Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoe lekker kun je een bal raken? Wereldgoal bezegelt nederlaag Atlético Madrid

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zondagavond een dure nederlaag in LaLiga geleden. Op bezoek bij Deportivo Alavés werd met 2-0 verloren. De ploeg van Diego Simeone staat nog altijd vierde, maar ziet Athletic Club tot op drie punten naderen.

Bijzonderheden:


Atlético, dat het andermaal zonder de geblesseerde Memphis Depay moest stellen, keek na een kwartier spelen tegen een achterstand aan. Los Colchoneros kregen de bal niet goed weggewerkt uit eigen doelmond, waarna Carlos Benavidez de bal vanaf een meter of achttien achter Jan Oblak plaatste: 1-0. Atlético was niet bij machte om zich terug in de wedstrijd te knokken en liep diep in blessuretijd nog tegen een grotere nederlaag aan. Na een razendsnelle counter zette Carlos Vicente voor op Luis Rioja, die de bal in een keer uit de lucht geweldig in de kruising volleerde: 2-0. Ziggo Sport-commentator Joep Schrijvers genoot zichtbaar: "Wat een wereldgoal! Hoe lekker kun je een bal raken? Echt een schitterende treffer van Alavés. In blessuretijd nog een kunststukje van Luis Rioja."

Deportivo Alavés - Atlético Madrid 2-0


15’ 1-0 Carlos Benavidez (assist: Kike García)
90+2’ 2-0 Luis Rioja (assist: Carlos Vicente)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Het was niet om aan te zien, daarom is atletico geen titel kandidaat. Wat een draak van een wedstrijd. Het enige hoogtepunt was de goal, echt lekker op ze pantoffel geraakt. Maar Simeone moet echt kijken of hij niet een nieuwe club kan coachen, het is een jaarlijks probleem dat ze gewoon niet
Goed genoeg zijn, of het aan de aankopen ligt of het systeem maar het is ontzettend saai als atletico het niet op de heupen heeft en dat is vaak dit jaar te vaak helaas.

Simeone de duurste trainer op aarde. Heeft het beste salaris maar is hij nog de juiste man ? Ik zou zeggen sla een nieuwe weg in. Het is al 2 jaar bagger . Atletico weet zich alleen te kunnen opladen tegen real Madrid maar voor de rest is het een mager ploegje.

Bizar hoe Atletico met zo'n peperdure selectie al jaren niet meespeelt voor de titel. Persoonlijk zou ik die opgefokte mafketel langs de zijlijn lozen. De 3e plek is geen noemenswaardige plek en gezien zijn bizarre salaris is dit dus onacceptabel.

Atletico heeft niet meer de klasse die het eerst wel had. Een selectie die behoorlijk op leeftijd raakt en de laatste transfers zijn ook niet sterk geweest. Of je ververst de selectie snel of je moet gaan kijken naar een andere trainer... of beide.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren