Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Idrissi kan vlak na contractontbinding rekenen op ‘concrete interesse’

Laatste update:

Oussama Idrissi gaat zijn carrière mogelijk vervolgen bij RSC Anderlecht. Dat meldt Het Nieuwsblad dinsdagavond. De Brusselse club zou concreet zijn voor de 27-jarige aanvaller, die sinds een paar dagen transfervrij is na zijn contractontbinding bij Sevilla. Behalve Anderlecht - waar ook de naam van voormalige PSV'er Thorgan Hazard rondgaat - zou ook Valencia geïnteresseerd zijn in de diensten van Idrissi.

Idrissi leek eerder deze zomer nog op huurbasis op weg naar Feyenoord, de club waar hij afgelopen seizoen ook voor uitkwam. Nadat de Spanjaarden extra eisen stelden voor een overeenkomst, besloot de Raad van Commissarissen van Feyenoord echter dat de transfer niet verantwoord was. Zo vroeg Sevilla om prestatiebonussen, bijvoorbeeld als de Stadionclub de groepsfase van de Champions League zou overleven.

Even later werd bekend dat het contract van de Marokkaans international bij Sevilla was ontbonden, waardoor hij op zoek kon naar een nieuwe club. Dat Feyenoord een nieuwe poging zou wagen om Idrissi terug te halen, leek toen al niet waarschijnlijk. De club heeft inmiddels het vertrouwen uitgesproken in de zeventienjarige Leo Sauer. Bovendien versterkte Feyenoord zich met Luka Ivanusec en Ondrej Lingr, waardoor trainer Arne Slot op het oog al voldoende aanvallende impulsen tot zijn beschikking heeft.

Nu zou Idrissi zijn carrière dus mogelijk kunnen vervolgen bij Anderlecht, dat na zes wedstrijden en dertien punten op de tweede plek van de Jupiler Pro League staat. Bij de Belgische club staan ook onder meer voormalig Eredivisionisten Kasper Dolberg, Jan Vertonghen en Justin Lonwijk onder contract. Eerder op dinsdag maakte Anderlecht al bekend dat Kasper Schmeichel is binnengehaald als opvolger van Bart Verbruggen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Die jongen moet eigenlijk voor het mooie terug naar AZ, waar zijn carrière pas echt begon.

AZ is de ideale club om zijn carrière nieuw leven in te blazen en ze kunnen hem daar zeer goed gebruiken, als vervanger van Karlsson

5 september 2023 om 23:29

Zou Idrissi naar alle eerlijkheid bij AZ niet alleen maar de jonge jongens in de weg lopen. Ze hebben het toch best goed voor elkaar met van Bommel, Lahdo, Poku, van Brederode en zelfs een Mihailovic die er nog wel eens wordt geposteerd? Anderzijds hebben ze ook net pas Sadiq gehaald, dat zal ook niet zonder reden zijn gebeurd.

Ik vind Idrissi altijd een speler die je vanalles gunt, maar sinds zijn eerste periode bij AZ heeft hij nergens meer echt zijn niveau uit die tijd gehaald. Bij Sevilla en Ajax geen kans gehad (en in de beperkte kansen liet hij niks zien), bij Cadiz was het eigenlijk niks en bij Feyenoord kreeg hij wel wedstrijden maar vond ik het (op persoonlijke noot) niet heel indrukwekkend. Lijkt me belangrijk voor zo'n jongen om gewoon ergens naartoe te gaan waar je de onbetwiste nummer een bent op de flank, i.p.v. het weer moet doen met veel concurrentie en voornamelijk invalbeurten.

6 september 2023 om 10:14

Hebben hem op dit moment niet nodig, van Bommel en van Brederode krijgen de kans op links.

Ik las niet de meest positieve verhalen over hem in NL maar die jongen moet toch wel wat kunnen. Zou hij een goeie optie zijn? en wat voor looneisen heeft de beste man?

5 september 2023 om 23:44

Weet niet wat het niveau van Anderlecht is op dit moment, maar buiten de top 3 van nl zal het voor elke club een aanwinst zijn.
Looneisen zal ik niet weten.

5 september 2023 om 23:46

Ik zou niet weten hoe sterk de linkerflank van Anderlecht bezet is maar was afgelopen seizoen voor de kampioen van Nederland gewoon een onbetwiste basisspeler in de 2e seizoenshelft. Moet het hebben van doelgerichtheid en vooral ook intelligentie. Is geen kampioen maker maar ook zeker geen slechte speler. Gok wel dat die rond de 2 mio verdiend.

5 september 2023 om 23:48

Daar hebben we nu Amuzu, speler uit de jeugd met veel snelheid maar nog te vaak oogkleppen op. dit lijkt me dan toch wel iets. Al is twee miljoen (netto?) dan wel veel geld imo. Weet niet of we dit willen. Hazard, die ook genoemd wordt lijkt me dan een ander type?

5 september 2023 om 23:53

Ik hoop echt op hazard !! Maar idrissi is ook welkom 😉😉

5 september 2023 om 23:54

Ik vind dat we nu genoeg creativiteit hebben maar verre van genoeg snelheid vooraan. daarom denk ik dat Idrissi dan de betere keuze is

6 september 2023 om 00:07

Is er een connectie tussen die Deense TD van jullie en Sevilla? Na Delaney en Augustinsson gehaald te hebben al de derde speler die van daar moet komen.

6 september 2023 om 00:23

Met Sevilla direct denk ik niet (tenzij ik me vergis) maar natuurlijk wel met de Deense spelers die bij ons komen. mogelijk werd Idrissi dan aangeraden door een Dolberg of een Delaney? of misschien gewoon ter sprake gekomen bij deze eerdere transfers.

6 september 2023 om 07:43

De linksbuiten positie was de zwakste positie bij Feyenoord. Dat is de enige reden waarom hij basis stond.

Ik snap Sevilla hierin echt niet. Ze willen hem niet verkopen maar ontbinden dan een paar dagen later wel zijn contract. Waarom dan niet nog wat aan hem verdienen?

6 september 2023 om 01:31

Het is heel simpel…

Doen alsof je de speler niet kwijt wilt levert vaak meer op dan er voor uitkomen dat je hem wilt lozen!

Van Feyenoord vroegen ze een huursom + verplichte koopclausule… om vervolgens weken later zijn contract te ontbinden!

Ik ben allang blij dat Feyenoord hier niet op in is gegaan. Helaas zag ik teveel mede kameraden die het wel hoopte op dat moment… dat had onnodige miljoenen gekost voor een overbodige speler die kwalitatief tekort komt.

Geen idee wat een anderlecht kan betalen, maar een twente moet toch wel iets vergelijkbaar kunnen bieden. Dan zou ik hem halen als ik hun was

6 september 2023 om 00:04

Denk dat Twente totaal niet in de buurt komt qua salarissen… Bij Anderlecht lopen er genoeg die rond de 2 a 3 miljoen verdienen.

6 september 2023 om 00:26

Ik vermoed dat dat er onder het huidige bestuur niet zoveel meer zijn. Vertonghen, Diawara zal ook wel genoeg verdienen. maar daarbuiten weet ik nie of er echt veel boven de 2 mil zitten, laat staan bij de 3 mil

6 september 2023 om 01:51

Denk niet dat Dolberg, Delaney, Schmeichel en al die nieuwe spelers voor 800k komen. Ze zullen echt wel minimum 2M krijgen, anders gaan ze niet naar Anderlecht.

6 september 2023 om 10:38

Lijkt me onmogelijk zonder CL voetbal. En zeker wanneer de club al enkele jaren na elkaar geen CL meer heeft gespeeld. Die dure jongens waar jij het over hebt zullen wel wat tekengeld hebben ontvangen, maar een salaris boven de 1,5 miljoen lijkt me heel sterk. Dat zou anders toch wel echt sterk in de buurt van wanbeleid komen.

6 september 2023 om 00:14

Anderlecht kan miljoenensalarissen bieden. Die staan er financieel net even wat minder op, maar nog altijd wel een flinke voorsprong op clubs als Twente.

6 september 2023 om 10:45

Ik heb wel echt het idee dat er een behoorlijk aantal Twente supporters is die hun eigen club flink overschatten,zowel op het gebied van financiën als op het gebied van aantrekkelijkheid voor spelers. Ik zie namen voorbijkomen als Conceicao,Dilrosun,Idrissi...allemaal onbetaalbaar en allemaal spelers die toch totaal niet op Twente zitten te wachten. Ron Jans en Europees voetbal kan een bepaald kaliber spelers nog wel overtuigen,maar dat hebben ze beide niet en ook voor de genoemde spelers is dat niet genoeg

Anderlecht of Valencia. Lastige keus. Beide clubs hebben wel wat .. weet niet waar hij meer kans maakt op een basisplaats. Vond hem bij Feyenoord echt niet tegenvallen. Was vaak belangrijk en hield altijd 2 verdedigers bezig met zijn kapbewegingen en gevaar. Bij az was hij voortreffelijk. Helaas de verkeerde keus gemaakt ( Sevilla ) aangezien die amper met buiten spelers spelen en hij daar amper minuten heeft gekregen.

6 september 2023 om 00:51

Terwijl jaren geleden stonden ze echt bekend om hun buitenspelers, je had Diego Capel op links en Jesus Navas op rechts en Kanouté in de spits. Was echt een geweldige elftal toen…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren