch volgens mij niet eens

24 april 2024 om 14:05

Ik vermoed dat het contractueel vastgelegd is maar dat ze het zo wat spannender willen brengen.

24 april 2024 om 14:07

Als dit in zijn ovk staat en hij heeft die ook getekend dan kan dat gewoon. Ze kunnen het idd niet eenzijdig bepalen.

24 april 2024 om 15:11

Want?

24 april 2024 om 16:39

Zo zie je maar weer hoe de media werkt en hoe triest de vertalers bij VZ beginnen te worden. Het is vrijwel standaard bij United dat er in de contracten 25% vanaf gaat bij mislopen van de Champions League. Dit is bij vrijwel iedere speler ook zo. Dit stond ook in het artikel dat ze bij VZ kopiëren/vertalen maar er natuurlijk uitlaten. Dit een sanctie noemen is gewoon nepnieuws, dit is van te voren afgesproken en contractueel vastgelegd. De reden is ook vrij simpel. FFP. En United zal zeker niet de enige club zijn met die soort clausules want het wel/niet halen van Champions League is een groot verschil in omzet en dus ook of je binnen de FFP regels gaat vallen. Een beetje journalistiek werk is blijkbaar teveel gevraagd hier.

24 april 2024 om 16:46

Ik weet niet hoe het in andere voetbal competities geregeld is, maar weet dat bij Premier League clubs vaak in contracten wordt gezet dat als de club degradeert, de salarissen met X procent worden verminderd.

24 april 2024 om 14:07

Ja want als je mislukt bij United staan de echte topploegen voor je in de rij? Heeft echt niks bewezen om goed genoeg te zijn voor een topclub

24 april 2024 om 14:08

Haha heeft toch echt meer bewezen dan bijvoorbeeld Arne Slot die nu ook naar Liverpool kan. Nu jij weer ?

24 april 2024 om 14:16

Nee eredivisieAjax, zo werkt het niet.
Ten Hag doet het goed in Nederland, krijgt daarom een kans bij de absolute top, maar faalt daar. Net als bij De Boer, Bosz en andere trainers zal hij dan een stap terug moeten doen.
Slot doet het goed in Nederland en krijgt nu die kans, die Ten Hag niet benut heeft. Zo moeilijk is het niet

24 april 2024 om 14:21

Ten Hag heeft vooralsnog bewezen dat hij het niet kan in de top. Slot is nog een stap ervoor, die moet nog laten zien wat ie kan.

24 april 2024 om 14:25

Hij heeft inderdaad meer bewezen tot nu toe dat hij het niet aan kan. Althans, niet bij United. Dat is geen schade, want ik denk dat op dit moment bijna geen 1 coach dit United als een machine kan laten draaien.

24 april 2024 om 14:39



gefaald vind ik erg overdreven. zeker als je hem vergelijkt met bosz en de boer, die allebei voor de kerst ontslagen werden bij een kleinere club dan manu. vorig jaar gewoon een goed seizoen gehad ( 3e plek , beker, 75 punten). dit jaar minder mede door blessures. mocht hij ontslagen worden deze zomer, kan hij echt wel terecht bij een dortmund ofzo.

24 april 2024 om 14:54

Iedereen faalt bij United. Die club is compleet verrot vanbinnen. Kun je Ten Hag amper verwijten.

24 april 2024 om 15:00

@sitostick, zeiden ze ook toen Klopp bij Liverpool begon, Slot bij Feyenoord, Ranieri bij Leicester of Ferguson bij United. De juiste manage kan een deel van het verschil maken, maar dan moet je niet een speler als Antony voor 100 miljoen binnen hengelen

24 april 2024 om 15:16

............ Ik denk niet dat er een trainer is die Manu aan het voetballen krijgt. Zelfs Pep gaat deze troep niet weg krijgen.

24 april 2024 om 15:18

Dus aan wie ligt dit dan? Ten Hag of het falende beleid van ManU + geblesseerden en instelling van spelers??Zoveel mensen geven direct weer af op Ten Hag maar heeft hij het uberhaupt in een gespreid bedje kunnen managen??? Zoals bijv toen bij Ajax het wel was.

24 april 2024 om 15:34

@Sjakie-023,

Nee natuurlijk was het bedje niet zo gespreid maar zoals mensen terecht aangeven heeft hij ook wel zijn eigen aankopen mogen doen.

Misschien als hij het bijvoorbeeld samen met Overmars had kunnen doen dat het beter was gegaan, want het technisch beleid is natuurlijk heel belangrijk. Dus om hem af te schrijven slaat natuurlijk nergens op, als trainer moet je nou eenmaal ook een beetje geluk hebben.

Maar goed we moeten ook niet doen alsof trainer zijn overal hetzelfde is. In de top komen er natuurlijk andere dingen bij kijken. Bosz is overal ontslagen maar blijkt in Nederland toch echt al zijn ploegen beter te laten spelen. Misschien zou iemand als Zidane er bij een club als Ajax of PSV ook niet heel veel van bakken.

24 april 2024 om 15:43

Ten Hag heeft bewezen in de CL fantastisch voetbal te spelen en vaak als underdog als winnaar te voorschijn te komen. In de eredivisie was het vaak kommer en kwijl, maar was de selectie zo goed ten opzichte van de rest dat het een schande zou zijn om geen kampioen te worden.

Slot heeft met amper centjes op de bank tezamen met staf en technisch bestuur een selectie samen te stellen die 3e wist te worden, terwijl intiegelijk veel bashers het rechterrijtje voorspelde. Als bonus pakte hij ook nog eens een Europese finale (maakt niet uit dat het c-garnituur is). Daarna wordt hij zelfs kampioen, ondanks dat hoofdstedelingen met geld ging smijten en zelfs spelers van bijna 30 miljoen kocht van een Engelse (sub)topploeg. Een jaar later verbeterd hij tot op heden de prestaties van vorig seizoen, alleen wordt de prestaties verbleekt door een uitmuntende ploeg uit de lichtstad. Daarnaast heeft hij geen modderfiguur geslagen in de CL, ondanks uitschakeling in de groepsfase en daarna in de El.

Had Ten Hag dezelfde prestaties weten te bereiken in Rotterdam als Slot? Andersom denk ik namelijk wel m.u.v. halve finale CL.

24 april 2024 om 16:10

@migi - Nou ja, dat is wel erg kort door de bocht. Ten Hag heeft bewezen United niet vooruit te kunnen brengen, maar dat is Van Gaal, Rangnick, Solskjaer en Mourinho ook niet gelukt. Het is al 10 jaar een vreselijk moeilijke club voor een coach. United is al een poos geen voetbalbedrijf meer en ik denk dat er hierna nog wel een trainer geslachtofferd zal worden tot er echt stabiliteit komt (als die er al komt in de nabije toekomst).

24 april 2024 om 16:13

@fr010frdam - Dat kun je niet vergelijken. Leicester en Liverpool waren al flink afgegleden. Bij Liverpool was er op een gegeven moment berusting, Leicester was gewoon een gigantische verrassing waar Ranieri een seizoen later zelfs ontslagen werd.

Je kunt de omstandigheden van Manchester United ook totaal niet vergelijken met die van Feyenoord. Manchester United is recordkampioen en de grote club in Engeland. Dat is Feyenoord niet in Nederland. Weliswaar een topclub, maar zeker niet de(!) grote club. Daarvoor is de historische achterstand op Ajax en PSV simpelweg te groot.

24 april 2024 om 16:31

Verander alsjeblieft je profielfoto en profielnaam. Verschrikkelijk om te zien hoe arrogant en bijdehand je doet onder een soort Ajax vlag.

Ten Hag heeft het uitstekend gedaan bij Ajax, net als Slot het uitstekend gedaan heeft bij Feyenoord. Moeten we nu echt gaan kijken wie de grootste heeft? Kunnen ze het niet allebei goed doen?

Wat heeft Ten Hag meer bewezen bij Ajax dan Slot bij Feyenoord? Niets. Net zoals Slot niets meer heeft bewezen bij Feyenoord dan Ten Hag bij Ajax. Wees trots dat Nederlandse trainers het goed doen en er blijkbaar in het buitenland nog steeds goed voor staan.

Ik zie Slot liever niet bij Liverpool, maar als Slot daarheen kan gaan is het hem van harte gegund. Ik vind het een gigantische kwal, maar het is tot nog toe een zeer goede trainer gebleken. Een stap hogerop, of beter gezegd meerdere stappen hogerop, is hem gegund en te is aan hem om aan te tonen dat hij het kan, of niet.

Wilde je overigens zeggen dat Manchester United geen echte topclub is en Ajax wel? Ik hou van Ajax en vind Man U een prachtige club, maar laatstgenoemde is toch nog steeds wel een stapje hoger dan Ajax. Zelfs een blinde zou dat moeten kunnen zien.

24 april 2024 om 17:38

jullie ETH fanboys moeten die bril af doen man! Je ziet toch dat hij slechter presteert met bijna zelfde teams als vorige seizoen? Tuurlijk de spelers zijn ook laf & United onwaardig maar het begint altijd bij de coach & daar eindigt het ook.

24 april 2024 om 17:39

@fr010frdam, dat zeiden ze letterlijk over geen 1 trainer die jij noemt. Hoogstens was er kritiek op Rainieri. Maar boven alles, alle genoemde clubs hebben geen enkele overeenkomst met United. Geen van die clubs was de grootste club van het land die al jarenlang in het slop zat en verrot was van binnen.

24 april 2024 om 17:48

Toen Slot begon zeiden ze dat hij beter kon wachten op Ajax, want bij Feyenoord was geen topclub. Etc. En bij al die andere voorbeelden had men ook verwacht dat het de volgende zou zijn in het rijtje ontslagen trainers

24 april 2024 om 14:13

Hahah, welke topclub? Ten Hag is geen toptrainer, in geen enkel opzicht. Die moet gewoon lekker terug naar Ajax, match made in heaven.

24 april 2024 om 17:42

Alsof je dat kunt zeggen na enkel een buitenlands avontuur bij United. Want Mourinho en Van Gaal vallen zeker onder de noemer van toptrainer, en zelfs hun lukte het niet om dit United vooruit te helpen.

25 april 2024 om 12:34

Ja, dat zijn zeker toptrainers. Ten Hag haalt de halve Eredivisie naar United, maakt ruzie met spelers en eindigt buiten de top 6 dalijk. Je ziet gewoon aan alles dat het geen toptrainer is, ookal is ie kaal.

24 april 2024 om 14:26

Erik is de manager en gaat niet over de transfers daar. hij kan hoogstens een lijstje met namen en posities doorgeven waarbij united elke keer dan eerst de eerste 4 keuzes voor een posities overslaat en alleen de voor de onderste naam gaat. vervolgens gaat de technisch manager over de transfer en betaald die veel te veel waar erik allemaal buiten staat. Of dacht jij echt dat ten hag zegt: mbappe, bellingham? die hoef ik niet, haal amrabat en antony voor al het geld dat we hebben.

24 april 2024 om 14:32

Deel van het probleem bij United is dat Ten Hag wel over de transfers lijkt te gaan. Hoe verklaar je anders de enorme bedragen die zijn neergelegd voor Antony, Malacia en Martinez. Er lijkt niemand te zijn die het transferbeleid in goede banen kan leiden en geen fatsoenlijke scouting, waardoor de trainer ineens moet gaan bepalen welke spelers er moeten komen. Dat is in het geval van Ten Hag duidelijk niet waar hij goed in is, maar zou ook helemaal niet zijn taak moeten zijn.

24 april 2024 om 14:48

De excuses beginnen wel op te raken hoor.. Denk je echt dat het toeval is dat er zoveel spelers bij Utd gehaald zijn die onder Ten Hag gespeeld hebben of op een andere manier een link hebben?

24 april 2024 om 16:07

@hvb075 - Het verklaart de transfers, maar absoluut niet de bedragen. Daar gaat Ten Hag niet over. Er valt hem zeker het 1 en ander te verwijten, maar niet de bedragen die betaald zijn.

24 april 2024 om 16:28

ook antony had hij natuurlijk niet liever gehad dan bernardo silva of salah maar hij zocht een rechtsbuiten met het profiel linkerbeen naar binnenkomen en daar waren er toen weinig van die wel haalbaar waren. antony was toen invorm en zn marktwaarde was 38m en hij was tegen de 48 op te halen maar united heeft gewacht tot de laatste 2 weken en zelfs tot de laatste dag, hier had ten hag toen ook over geklaagd. Hierdoor heeft ajax de prijs omhoog geschroeft omdat ze toen niet meer open stonden tot verkoop en united was in soort paniek alles er aan te doen toch nog een rechtbuiten te halen. Tuurlijk is het geen toeval. nogmaals ten hag geeft een lijst door, op de bovenplank van de lijst staan top spelers maar die worden niet gehaald door united zelfs de b lijst niet. dan komen ze aan bij ten hag zijn c lijst, wel een lijst van ten hag maar niet zijn eerste en 2de keuze maar het is beter dan niets. ten hag kan er niks aan doen dat ze bij united niet spelers halen zoals ze dat bij city, bayern, barca en real doen. Of denk jij echt dat ten hag zegt doe mij maar amrabat ipv bellingham @samcro? Zelfs een gravenberch lukte ze al niet om te halen. het slechte transferbeleid was ook een probleem voor ten hag. niet sinds tenhag

24 april 2024 om 17:01

Pedro Neto was een betere optie geweest, bij Crystal Palace lopen twee talentvolle spelers op rechts rond, daarnaast had je nog een Bowen van West Ham. Zijn geen linkspoten, maar beter dan Antony. En er waren tig andere spelers die al in de PL hebben laten zien goed genoeg te zijn, maar toch komen ze op aanraden van Ten Hag bij Antony uit. Dan laat je je oren dus hangen naar de coach ipv zelf eens je voetbalverstand te gebruiken. Dat is idd niet alleen de schuld van Ten Hag, die heeft blijkbaar een waardeloos talent ID, maar het is ook niet zo dat hij volledig vrijuit gaat voor alle misere die er nu is toch? En dat is wat hier maar herhaald blijft worden, Erik kan er niets aan doen dat de club rot is.

24 april 2024 om 14:36

Ik weet het niet maar zijn voorgangers hebben ook niet allemaal juiste spelers aangeschaft.

Ik zie dat dus niet alleen op het conto van Ten hag staan.

Als dat alles is.. als hij mag blijven straalt dat toch vertrouwen uit. Hij zal het ook wel op de rit krijgen met een paar echte versterkingen volgend seizoen. Het zou mooi zijn om Slot en ten Hag in z’n grote wedstrijd tegen elkaar te zien volgend jaar.

Er is geen kans dat United nog de CL haalt dus Ten Hag mag van geluk spreken als hij volgend jaar uberhaupt nog de trainer is.

24 april 2024 om 14:05

Denk dat ze daarom het seizoen afwachten.
Nu ontslaan is in veel gevallen het salaris uitbetalen wat hij nog zou ontvangen conform contract of een bedrag dat daar in de buurt ligt en Ten Hag mee akkoord gaat.
Als hij geen CL haalt is het blijkbaar 25% minder

24 april 2024 om 16:06

Nu ontslaan heeft sowieso geen zin. Het seizoen is min of meer al gespeeld. Hij kan hooguit de FA Cup nog winnen, maar het gat met de nummer 4 bedraagt 16 punten en er zijn nog 18 punten te behalen. Als Aston Villa nog 3 punten haalt, is het voor United eigenlijk al klaar met betrekking tot de CL. In ieder scenario is het voor United het beste om hem na dit seizoen te ontslaan.

Ik neem aan dat dit in het contract afgekaart is, dan is het niet echt een sanctie toch?

Apart, kunnen we ergens doneren zodat Erik aankomende winter in ieder geval er warm bij zit en een boterham wellicht met pindakaas kan eten?

En Tottenham speelt de aankomende weken tegen de top 3 ,de laatste 6 wedstrijden 5ervan tegen de top5. De top 3 spelen allemaal nog voor het kampioenschap, nummer 4 plek gaat Tottenham niet volhouden

Sorry maar dit Manchester United is echt niet alleen de schuld van de manager meer. Dan moeten ze bij iedere speler geld gaan weghalen.

Zoveel goede coaches hebben het geprobeerd maar kregen het niet aan de praat. Op een gegeven moment moet je toch eens naar de club in z'n geheel kijken.

24 april 2024 om 14:07

Helemaal mee eens, Rashford bijvoorbeeld verdient volgens mij 15(?) miljoen pond per jaar en in ruil daarvoor speelt hij misschien drie goede wedstrijden per seizoen. De mentaliteit en professionaliteit van de selectie is het grootste probleem, de volgende coach gaat het net zo slecht doen.

24 april 2024 om 14:11

Dat zijn ze nu toch ook aan het doen? Als ik Utd fans mag geloven is er achter de schermen een hele hoop aan de gang met wisselingen in het personeelsbestand. Ik denk alleen dat ze er goed aan doen om ook Ten Hag te vervangen. Hij heeft niet laten zien een duidelijk speelstijl erin te kunnen slijpen, nadat hij toch de nodige aankopen heeft mogen doen. Ja pech met blessures maar ook dan zou je iets van fundament moeten kunnen zien en dat is er imo niet.

24 april 2024 om 16:16

@samcro, hoeveel wedstrijden heeft ten haag dit jaar met het zelfde elftal kunnen spelen? hoe kan je dan een fundament zien? daarnaast is van ten hag zijn lijst steeds de laatste optie gekozen. Hij wilde frenkie de ligt, pau torres, bellingham, oshimen, dumvries, frimpong ga zo maar door, wie heeft ie gehad niemand. hij kreeg de onderste van zijn lijst in weghorst, eriksen, reguillon, amrabat ze keken naar arnautovic als alternatieve opties.

24 april 2024 om 16:52

Een speelstijl is niet volledig afhankelijk van je materiaal. Je zag dat Ten Hag met een hoge lijn wilde spelen, daar is hij van terug gekomen omdat hij zijn verdediging niet vertrouwde. Daarna ging hij wisselen met formaties en bleek het ook niet te werken. Als je nu moet zeggen over Utd op welke manier ze willen spelen gaat je dat niet lukken, omdat het telkens anders is.

Natuurlijk hebben de blessures invloed, maar je moet ook niet blind meegaan in wat hij zelf zegt over nooit zijn favoriete opstelling te hebben kunnen gebruiken, want hij is voornamelijk excuses aan het zoeken en legt nooit de schuld bij zichzelf. Ik zie hem nog steeds verwijzen naar de wedstrijd tegen Arsenal in Londen, dat ze daar verdienden te winnen etc.

edit
De spelers die je noemt gingen natuurlijk ook nooit komen naar een Utd dat al langere tijd kwakkelt. Nooit is 1 van die opties realistisch geweest. Case is de grootste naam en die heb je moeten overtuigen met een dik salaris, daarnaast had je vooraf al kunnen twijfelen of hij het nog wel aan zou kunnen, dat werd hier op vz ook al gezegd.

Vergelijk het met Arsenal, die hebben ook creatief moeten scouten omdat de grote namen toch niet zouden komen. Dat kunnen ze bij Utd niet, maar om dan maar terug te vallen op spelers die je kent? Dan kan je beter geld sparen en zorgen dat je weer aantrekkelijk wordt voor grotere namen.

24 april 2024 om 16:04

Dat is het ook niet, maar het is wel duidelijk dat Ten Hag het ook al een tijdje niet meer weet. Er is geen ontwikkeling en de resultaten vallen tegen. Dat is voor iedere coach funest. Overigens zal deze regel wellicht in het contract van Ten Hag staan. Anders kan een club dit namelijk niet eisen.

Ik denk helaas voor hem dat hij aan het einde van het seizoen 100% van zijn salaris moet gaan inleveren. Hij krijgt dan wel een lekkere ontslagpremie mee.

Kom lekker terug naar Ajax Erik. Het verwachtingspatroon is inmiddels zo laag, dat hij het alleen maar goed kan doen. Ook voor hem weer een ideale kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen in een voor hem vertrouwde omgeving.

24 april 2024 om 14:06

Goede constructie van United! Daar houd ik van. Trainers worden dik betaald en mogen ook presteren. Als ze kampioen of CL halen, krijgen ze alle lof. Bij slecht presteren een sanctie. Moet elke club in hun contract verwerken. Moet natuurlijk wel realistisch zijn.

Man Utd speelt momenteel ook niet het niveau van de CL. Misschien kunnen ze volgend wat betekenen in de EL.

24 april 2024 om 14:06

Nope, de winnaar speelt Europa League geloof ik.

Neem aan dat hij dat allang wist haha. Verwacht dat hij na dit seizoen ook niet meer coach van United zal zijn. Lekker terug naar Ajax Erik!

Als dat een clausule in het contract is vanaf het begin moet je niet zeuren . Als het iets is waar ze nu ineens mee komen , weet je eigenlijk al wel dat het klaar is . Jammer , ik had gehoopt dat hij united weer terug aan de echte top zou brengen waar ze thuishoren !

Dan begin maar alvast in te leveren, want dat gaat hij never nooit meer halen.

''als'' haha. Zou lekker een stap maken naar een mooie subtopper met spelers die wel gemotiveerd zijn, uit zo'n Rashford bijvoorbeeld haal je echt helemaal niks meer.

Blijft natuurlijke gestoorde aankopen dat hij heeft gedaan. Met als uitschieter Anthony. Voor al day geld had ie in Duitsland of Spanje zo 2 spelers aan kunnen trekken die 2 x zo goed zijn dan Anthony.

ON: Ik ben heel benieuwd of dit op de waarheid berust en hij echt nog een seizoen mag blijven om het beter te doen. Weet een United fan of er iemand anders is die beter zou passen bij jullie!?

24 april 2024 om 18:29

Voor dat geld had hij Kimmich kunnen aantrekken.

Eerste vraag is: haalt Erik de Kerst? Tweede vraag is: Zit Erik er warmpjes bij met Kerst. Wat een spanning allemaal.

Niks mis mee. Het mes moet aan twee kanten snijden. Bonus bij behalen doelstelling
Malus bij het maken van brokken
Dit hebben wij ook bij onze autoverzekering en een aantal jaren geleden zelf (als lokkeertje en zoethouder) bij onze zorgverzekering

24 april 2024 om 16:02

Zo werkt dat niet. Als iets fout gaat bij een voetbalclub, ligt dat maar zeer zelden aan een persoon en je kunt nauwelijks berekenen hoe persoonlijke beslissingen invloed hebben op de resultaten. In de voetballerij heb je gewoon contracten. Wellicht is dit een regel in het contract van Ten Hag.

24 april 2024 om 18:23

Ik ging er wel van uit dfat er een regel was, net zoals er een regel zal zijn wat bonussen betreft. Zonder regel sta je als werkgever machteloos.
In Nederland is het zelf in strijd met de wet. Dit om werknemers te beschermen
Het is dus niet vernietigbaar, maar nietig

Ik hoop niet dat hij terug komt naar Ajax, maar dat zal wel niet.

ach ja of 25% inleveren en mogen blijven, of er uit getrapt worden en een hele grote zak geld mee krijgen, het is om het even.

Daar merkt hij toch niets van. Het is eigenlijk onvermijdelijk dat hij ontslagen wordt. Dat zie ik eigenlijk niet veranderen; ook niet als hij de FA Cup zou winnen.

Wat maken wij ons druk? Wat ten Hag daar verdient daar kunnen wij alleen maar van dromen. Ik ga dat mijn leven lang niet verdienen.

Als ze Southgate nemen gaat herstel nooit gebeuren.

Ach als hij ontslagen wordt krijgt hij 17 miljoen oprot premie mee dus lekker later gebeuren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren