Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Kluivert drukt Vincent Kompany verder in het moeras met fraai doelpunt

Laatste update:

Justin Kluivert was zondagmiddag van enorme waarde voor AFC Bournemouth in de Premier League. De Zaandammer maakte vlak na rust op fraaie wijze het eerste doelpunt voor the Cherries tegen Burnley. Vlak voor tijd tekende Antoine Semenyo voor de 0-2 eindstand. Bournemouth staat dankzij de zege steviger dertiende en is zo goed als veilig. Dat geldt allerminst voor Burnley, dat met dertien punten negentiende staat. Het gat naar de veilige zeventiende plaats bedraagt elf punten.

Bijzonderheden:


Bournemouth, dat aantrad met ex-Eredivisionisten Marcos Senesi, Milos Kerkez, Dominic Solanke en Kluivert, kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Een minuut nadat Senesi zich moest laten vervangen wegens een blessure, belandde een diepe bal van Lewis Cook in de loop van Kluivert. De ex-Ajacied kapte Dara O'Shea kundig uit en vond de verre hoek achter goalie James Trafford: 0-1.

Burnley, de ploeg van manager Vincent Kompany, kreeg hier en daar prima kansen om gelijk te maken. Zo zag Jacob Bruun Larsen zijn schot gekeerd worden door Neto en werd een treffer van Josh Cullen afgekeurd wegens een overtreding in de aanloop naar die goal. Solanke en Semenyo misten namens de bezoekers ook enkele goede kansen, maar de tweede treffer viel vlak voor tijd alsnog. Semenyo schoot met links keihard in de linkerbovenhoek: 0-2.

Burnley - Bournemouth


0-1 13' Justin Kluivert (assist: Lewis Cook)
0-2 88' Antoine Semenyo (assist: Lewis Cook)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sommige zullen het misschien niet begrijpen. Maar ik als donkere persoon vindt het niet leuk dat Kompany als donkere trainer gaat degraderen met Burnley. Hoop dat hij hierna een beter club gaat trainen. Of Burnley moet zoals Leicester in The championship geld gaan uitgeven om snel te promoveren.

3 maart 2024 om 16:25

Ik als donker persoon vind het ook niet leuk, komt verder niet door mijn huidskleur. Komt omdat Kompany een sympathiek persoon is.

3 maart 2024 om 16:29

Begrijp ik volledig juist. Bizar eigenlijk hoe weinig donkere trainers er in de top werken. Zeker omdat er juist relatief veel donkere spelers op het hoogste niveau spelen.

4 maart 2024 om 00:11

Begrijp ik eerlijk gezegt helemaal niks van. Omdat iemand dezelfde huidskleur heeft? En dan hebben we het maatschappelijk over rascisme uitbannen, dan gaat dit niet helpen. Voorkeur wegens huidskleur is rascisme. Geef mij dan Sankoh83 maar. Kompany lijkt me idd een sympathieke kerel, de reden dat ik het ook vervelend voor hem vindt.
Zou ook wel vreemd zijn als ik het fijn vindt dat alle blanke trainers zich handhaven omdat ze dezelfde huidskleur hebben

3 maart 2024 om 16:31

Ik als blanke Belg vind het ook niet leuk.

3 maart 2024 om 18:28

Een betere club? Door Kompany gaan we (burnley) juist kansloos degraderen. Hij is totaal ongeschikt om in de PL te coachen. Hij gaf 100 miljoen uit aan waardeloze spelers (alleen Berge is okay), zijn opstellingen zijn niet te begrijpen (waarom speelt Trafford elke wedstrijd terwijl hij totaal niet het niveau heeft?), hij heeft nog steeds geen duidelijk speelplan na 27 wedstrijden, hij heeft het succesvolle team wat de Championship won zonder reden uit elkaar gehaald. Ik kan nog wel even doorgaan. Hoe sneller we van Kompany verlost zijn, hoe beter.

Kluivert is een Zaandammer? Wanneer heeft hij daar gewoond?

3 maart 2024 om 19:09

Even snel googelen en staat er geboorteplaats Zaandam. Meestal ben je dan een Zaandammer

3 maart 2024 om 21:01

Hij is daar in het ziekenhuis geboren, maar woonde hij ooit daar?

Hij haalde spelers die hij zelf kende net zoals bij Anderlecht maar in de Prem heb je juist niets te zoeken met dat soort spelers, hij is sowieso weg daar want weer in de championship zie ik hem niet terug coachen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren