Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jonny Evans imponeert Ten Hag en ondertekent heel bijzonder contract

Laatste update:

Jonny Evans heeft een contract getekend bij Manchester United. De Noord-Ierse verdediger trainde al een tijdje mee bij the Red Devils en heeft indruk gemaakt op trainer Erik ten Hag. Doordat Evans een contract heeft getekend mag mij oefenwedstrijden spelen voor United en dus gaat hij ook mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten. De exacte looptijd van het contract van Evans is nog niet duidelijk.

Evans trainde al langere tijd mee bij de nummer drie van het afgelopen Premier League seizoen, nadat zijn contract afliep bij het gedegradeerde Leicester City. In Manchester werkte de Noord-Ier voornamelijk trainingen bij het Onder 21-team af, maar hij mocht ook sporadisch meedoen bij het eerste. In deze tijd liet de verdediger een goede indruk achter op Ten Hag en zijn staf, waardoor de Nederlander meer van Evans wil zien tijdens deze voorbereiding.

De inmiddels 35-jarige Evans speelde eerder negen seizoenen voor de Mancunians, waarin hij 198 keer in actie kwam. De 102-voudig international van Noord-Ierland speelde voornamelijk onder trainer Sir Alex Ferguson en won onder meer drie keer de Premier League en één keer de Champions League. Bij zijn vorige club Leicester stond Evans vijf jaar onder contract, waarin hij 152 wedstrijden speelde.

Tyrell Malacia en Donny van de Beek
In tegenstelling tot de Noord-Ier gaat Tyrell Malacia niet mee op trainingskamp. De Nederlandse linksback kampt met een blessure, waardoor hij de trip naar de Verenigde Staten aan zich voorbij moet laten gaan. Zo gaat het de Nederlandse spelers in dienst van United niet geweldig af. Vorige week werd Donny van de Beek uit de selectie voor de oefentrip naar Noorwegen gelaten. De 26-jarige middenvelder gaat echter wel mee naar Amerika. De eerstvolgende oefenwedstrijd van de ploeg van Ten Hag is woensdag tegen Olympique Lyon.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Prima zolang het maar geen permanente verblijf wordt. Want een verdediger van zijn kaliber, ja daar wordt je totaal niet vrolijk van. Een betere versie van Maguire eigenlijk 😂

18 juli 2023 om 18:02

Hij is echt geen betere versie van Maguire, je kan ook overdrijven natuurlijk. Maguire is echt niet zo verschrikkelijk, alleen niet geschikt voor een topclub als United die met ruimte achter de rug willen spelen. Voor een club als Tottenham zou hij al een enorme topper zijn bvb.

18 juli 2023 om 18:30

Totaal geen topper voor Tottenham waar the hell heb jij het over 😂 en nee ook niet voor het systeem want dat is ook pressie met een hoge lijn onder Postecoglu. Is meer een verdediger voor Palace, Forest of Bournemouth die graag met fysieke en kopsterke verdedigers spelen.

18 juli 2023 om 19:33

Fysieke en kopsterke verdedigers zoals Romero, Dier en Sanchez?

18 juli 2023 om 20:11

Romero is niet kopsterk en is aan de bal velen malen beter… de andere zijn net als Maguire niet goed genoeg en toevallig ook fysiek sterk en kopsterk maar slechte passing of snelheid (behalve Sanchez die nog wel snelheid heeft). Ik weet niet wat je punt is. 3 Maguires die allemaal niet goed genoeg zijn in één team? Muiguire is niet goed genoeg in de passing en al helemaal niet met ruimte in zijn rug.

Een ervaren verdediger die slagen van de zweep kent die fit is altijd handig.

Schijnt dat hij alleen voor de pre-season meegaat. Deze speler voegt echt helemaal niets toe aan dit United, alleen in de kleedkamer.

18 juli 2023 om 20:04

Maar dat is toch ook heel wat. Martinez dingetjes leren Malacia dingetjes leren. Elk klein ding helpt een speler iets beter te wordem.

18 juli 2023 om 20:08

True, ik bedoelde dan ook dat hij echt tijdens het seizoen weinig toe zou voegen. En Malacia gaat helaas niet mee op tour, die is zwaar geblesseerd lees ik net!

Slimme zet, toch een man met honderden wedstrijden premier league ervaring. En een kind van de club, die de gloriedagen heeft meegemaakt.

Zie hem als een mentor voor de groep die de club door en door kent. Voor bijna nop (in voetballerbegrippen).

Johnny Evans! Dan heb je meteen weer een speler erbij die SAF heeft meegemaakt. Degelijke verdediger en zeker prima om erbij te hebben. Die weet ook wel dat hij hooguit zo'n 100 minuten maakte in dit seizoen, maar een bepaalde balans kan hij altijd toevoegen

Echt heel sneu voor malacia zeg. Pre season missen is nooit leuk, maar voor spelers die geen basis zijn helemaal. Al geloof ik niet dat hij goed genoeg is om basis te worden, maar toch. Dat dacht ik over shaw en evra ook in het begin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren