Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Irritatie op Argentijnse persconferentie: ‘Zit je hier voor ons of voor Oranje?’

Laatste update:

De Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni baalt ervan dat informatie van besloten trainingen toch bij de Argentijnse media terechtkomt. Dat maakte hij duidelijk op zijn persconferentie in aanloop naar het duel met Nederland in de kwartfinale van het WK vrijdagavond. Scaloni toonde zijn irritatie toen hij een vraag kreeg over de fitheid van Rodrigo De Paul.

De Argentijnse middenvelder verliet woensdag voortijdig de training. Dat had volgens Scaloni niet in de media terecht mogen komen, daar de training besloten was. “Waarom stel je mij een vraag over de situatie van De Paul?”, zo kaatste Scaloni een vraag over de middenvelder van Atlético Madrid terug Toen de journalist die de vraag stelde daarop reageerde door te zeggen dat De Paul de training niet had afgemaakt en zich had laten onderzoeken, vroeg Scaloni wie hem dat had verteld. “Dan vertel ik je daarna hoe het met Rodrigo gaat”, probeerde hij.

De journalist weigerde echter te vertellen wie zijn bron was. Scaloni vervolgde enigszins geïrriteerd: “De training was gisteren besloten, jongens… Zitten jullie hier voor Argentinië of voor Nederland? Het is niet in ons belang dat er informatie uitlekt als er geen pers is. Dat is iets dat we in Argentinië moeten leren en dat moet verbeteren rond het nationale team.”

De Paul heeft, samen met Ángel Di María, ook een rol wat betreft het systeem waarin Argentinië tegen Nederland zal spelen. Zo zou zowel een 5-3-2-systeem als een formatie met vier verdedigers volgens Argentijnse media een optie zijn. “Hoe we morgen spelen, hangt af van hoe het met De Paul en Di María gaat. We zullen vandaag tijdens de laatste training kijken hoe het gaat”, aldus Scaloni, die lovend over Nederland sprak. “Nederland is een erg uitgebalanceerde ploeg, waarin iedereen verdedigt en aanvalt zoals dat in het moderne voetbal gaat. Het zal een mooie wedstrijd worden, want beide teams willen aanvallen zonder hun defensie te verwaarlozen.”

Wie gaat er vrijdagavond winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inderdaad vervelend. Maar denk dat ie gewoon gaat starten. Heeft vandaag ook met de groep meegetraind. Daarnaast waren Aguero en Messi gisteren live op Twitch en toen kwam hij ook even in beeld. Hij zag er vrij happy uit dus ik voorzie geen problemen morgen.

8 december 2022 om 21:46

Net de stream bekeken naar aanleiding van jouw post. Hahah goud! Wat een vet gesprek. Ook hilarisch met Papu die de look van Beckham wilde maar Messi en co. hem in de zeik nemen.

Ik denk dus echt dat zij best wel in hun broek poepen eigenlijk. Staat bij die Argentijnen echt veel meer druk op heb ik het idee. Denk dat een een heel saai (voor de neutrale toeschouwer) maar spannend potje wordt.

8 december 2022 om 21:15

Je merkt bij Scaloni idd wel nervositeit, logisch want is een onervaren trainer en dit is zijn grootste wedstrijd ooit. Louis natuurlijk super ervaren en je ziet hem relaxt lachen enzo. Voor de spelers valt het wel mee, die hebben wel meer ervaring met de grote wedstrijden

8 december 2022 om 21:21

Ja en die druk wat de spelers vanuit het volk wordt opgelegd is echt gigantisch. Dat merk je echt wel. Al hebben de meeste spelers natuurlijk wel hartstikke veel ervaring. Hoop dat Nederland wint maar Argentinie is we het eerste land wat ik het daarna gun. Voornamelijk door Leo M natuurlijk.

8 december 2022 om 22:02

Ja die druk bij spelers als Messi en Di Maria is natuurlijk niet te vergelijken met het ‘vrije’ gevoel dat bijvoorbeeld een Noppert en een Gakpo hebben. Dat is wel het grootste verschil tussen de 2 landen. Kwalitatief scheelt het niet zo veel. Nederland heeft, als Messi niet in topvorm is, iets meer voetballend vermogen, maar haalt er niks uit met die tactiek van Van Gaal. Nederland moet het wel meer hebben van het voetballende deel, want als het een fysieke strijd wordt, gaat die op het middenveld verloren worden. Frenkie de Jong, Koopmeiners/De Roon en Gakpo als 3 middenvelders tegenover De Paul, Paredes/MacAllister en Enzo Fernandez. Die Argentijnen gaan overal met meer dan gestrekt been in. Een paar zagen op Depay/Bergwijn van Lisandro/Romero/Otamendi zullen ook niet ontbreken. De grootste kracht van Nederland ligt in de lengte. Argentinië heeft bijna geen enkele speler boven de 1,85, daar waar NL Gakpo, De Ligt, Van Dijk en Dumfries heeft.

8 december 2022 om 22:39

Nederland meer voetballend vermogen? Sorry maar dat is toch nergens op gebaseerd….

8 december 2022 om 22:49

Als Nederland 4-3-3 speelde had het meer voetballend vermogen, maar Nederland speelt zo anti-voetbal mogelijk door de tactiek van Van Gaal, waardoor je het dus niet ziet. Nederland heeft gewoon in principe een Timber, Daley Blind, Van Dijk, Frenkie, waar van achteruit allemaal voetballend vermogen in zit. Datzelfde kan je van Argentinië niet zeggen met een achterhoede (als die van morgen met 4 man zou zijn) van Tagliafico, Otamendi, Romero en Molina. Acuña is voetballend 2x beter dan Tagliafico (ook al zag je dat tegen Australië en Polen niet), maar speelt niet uit zorg voor een schorsing. Lisandro zou de opbouw moeten regelen, maar staat ook niet altijd basis.

Die Argentijnen poepen in hun broek.
Nederland is wellicht het meest onvoorspelbare team dit WK, je weet niet precies hoe ze voetballen, het enige dat je weet is dat ze moeilijk te verslaan zijn.

8 december 2022 om 22:18

Ik kan het me niet voorstellen, ik denk dat Nederland kansloos is.

8 december 2022 om 22:23

Argentinië is voor niemand bang. Als het morgen niet met goed voetbal lukt, dan maakt Argentinië er een fysieke strijd van en gaat het een hele lange en vervelende wedstrijd voor Nederland worden. Want op fysiek gebied en slimmigheden gaat Argentinië het altijd winnen van Nederland

9 december 2022 om 02:49

Gooi je Luuk de jong erin. Kijken of die argentijnen het dan nog fysiek gaan oplossen. In de lucht zijn ze kansloos, als de Nederlandse luchtmacht aantreed

9 december 2022 om 06:29

Jij praat jezelf steeds moed in wat ik mooi vind hoor, maar jullie gaan gewoon keihard de boot in en Messi speelt vanavond zijn laatste wedstrijd voor Argentinië.

Heeft De Paul zelf niet op zijn Insta vermeld dat hij fit is?

Morgen wordt een fantastisch potje met veel strijd!

Tis ook nogal wat. Als ze verliezen zal hun (ena) beste speler ooit nooit een WK winnen. Ik bedoel, no pressure hoor Scaloni, maar als jullie morgen verliezen is dat voor eeuwig een smet op Messi voor altijd.

8 december 2022 om 22:02

Migi ,ik hoop dat Messi speciaal voor jou denkt als ik maar van Nederland win .

Tis de journalistiek van tegenwoordig, en sws hoe wij als gemeenschap erin zitten. Iedereen doet alles voor zichzelf, wat het meeste likes en clicks zal creeren etc. In Nederland ook zijn we zo negatief als de pest en vooral heel weinig positieve dingen zeggen.
Het gaat een gekke wedstrijd worden morgen. Wie fluit er eigenlijk morgen? Hoop op die Italiaanse gast op die Slowaak.

9 december 2022 om 01:59

Lahoz de vervelende Spanjaard helaas

9 december 2022 om 02:19

Dat is heel vervelend ja. Dat past goed bij de Argentijnen, dat zeker.

Laten we hopen dat hij mee doet. Veruit de slechtste speler van Argentinië in de groepsfase.

8 december 2022 om 22:05

Maar als hij het op zn heupen heeft morgen, wint Argentinië de slag op het middenveld. De Paul is de reden dat Argentinië de Copa won. Man wat was die gast 1,5 jaar lang goed bij de Argentijnse ploeg. De groepsfase dit WK zag ik hem voor het eerst echt gewoon slecht spelen. 2e helft tegen Australië was hij wel weer goed. Wordt een hele interessante wedstrijd morgen.

8 december 2022 om 22:08

Tegen Mexico de tweede helft was hij ook goed en tegen Polen was het oke. Hij is vooral aan de bal niet zo best dit toernooi. Maar wat hij doet voor het team zonder bal is waanzinnig en wordt niet genoeg belicht.

8 december 2022 om 22:44

Niet zo best is nog best lief verwoord 😋 zag hem een paar keer in een wedstrijd van links naar rechts rennen met de bal zonder ook maar een idee of doel.

8 december 2022 om 22:52

Ja tegen Polen kon je niet slecht zijn, want die gaven Argentinië gewoon de bal en hadden niet eens zin om de middenlijn over te gaan. Tegen Mexico oogde het heel instabiel en tegen Saudi Arabië was het gewoon slecht. Hoop voor hem dat hij zijn Copa niveau morgen aantikt, want dat zou hem de beste speler van t veld maken (als Messi morgen niet weer zn genialiteit laat zien).

Oooooh ik heb zin in die pot!!!! Ben zenuwachtig!!!!

Het zijn beiden teams die zomaar een finale zouden kunnen halen maar tegelijkertijd heb ik noch van Oranje noch van Argentinie ook maar één wedstrijd als liefhebber genoten. Met andere woorden; de verliezer van vanavond is sowieso een team dat mij qua voetbal is tegen gevallen. Dan heb je nog mensen die helemaal blij worden als Oranje vanavond wint ongeacht het spelpeil en dat begrijp ik ook wel. Maar ik kijk niet alleen vanwege de uitslag, ik wil graag een beetje leuk voetbal zien. En dat is er dus wat mij betreft nog niet geweest van Nederland en Argentinie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren