Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Live meepraten in de FA Cup: Liverpool - Norwich City

Laatste update:

Liverpool staat zondag in de vierde ronde van de FA Cup tegenover Norwich City, uitkomend in de Championship. Het is de eerste wedstrijd van the Reds sinds het nieuws over het aanstaande vertrek van manager Jürgen Klopp. In dit artikel kun je meepraten over de bekerwedstrijd van Liverpool op Anfield.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool start deze thuiswedstrijd in de FA Cup met Gakpo en Gravenberch in de basis, die twee zal ik met bijzondere interesse volgen. Ook zonder Salah moet Liverpool eenvoudig de volgende ronde van de FA Cup kunnen halen, mijn voorspelling is 3-0.

Toch jammer dat Klopp Gakpo overal opstelt behalve zijn echte positie (linksbuiten).

28 januari 2024 om 15:48

Gakpo en Nunez wisselen vaak van positie in de wedstrijd. Dus valt wel mee toch.

Geweldige assist van McConnell, we hebben toch wat talent rondlopen.

Ik blijf me verbazen hoe vaak Gravenberg de kans krijgt en bij welke clubs hij terecht komt. Het zal wel iets met de gunfactor te maken hebben, want kwa spel voegt hij weinig toe. Ik zie ook nog steeds precies dezelfde Gravenberg als bij Ajax, dus echt progressie zit er ook niet in.

Geweldige recuperatie en assist van Bradley.

Wat een geweldige actie van Bradley en mooi afgerond door Nunez.

Bradley lijkt wel een kopie van Robertson, maar dan aan de andere kant. Hebben ze een goeie aan voor de toekomst.

Met Quansah en Bradley hebben we zeker 100 mil gespaard aan een extra cv en rb.

‘Mr.Inconsistent’ Gravenberch

Wat is het toch genieten dit seizoen. Het is niet alleen het voetbal en de resultaten, maar ook het ene na het andere talent dat zich laat zien. Bradley die moeiteloos TAA vervangt, Quansah zeer sterk centraal en vandaag voetbalt Mcconnel bij zijn basisdebuut mee alsof hij al jaren meedoet.

28 januari 2024 om 16:31

Jones, Elliot en Gomez die al het hele seizoen ook een hoog niveau halen toch spelers waar een groot vraagteken bij was vaak en het niveau gaat niet naar beneden als er een paar afwezigen zijn. Wat toch vaak anders was.

Mist Jota ooit een kans eigenlijk?

28 januari 2024 om 16:43

Zelden.

Wat een fantastische afmaker is Jota. Heerlijk hoe hij zich laat zien in afwezigheid van Salah.

Nog een afsluitende goal van Gravenberch. Een uiteindelijk toch eenvoudige 5-2 overwinning voor Liverpool zoals eigenlijk wel te verwachten was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren