Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Favoriete bestemming van Bellingham onthuld: ‘Hij wil maar naar één club’

Laatste update:

Jude Bellingham zou zijn carrière het liefst vervolgen bij Real Madrid, zo heeft Harry Redknapp onthuld in de podcast Beyond the Pitch. De voormalig manager van West Ham United en Tottenham Hotspur heeft een bron gesproken die 'heel dicht bij Bellingham staat'. Liverpool, Manchester City en Chelsea, die ook in de race zouden zijn voor de handtekening van Bellingham, moeten worden afgetroefd.

Het getouwtrek om Bellingham duurt al maanden. Liverpool leek lange tijd de beste papieren te hebben in de strijd om de handtekening van Bellingham, daar hij goed bevriend is met Trent Alexander-Arnold en Jordan Henderson en openlijk heeft aangegeven dat zijn volgende stap bepaald zou worden door het traject dat de club met hem voor ogen heeft. Redknapp weet echter te onthullen dat niet Liverpool maar Real Madrid de volgende bestemming van de Engelsman moet worden.

Hoewel in Madrid recent werd gezegd dat de deal is bekoeld, blaast Redknapp de geruchten nieuw leven in. De middenvelder moet komende zomer de gang maken naar de Koninklijke en daarmee een van de duurste spelers ooit worden in de voetbalgeschiedenis. "Ik heb van een bron gehoord die heel, heel dicht bij Bellingham staat dat hij naar Real Madrid wil", beweert Redknapp. Indien de woorden van de Engelse coach op waarheid berusten, kan dat Real in een interessante situatie brengen.

Luka Modric heeft naar verluidt ingestemd met een nieuwe deal tot volgend jaar zomer. Het huidige contract van de Kroaat loopt over een paar maanden af. Ook Toni Kroos staat op het punt om zijn verbintenis bij de nummer twee van LaLiga te verlengen. De Duitser beschikt net als Kroos over een aflopend contract. door de aanstaande komst van Bellingham komt een van voorgenoemde spelers op de bank te zitten bij grote wedstrijden.

Real werkt al langer aan het contracteren van Bellingham en heeft de speler en zijn entourage laten weten welk plan ze met hem hebben. Duidelijk is wel dat de Koninklijke geen biedingenoorlog gaat beginnen met Liverpool en City. De startprijs van de Engels international ligt vermoedelijk rond de 150 miljoen euro. Bellingham heeft nog een contract tot 2025 bij Borussia Dortmund. BVB nam hem in de zomer van 2020 voor 25 miljoen euro over van Birmingham City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ziet er naar uit dat Real dus favoriet is. Hij gaat een godsvermogen kosten alleen is wel lekker dat je een toekomst hebt met Camavinga, Tchouameni, Valverde en Bellingham als middenveld. Dat is wel smullen geblazen.

28 april 2023 om 12:31

Veel clubs zouden al blij zijn om éã©n van de bovengenoemde spelers in hun selectie te hebben. Real Madrid heeft ze allemaal. Misschien nog een poging wagen om ook Gavi binnen te halen?

28 april 2023 om 13:13

Gavi? Om de kleedkamers te dweilen?

28 april 2023 om 16:20

Wat moet Real met Gavi dan? Met Camavinga hebben we al een speler dat elke wedstrijd een gele kaart pakt. Nog zo’n kaartenpakker? Liever niet. Doe dan Pedri maar.

28 april 2023 om 12:32

Maar wie maakt nou plaats voor wie dan? Of wordt Cama voortaan echt alleen nog maar gebruikt voor LB?

28 april 2023 om 12:38

Marcelo was voor hij bij Madrid terecht kwam ook een linksbuiten. En voetballend vermogen hebben op de backposities is ook wel lekker, dus waarom niet.

28 april 2023 om 12:40

Gaat gewoon op het middenveld gebruikt worden. Linksback is natuurlijk al voorzien van Mendy en straks ook Fran Garcia. Valverde kan ook altijd nog als verkapte rechtsbuiten spelen. En in een lang seizoen moet je altijd wel rouleren en de concurrentie strijd aangaan.

28 april 2023 om 12:59

@nl_modric

Ik trek die beslissing ook nergens in twijfel, het was een oprechte vraag.

@modricmagic

Zonde, zijn alle 3 zulke grote talenten dat het jammer zou zijn dat 1 of 2 van hun op de bank zitten te verpieteren.

Wat dat betreft hoop ik dat Liverpool daadkrachtiger is, die kunnen wel een impuls gebruiken op het middenveld.

En ja, rouleren, maar ik zie ze liever alle 3 constant belangrijk zijn bij een club. Daarnaast lijkt het me dat Real andere prioriteiten heeft momenteel, zoals een 2e spits bijvoorbeeld.

28 april 2023 om 13:21

Zou zeker zonde zijn maar het bestuur lijkt deze richting op te willen. Heb ook liever eerst een rechtsbuiten, rechtsback en reservespits voor een middenvelder.

28 april 2023 om 12:40

Voor Liverpool is dat smullen geblazen. Voor Real Madrid niet. Zo’n middenveld past ook echt niet bij ons. Het lijkt erop dat het bestuur een overstap wilt maken naar de allrounders op het middenveld die het nadruk in hun spel leggen op het fysieke gedeelte.

28 april 2023 om 14:22

Zo’n middenveld past niet bij ons? En wie beslist dat? Jij? Die al jaren roept dat Rodrygo tekort komt voor Real Madrid? Of na elke wedstrijd schreeuwt dat Kroos en Modric nog elke wedstrijd in de basis moeten? Grapjas.

Om je geheugen doen opfrissen. Real Madrid waagde een poging aantal jaren geleden om voor de typische technische, in de kleinere ruimte voetballers toe te voegen aan de selectie. Spelers als Illaramendi, Ceballos, Isco kwamen erbij, maar wat bleek? Voetbal evolueert. En met de typische kleinere technische jongens op het middenveld zal je vaak de slag verliezen op het middenveld. En ook nu met Kroos en Modric verliezen wij zowat elke wedstrijd de strijd op het middenveld.

Real Madrid is zoals Simeone ooit zei, een unieke club zonder identiteit, zij zijn niet vastgebonden aan een bepaalde voetbalstijl. Met jongens als Camavinga, Tchouameni, Valverde en Bellingham kan je met alle type coaches alle soort voetbal op de mat brengen.

Maar weet je jongen, ik snap dat jij dit allemaal niet begrijpt.

28 april 2023 om 15:16

Blijkbaar zitten Ancelotti en ik op een lijn en aangezien hij of Zidane volgend jaar voor de groep staan, kan je er van uitgaan dat de overstap naar zo’n ‘Liverpool’-middenveld i.i.g. volgend jaar niet zal gebeuren.

Blijf maar roepen dat Kroos-Modric niet kan en ondertussen brengen zij ons steeds verder in de CL.

En hou jij maar vast aan wat Simeone over Real Madrid zegt omdat je zelf niet weet waar Real Madrid voor staat, maar Real Madrid is een club die het spel zelf wilt maken en vanuit het balbezit denkt. Of dit nou behoudend gebeurd of aanvallend, dat maakt niet uit. Coaches worden hierop ook afgerekend ondanks titels (Capello). De enige uitzondering hierop is Mourinho.

En ja, Rodrygo is inderdaad niet goed genoeg. De hele grap is dat jij om de week een andere mening daarover hebt. Heel vaak roep jij dat Rodrygo niet best is.

28 april 2023 om 16:07

Jouw argumenten zijn zoals vaker lachwekkend..

Het is Zidane die Bellingham uitnodigde vorig jaar in de Champions League VIP-box, dat heeft Bild net bevestigd met een foto. het is Zidane die Real Madrid aanwees om voor Tchouameni en Camavinga te gaan. Dus ik weet echt niet wat jij zit te lullen, maar Zidane is gecharmeerd van dat soort spelers.

Kijk jouw niveau, janken omdat ik soms reageer dat Rodrygo niet best is, dat doe ik overigens ook over Benzema, Vinicius etc.. wat betekend dit? Dat ze tekort komen ofzo? Maak je nog meer belachelijk

28 april 2023 om 16:23

Jij reageert heel vaak met dat Rodrygo niet best is en dat zou eigenlijk tot de conclusie moeten leiden dat hij dus niet van Real Madrid-niveau is, maar blijkbaar werkt dat niet zo bij jou.

En het was ook Zidane die uiteindelijk altijd koos voor een middenveld met Kroos-Modric ondanks periodes met mindere vormen van die twee. Dat lijkt mij meer een indicatie van het type middenveld dat hij aanstaat dan een uitnodiging of wat tips. Maar logische gevolgtrekkingen zijn niet jouw sterkste punt dus ik snap dat jij het niet zo ziet.

28 april 2023 om 14:09

Ze zijn idd wel allemaal getalenteerd en wereldspeler in wording. Maar wil je dan 3 van zulke spelers die eigenlijk allemaal box to box zijn op het midden? Je hebt een type Modric nodig. Die als spelmaker kan fungeren .Een middenvelder die aanvallend ingesteld is. Ik zou liever gaan voor een speler à la Wirtz.

Zou voor Real Madrid wel een hele goede vervangen zijn voor Kroos of Modric op langer termijn. Enige wat ik me toch wel begin af te vragen… Mbappe eist straks een wereld salaris, Haaland die ze ook nog willen halen eist straks een wereld salaris en dan willen ze Bellingham straks halen die ook een wereld salaris verdiend. Real Madrid moet een beetje oppassen dat ze niet dezelfde fout gaan maken op langer termijn wat Barcelona heeft gedaan met Pique, Busquets, Messi en Alba… op een gegeven moment heb je wel een goed team alleen spelers eisen steeds meer dan heb je ook nog Vini jr die dan ooo steeds meer wil gaan verdienen dus ik snap het voor de toekomst maar of dit met de strenge FFP regels van LaLiga allemaal haalbaar is lijkt me een heel sterk verhaal…

Het zou een mooie club voor hem zijn, maar ik zie het niet snel gebeuren om eerlijk te zijn. Ik verwacht eigenlijk dat als Liverpool zich niet voor hem gaat melden dat hij “gewoon” voor Manchester City zal tekenen.

28 april 2023 om 12:44

City snap ik beste team

28 april 2023 om 13:02

Real of City laten we eerlijk zijn die keuze is niet heel moeilijk. Real is de creme de la creme om voor te spelen.

28 april 2023 om 18:54

En daarnaast lijkt mij het leven in Madrid ook een stuk prettiger dan het in leven in Manchester.

Het is wel een typische aankoop voor Real Madrid. Jong, enorm talentvol en een ster in wording. Met Valverde, Tchouaméni, Camavinga en Bellingham is het middenveld wel verzekerd voor de komende 10 jaar.

Alleen vind ik het wel allemaal dezelfde soort voetballers. Bellingham en Camavinga zijn soortgelijk voor mij, Tchouaméni is een echte balafpakker en Valverde is de man met de 7 longen. Niemand van hen is echt creatief vind ik persoonlijk, ook Bellingham niet. Die kan wel het best voetballen van de 4, maar het is geen creatieve speler die a la De Bruyne mensen voor het doel zet.

28 april 2023 om 12:33

Bellingham is wel een stuk aanvallender dan Camavinga vind ik persoonlijk.

Verder is een dergelijke middenvelder ook niet per definitie nodig in het huidige voetbal. Dat is toch al bewezen.

28 april 2023 om 12:37



@lierse1997

Bwa , ik vind wel dat dat nodig is... Als ik vergelijk bij mijn huidige club Barcelona, Pedri viel weg de voorbije twee maanden en we waren een schim van onszelf. Bij Barcelona is Pedri's uitvallen echt heel hard te voelen voor het spel.

Per definitie kan je inderdaad zonder spelen, al kom je ooit eens tegen een low block team in de problemen als je niemand hebt die tussen de lijnen kan spelen.

Edit : Bellingham is inderdaad aanvallender dan Camavinga, maar zijn grootste troef is toch wel het bestrijken van het volledige veld. Zo ook op het WK was hij een topduo met Declan Rice.

28 april 2023 om 12:48

Ik weet niet waar jij dat bewezen acht?

28 april 2023 om 13:00

Ooit van het team genaamd Liverpool gehoord?

28 april 2023 om 13:13

@FCB, je moet dan wel inderdaad er op inspelen dat je niet zo een type op je middenveld hebt. Als je dat normaal wel hebt en die valt weg dan krijg je een probleem.

Als je echter een systeem uitdoktert waarin je nooit met een dergelijke speler speelt dan moet dat geen problemen opleveren.

28 april 2023 om 13:25

@Lierse1997

Liverpool speelt inderdaad zonder creatieve middenvelder en dat heeft ze dit seizoen toch regelmatig opgebroken, zie de wedstrijd bvb tegen Real Madrid waar ze zeker in de eerste helft van de heenwedstrijd veruit de betere waren maar vanwege die ontbrekende voetballende kwaliteiten op het middenveld nooit de controle hadden over de wedstrijd.

Liverpool speelt overigens een heel ander spelletje dan Real Madrid, dan heb je zo’n middenvelder inderdaad niet nodig. Liverpool presst op de helft van de tegenstander en speelt liefst zo snel mogelijk naar de lopende Salah. Real speelt toch controlerend aanvallend voetbal en speelt in 80% van de wedstrijden op de helft van de tegenstander in kleine ruimtes.

28 april 2023 om 13:42

Nu breekt ze dat op ja omdat dat middenveld van toen te oud of weg is. Dan kan je dat niet vergelijken. Het beste Liverpool was een team met een matig middenveld (Wijnaldum en Henderson verbleken bij spelers als Bellingham of Valverde).

En real heeft niet echt een identiteit als het aankomt op type voetbal.

28 april 2023 om 13:50

@lierse1997

Het beste Liverpool was een combinatie van zowel een uitstekende verdediging (hele achterlijn die top was) en een uitstekend trio voorin. Ik volg je daar volledig in , echter speelt Real dat soort voetbal niet dus heeft het naar mijn mening geen zin om dat te vergelijken. Die gaan ook nooit dat soort voetbal spelen, tenzij Klopp Ancelotti vervangt en Mbappé komt.

Dan kan je uiteraard dat spelletje wel spelen, al zullen de die-hard Madridistas dat liever niet zien (denk ik).

28 april 2023 om 14:17

Met Ancelotti en Zidane gaan we de komende jaren gelukkig dat type voetbal niet spelen.

28 april 2023 om 14:19

echter speelt Real dat soort voetbal niet dus heeft het naar mijn mening geen zin om dat te vergelijken

Zoals Lierse aangaf heeft Madrid geen specifieke speelstijl. Die spelen het voetbal dat hen op dat moment het beste uitkomt. Historisch gezien hebben ze ook eerder de neiging de best mogelijke spelers te kopen en daar dan een speelstijl voor te ontwerpen of adopteren eerder dan een speelstijl te hanteren en vervolgens spelers specifiek voor die speelstijl aan te trekken.

Veel zal afhangen van de volgende coach lijkt me. Men kan 433 blijven spelen met de nodige concurrentie op het middenveld maar ook overschakelen op een 442/4231 hybride met Fede hangend op rechts of zelfs een 343 of 352 met alle 4 deze middenvelders in de basis. Geen idee of het zou werken maar 343 met Cama als lm, Fede als rm en Tchou-Bellingham als centrum lijkt me eventueel interessant. Met voorin dan Vini op links, een spits die Benz kan opvolgen en Rodry of Asensio op rechts in een vrije rol.

28 april 2023 om 15:01

@real8madrid

Het klopt dat Madrid geen echte identiteit heeft qua spel, maar het Rock en Roll voetbal zoals Klopp dat graag benoemt is toch niet iets wat ik in het klassevolle Real Madrid zie gebeuren.

Maar het kan, je kan het niet uitsluiten dat ze een manier vinden dat het zou werken.

28 april 2023 om 15:18

In principe is Real Madrid een club die het spel zelf wilt maken en vanuit het balbezit denkt. Of dit nou behoudend gebeurd of aanvallend, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat het voetbal verzorgd is. Coaches worden hierop ook afgerekend ondanks titels (Capello). De enige uitzondering hierop is Mourinho.

Zou dat geld als real zijnde in me zakken houden en proberen Hakimi terug te halen.

28 april 2023 om 12:53

Hakimi samen met een back up boot benzema . Daar ligt het grootste probleem. Ik zou salah voor op rechts Halen , firminho transfervrij als back up voor benzema en Cancelo proberen. Ben je veel goedkoper uit dan die 130 miljoen voor bellingham

Dit was ook de gedroomde aankoop voor Arsenal. Was totaal niet realistisch. Maar logisch dat hij naar Real wilt.

28 april 2023 om 13:01

Haha je reageert net als al die Ajacieden die ook altijd willen dat alle spelers naar hun club gaan. Beetje realistisch blijven en totaal off-topic ook.

28 april 2023 om 13:10

Stel je niet zo aan.

28 april 2023 om 13:14

Hij zegt letterlijk zelf dat het totaal niet realistisch is kerel.

28 april 2023 om 13:17

Het is gewoon irritant en niks toevoegend. Ik ga toch ook niet roepen dat ik deze jongen graag bij Frankfurt wil zien. Totaal niet relevant voor de discussie.

28 april 2023 om 13:18

Je opmerking is ook gewoon irritant en niks toevoegend.

28 april 2023 om 13:21

Gozer waar bemoei je je uberhaupt mee? Arsenal wordt 0 x genoemd in het artikel. Ga lekker op forum reageren als je perse over Arsenal wilt praten.

28 april 2023 om 13:27

Ajacieden worden ook nergens genoemd maar toch begin je erover?

28 april 2023 om 13:31

Die doen hetzelfde riedeltje. “Is dit niet wat voor Ajax”. Niet voor niks dat er zovaak kritiek op komt.

28 april 2023 om 13:40

Wie is er dan off topic? Ik heb het gewoon over Bellingham. Als je niks nuttigs kan melden reageer dan gewoon niet

28 april 2023 om 13:54

Jij begint toch off-topic of niet slimmerd.

28 april 2023 om 14:17

Ik heb het over Bellingham. Dat lijkt mij on topic genoeg

28 april 2023 om 14:21

Is ook de perfecte aankoop voor Arsenal imo. Bellinham, Partey en Odegaard is een middenveld om van te smullen.

28 april 2023 om 15:15

Ook voor United zou hij perfect zijn om naast Casemiro te spelen. Arsenal zal denk ik de pijlen vol op Rice gaan richten komende zomer.



Super goede speler, maar twijfel of het echt nodig is als je Camavinga, Tchouameni en Valverde al hebt, je hebt in principe al het beste middenveld voor de komende 10 jaar.

Focus nou, ja nog een keer, op Mbappe en een rechtsback. Dat is veel harder nodig, of wil real dalijk 1-8-1 gaan spelen? is dat geval zeker doen.

Aardig gek middenveld dan voor de toekomst! Hebben ze dan .

Vz de Duitser beschikt net als Kroos over een aflopend contract? Heeft Modric een Duits paspoort?

On: Met Bellingham Cama Tchou en Fede heb je echt wereld spelers hè. Er mist in mijn optiek dan toch wel een speler die een beetje op 10 speelt. Een speler à la Pedro bijvoorbeeld.

Voor 150 miljoen deze kerel lekker laten gaan dan. Voor dat geld haal je 2 goede andere spelers. Het is echt niet zo dat bellingham buitengewoon goed is, maar wel heel goed. Het is geen Haaland of mbappe

28 april 2023 om 15:16

Mwah samen met Musiala en Pedri hoort hij toch wel bij de 3 grootste talenten op het middenveld hoor.

28 april 2023 om 15:21

Vind Wirtz beter dan Musiala. Niet voor niks dat Leverkusen weer volop draait sinds die weer terug is.

28 april 2023 om 17:17

Oneens, denk persoonlijk dat Jude 100% in die categorie thuishoort. Is bij een complete middenvelder alleen lastiger op waarde te schatten, omdat ie er niet wekelijks 3 inschiet.

Beetje prijzig maar zie het wel zitten, hopelijk gaat madrid dan proberen met 3 cvs te spelen zodat er met 5 middenvelders gespeeld kan worden, de power van het fysieke middenveld zou dan echt top zijn met tchoua, fede , cama , ceballos en bellingham. Vini in een vrije rol voorin en big benz in de spits of waar die wilt gaaan. Backup spits erbij en een extra cv ( gvardiol?) En we lossen ons zwakke back systeem in een keer op.

Zidane heeft Bellingham sws overtuigd tijdens de CL finale in St Denis. Ik vind Bellingham een monster (in wording), maar mijn imo is het beter als er (ook) een voetballende middenvelder komt. Denk aan Bernardo Silva (die ook op rechtsbuiten zou kunnen spelen) of een andere speler die Kroos en Modric kan vervangen binnen nu en 2024/2025.
Nogmaals, Bellingham voor max 100 mil (excl bonussen) kopen, vind ik prima, ervan uitgaande dat er genoeg geld over is voor andere posities op het veld zoals RB, Spits en/of rechtsbuiten. maar er moet dus wel nog iemand komen als Modric/kroos stoppen. Of moet Ceballos die stap maken. Maar goed we zullen zien. Met Bellingham ben je wel ineens een stuk beter in de breedte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren