Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink: ‘Dat gedrag past niet, provoceren om een rode kaart te forceren’

Laatste update:

Chelsea bleef woensdagavond op een doelpuntloos gelijkspel steken tegen Watford (0-0) en daar kon Diego Costa ook niets aan veranderen. De aanvaller werd nog wel op de bon geslingerd door scheidsrechter Mike Dean. In de blessuretijd van de eerste helft ging hij na contact met Juan Carlos Paredes naar het gras en een fractie later waren de rollen omgedraaid en ging de verdediger van Watford naar de grond.

/

Zowel de Braziliaanse Spanjaard als de Ecuadoriaan werd door Dean bestraft met geel. “Ik heb het zien gebeuren, want ik stond er een paar meter vandaan. Paredes stompte Diego in de rug en daarna struikelden ze en deed Paredes alsof hij door Costa tegen het hoofd was geraakt. Ze struikelden slechts. Ik denk dat dergelijk gedrag niet past, provoceren om iemand van het veld gestuurd te laten worden”, zei interim-manager Guus Hiddink tegen Sky Sports.

“Gelukkig gingen de scheidsrechter en assistent-scheidsrechters niet in die provocatie mee. Diego heeft het gezicht van Paredes nooit geraakt. Hij was in de rust ook erg kalm, gecontroleerd. Hij zei: ik kom straks weer het veld op en focus op wat ik moet doen. Ik hoefde hem dus niet te kalmeren. Hij voelde zich geprovoceerd en ik zal mijn spelers altijd beschermen als zij worden geprovoceerd.”

Heurelho Gomes was op Vicarage Road de uitblinker en hield the Blues daardoor van een overwinning af: “Ik ben teleurgesteld dat we de drie punten niet hebben gekregen en mijn voormalige doelman Gomes was de man van de wedstrijd. Hij verdiende dat. Hij had enkele fantastische reddingen in de slotfase van de wedstrijd . We waren toen dicht bij een overwinning. Op basis van de tweede helft verdienden we de zege. Ik vond het niet leuk om Gomes zo goed te zien, omdat hij voor een andere ploeg speelt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Toch behoorlijk hypocriet om dit zo te vertellen in een verhaal waar Diego Costa aan mee doet. Arm schaap is een keer slachtoffer en moet gelijk beschermd worden, laat me niet lachen.

4 februari 2016 om 08:53

Een keer slachtoffer? Want jij weet wat er in de wedstrijd gebeurt en doet alsof alle verdedigers de liefsten zijn. Op amateur niveau merk ik al dat de verdedigers vaak vies spelen door stiekem shirtje te trekken en af en toe wat in je oor te fluisteren om te provoceren laat staan dat Costa vaak een kort lontje heeft daarin want als ik vaak naar de wedstrijden kijk wordt Costa ook heel vaak aangepakt door de verdedigers ook al heeft ie de bal niet. Tuurlijk is hij ook een smerige speler op sommige momenten maar de trainer mag hem best in bescherming nemen als hij het doelwit is van bijna elke verdediger

4 februari 2016 om 08:58

Ja dit doen ze om Costa uit zijn spel te halen. Waarom doen ze dit niet dan bij Kane, Giroud of Kun? Of in ieder geval in mindere mate? Juist, omdat Costa een agressief ventje is die zich makkelijk laat provoceren.

4 februari 2016 om 09:00

Het is van beide kanten, Costa is net zo druk met de verdedigers als andersom. Niet net doen als hij alleen reageert.

4 februari 2016 om 09:22

Waarom zou Costa doelwit zijn van elke verdediger denk je?
Rode kaart laatst bij Arsenal, tuurlijk maakt mertesacker een overtreding maar meneer sterft 50 doden.

4 februari 2016 om 09:34

Diego Costa krijgt alles wat hij verdient. Die is alleen bezig met zijn tegenstander. Zeker vergeten hoe hij expres op het been van De Vrij ging staan om een penalty te krijgen? Het is niet voor niets dat hij altijd in opstootjes betrokken is. Hij is nu zelfs zoveel bezig met sarren, dat hij niet eens meer scoort.

4 februari 2016 om 10:57

Costa is onder Hiddink weer een van de beste spitsen van de BPL.

4 februari 2016 om 08:53

Als meneer Hiddink vindt dat dit gedtag niet thuishoort op het voetbalveld, vraag ik me af waarom hij Diego Costa uberhaupt opstelt. Die is hier wereldkampioen in.

4 februari 2016 om 09:02

Je praat weer zonder dat je de wedstrijden he t gezien van Chelsea onder Hiddink. Ieder die de wedstrijden heeft bekeken ziet dat Costa gewoon weer voetbalt zoals het hoort en dat zie je ook terug in zijn doelpunten.

4 februari 2016 om 10:22

Jij kijkt door een blauwe bril. Costa is elke wedstrijd een risico. Las laatst dat hij nog geen enkele rode kaart heeft gehad in de PL. Weet niet of het klopt, maar dat is echt verbazingwekkend.

4 februari 2016 om 12:09

Costa heeft helemaal niks raars meer gedaan onder Hiddink (en dat is best al een aantal wedstrijden), hij was gewoon volledig opgefokt door Mourinho. Nu behoort hij inderdaad weer tot de beste spitsen in de BPL en focust hij zich enkel op het voetbal.

Wel echt smerig die Watford speler, doen alsof hij een elleboog kreeg terwijl er echt niks gebeurde. Gelukkig werd de scheidsrechter verschrikkelijk boos op em, weet zeker dat als hij rood voor zoiets kon geven dat hij het zeker had gedaan; die scheids flipte echt volledig om zijn vieze vieze schwalbe.

Wel een beetje jammer dat mensen, die kennelijk nooit voetbal kijken, hier over oordelen. Costa was hier echt niets anders dan het slachtoffer, als de rollen om waren gedraaid had niemand het slachtoffer de schuld gegeven en was Costa een afgrijselijk persoon. Lekker hypocriet allemaal!

Hoewel Diego Costa zich onder Hiddink wat minder erg gedraagt, is het evengoed enorm hypocriet. De meest waardeloze vent in dat opzicht neemt die in bescherming.. Manmanman. Costa is verschrikkelijk, een en al provocatie, kaarten aannaaien en ga zo maar door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren