Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Volendam schiet maar weinig op met gestolen punt in Zwolle

Laatste update:

PEC Zwolle heeft zondagmiddag verrassend genoeg niet weten af te rekenen met FC Volendam. De Zwollenaren hadden alle recht op een driepunter en leken die lange tijd ook te gaan krijgen, maar een plotse goal van de degradatiekandidaat voorkwam dit scenario: 1-1. Volendam schiet zelf weinig op met het punt: de achterstand op nummer zestien RKC Waalwijk bedraagt maar liefst zeven punten.

Johnny Jansen voerde bij de thuisploeg twee wijzigingen door ten opzichte van het verloren duel met sc Heerenveen (2-0) in de vorige speelronde. Jasper Schendelaar keerde terug onder de lat en dus moest Mike Hauptmeijer weer toekijken. Tevens kreeg Davy van den Berg zijn basisplek terug, waardoor Eliano Reijnders naar de bank werd verwezen.

Bij de bezoekers was er één verandering ten opzichte van de nederlaag tegen NEC vorige week (2-5). Deron Payne startte als rechtsback door de afwezigheid van George Cox.

Al vroeg in het duel werd PEC gevaarlijk. Een hoge voorzet werd door Bram van Polen opnieuw voor het doel gebracht, waarna Silvester van der Water kon afwerken. Hij raakte de bal verkeerd, maar zijn inzet werd toch gevaarlijk en belandde op de paal.

Niet veel later was het wederom de ontvangende ploeg die dreigend was. Clubtopscorer Lennart Thy kon van dichtbij afwerken, maar zijn poging ging over het doel van Mio Backhaus. Enkele minuten voor rust dacht de Duitse spits alsnog de ban te breken, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Volendam had voor de theepauze weinig in te brengen in het MAC3PARK stadion.

In het tweede bedrijf verdween de 0-0 tussenstand wél van het scorebord en het eerste doelpunt bleek een huzarenstukje. Van vlak buiten de zestien mocht Van den Berg aanleggen middels een vrije trap. Het publiek klonk uiterst hoopvol en de middenvelder maakte de verwachtingen absoluut waar. Zijn inzet belandde in de verre kruising: 1-0.

PEC had ook in de tweede helft maar weinig te vrezen van het aanvallend onmachtige Volendam. Alles leek erop dat de palingboeren afstevenden op de zevende nederlaag in negen wedstrijden, maar in minuut zeventig kwam Volendam uit het niets langszij. Een hoekschop belandde via de kluts bij Damon Mirani, die al frommelend binnen wist te werken: 1-1.

Zo zat er plotseling een punt in voor degradatiekandidaat Volendam. In de blessuretijd leek het dit alsnog weg te geven door een treffer van invaller Apostolos Vellios, maar de goal van de Griek werd afgekeurd wegens buitenspel. Zo werden de punten alsnog gedeeld.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onbegrijpelijk, die wissels van PEC.
PEC had recht op meer, maar als je de kansen niet afmaakt houd het op.

10 maart 2024 om 17:48

In principe waren de kansen wel afgemaakt, maar met 3x afgekeurde goals hou je dan weinig over hahaha

Ik zou echt niet weten van wie Volendam dit seizoen nog moet gaan winnen?! Vermoedelijk heerst er ook een stuk gelatenheid bij de club. Kwalitatief is het écht te weinig om lijfsbehoud veilig te stellen, zeker als je in de winter je beste speler laat gaan. Dan heb je de handdoek wel gegooid.Zwolle zal nog flink gas moeten geven. Die vind ik het hele seizoen al zeer matig en zijn inmiddels ook wat gezakt naar waar ze momenteel horen te staan gezien de kwaliteit van de selectie. Ben benieuwd naar komende week als wij Zwolle ontvangen. Bij een overwinning zijn we definitief veilig en kunnen we best omhoog kijken, ondanks een zwaar programma wat nog rest.

Ondanks dat je als PEC zijnde waarschijnlijk niet degradeert, hoop ik toch echt dat er afscheid genomen gaat worden van Johnny Jansen. Week na week belachelijk slechte en domme wissels, en er zit gewoon 0 tactiek in het spel.

Ook deze pot had je gewoon makkelijk moeten winnen, maar het lijkt gewoon weer helemaal nergens op. Doodzonde..

Bizar dat hier niet gewonnen werd van Volendam. Het laatste buitenspel moment word wel een vervelende situatie. Verdedigers peren de bal als een amateur weg en vervolgens word de goal afgekeurd vanwege buitenspel. Ookal is het volgens de regels terecht natuurlijk

10 maart 2024 om 20:59

Zelfs volgens de regels is het laatste doelpunt afkeuren op z'n minst zeer discutabel.
Vellios loopt al bij de twee verdedigers weg als de bal wordt gegeven.....doet dus niet mee aan het spel. Vervolgens kopt de verdediger van Volendam bewust tegen de bal. Hij wordt echter gehinderd door een teamgenoot waardoor hij de bal maar half kopt. Hierna ontstaat in mijn ogen een nieuwe situatie dus geen buitenspel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren