Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’

Laatste update:

Arne Slot wil ook Ruben Peeters, Head of Performance bij Feyenoord, meenemen naar Liverpool. Eerder werd al bekend dat assistent-trainer Sipke Hulshoff op de nominatie staat om eveneens aan de slag te gaan op Anfield. De Telegraaf meldt donderdag dat Feyenoord waakt voor een leegloop, maar het lijkt erop dat Slot ‘slechts’ twee stafleden meeneemt naar Engeland.

De ochtendkrant verwacht dat de afkoopsom voor Slot, die tot medio 2026 vastligt bij Feyenoord, ruim boven de 10 miljoen euro uit gaat komen. Liverpool en de 45-jarige succescoach uit Bergentheim hopen op een akkoord in de komende 48 uur.

Liverpool ziet in Slot de ideale opvolger van Jürgen Klopp, die komende zomer na negen jaar vertrekt. De Nederlander komt daarbij voor een behoorlijke opgave te staan. “Slot is geïnformeerd door de leiding van Liverpool over de exodus aan technische mensen en dat heeft alles te maken met het feit dat het complete Team Klopp opstapt.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Waar Feyenoord vreest voor een leegloop na het vertrek van Slot, lijkt de schade mee te vallen. “Sipke Hulshoff gaat sowieso mee met zijn hoofdtrainer. John de Wolf niet, die heeft net een nieuw contract getekend en die voelt zich ook gelukkig om bij Feyenoord te blijven naast een volgende trainer. Ook omdat Feyenoord van hem verlangt dat hij de cultuur bewaakt en elke nieuweling duidelijk maakt waar de club voor staat.” Wel raakt Feyenoord naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt.

“Ruben Peeters, Head of Performance bij Feyenoord, zal waarschijnlijk meegaan naar Liverpool. In andere gevallen zal Feyenoord zich net als bij Slot zelf niet soepel opstellen, omdat de club naast een aantal spelers die bij grote transfers moeten worden vervangen niet ook nog een complete organisatie opnieuw wil inrichten.”

Peeters is een 31-jarige Belg die sinds 2021 werkzaam is bij Feyenoord als Head of Performance. De Rotterdammers namen hem destijds over van KRC Genk. Met de Australische Leigh Egger (31) heeft Feyenoord mogelijk al een geschikte vervanger in huis. Ook hij is sinds 2021 werkzaam in Rotterdam-Zuid.

De Telegraaf schrijft verder nog over het salaris dat Slot te wachten staat. “Het salaris van Klopp is in zijn laatste seizoenen astronomisch, totaal zo’n 17 miljoen euro mede dankzij bonussen voor hoofdprijzen die hij met Liverpool won. Aan zo’n bedrag hoeft Slot niet te denken, want die 17 miljoen euro lag ook niet klaar toen Klopp begon.” Journalist Mike Verweij verwacht dat Slot zo’n 8 miljoen euro per jaar gaat verdienen, een bedrag dat middels bonussen per seizoen kan oplopen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Niet akkoord. Zoek maar verder Slotje

25 april 2024 om 11:18

Arne 15m. Sipke 10m. Head of performance 5m.

25 april 2024 om 11:30

wesley1910. En jij gelooft dat? Voor Slot zal er wel een bedrag komen van ca. 10 -12 miljoen. Maar voor de rest echt niet.

25 april 2024 om 11:35

Hulshoff loopt uit zijn contract deze zomer dus daar krijgen we een handdruk en een bedankje voor.

25 april 2024 om 12:26

Toch opmerkelijk dat je vrij bent om je eigen werk te kiezen, maar dat alles rondom voetbal “eigendom” is van de club. Vind ik eigenlijk toch raar. Alsof mijn werkgever straks gaat onderhandelen met een potentieel nieuwe werkgever voor een vergoeding. Zou wat zijn toch

25 april 2024 om 12:36

Nee tuurlijk niet. Was een grapje uiteraard. Leek mij al wel duidelijk maar zal het er volgende keer bij zetten 😉

25 april 2024 om 13:01

Dat is maar net hoe je ernaar kijkt. Als je een abonnement afneemt, kan je die ook voor een bepaalde bepaalde periode aangaan bijvoorbeeld 2 jaar. Als jij dan overstapt naar een ander na 1 jaar pleeg je contractbreuk en moet je afkopen. Dat is in het voetbal ook zo. Jij committeert je aan de club voor een bepaalde vaste periode en als je Daan tussentijds wil beëindigen is dat ook contractbreuk. Daar moet je dus uitkomen. Nu betalen alleen spelers de boete/afkoop niet, maar de club die ze wil hebben. De meeste medewerkers hebben een vast contract. Waarbij je maandelijks kan opzeggen als medewerker.

25 april 2024 om 13:03

@westend, dat komt ook in het bedrijfsleven vaker voor dan je zou denken. Bijvoorbeeld bij banen met een concurrentie of relatiebeding. Dan kan deze best worden afgekocht door een ander bedrijf.

25 april 2024 om 13:04

Daarnaast is kwaliteit trainer/coach schaars en hoe beter een speler/coach hoe groter de kans op succes en dus het genereren van waarde voor de huidige club. Je moet dus eigenlijk mogelijk verloren inkomsten voor de club compenseren.

25 april 2024 om 13:18

Tuurlijk word er voor de staf betaald ze hebben een contract alleen geen 10 mil

25 april 2024 om 14:07

Is dat zo?! Begreep altijd dat 'concurrentiebeding' in feite geen stand houdt, omdat de klant vrije keus heeft. Zo leer je nog wat op VZ

Wat die vergelijking met een abonnement betreft is dat wat onzinnig. Mensen zijn geen abonnementen natuurlijk.

25 april 2024 om 11:24

Zal die kerel zelf ook leuk vinden.

25 april 2024 om 11:33

Wie wil er nou naar Liverpool, als je ook voor Feyenoord kunt werken.

25 april 2024 om 12:10

Iedereen dat lijkt me duidelijk

25 april 2024 om 14:17

Arne Slot natuurlijk. Wat dacht jij dan, dat Arne Slot dinsdagavond uit ze dak ging in de harbour club voor de bekerwinst. Natuurlijk te maken met de interesse van Liverpool!

25 april 2024 om 13:03

Liverpool zal lekker moeten betalen . Feyenoord word slapend rijk

25 april 2024 om 14:00

Slapend rijk op korte termijn misschien.
Door Arne Slot zijn de meeste spelers 5-10mln meer waard geworden. Met een verkeerde trainer zijn ze zo weer in waarde gedaald. Dus uiteindelijk kan het Feyenoord geld kosten. Een goede match zoals Slot bij Feyenoord vindt je niet zo snel weer.

25 april 2024 om 14:22

Afwachten het beleid blijft hetzelfde. Misschien word het zelfs nog beter. Slot kwam gratis en kreeg wat loon en nu krijg Feyenoord dat dubbel terug en dat voor een trainer

Dat is volkomen logisch je staf is ontzettend belangrijk voor een trainer. Een toekomstig trainer van Feyenoord zal ook zijn eigen mensen willen. Verder lijkt Hulshoff mij vooral een uitstekende veldtrainer geen hoofdtrainer van de buitenkant. Een Alfred Schreuder die weet wat hij wel en niet kan

Ik heb geen idee hoe moeilijk Peeters te vervangen is, maar volgens mij zijn de geluiden over hem wel erg positief. Het is ook één ding als Feyenoord zijnde om je coulant richting Slot op te stellen, maar je moet er natuurlijk wel voor waken dat niet je hele visie op voetbal en spelersontwikkeling tegelijk de deur uit loopt. Zeker aangezien Hulshof intern misschien zelfs wel als opvolger werd gezien. Arne z'n stap gunnen, maar de rest bekijkt het maar zou ik zeggen

25 april 2024 om 11:23

Tsja dan nemen die ontsag en zijn ze binnen een maandje weg.

25 april 2024 om 12:44

In de voetbalwereld is dat over het algemeen iets ingewikkelder vanwege concurrentiebeding etc. Kijk bijv alleen maar naar Kroes. Die moest ook een lange tijd wachten voordat hij bij Ajax aan de slag kon..

25 april 2024 om 14:30

Liverpool zal in geen enkel opzicht als concurrent worden gezien van Feyenoord.
Az - Ajax zit wel een stuk dichter bij elkaar dan Feyenoord - Liverpool.
Bovendien zal de rechter het alleen maar kunnen bewonderen dat de trainers zo nobel zijn om van een absolute topclub (feyenoord) naar een middenmoot club te gaan (lliverpool).

25 april 2024 om 11:58

Die visie is door Arne aangebracht. Hij neemt hem ook mee.

25 april 2024 om 16:55

Er zijn toch veel spelers de tweede seizoenhelft overbelast geweest, dat valt me toch wat tegen. Volgens mij hebben we de tot nu toe onverklaarbare terugval van het moment nadat Pusic weg ging hier ook aan te danken, hoe verklaar je het anders. Tenzij Pusic zijn invloed zo groot was, maar dat lijkt me sterk.

Ik gun Slot een mooie periode bij Liverpool.

Bij een overgang is Feyenoord natuurlijk niet meer belangerijk voor Slot.
Logisch ook dat hij zijn eigen vertrouwde mensen wilt meenemen.

25 april 2024 om 11:29

Idd en de nieuwe trainer wilt weer zijn staf meenemen dus komt mooi uit.

25 april 2024 om 11:54

Licht provocerende toon wel in je post Tinus. Hij wil gewoon zijn staf meenemen omdat hij daar graag mee samenwerkt. Dat heeft niks te maken met of hij Feyenoord wel of niet belangrijk vind lijkt mij.

25 april 2024 om 12:05

Als jij het zo wilt lezen prima, maar ik doelde meer op dat hij voor zichzelf de meest optimale situatie wilt creëren, wat een beetje zijn signatuur is.
Zijn eigen situatie is voor hem altijd van belang geweest en dat is niet erg want dat werkt.

25 april 2024 om 12:09

Misschien lees ik er meer in, maar met de suggestie dat Feyenoord nu niet meer belangrijk is doe je Slot vind ik wel wat te kort. Maar ik kan op basis van je avatar ook wel begrijpen waar je vandaan komt en welke ervaring jij zelf met Slot hebt gehad.

25 april 2024 om 13:46

Maar Tinus heeft wel gelijk. Slot gaat nu kijken hoe hij bij de volgende stap kan slagen. Als hij daarvoor deze kerel denkt nodig te hebben dan zal hij dat niet nalaten en is Feyenoord in die zin minder belangrijk

25 april 2024 om 14:49

Fr010frdam klopt. Maar het voelt m.i. een beetje onnodig om dat op deze wijze te benadrukken onder dit artikel. Daarom zeg ik: luchtje van provocatie. Maar het is niet zo bedoeld volgens Tinus

25 april 2024 om 12:06

Door Feyenoord kan ie tenminste naar de wereldtop via AZ zou dat nooit gelukt zijn.

25 april 2024 om 13:03

Benieuwd welke spelers hij ook nog mee wil nemen.

Neem anders de Maas, de Kuip en Lee Towers ook mee joh Arne

25 april 2024 om 11:57

Voor Lee zou dit wel een geschikte vervolgstap zijn. Dan kan hij mooi wekelijks het You never walk alone op Anfield zingen. Wat mij betreft moet Feyenoord hem zo’n kans gewoon gunnen!

25 april 2024 om 12:05

@Migi; breng die man nou niet op zulke ideeën, wat te doen met de watertaxi? SS Rotterdam etc? 😜
@ MeMy: Haha! Ik heb respect voor Lee al luister ik liever naar Gerrie & the Pacemakers.

25 april 2024 om 13:32



Laat hem ook meteen Zerrouki in de watertaxi stoppen, die kan er werkelijk waar niet veel van.

Dit worden toch wel bijzondere tijden voor Feyenoord, ik ben erg benieuwd hoe ze dit verlies gaan opvangen en of het fundament inderdaad zo stabiel staat dat ze daar verder op kunnen bouwen. Ik hoop dat PSV, Feyenoord en Twente dit succes kunnen vasthouden en dat Ajax en AZ weer op kunnen krabbelen. Het is voor onze competitie gewoon ontzettend goed om een sterke top 5 te hebben en ook Internationaal gezien kunnen we de puntjes goed gebruiken.

Het zal uiteindelijk vooral essentieel zijn wie er volgend jaar voor de groep komt te staan. Ik hoop dat ze een trainer met een vergelijkbare werkwijze kunnen aantrekken. Rogier Meijer, Fraser of Kees van Wonderen zie ik persoonlijk echt niet slagen. Dick Schreuder lijkt mij een hele goede kandidaat voor Feyenoord.

Het is overigens ook te hopen dat het transferbeleid aankomende zomer wat wordt aangescherpt en dat de voorspelde inkomsten op een groot deel van de huidige basis ditmaal wel goed zal worden geinvesteerd. Ik vind dat met Ueda, Ivanusec, Zerrouki en Nieuwkoop toch wat tegenvallen. Ook Stengs heb ik een 50/50 gevoel bij. Komt m.i. Europees wel te kort.

Succes en sterkte Feyenoorders! Het gaan even turbulente tijden worden met al het nieuws de komende weken.

25 april 2024 om 11:54

Ik heb er vertrouwen in en dat heeft puur met Arnesen te maken. In 2020 huurde Arnesen Sportsology in om de club een door te lichten. Dat was Matt Wade en die heeft echt ontzettend veel bij Feyenoord veranderd. Uiteindelijk is Matt Wade bij Feyenoord Head of Sporting Strategy geworden. Heel de analyse wat hij bij Feyenoord had gedaan, gebruikt hij nu nog voor toekomstige functies. Zo is Feyenoord ook bij Zec Jacobs uitgekomen. Een veelbelovend hoofd jeugdopleiding. Daar heeft Te Kloese vrijwel niets mee te maken gehad. Zo zal ongetwijfeld ook worden gekeken wie het beste als trainer bij Feyenoord en de filosofie past.

25 april 2024 om 12:24

Ik zal me eens verdiepen in de werkwijze van Matt Wade, vind het bewonderingswaardig welke weg jullie hebben bewandeld de afgelopen 3 seizoenen en hoe de club weer uit het slop is getrokken. Gevoel krijg ik ook bij Twente. Goede voorbeelden voor mijn eigen club in elk geval

25 april 2024 om 12:05

Preudhomme, Jesus , van Marwijk lijken me goeie kandidaten.

Ueda heb ik nog wel vertrouwen in als ie structureel speeltijd krijgt (zolang Giminez er zit zal dat niet gebeuren denk ik). Zerrouki heeft in de CL aangetoond een geweldig niveau aan te tikken, wllicht met het vertek van Timber/wieffer dat ie dat niveau structureel kan aantikken.
Stengs heeft mij positief verrast. Ik was tegen zijn komst (vanwege de transfersom), maar hij is erg belangrijk geweest met zn goals en assists. Hij is alleen best wel wat geblesseerd geweest.
Wat mij betreft maakt ie zn prijskaartje tot nu toe (meer dan) waard.

25 april 2024 om 12:21

Ueda vind ik persoonlijk een beetje vlees noch vis. Ben er niet helemaal over uit wat voor speler hij nou eigenlijk is. Niet koelbloedig in de afronding, ook niet echt kopsterk, en positioneel soms echt matig, loopt weleens andere spelers in de weg. Hij kan wel lekker giftig zijn en zet soms goed druk. Ik weet het niet zo met die jongen. Als je het vergelijkt met Akpom en Pepi lijkt het wel echt een paar klassen minder te zijn. Die zijn uiteindelijk ook maar 2 miljoen duurder geweest dan Ueda.

Zerrouki zie ik het echt niet in, sorry. Een goede pot tegen Atletico uit maar verder vind ik hem echt niks op jullie middenveld. Feyenoord speelt altijd veel minder met Zerrouki in de basis.

Stengs kan ik me nog wel in vinden, maar die was dan wel weer totaal onzichtbaar afgelopen zondag. Misschien verwacht ik te veel van hem, maar zijn pieken zijn hoog en dalen diep. Je hebt m.i. toch meer aan iemand die wat consistenter presteert. Zeker niet de slechtste aankoop.

Preud'homme heeft al 4 jaar geen team getraind, is die niet gestopt? van Marwijk vind ik iets te veel van de oude garde eigenlijk, weet niet of dat in de ambities van Feyenoord past. Jesus weet ik te weinig over om te kunnen oordelen.

25 april 2024 om 13:39

Ueda ben ik het niet helemaal mee eens, hij is balvast en positioneel wel aardig. Ueda is in 3% van zijn eredivisie duels gestart. Dus wat kun je er eigenlijk nou echt van zeggen?

Zerrouki, helemaal mee eens. Die teert op 1 goede wedstrijd.

Stengs zit heel duidelijk in een dip maar heeft zijn meerwaarde gehad dit seizoen met 5 goals en 10 assists in de eredivisie.

Wat mij betreft zoeken ze een trainer die naar voren wil voetballen en druk wil zetten op de tegenstander en ook nog enigszins aanvallend wil voetballen.

25 april 2024 om 14:00

" Ueda is in 3 van zijn eredivisie duels gestart. Dus wat kun je er eigenlijk nou echt van zeggen?"

Maar vergelijk het eens met Akpom en Pepi. Pepi in 400 minuten 7 goals en 1 assist. Akpom in 800 minuten 10 goals en 1 assist. Ueda in 500 minuten 2 goals, nul assists. Dat is gewoon heel erg mager, zeker gezien Feyenoord bijna altijd de aanvallende ploeg is die de bal heeft.

Misschien dat het er nog uit gaat komen maar ik zie het vooralsnog niet zo. Ik durf er gif op in te nemen dat als Akpom voor Feyenoord had gespeeld hij nu al een gigantische cult-held was geweest daar en misschien in deze fase zelfs Gimenez uit de basis had gespeeld voor een tijdje.

Stengs zit ik zoals gezegd een beetje op 50/50 voor mij. Zal ook essentieel zijn met wie hij straks op het middenveld komt te spelen. Als Timber en Wieffer vertrekken vrees ik dat Stengs niet gelijk de speler is die de nieuwe middenvelders naar een hoger niveau tilt. Is eerder iemand die zich aanpast aan het niveau van de spelers om zich heen voor mijn gevoel. Ik weet ook niet of ik het helemaal los kan zien van Stengs dat de vleugels niet echt renderen bij Feyenoord. In het Slot spelletje is de link tussen de 10 en de vleugelspelers ook wel redelijk cruciaal toch?

25 april 2024 om 14:34

Laten we voorop stellen dat Ueda niet goed gepresteerd heeft bij Feyenoord.
En Pepi doet het beter in zijn invalbeurten. Hier zijn wel een paar logische verklaringen voor. Pepi heeft er al een seizoen eredivisie opzitten. Hierin scoorde hij 12x in 29 wedstrijden bij de degradant. Hij is daardoor al gewend aan het niveau.
PSV speelt natuurlijk nog aanvallender dan Feyenoord. 5 van de 7 goals die Pepi maakt scoort hij in een wedstrijd waarin PSV 4x of vaker scoort. Ter vergelijking Feyenoord heeft in totaal maar in 9 wedstrijden 4x of vaker gescoord. Goals PSV 95 en goals Feyenoord 77.

Ongeacht hoeveel minuten de andere spitsen mogen spelen heeft Ueda in de afgelopen 6 invalbeurten gemiddeld 14 minuten mee mogen doen. Waarvan 3x 10 of 11 minuten. Ik denk dat het heel lastig is om je dan te onderscheiden. Wel hebben Pepi en Akpom laten zien om meer te scoren per invalbeurt. Wel krijgt Akpom gemiddeld veel meer minuten als hij een invalbeurt maakt. De afgelopen 6 wedstrijden heeft hij 54 minuten per wedstrijd meeghedaan. Dan is de kans groot dat je meer goals maakt dan dat je 14 minuten mee mag doen. Akpom had er vermoedelijk bij Feyenoord wel meer gemaakt dan die 2 van Ueda, maar dat zullen we nooit weten natuurlijk, maar gezien de gemaakte minuten is deze vergelijking niet helemaal eerlijk.

De vergelijking met Pepi is beter. Daarin scoort hij, door welke reden dan ook, beter en meer dan Ueda.

25 april 2024 om 14:48

Grappig, ik vind de vergelijking met Akpom juist beter. Komt net als Ueda vaak in de ploeg als er een goal geforceerd moet worden en doet dat toch een stuk beter, in een team dat ook nog eens veel minder in vorm is. Pepi komt er meestal in wanneer de tegenstander al dood en begraven is. Vandaar dat ik de focus ook meer leg op Akpom.

Kanttekening bij je stat over Akpom in de laatste 6 potten: hij heeft vaker gescoord in zijn korte invalbeurten dan in die wedstrijden waarin hij een helft mee mocht doen.

25 april 2024 om 15:02

Akpom heeft zijn laatste 5 goals gemaakt in wedstrijden waar hij: 45, 34, 86 en 46 minuten in het veld heeft gestaan.

De goals daarvoor stond hij 17, 23 en 68 minuten in het veld. Je onderbuik verteld jou dat hij veel scoort in korte invalbeurten. De statistieken in de eredivisie vertellen heel wat anders.

Ueda heeft 21 wedstrijden 45 minuten of minder gespeeld. gemiddeld 19 minuten per wedstrijd.

De cijfers van Pepi(invaller en aantal minuten) komen veel meer in de buurt bij de cijfers van Ueda. En zijn dan ook veel beter te vergelijken.
Vallen alle 2 in bij een goed tot redelijk goed draaiend team. Ueda zoals je benoemd wel onder andere omstandigheden.

Mijn conclusie: Pepi scoort meer als invaller. Akpom is een verhaal apart. Weet in meer minuten ook meer te scoren. Soort cultheld.
Ueda laat te weinig zien in zijn eerste seizoen bij Feyenoord, terwijl zijn statistieken bij club en land lang niet onaardig zijn.

25 april 2024 om 15:06

"de goals daarvoor stond hij 17, 23 en 68 minuten in het veld. Je onderbuik verteld jou dat hij veel scoort in korte invalbeurten. De statistieken in de eredivisie vertellen heel wat anders. "

Bedankt voor de cijfers, dan klopt mijn onderbuikgevoel inderdaad niet. Misschien heeft het te maken met dat hij vaak tegen het einde van een wedstrijd scoort.

Maar goed, we zijn het in grote lijnen met elkaar eens. Ik vind Ueda wel meer een Ajax aankoop en Akpom een Feyenoord aankoop. Juist door dat cult-achtige bij Akpom. Dat ligt jullie altijd lekker in de spitspositie.

We zullen het nooit weten, ik ben benieuwd of Ueda volgend jaar eerste spits gaat worden en hoe 'm dat dan vergaat.

25 april 2024 om 15:49

Je onderbuik is niet zo raar hoor. De eerste wedstrijd dat hij scoorde speelde hij 11 minuten en de 2e wedstrijd dat hij scoorde, deed hij dat 2x in 17 minuten.....

Bij alle andere goals stond hij minimaal 23 minuten in het veld

Daarbij komt volgens mij, maar deze heb ik niet gemeten, dat hij wel steeds vrij snel scoort in een invalbeurt.

25 april 2024 om 12:10

Mensen komen mensen gaan! Helaas een utopie om in NL een Ferguson, Wenger of een Klopp te hebben. Ben al blij dat Ten Kloese niet gaat en dat De Wolff blijft zitten als cultuurbewaker. Snap dat een trainer en in dit geval een nieuwe trainer z’n eigen hand wil laten zien al hebben ze kunnen zien wat je met dit elftal kunt doen en bereiken! Niet dat een Advocaat instapt en weer terug gaat naar het verdedigen 😜.

25 april 2024 om 12:14

Heb je gelijk in hoor. Ik vond het al bijzonder dat Ten Hag zo lang bleef bij ons, en dat werd er de laatste twee seizoenen qua voetbal ook niet echt beter op. Niks vergeleken met wat we nu te zien krijgen hoor, ik zou ervoor tekenen om weer kampioen te worden met dat team nu, maar het werd wel met het jaar minder..

Alles valt en staat nu met het vinden van de juiste vervangers om die goede lijn daadwerkelijk door te zetten. Ik ben zeer benieuwd wie er uit de koker van Te Kloese en co. gaat komen. Ook qua versterkingen.

25 april 2024 om 13:22

In NL hebben sommige trainers het goed gedaan bij een kleinere club en worden al snel gelinkt of benaderd door de grote jongens. Vind het goed nagedacht van Ten Hag en Slot dat ze ergens eerst drie jaar gaan zitten voor een droomclub op de stoep staat. Als Bosz doet wat ie zegt is PSV z’n laatst klusje, op bondscoachschap na, dus die blijft ook wel even in NL. Zeer te prijzen, denk dat dit juist goed is voor een club. En inderdaad na een tijdje kan het huwelijk stroperig worden en als er dan een goed beleid staat, heel niet erg voor een frisse wind.

Er komen mooie tijden aan voor PSV. Ajax ligt in puin, toptrainer Slot vertrekt bij concurrent Feyenoord. Eén fout foto'tje van Te Kroese en Feyenoord ligt ook aan puin. Zo ging het bij Ajax ook.

25 april 2024 om 12:10

En zo zei iedereen ook dat Ajax het Bayern van Nederland zou worden en dat PSV en Feyenoord in puin lagen. Het kan snel gaan in de voetballerij. Een ding is zeker, niets is zeker!

25 april 2024 om 13:29

Iets met 7 vette en 7 magere jaren 😉. Snapte ook nooit waarom dat werd geroepen. Dat je van een Duitse (sub)top naar Bayern gaat snap ik wel, kampioenschap, CL en topwedstrijden, salaris etc. In Nederland kon Ajax dat ook alleen, PSV volgde best al snel met hoger salarisplafond. Daarbij lokte het buitenlandse avontuur ook nog eens, bij een subtopper in de top competitie kon je nog meer verdienen en zat je in Engeland of in de zon aan de middellandse zee. Plus heb ik begrepen dat Duitsers het prima vinden om in hun eigen land te blijven net als Italianen. Wat de transfer naar Bayern ook sneller gemaakt wordt. Nederlanders gaan de wereld over al van oudsher.

Als hij maar niet gaat vissen in de eredivisie. Itt ten hag heeft hij bij Liverpool al een goed team staan. Een paar gerichte aankopen en klaar is kees.

25 april 2024 om 13:25

De enige speler bij Feyenoord waarvan ik denk dat die in potentie bij Liverpool kan spelen is Timber.

25 april 2024 om 14:03

Ik zat oprecht net te denken, hij zou best eens Timber mee kunnen nemen en die zie ik daar nog slagen ook. Ik vind hem in potentie beter dan Gravenberch. Niveau dat hij bij Feyenoord aantikt is ook hoger dan Gravenberch bij Ajax deed.

Zie Slot ook nog wel een lijntje uitgooien om Brobbey naar Liverpool te krijgen eigenlijk.

25 april 2024 om 15:57

Bij Liverpool zouden mee kunnen: Hancko, Geertruida en Hartman.
In potentie kunnen Timber en Gimenez daar bij komen.

En met een tussenstap zou Wieffer eventueel aan kunnen haken over 2/3 seizoenen, maar die zou ik er nu niet bijnemen haha

Dit wordt het einde van een tijdperk en opnieuw beginnen. Ben benieuwd of dit beter gaat verlopen als in Amsterdam. Zullen ook wel wat spelers vetrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren