Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kijk live mee naar de oefenwedstrijd TSG Hoffenheim - Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord begint de oefenwedstrijd tegen TSG Hoffenheim zaterdagmiddag met een opvallende naam in de spits. Yankuba Minteh, die zaterdag ook zijn negentiende verjaardag viert, mag het vanaf de eerste minuut laten zien bij de Rotterdammers. Het duel tussen Feyenoord en Hoffenheim begint om 13.00 uur, en vindt plaats in Oostenrijk. Dit weekend keert de ploeg van Arne Slot vervolgens weer terug naar Rotterdam.

Onder de lat bij de Rotterdammers staat Justin Bijlow. De verdedigingslinie wordt gevormd door Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki en Quinten Timber starten op het middenveld, terwijl Igor Paixão, Minteh en Javairô Dilrosun voorin voor de doelpunten moeten zorgen.

Daarmee staan er vier andere spelers aan de aftrap van Feyenoord ten opzichte van de vorige oefenwedstrijd, tegen Union Sint-Gillis (0-0): Neraysho Kasanwirjo, Marcos López, Thomas van den Belt en Danilo beginnen zaterdag op de bank en worden vervangen door Pedersen, Hartman, Wieffer en Minteh. Feyenoord en Hoffenheim spelen vier keer dertig minuten tegen elkaar, zodat zowel de beoogde basisspelers als reserves kans krijgen op voldoende speeltijd. Bij Hoffenheim start voormalig Ajacied Florian Grillitsch overigens in de basis.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixão, Minteh, Dilrosun.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo verrassend? Laat een prima indruk achter en Gimenez is r nog niet. Hoop alleen dat hij niet de voorkeur gaat krijgen gedurende het seizoen over wat eigen jeugd. Huurspeler ontwikkelen voor Newcastle hebben we ook niks aan

22 juli 2023 om 12:47

Verrassend omdat Minteh geen spits is, en Danilo het vooralsnog prima doet in de voorbereiding.

22 juli 2023 om 13:25

Vergeet niet dat het een oefenwedstrijd is en er worden gewoon wat dingen uitgeprobeerd, zeker nu Gimenez net in een finale gescoord heeft. Als er een extreem bod komt op hem zal het moeilijk zijn om nee te zeggen (ik hoop dat er goede opties achter de hand zijn), ik weet dat er een bericht is geweest dat ze/we hebben gezegd dat hij nog een jaar blijft, maar toch..

Deze opstelling laat precies zien waar de pijnpunten zitten in de basis. Met een linksbuiten en een aanvallende middenvelder kunnen Dilrosun en Zerrouki naar de bank en heb je elke positie prima bezet. Als Trauner en Gimenez ook nog terug zijn vervangen die Danilo en Pedersen in de basis en heb ik er al alle vertrouwen in dat je daarmee makkelijk weer kampioen kunt worden.

22 juli 2023 om 13:01

Zerrouki naar de bank, doet hij het zo slecht dan? Iemand die je net voor vele miljoenen heb gekocht zal niet zomaar op de bank belanden, dat zag je met Timber ook. Persoonlijk vind ik Timber niet goed genoeg, maar ik hoop dat hij me verrast en na een aanpassingsjaar misschien weer stappen vooruit weet te zetten, al zag ik hem afgelopen oefenwedstrijd weer zo typische Timber-bal zo in de voeten van de tegenstander spelen zonder dat er enige druk op hem was en een veelbelovende aanval weer sneuvelde.

22 juli 2023 om 13:07

Als er een aanvallende middenvelder komt (en Slot heeft bevestigd dat die komt) dan gaat ofwel Zerrouki, ofwel Timber naar de bank. Ze presteren vooralsnog beiden niet heel goed, maar aangezien Timber jonger is, meer instrinsiek talent lijkt te hebben en ook nog beter op 8 uit de voeten kan en ik Wieffer liever op 6 laat staan, lijkt Timber mij de beste keuze. Dan heb je met Zerrouki i.t.t. vorig seizoen een goede back-up voor Wieffer die met het drukke schema genoeg minuten gaat maken.

22 juli 2023 om 13:18

We gaan het zien, we verschillen van mening maar dat is niet erg, misschien krijg/heb je gelijk! Ik hoop in ieder geval dat ze allemaal supergoed zullen spelen en we zoveel mogelijk winnen

22 juli 2023 om 13:32

Als je Zerrouki de afgelopen twee wedstrijden en vandaag ziet dan verwacht ik zeker dat hij op de bank komt. Hij staat vaak verkeerd, komt overal te laat en is zeer slordig aan de bal. Van Timber spat het talent af, ik mis alleen een beetje drang/passie in zijn spel. Hopelijk heeft afgelopen seizoen goed naar Kokcu gekeken en kan hij dat dit jaar aan zijn toevoegen. Wieffer is af en toe slordig maar vooral voetballend erg sterk. Ook is hij bij corners altijd erg dreigend.

22 juli 2023 om 13:34

Zerrouki was afgelopen seizoen verdedigend veel sterker dan Wieffer. Ik vind Wieffer een prima speler maar vraag me af waar Slot hem in gaat passen. Met kokcu en wieffer vorig seizoen (zonder aursnes) speelde slot noodgedwongen met de punt naar voren, dat was niet wat hij echt wil. Als hij van de 3 middenvelders er echt 1 achterin wil houden lijkt mij zerrouki een logischere keuze, dan gaat Wieffer of Timber de lopende man worden.

22 juli 2023 om 13:51

Wieffer kun je niet meer eruit halen of op een andere positiie zetten zodat een speler als Zerrouki kan spelen.

22 juli 2023 om 14:08

In principe kan dat wel maar dat zou gek zijn. Ik geef alleen aan dat Slot vorig seizoen noodgedwongen met de punt naar voren speelde doordat het gemis van Aursnes opgevangen moest worden door 2 halve verdedigende middenvelders. Slot denkt dat Zerrouki de rol van Aursnes over kan nemen en had oorspronkelijk Timber op het oog om Kokcu op te volgen. Vanuit die gedachte zou het logisch zijn dat er een keuze gemaakt gaat worden tussen Timber en Wieffer.

22 juli 2023 om 14:17

@ijsmuts

Maar toen Aursnes nog in De Kuip speelde, speelden we ook met de punt naar voren. Dat was ook geen pure #6.

22 juli 2023 om 17:01

Toen Aursnes er speelde was kokcu veel meer voorin te vinden dan afgelopen seizoen. Dat moest ook wel want Til is niet de man van de splijtende pass en de combinaties

22 juli 2023 om 13:07

Makkelijk nog wel haha

22 juli 2023 om 13:10

Ik heb jaren moeten slikken dat Feyenoorders Ajacieden (vaak wel terecht) arrogant noemen, maar wat ik dit jaar voorbij zie komen hier van een hoop Feyenoord fans compenseert wel voor een aantal jaren terechte grootspraak in Amsterdam en soms Eindhoven. Man man man, de Rotterdammers doen het ook weer een jaartje goed hoor

Ik zou het overigens wel leuk vinden als Feyenoord weer een geduchte tegenstander van Ajax wordt de komende jaren. Vecht het liever met jullie uit dan met PSV.

22 juli 2023 om 13:29

Och een paar mensen die op VZ zo praten, laat je niet zo kennen man.

22 juli 2023 om 13:31

Die arrogantie hoor je als Ajacied toch trots op te zijn. Dat hoort gewoon bij de identiteit, omarm het gewoon.

22 juli 2023 om 13:31

Tsjaa, het heeft helemaal niks met arrogantie te maken, maar vooralsnog ziet het er niet naar uit dat PSV en Ajax beter zullen zijn dan vorig seizoen. Sterker nog, ze zijn er beide kwalitatief op achteruit gegaan en lijken tot nu toe slechts wat breedteversterkingen te hebben gehaald. Zolang Feyenoord er dus voor zorgt dat het niet minder is dan afgelopen seizoen, is er geen reden om aan te nemen dat het niet weer kampioen kan worden.

22 juli 2023 om 13:51

Psv is toch wel beter geworden ten opzichte van afgelopen seizoen met lang op linksbuiten en Pepi in de spits? Zeg niet dat ze kampioen gaan worden en ja Simons gaan we missen maar ik vind dat we er niet op achteruit zijn gegaan en nu we een goed voetballende spits hebben denk ik dat we zelfs erop vooruit zijn gegaan.

22 juli 2023 om 14:05

Ik ging ervanuit dat Pepi gehaald was als back-up, aangezien Luuk de Jong als aanvoerder wel verzekerd is van een basisplaats lijkt me. Los daarvan verliest PSV met Simons, maar ook Guttierez en Brainthwaite toch behoorlijk wat kwaliteit, waar vooralsnog geen adequate vervangers voor zijn gehaald. Wel eens dat Lang een goede versterking is.

22 juli 2023 om 14:28

Maar Feyenoord heeft met het verlies van Kokcu en Szymanski toch ook sowieso al ingeleverd? Dan zie ik Geertruida of Hancko ook nog wel vertrekken en dan heb je echt flink kwaliteit ingeleverd, wat je niet zomaar terug kan halen. Ajax en PSV in mindere mate hebben ingeleverd, maar dat heeft Feyenoord zeker weten ook.

22 juli 2023 om 13:55

Feyenoord makkelijk kampioen? En dan zeggen ze dat wij in Amsterdam arrogsnt zijn 🤣

Ergens te zien deze wedstrijd?

22 juli 2023 om 13:08

Gratis op het youtube kanaal van Feyenoord.

22 juli 2023 om 13:08

Youtube account van Feyenoord.

Ik heb zo weinig met oefenduels. Dat half ingrijpen bij zo’n tegengoal.

22 juli 2023 om 13:35

Het is een beetje sparren zoals bij het boksen. Het heeft verdomd weinig weg van een echt gevecht

Feyenoord veel beter en Hoffenheim die de kansjes in prikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren