Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje’

Laatste update:

Luciano Rodríguez lijkt Liverpool Montevideo te gaan inruilen voor Girona, dat onderdeel is van de City Football Group. Dat meldt journalist César Luis Merlo op X. De twintigjarige Uruguayaan was in januari nog heel dicht bij een overgang naar Feyenoord, maar tot een akkoord kwam het niet. Nu lijkt Rodríguez dus over te stappen naar Girona. Fabrizio Romano meldde begin april dat Feyenoord nog altijd hoopte op de komst van de rechtspoot.

Merlo schrijft dat de aanvaller ‘één stap verwijderd’ is van een overgang naar Girona. De Spanjaarden hebben een bod gedaan van naar verluidt 13,9 miljoen euro voor zeventig procent van de transferrechten van Rodríguez. De speler zelf zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt. Het zou gaan om een contract van vijf jaar. Momenteel worden de laatste details besproken tussen de clubs, zo klinkt het.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De zaakwaarnemer van Rodríguez, Mauricio Machado, bevestigt in gesprek met 100% Deporte dat Girona concreet is en dat er ook andere clubs op het vinkentouw zitten. “We hebben vandaag een concreet bod ontvangen, rechtstreeks uit Girona.”

“We hebben een ontmoeting gehad met de president van River Plate en ze zijn geïnteresseerd om de onderhandelingen nieuw leven in te blazen. Morgen hebben we een ontmoeting met Palmeiras voor Luciano”, aldus Machado.

“Girona biedt het bedrag waar Liverpool Montevideo om vraagt. Er wordt onderhandeld over het percentage van de transferrechten dat verkocht zou worden. Liverpool Montevideo wil minimaal 25% behouden”, vervolgt de agent.

Machado bevestigt dat Rodríguez in januari heel dicht bij een transfer naar Feyenoord was. Het gebrek aan tijd was echter het grootste probleem. “Als we in januari nog een week de tijd hadden gehad zou Luciano naar Feyenoord zijn gegaan. We waren heel dicht bij het sluiten van een deal.”

Rodríguez speelt doorgaans als rechtsbuiten of in de punt van de aanval. De enkelvoudig international van Uruguay speelt sinds januari 2023 voor Liverpool Montevideo, dat ruim vijf ton betaalde aan het Uruguayaanse Progreso.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mja concurreren met the evil galactic football empire is lastig denk ik. Veel plezier daar. Wel lekker weer ook.

8 mei 2024 om 17:25

Dit is toch echt een kansloos actie, hoe ga je hier nou tegen concurreren?

8 mei 2024 om 17:41

Zoeken naar een nieuwe betere grondstof dan olie en boren maar!

8 mei 2024 om 17:44

Hij was ook één stap verwijderd van Feyenoord. Zegt dus nog niks.

8 mei 2024 om 17:48

14 mil voor 70% van de rechten kunnen wij nooit betalen. Ik las eerst het bedrag en zelfs als dat voor alle rechten was geweest hadden wij al af moeten haken denk ik.

8 mei 2024 om 17:54

Tegen battlestar galectica is weinig opgewassen inderdaad. Ik blijf erbij dat je in de buidel moet tasten en dan voor zekerheid/kwaliteit moet kiezen->Pavlidis

8 mei 2024 om 18:06

Wel joh ik ben stiekem een Cylon, ik regel dat zo.

8 mei 2024 om 18:41

Wat ik vandaag met je over had. Ik zie wel wat in David Ming, vind hem wel beetje lijken qua style op Santi. Goedkoop, stand-in! Ueda gewoon de kans geven. AZ verkoopt Pavlidis niet voor een bedrag wat Feyenoord wil betalen, aan Feyenoord.

Minteh blijft waarschijnlijk, dus dan is dit weer wat minder belangrijk. Je hoorde er ook al niet meer zoveel over.

8 mei 2024 om 17:08

Alleen is Minteh wel voor de korte termijn en heb je vrij weinig aan hem wanneer die het seizoen erop weer teruggaat naar Newcastle. Ik zal toch iemand zoeken die je kunt behouden en verkopen wanneer die goed doet.

8 mei 2024 om 17:58

Tsja, niet alle aankopen kunnen een schot in de roos zijn. Bij Minteh weet je wat je krijgt en kunnen ze zich focussen op versterkingen op andere posities. Denk dat er nog genoeg gaat gebeuren in Rotterdam deze zomer!

8 mei 2024 om 18:24

Tja je weet wat je krijgt idd , 75% van de de wedstrijden geen flikker aan , je leid op voor andere club en geef in godsnaam nou een wat kansen aan jeugdspelers.

8 mei 2024 om 19:30

@Critic0 welke jeugdspelers zouden dat zijn? Heeft Feyenoord veel talent lopen momenteel?

8 mei 2024 om 20:27

Er zitten wel wat spelers aan te komen.Read, Milambo, Zechiel, Sauer, Slory en v Persie zijn momenteel de jongens dat het dichtbij de selectie/basis staan. Je hebt hier en daar wat spelers uitgeleend maar denk dat die iets minder perspectief hebben.

8 mei 2024 om 17:11

Tsja een gehuurde speler is in mijn ogen toch altijd minder interessant mits ze ongeveer hetzelfde niveau aantikken natuurlijk. De upside van een speler voor de portemonnee van de club blijft voor mij een aspect wat clubvoetbal volgen interessanter maakt.

8 mei 2024 om 17:29

Een gehuurde speler die het goed doet is jammer, want je kan hem niet verkopen. Maar voegt hij niets toe dan ook geen man overboord. Dus de toegevoegde waarde zit 'm in de prestaties die hij levert, waar het eigenlijk om zou moeten draaien.

8 mei 2024 om 18:03

Met alle respect, maar wat is de bron voor "waarschijnlijk"? Ik heb de afgelopen jaren iets teveel "zekerheidjes" gehoord als het om Feyenoord spelers gaat...

8 mei 2024 om 18:42

En je hebt hadj moussa al gehaald en sebaoui keert terug

Helaas zagen we dit ntt van mijlen ver aankomen.. Jammer, toch een gemiste kans denk ik zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren