Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gemengde gevoelens bij FC Volendam na bizar slot tegen Den Bosch

Laatste update:

FC Volendam heeft twee punten toegegeven op de koplopers NEC en Roda JC Kerkrade. De Noord-Hollanders kwamen in eigen huis op een 0-2 achterstand tegen FC Den Bosch en leken lange tijd tegen de tweede nederlaag van het prille voetbaljaar aan te lopen. Diep in blessuretijd tekende Ludcinio Marengo na een misverstand achterin bij de bezoekers echter alsnog voor de 2-2. De thuisploeg stond op dat moment met een man minder op het veld.

/

FC Volendam hoopte de prima reeks van de afgelopen weken een passend vervolg te geven, maar kon al snel concluderen dat dat een lastig verhaal ging worden. FC Den Bosch begon uitstekend en nam na een kwartier spelen de leiding. Edoarda Ceria zette voor, waarna Erik Quekel de bal binnen frommelde. Op slag van rust zorgde Ceria zelf voor de 0-2. Op aangeven van Joey Belterman bleef de Italiaan koel, waarna de bal achter doelman Theo Zwarthoed in het net belandde.

In de tweede helft gooide de thuisploeg het over een andere boeg. De Wijdbroeken trokken massaal naar voren en werden snel beloond: Kevin Brands schoot uit een vrije trap de aansluitingstreffer tegen de touwen. Volendam kon echter niet doordrukken en had zelfs geluk dat Den Bosch achttien minuten voor tijd de marge niet weer verdubbelde. Jordy Thomassen zag zijn schot uit de draai op de lat eindigen. Het zou een dure misser blijken: ondanks een rode kaart voor Gijs Luiring na een harde overtreding op Barry Maguire hielp Marengo de gastheren in blessuretijd namelijk toch nog aan een punt: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Pfoe, wat een wedstrijd. Eerste helft helemaal weggespeeld door een prima Den Bosch. Tweede helft Wattamaleo eruit voor Henkie Veerman en vol op de aanval. Uiteindelijk was het gelijkspel naar mijn mening redelijk terecht, maar het had zomaar kunnen zijn dat Den Bosch hier met de 3 puntjes was weggegaan.

14 september 2014 om 17:19

Het had na een uur 1-5 moeten staan!

14 september 2014 om 22:00

Was jij bij de wedstrijd ?

14 september 2014 om 22:04

Dat vraag ik me ook af haha. En zo ja, dat staan en zitten en zingen en springen vond ik wel grappig om te zien in het uitvak.

15 september 2014 om 10:00

Gelijkspel was zeker niet verdiend! FC Den Bosch had vijf opgelegde kansen. Waaronder een bal op de lat en twee wereld reddingen van Zwarthoed. Volendam ging in de 2e helft pas opportunistischer spelen, maar hele grote kansen leverde dat niet op. Die vrije trap is gelukkig...en de 2-2...ja grote fout bij ons...

Wat een geluk voor die palingboeren zeg...pfffff

14 september 2014 om 22:01

Palingboeren ? Mix van Volendammers en Den Bosch ofso?

Ik vind het knap gedaan van Volendam , hopen dat ze weer lekker naar de Eredivisie komen .

Leuk om te zien dat Ceria het goed doet bij Den Bosch!
Hoe speelde Penna?

15 september 2014 om 15:43

Kan alleen voor mezelf spreken, maar Penna bevalt uitstekend! Koppend sterk, haal verdedigend veel weg! Staat in het veld te doen wat hij moet doen! Heeft in zijn eerste wedstrijd zelfs gevoetbald met een gebroken neus!

Enig puntje wat beter kan is zijn opbouw. Maar hij staat er in eerste instantie natuurlijk om te ballen weg te werken!

15 september 2014 om 17:00

Fijn dat je nog gereageerd hebt, mooi om te horen. Het is inderdaad een wat statische verdediger qua voetballend vermogen.

Mooi, Volendam moet nu gaan achtervolgen. Ik heb wel sympathie voor ze, maar NEC moet namelijk kampioen worden.
Nu nog Sparta punten verspelen morgen en het is een goed weekeinde voor NEC in de Jupiler League.

Volendam was de eerste helft geen schim van de laatste weken. Volendam heeft zichtbaar moeite om het spel te maken in thuiswedstrijden.

In uitwedstrijden presteert Volendam daarentegen prima 3 gespeeld 9 punten 14 voor 0 tegen

Een bizar einde van de wedstrijd inderdaad, maar ik vind Volendam ook wel tekort komen voor een plek bij de eerste 3. Sowieso zijn Nec, Roda JC, Sparta, de Graafschap verder.. Dan heb je ook nog VVV Venlo.

Volendam miste 3 basisspelers , vandaar...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren