Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay neemt het op voor Balk na gele kaart nummer 12 (!): ‘Ze zoeken hem’

Laatste update:

Remco Balk ontving in de eerste helft van het duel tussen FC Eindhoven en SC Cambuur alweer zijn twaalfde gele kaart van het seizoen. Daarmee is hij niet voor het eerst dit seizoen geschorst voor de volgende wedstrijd én evenaart hij een kaartenrecord.

In de eerste helft van FC Eindhoven - SC Cambuur ging het opnieuw mis. Balk was het niet eens met een beslissing van scheidsrechter Laurens Gerrets. Balk pakte de bal even op uit frustratie, maar hield zich verder kalm. Desondanks was het aanleiding genoeg voor Gerrets om de gele kaart te tonen.

Daarmee werd gele kaart nummer twaalf van het seizoen een feit voor Balk, die daardoor het eerstvolgende duel van Cambuur (ADO Den Haag-thuis) moet missen. Balk evenaarde daarmee het kaartenrecord in het Nederlands betaald voetbal: 12. Balk staat nu op gelijke hoogte met Guy Ramos, Tom Beugelsdijk, Cristián Cuevas en Joeri de Kamps.

"Hij houdt, voor een aanvaller, veel te veel van gele kaarten", weet Kraay junior. "Daar is hij het zelf ook helemaal mee eens, want vlak voor aanvang van de halve finale Cambuur - NEC zei hij ook: 'Ik moet ook geen tackles maken.' Maar nu ageert hij gewoon heel eventjes. Deze jongen heeft nu ook een soort naam. Wat doet hij nou?!"

"Hij doet niks! Hij krijgt hem gewoon omdat hij een balletje uit zijn handen laat vallen. Nu beginnen ze hem te zoeken. Nu heb je gewoon de schijn tegen. Dit is geen tackle of zo... Dit is zo'n zelfkritische jongen. Hij heeft overal gezegd dat het niet goed is als je meer kaarten dan doelpunten hebt."

Overigens maakte Balk vlak na zijn gele kaart een uiterst fraai doelpunt, door van dichtbij met een acrobatische beweging te scoren. Het betekende vlak voor rust de 0-2 voor Cambuur in Eindhoven, dat eerder al een treffer van Milan Smit moest incasseren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mister bigstar die het allemaal zo goed wist. Alle kansen van fc groningen gekregen om door te breken. Mocht fouten maken en zich ontwikkelen. Nadat hij even 2 maanden liet zien in potentie een goede speler te kunnen zijn, wilde hij een vet contract, het contract wat groningen hem bood was te min... sindsdien is het voor mij helemaal niets meer dan een zielig geldbewust mannetje. Mooiste misschien nu wel dat het nergens iets geworden is en hij vooral bekend is van de domme gele kaarten die hij pakt.

29 maart 2024 om 23:52

Fijn Pasen Lord!

30 maart 2024 om 00:35

Snapje arrogant ventje. Heb nog op de plek stage gelopen waar hij dat ook had bij 050media. Daar waren ze altijd wel te spreken over hem. Toch raar dat die in het veld een compleet ander type lijkt. En inderdaad een belachelijke actie hoe die bij groningen weg is gegaan, uiteindelijk blij hoe het is gelopen haha

Wie heeft deze man ooit verteld dat hij kan fluiten? Wat een drama. Heel veel kaarten voor Balk waren terecht maar deze is echt ongelooflijk.

29 maart 2024 om 22:32

Balk moet nu gewoon dat record gele kaarten pakken. Fuck it...niemand zal hem herinneren over 10 jaar tenzij hij dat record op zijn naam heeft....als buitenspeler nog wel

Ach, die jongen heeft zichzelf gewoon niet onder controle. Die jongen speelt met z'n ego. Dat zag je al bij z'n debuutjaar. Debuteerde jong, werd zelfs even lichtelijk gehyped en lijkt nu een beeld na te jagen waaraan hij niet enigszins kan voldoen. Dat, of hij kan het gewoon niet verkroppen als hem de bal wordt afgesnoept. Het neigt soms naar afreageren. Puur op technisch talent niet eens een slechte speler, maar fysiek behoorlijk matig en mentaal erg zwak. Het zou knap zijn als die jongen over een paar jaar nog in de Eredivisie speelt. Jammer, want los van z'n mentale zwakheden zit er wel meer in.

30 maart 2024 om 11:09

Heb je Balk bij Cambuur een beetje gevolgd? De laatste maanden verbeterd hij zich in alles. Ik had hem ook de bijnaam huilebalk en werd ook gek van zijn gezeur. Maar daar werkt hij zichtbaar aan, de kaarten weten we en heeft hij nu eenmaal. Echt eigenschuld meestal, maar deze sloeg nergens op als 13 het record is had hij van mij de scheidsrechter bijna nog verrot mogen schelden om dan maar gelijk dat record te pakken. Wat een waardeloze man deze scheids. Ik zeg bijna want Cambuur heeft de punten nodig en dan helpt het met 11 op het veld te staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren