Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote schoonmaak op komst bij Atlético Madrid: ‘Marca weet meer over Memphis’

Laatste update:

Trainer Diego Simeone is van plan om komende zomer de bezem door de selectie van Atlético Madrid te halen, zo schrijft Marca daags na de pijnlijke uitschakeling in de Champions League tegen Borussia Dortmund. Daarbij zou Memphis Depay moeten vrezen voor zijn toekomst in de Spaanse hoofdstad.

Marca en Relevo schrijven dat Memphis een van de slachtoffers gaat worden van de grote schoonmaak bij Atlético Madrid. De dertigjarige aanvaller uit Moordrecht ligt nog tot medio 2025 vast, maar zou een zekerheidje zijn op het lijstje met spelers die mogen vertrekken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het vertrek van Memphis, die volgens Transfermarkt zo’n 12 miljoen euro waard is, moet zorgen voor extra ruimte in het transfer- en salarisbudget van Atlético Madrid. De Madrileense grootmacht, die op een teleurstellende vierde plaats staat in LaLiga, wil de komende jaren sowieso meer inzetten op spelers met restwaarde.

Naast Memphis staan grote namen als Stefan Savic, Ángel Correa en Saul Niguez op de nominatie om te vertrekken uit Madrid. Vooralsnog is het onbekend of er veel belangstelling is voor de negentigvoudig international van Oranje.

Memphis kwam tijdens het verloren tweeluik met Borussia Dortmund opnieuw niet in actie, daar de rechtspoot wederom kampt met een spierblessure. Zijn blessuregevoeligheid zou een van de redenen zijn dat Atlético Madrid wil doorselecteren op de aanvalsleider.

Dit seizoen kwam Memphis tot dusver 1.154 speelminuten in actie, verdeeld over 28 optredens. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en twee assists. Voor Memphis wil Atlético Madrid overigens sowieso een transfersom zien. In januari vorig jaar werd hij voor 3 miljoen euro overgenomen van FC Barcelona.

Mogelijk gaat Memphis na het EK met Nederland dus een nieuwe club aan zijn cv toevoegen. De sterspeler van Oranje brak door bij PSV, om vervolgens niet te slagen in het rood van Manchester United. Bij Olympique Lyon wist Memphis zich volledig te herpakken, waardoor hij zich de afgelopen drie seizoenen mocht laten zien in de top van LaLiga bij Barça en Atlético Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee heren, deze man komt nog niet terug naar PSV of zelfs naar Ajax. Zie hem nog eerder in de MLS voetballen dan weer in de Eredivisie.

18 april 2024 om 09:44

Nee dames, deze man blijft niet veel langer in het buitenland voetballen, deze man gaat of terug naar Psv of zelfs naar Ajax. Zie hem eerder in de Eredivisie voetballen dan nogmaals floppen in het buitenland

18 april 2024 om 09:52

Neejoh die gaat zeker voor het grote geld, en ik geef hem geen ongelijk.

18 april 2024 om 09:53

Natuurlijk komt ie niet naar de Eredivisie, ik zou nog even lekker cashen in het buitenland als ik hem was

18 april 2024 om 09:57

Buiten dat ik hem graag bij PSV zou zien terugkeren, denk ik inderdaad dat Memphis zo'n speler is die naar de MLS of Saudi-Arabië gaat.

18 april 2024 om 09:58

Die gaat zijn beste maatje opzoeken bij Spartak.

18 april 2024 om 10:12

Zoekt Spartak niet nog een buitenspeler?

18 april 2024 om 10:13

Wie dan ? Promes zal daar niet meer spelen.

18 april 2024 om 11:41

Volgens mij zit zijn beste maat nog steeds in Dubai.

18 april 2024 om 12:33

Of hij gaat zijn voormalige maatje Wijnaldum opzoeken in de zandbak, dat levert in ieder geval geld op.

18 april 2024 om 10:02

Ik zie hem wel passen in de MLS, en dan vooral in LA of Miami. Depay past ook wel in de glamour cultuur.

18 april 2024 om 10:09

Ik heb juist in de wandelgangen gehoord dat hij juist naar PEC-Zwolle toe gaat. Ik zag recent een filmpje voorbij komen op VZ, waar hij de GOAT, werd genoemd door PEC-supporter(s)

Nogmaals, ik heb dit enkel in de wandelgangen gehoord hè. Dit is niet factbase.

18 april 2024 om 10:19

Ho ho ho. Er is maar een goat en dat is Bram!

18 april 2024 om 10:13

In Nederland komt hij onder een vergrootglas te liggen; logisch dat hij elders zijn geluk zoekt.

18 april 2024 om 11:05

Contracten lage begin vh seizoen klaar. PSV en Depay waren eruit. Depay wilde speelminuten met het oog op het EK. Toen kwam Atleti en begrijpelijk heeft daarvoor gekozen. Toen is PSV vol voor Lozano gegaan. Komend seizoen zal PSV denk ik weer een nieuwe poging wagen. Bron werkzaam bij PSV.

18 april 2024 om 11:19

Vreemd dat deze bron dat zo aan je geeft om hier op VZ neer te zetten. Lijkt me vrij gevoelig allemaal en als ik werkzaam was bij PSV, zou ik het niet zomaar delen.

18 april 2024 om 11:53

Is ook gewoon onzin natuurlijk

18 april 2024 om 11:56

Als jij het onzin vind prima iedereen zijn mening. Maar het is allebehalve onzin

Denk dat Memphis niet zal willen vertrekken want welke club wilt nou een speler halen die nooit fit is? Voor dat salaris zie ik Memphis niet vertrekken uit Madrid.

18 april 2024 om 11:35

Alles is een kwestie van geld. Als je een speler van het kaliber Memphis voor een paar miljoen euro aan kan trekken, dan kan je wat makkelijker over zijn vele blessures heen stappen.

18 april 2024 om 20:38

Zijn salaris zal ook betaald moeten worden ondanks dat die meer geblesseerd thuis zal zitten dan op het voetbalveld.

Hopelijk mikt hij weer op een club van het niveau Lyon, daar was hij echt het mannetje en perfect op zijn plek. Manu, Barca en Atletico zijn allemaal te hoog gegrepen voor hem. Heeft natuurlijk geluk gehad met Koeman, anders was hij nooit naar Barca gegaan. De stap naar Atletico heb ik nooit begrepen, had beter een niveautje lager kunnen proberen bij een Valencia, Sevilla, Sociedad oid als hij graag in Spanje wilt blijven.

18 april 2024 om 10:33

Luuk de Jong mocht van geluk spreken. Memphis transfervrij was voor Barca destijds geen gekke gedachte. Ook denk ik dat een structureel fitte Memphis ook voor Atletico van waarde had kunnen zijn. Maar je hebt gelijk wat betreft lager ingeschatte ploegen. Lagere intensiteit zou hem van pas kunnen komen

18 april 2024 om 13:33

Bij Valencia had hij nooit zoveel verdiend als bij Atletico, en ook geen CL gespeeld.

Na die goal tegen Inter was iedereen het er weer over eens dat hij een wereldvoetballer was. Zegt toch wel iets als Atletico hem liever kwijt is (al heeft het ook met Salaris te maken). Denk dat hij gewoon lekker in de zandbak gaat voetballen. Heeft het al met al niet gemaakt in la Liga los van enkele momenten.

18 april 2024 om 11:02

Denk dat ze hem vooral liever kwijt zijn omdat hij constant geblesseerd is.

Misschien is dat dan het moment om hem terug te halen naar PSV. Zijn fitheid is de laatste tijd wel een dingetje maar als hij niet een exorbitant salaris vraagt mogen ze de gok wat mij betreft best wagen want ik denk dat een fitte Memphis gewoon één van de beste spelers van in de Eredivisie zou zijn.

18 april 2024 om 09:56

Volgend jaar Depay, Noa Lang en Luuk de Jong. Daar kun je wel mee aankomen tegen Almere ja..

18 april 2024 om 10:14

Waar moet hij staan dan? Noa op links, Luuk en Pepi in de spits en lozano op rechts. Dan heb ik liever een jong talent voor op de links en rechts buiten positie die het niet erg vind om wissel te zijn. Denk namelijk dat depay daar niet mee akkoord gaat. Daarnaast zal hij duur zijn en is hij erg vaak geblesseerd.

18 april 2024 om 12:39

Als Lang en Lozano blijven en fit zijn zie ik inderdaad meer in jonge getalenteerde buitenspelers met groeipotentie en restwaarde daarachter.

18 april 2024 om 10:45

Zie jij Memphis bij terugkomst voor elke meter vechten? Constant drukken en mee verdedigen? Nee, die zie ik eerder leunen op zijn talent en de grote meneer uithangen.

Die gaat gewoon naar Saudi-Arabie. Samen daar lekker muziek maken met zijn brother from another mother Gini en samen schijt hebben aan de rest van de wereld.

18 april 2024 om 11:02

Je bedoelt de parels van Oranje???;-))))))

18 april 2024 om 11:20

Beetje de moraalridder uithangen. Zodra je een aanbod krijgt van 10M netto, fiets jij sneller op je fietsje dan dat je kan vliegen met Fly Emirates. Ik zou ook schijt hebben als mensen constant kritiek hebben op alles wat iemand doet. Laat leven man.

18 april 2024 om 14:35

Moet altijd wel lachen om zulke reacties ik verdien geen miljoenen dus ik zou ook fietsen voor die 10 mil 😂 maar had ik het talent , salaris & bankrekening van Memphis zal ik toch goed nadenken waar ik heen wil en geld niet op 1 zetten want dat heeft die inmiddels al genoeg als die het goed gedaan heb met zijn geld.

18 april 2024 om 22:05

Leuk maar denk dat Memphis zo’n 2 miljoen netto per jaar krijgt. Als je ergens anders zo even in één jaar 5x je jaarsalaris kan binnenharken, dan zou ik zeker doen.

Daarnaast is een loopbaan van een voetballer zo’n 15 jaar. Erna kan een voetballer wel trainer worden maar Memphis me niet zo’n persoon.

Er zijn genoeg voorbeelden van atleten die na hun carrière weer krap gaan zitten vanwege hun gewende levensstijl en niet te vergeten dat spelers meestal niet al te slimme mensen zijn.

Depay was bij PSV echt wel heel goed. Daarna is het eerlijk gezegd nergens echt gelukt. Als je ziet welke clubs hij heeft gehad is hij eigenlijk allen bij Lyon echt geslaagd. Dat is dus een club net onder de top. Dit jaar is hij 30 jaar geworden dus zie hem wel naar USA of SA vertrekken.

18 april 2024 om 11:01

Heel veel spelers die in de Eredivisie echt goed spelen, slagen er zelden in diezelfde dominantie te laten zien in de grote Europese competities. Dat zegt vooral veel over het niveau van onze Eredivisie. Niks mis mee, begrijp me goed, maar dat is een voorname reden van heel goed in de Eredivisie…..

Moordrecht is best dicht bij Rotterdam. Goeie opvolger van Gimenez voor die prijs. Wel ff 90% salaris inleveren.

als er geen club komt dan zie ik hem niet zo snel vertrekken, die blijft dan lekker op het bankje naast simeone zitten.
wel zonde want voetballen kan hij wel, alleen jammer dat hij nogal breekbaar is.

Aub niet naar Ajax. Ik heb niks met deze speler, en daarbij, hij “schittert” meer buiten, dan binnen het veld. Dit vooral vanwege zijn blessuregevoeligheid. En Ajax moet toch meer scouten in het midden 20.

18 april 2024 om 11:22

En jij denkt dat hij zelf geïnteresseerd is in Ajax?

18 april 2024 om 19:07

Nee hoor, daar wil niemand heen. Toch???? Ik zou ze maar niet de kost geven, vriend....

Ik voel een Galatasaray of Fenerbahce aankomen, haha.

Depay is overal mislukt in het buitenland op Olympique Lyon na.
Ik zie hem zelf niet zo snel terugkeren naar de eredivisie, aangezien hij zichzelf zo geweldig vind dat hij daarom eerder voor een buitenlandse club zal kiezen.

Het enige wat ik weer lees als het over Depay gaat is AFGUNST….. Hou toch eens op

18 april 2024 om 14:02

Jammer van alle haat die deze man krijgt, dat verdient die niet. Memphis is een geweldige speler en by far de beste Nederlandse aanvaller die we hebben. Beetje respect lijkt me op zijn plaats. Het is jammer van zijn vele blessures, anders ben ik ervan overtuigd dat hij gewoon basisspeler was bij Atletico. Hij is in mijn ogen namelijk beter dan bijv. Correa die de laatste tijd veel minuten pakt.

Contract uitzitten of naar de zandbak, veel meer zou ik niet bewegen als ik hem was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren