Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Live meepraten in de oefeninterlands: Spanje - Brazilië

Laatste update:

Voor Real Madrid-spelers Vinícius Júnior, Endrick en Rodrygo wordt het dinsdagavond een speciaal duel, wanneer zij het met Brazilië in Santiago Bernabéu opnemen tegen Spanje. Brazilië versloeg Engeland afgelopen week (0-1) en hoopt met Spanje nog een groot voetballand aan de zegekar te binden. Spanje verloor vorige week van Colombia (0-1) en heeft dus wat recht te zetten voor eigen publiek. De wedstrijd begint om 21:30 uur. Hieronder kan er meegepraat worden over het duel.

Opstelling Spanje: Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Ruiz, Rodri; Yamal, Olmo, Williams; Morata.

Opstelling Brazilië: Bento; Danilo, Fabricio Bruno, Beraldo, Wendell; Bruno Guimarães, Paquetá, João Gomes; Vinícius, Rodrygo, Raphinha.

Spanje - Brazilië:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha wauw Lamine. Wat een dribbel!

Dit Spanje is echt beter dan de namen op voorhand het doen lijken. Buiten Rodri geen echte wereldster, maar wel allemaal technisch geweldige spelers. Denk dat velen onderschatten hoe goed ze zijn.

Olmo, Le Normand, Merino, Nico allemaal prima spelers die onderschat worden denk ik. Geen sexy namen, wel goede voetballers.

26 maart 2024 om 22:11

Dit Spanje is aartsgevaarlijk. In de plaats van verkapte vleugelspelers op de flank hebben ze eindelijl 2 dribbelwonders met Nico en Lamine Yamal. Voeg daar de genialiteit van Olmo/Pedri toe en de degelijkheid van Rodri naast zijn technische en fysieke bagage en je hebt een geraamte om u tegen te zeggen.

Le Normand valt mij ook zeer positief op moet ik zeggen en Carvajal is precies weer prime Carvajal aan het worden.

26 maart 2024 om 22:21

Spanje mist alleen een hele goede spits, al doet Morata het voor Spanje niet zo slecht. Vond Ferran overigens als valse spits onder Enrique echt heel erg goed, om die reden was ik aanvankelijk ook blij toen Barcelona hem kocht. Jammer dat hij dat niveau niet meer heeft aangetikt.


Dit Spanje hoor je eigenlijk nooit iets van. ik denk persoonlijk ook dat een gemiddeld VZ-lid niet bang zou zijn mocht Nederland Spanje tegenkomen op het EK. Omdat Nico, Merino, Olmo, Le Normand, Laporte allemaal spelers zijn die bij het grote publiek niet bepaald te boek staan als topspelers. Echter verwacht ik dat Spanje dit Nederland “gewoon” opzij zet.

26 maart 2024 om 22:25

@Pedri16

Morata is voor dit Spanje de ideale spits. Loopt graag diep en heeft de snelheid, duelkracht en sterk in de lucht. Loopt zich te pletter in balverlies.

Denk dat je op dit moment geen betere Spaanse spits kan vinden. Toegegeven, het is niet iemand die er 30 inprikt in een seizoen, maar hij heeft er toch mooi 13 of 14 al bij Atleti met nog +- 10 wedstrijden te gaan.

26 maart 2024 om 22:28

Hij is dit jaar inderdaad in behoorlijke vorm, maar hij is nooit een zekerheidje wat betreft het afmaken van kansen. Yamal ook nog niet, en Nico ook niet bepaald. Zodoende moeten de goals verdeeld worden over het hele team, want je aanval is geen zekerheidje.

Dat gaat ze tot nu toe prima af, maar ben benieuwd hoe dat gaat in een wedstrijd waar ze moeilijker tot kansen komen.

26 maart 2024 om 22:32

@Pedri16

Met die 3 vooraan kom je altijd tot kansen, met hun snelheid en dribbel naast de verticaliteit van Morata. Ze hebben echt verschrikkelijk veel kwaliteit voorin.

26 maart 2024 om 22:11

Buitenspelers wel echt van een hoog niveau

Nico Williams & Yamal kunnen uit het niets kansen creëren

26 maart 2024 om 22:23

Yamal onderschat ik zelf nog wel eens moet ik toegeven. Omdat hij 16 is. Dan vind je het eigenlijk te ver gaan om zo iemand al als topspeler te bestempelen. Omdat je toch denkt hij heeft het nog niet lang genoeg laten zien.

Echter als je zijn leeftijd wegdenkt, dan zie je gewoon een verschrikkelijk goede rechtsbuiten. Nog geen wereldtop, wel het niveautje daaronder in mijn ogen.

Damn Olmo! Wat een heerlijk doelpunt zeg

Oei Brazilie wordt tot nu toe scheel getikt. Op papier ook een on Braziliaans team. Enorm matig. Spanje daarentegen wordt door velen onderschat vanwege het Gouden Tijdperk wat men gewend is qua namen.

26 maart 2024 om 22:17

Het Samba voetbal wordt vandaag gebracht door de Spanjaarden inderdaad. Brazilië is wel echt heel matig. Geen balvastheid op het middenveld en zowel Vini als Rodrygo als Raphinha lijken ook alleen maar altijd diep te willen lopen.

26 maart 2024 om 22:23

Jaa barre tijden voor Brazilie. Hopelijk kunnen de talenten zich snel door ontwikkelen. Endrick en Vini moeten in 2026 de grote vedettes worden. Vini is dat al. Hopelijk zijn er dan controlerende en verdedigende middenvelders van statuur. Ook achterin en met name de backs moeten kwaliteit gaan leveren. Danilo kan echt niet.

26 maart 2024 om 22:28

Het is vreemd dat de backs van lage kwaliteit zijn, Brazilië was toch altijd gekend om zijn kwalitatieve backs. Deze generatie is inderdaad niet veel soeps. Veel talenten ook die niet doorbreken zoals het zou horen. Een Arthur hadden we bijvoorbeeld 4 jaar geleden verwacht dat hij de metronoom van Brazilië zou worden. Dat is dik tegengevallen.

26 maart 2024 om 22:20

Dit Brazilië is los zand. Zonder Marquinhos en Magalhaes te kwetsbaar centraal. Op middenveld te middelmatig. Ongelofelijk dat Raphina nog kansen krijgt. Mijn Braziliaanse schoonfamilie kan het niet meer aan zien

Wat geniet ik van Spanje vandaag poehh wat een strijd. Morata die zelfs komt terug verdedigen en de jonge jongens op de flanken. Olmo die ff trucendoos eruithaalt damnn en oja Rodrigo die ff ala Busquets speelt.

Wat een goal Olmo! Spanje echt heer en meester.

Spanje kan echt wel weer hoge ogen gooien als je dit elftal ziet en de namen die nog ontbreken.

Gavi, Pedri, Yeremi Piño, Oyarzabal , Baldé(al moet die ook de vorm terugvinden van vorig seizoen) , Bryan Zaragoza, Fran Garcia, Marcos Llorente, Riquelme, Barrios

26 maart 2024 om 22:24

Cubarsi wil ik eraan toevoegen als het mag.

26 maart 2024 om 22:25

Yeremi Piño.. daar heb ik lang niks meer van gehoord zeg. Wat is met hem gebeurt? Wilde hem vorig jaar graag bij Barcelona zien. Geblesseerd?

26 maart 2024 om 22:30

@Pedri16

Helaas ja, kruisbandblessure. Dus even afwachten hoe hij nog terugkeert. We kunnen overigens Ansu daar ook nog bijplakken als hij terug zijn niveau haalt,al geloof ik er helaas niet echt meer in.

Pfoe die Endrick.. ben vrij jaloers op het beleid van Real. Mijn hemel wat een wereldtalenten kopen zij..

26 maart 2024 om 22:47

Endrick is de Braziliaanse Mbappe. Wat een snelheid en dribbel heeft die gozer. Extreme explosiviteit en een knetter harde pegel. Alleen het technisch verfijnde van een Ronaldo/Romario heeft hij dan weer niet.Toch benieuwd hoe Real volgend seizoen zal spelen. Ik zou persoonlijk 4-3-3 spelen. Vini links, Endrick in de spits en Mbappe in een vrije rol vanaf rechts. En dan gewoon met veel positie wisselingen spelen.Bellingham op 10 en dan maar kijken welke 2 je erachter laat spelen. Zou zelf sowieso voor Valverde kiezen en dan Kroos/Cama/Tchouameni die om die andere plek strijden.

26 maart 2024 om 23:05

Joh, Real Madrid gaat Laliga met 15 punten verschil van ons winnen.. Mbappé, Endrick, Vinicius. Hoe ga je ooit zoveel snelheid en individuele klasse stoppen. Als Davies ook nog komt..

Dan nog Bellingham, Tchoua, Valverde, Kroos, Camavinga op het middenveld.. manmanman wat een team. Absurd.

Ik wil Roque niet afschrijven, maar een blinde ziet dat hij een simpele voetballer is vergeleken met Endrick.

26 maart 2024 om 23:12

Roque is nooit een talent geweest zoals Endrick. Had voornamelijk zijn leeftijd en stats mee. Ik vind het geen talent waar je 40M voor moet aftikken. Maar goed, we zullen zien wat hij zal brengen. Hem nu al afschrijven is ook te voorbarig.

Zelfs in interlands krijgen Real spelers geen rood 😂

Lamine is bij vlagen echt ongrijpbaar voor de Braziliaanse defensie

Niet normaal Yamal waar gaat dit eindigen

Lamine lamine lamine 🫣

2 penalty’s die er niet eens waren. Toch wel bizar eigenlijk dat die ze dan ook nog is geeft. Daarom heb je dus VAR nodig.

26 maart 2024 om 23:25

Die 2e vond ik wel een penalty hoor op die snelheid. 1e leek me inderdaad niet zoveel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren