Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hel breekt los bij West Brom - Wolves: fans onder het bloed, politie grijpt in

Laatste update:

Het FA Cup-duel tussen West Bromwich Albion en Wolverhampton Wanderers, de zogeheten 'Black Country derby' is zondagmiddag buitengewoon onstuimig verlopen. Na de 0-2 van de Wolves bestormden fans van de thuisploeg het veld, waarna arbiter Thomas Bramall besloot de wedstrijd tijdelijk te onderbreken. Enkele fans raakten gewond en ook de politie moest in actie komen. De Wolves hielden de voorsprong na de hervatting in stand.

Waarschuwing: onderstaand artikel kan schokkende beelden bevatten.

Het was voor het eerst in drie jaar dat West Brom en de Wolves tegenover elkaar stonden. De bezoekers lieten goed merken waarom zij wél op het hoogste niveau acteren, in tegenstelling tot de rivaal.

Vlak voor rust opende Pedro Neto uit een counter de score, waarna Matheus Nunes de marge verdubbelde in minuut 78. Daarna brak de hel los in The Hawthornes.

De West Brom-fans konden de achterstand niet verkroppen, en er braken rellen uit op de tribune. Een groep bestormde zelfs het veld, waardoor Bramall zich genoodzaakt voelde tijdelijk te staken.

Fans raakten gewond – een van hen werd naar het ziekenhuis afgevoerd – en de politie moest ingrijpen. Twee supporters werden nog tijdens de staking gearresteerd.

Na een halfuur waren de gemoederen tot bedaren gebracht, en achtte Bramall het veilig genoeg om te kunnen hervatten. De eindstand stond toen al op het scorebord.

De Wolves bekeren zodoende door naar de vijfde ronde van de FA Cup. De organisatie van het toernooi is een onderzoek gestart naar de incidenten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is een van de weinige gevallen in de Engeland dat dit gebeurt. Het is triest te zien hoe hooligans het voetbal kapot willen maken. En dan nog te lezen dat een speler ze kind naar binnen moet dragen, echt een dieptepunt in het voetbal. Ik hoop dat de straffen zullen passen bij dit gedrag.

28 januari 2024 om 17:35

Geloof me maar in tegenstelling tot Nederland, weet Engeland wel raad met dit soort gevallen. Die gaan nooit meer de binnenkant van een stadion zien.daarbovenop worden ze ook nog eens strafrechterlijk vervolgd.

28 januari 2024 om 17:56

Hahah we hebben weer een kenner hoor! Man man man man.

In Engeland gaat het nog steeds veel erger er aan toe. Als je werkelijk denkt dat Engeland opeens heel brave schoolkindje is… dan bij deze. Helaas.

28 januari 2024 om 20:25

Blijkt ook gewoon dat de Nederlandse voetbalwet veel strenger is dan die in de uk.
Mensen praten elkaar echt allemaal na.

Dit is gebeurd omdat Wolves supporters hun tickets verkochten aan fans van West Bromwich. Daardoor zaten de fans door elkaar en werd het knokken. De chants aan elkaar hielpen ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren