Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur

Laatste update:

Arne Slot wordt bij Liverpool niet aangesteld als manager, maar als head coach. Dit weet The Times zaterdag te melden. De Britse krant voegt daaraan toe dat op Anfield de verwachting leeft dat Slot geen problemen zal hebben met die benaming, omdat hij als trainer altijd op een dergelijke manier heeft gewerkt. Liverpool wil op deze manier de traditionele manier van werken doorbreken.

Van Slot wordt verwacht dat hij zich gaat bezighouden met het trainen en coachen van zijn spelers, terwijl ook de voorbereiding op wedstrijden voor zijn rekening komt. Technisch directeur Richard Hughes is in de plannen van Liverpool verantwoordelijk voor het aankoopbeleid en andere voetbalgerelateerde aspecten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Voormalig technisch directeur Michael Edwards, die onlangs terugkeerde bij Liverpool, zal als directeur voetbalzaken leiding gaan geven aan Slot en Hughes. Edwards werkte eerder tussen 2016 en 2022 op Anfield en had volgens insiders een belangrijk aandeel in de landstitel in 2020, het eerste kampioenschap in dertig jaar tijd.

"Liverpool gelooft dat de nieuwe structuur beter aansluit bij de complexiteit en eisen van het moderne voetbal en dat het de man die de leiding heeft over het eerste elftal – de hoofdtrainer – meer steun zal geven om zijn werk te doen, en niet minder", schrijft The Times in een analyse.

Data


In de zoektocht naar een geschikte opvolger van Jürgen Klopp maakte Liverpool gebruik van data. "De Nederlander viel op dankzij zijn intense en aanvallende speelstijl, zijn vermogen om talent te ontwikkelen en omdat hij waarde weet toe te voegen aan aankopen. En om het feit dat zijn elftallen in staat zijn om boven zichzelf uit te stijgen."

Edwards is volgens The Times ook onder de indruk dat Feyenoord onder Slot maar weinig blessuregevallen kent. Daarnaast worden zijn communicatieve vaardigheden en zijn band met de supporters geprezen. Een kenner van het Nederlandse voetbal, die niet bij naam wordt genoemd, voeg toe dat Slot de Engelse taal goed machtig is.

De Engelse krant voegt tot slot toe dat Slot een teamspeler is die weinig geeft om autoriteit en status. Het is volgens de analyse een trainer die juist graag leiding geeft aan een team van coaches. De verwachting is dat mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe bij Manchester United vanaf komende zomer ook met een head coach gaat werken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige pluimen voor Slot, daar kan ik me wel in vinden. Alleen lees ik van sommige Feyenoord supporters, dat ze als kritiek puntje vonden dat de jeugd te weinig kansen kreeg.

27 april 2024 om 21:55

Kans meer in de zin van speelminuten. Soms is een wedstrijd gespeelt dan laat je Jahanbaks die gaat vertrekken invallen daar werd ik scheit ziek van. De echte grote talenten laat hij doorbreken of staan. Alleen vervelend dat hij soms teveel vraagt van de jeugd om een kans te krijgen.

27 april 2024 om 21:59

Exact, tegen GAE had Slot makkelijk Sauer kunnen inbrengen maar helaas. Wel Jahanbakhsh of vd Belt maar geen Sauer.

27 april 2024 om 23:14

Khalid makes sense, Ik snap wat je bedoeld dan ja. Maar dat is wel iets wat meerdere coaches doen, maar het slaat nergens op inderdaad geef die minuten aan de toekomst bij de desbetreffende club.

27 april 2024 om 23:15

Rbn wellicht gaat dat kleine kritiek puntje, onder de volgende trainer beter.

28 april 2024 om 09:13

Als je hem deze week ook hoort beredeneren waarom Bijlow en Trauner minuten krijgen, dan heb ik het gevoel dat hij ook loyaal is naar spelers die in het verleden op één of andere manier belangrijk zijn geweest, en dat je dus als jeugdspeler echt beter moet zijn om een plek te verdienen.

27 april 2024 om 22:02

Tja, dan zit je in Engeland gebakken. Daar hebben de topploegen een portemonnee om spelers aan te trekken. Af en toe een jeugdspeler die doorbreekt en hopelijk gaat het dan goed, maar daar staan ze niet om bekend hoor. Bij Feyenoord is het een ander verhaal, zoals Khalid ook al zegt, een Ali laten invallen terwijl je Sauer op de bank hebt... Dat vind ik ook gruwelijk irritant. Of een Lopez terwijl je Read hebt zitten. Slory nog geen minuten gunnen, Milambo te weinig laten spelen. Er zijn momenten geweest waarin het kon. Dat is ook wel mijn kritiek. Verder geen enkel kritiek punt te vinden op Slot.

27 april 2024 om 23:04

Mee eens, vooral Sauer had in mijn optiek meer speeltijd verdient. Zal je net zien dat de spelers die jij opnoemt in de laatste 3 wedstrijden wel speeltijd krijgen..

27 april 2024 om 23:16

Martyn wie zijn op dit moment, de grootste talenten van Feyenoord.

Beter ook moeten meer Engelse club doen. Bizar dat een pasant lees een trainer zoveel macht heeft alleen.

Ik denk dat Slot met (nog) beter materiaal dan bij Feyenoord zal bewijzen hoe goed hij is. Het blijft jammer (maar logisch) dat hij vertrekt.

Waarom wil Liverpool dat spelers meer waard worden? Het is helemaal geen club die verkoop van hun eigen spelers nodig heeft. De laaste topspeler die ze verkocht hebben, ook nog eens voor een schijntje was omdat niemand een bijtende kleuter van 25 bij z'n club wil hebben.

27 april 2024 om 23:14

Omdat de waarde van de spelers wordt bepaald aan de hand van de kwaliteit van de spelers? Ze hoeven ze niet per se te verkopen, maar het is toch wel lekker als aangekochte spelers dusdanig goed presteren dat ze stijgen in marktwaarde.

28 april 2024 om 00:26

Mane?

28 april 2024 om 02:02

Coutinho? Maakte toch o.a. de aankopen van Dijk en Allison mogelijk. Liverpool heeft geen eigenaren die vol geld in de club pompen zoals Chelsea en City. Dus zijn wel degelijk deels afhankelijk van verkopen..

28 april 2024 om 09:15

In tegenstelling tot spelers die minder waard worden? Ik snap niet echt waar je op doelt. Het lijkt mij dat voor welke business dan ook je een goede deal probeert te krijgen wanneer je een grote aankoop doet. Wat moeten ze dan? De hoofdprijs betalen voor elke speler? Als jij een huis koopt dan hoop je toch ook dat die in waarde stijgt?

zal over een tyd wel met SIR .Slot gepraat gaan worden .wat een mooie 3 jaar heeft hij feyenoord gegeven.

27 april 2024 om 22:32

Hij is nog niet klaar bij Feyenoord, want hij gaat zeker 3 spelers meenemen. Ik denk Geertruida, Wieffer en Timber....die zeker wel op de lijst zullen verschijnen en dan gaat Feyenoord dik cashen.

27 april 2024 om 22:55

Volgens dit artikel heeft Slot geen inspraak bij het aankoopbeleid. Die verantwoordelijkheid ligt bij de andere 2 heren. Maar hij zal hen vast tippen.

Hancko en Geertruida verwacht ik eerder. Beiden kunnen als back en centraal. Zijn de ideale selectiespelers. Van Dijk geblesseerd schuif je Hancko naar het centrum.

27 april 2024 om 23:05

Buitenlanders kunnen niet officieel geridderd worden, en dus ook geen Sir of Dame worden. Enkel een ere ridderschap

Op britse forms zijn de fans echt heel teleurgesteld met Slot en hadden ze een "grotere" naam willen zien. Wellicht komt dat doordat Feyenoord geen grote naam is in europa, maar ik hoop dat hij ze versteld laat staan. Als hij top 3 haalt is dat wel goed denk ik

27 april 2024 om 22:32

Het komt ook omdat hij vlak na een andere kale Nederlandse trainer komt die het goed deed in Nederland denk ik.

27 april 2024 om 22:46

Dat heeft er ook zeker mee te maken, maakt ook de britse pagina's maken er nu grappen over. Dat is vaak geen goed teken voor iemand die nog niet begonnen is.
Er staat Slot een grote klus te wachten, want hij zal toch wat spelers moeten gaan vervangen.

27 april 2024 om 23:10

Behalve dat hij dus helemaal niemand hoeft te vervangen. In de tekst staat dat hij dus gewoon trainer zal worden. Met een TD boven hem. Dus de TD gaat zijn selectie samenstellen. En Slot gaat deze selectie trainen en proberen het beste eruit te halen.

28 april 2024 om 07:35

Ook Feyenoord is gewoon een grote naam in Europa, net als Ajax en Psv. Waar toch die gedachte vandaan komt is mij een raadsel, ze liggen in Engeland niet onder een steen hoor. Dat Slot nog niet de ervaring heeft als een Klopp of Guardiola is natuurlijk wel zo, maar bij de aanstelling van die categorie trainers zijn ook geen garanties op succes. Daar kunnen United en Chelsea over meepraten. Slot komt in een warm bad, in een organisatie waar goed over na is gedacht en die zal het tegendeel bewijzen. Ik denk trouwens dat ten Hag in dezelfde soort structuur ook zou renderen. Zijn gewoon beide uitstekende trainers. Dat die Engelse daar vooraf niet blij mee zijn is ook vaak het probleem daar geweest. Veel grote namen zijn groter gemaakt dan de prestaties of staan al een tijd droog.

28 april 2024 om 08:53

Feyenoord is echt geen grote naam in europa, sorry.. en dat heeft gewoon te maken met de prestaties in de CL. Leuk dat ze de finale hebben gehaald in de conferance, maar dat boeit echt niemand.
Open maar een een brits forum en scroll door de reacties, dan lees je vanzelf wat voor lage pet ze op hebben van Slot. Ik denk dat hij veel supporters gaat verbazen ondat ik hem een geweldige trainer vindt.

28 april 2024 om 09:00

Ben ik het wel mee eens. Mensen kennen de naam Feyenoord wel, maar het is ook vooral, zelfs de trainer van Ajax redt het hier niet en Ajax is een stuk beter dan Feyenoord, die haalden immers bijna de CL finale. En ze kijken ook naar de huidige stand (want alleen dit seizoen telt bij analisten) en zeggen, ze staan 9 punten achter Psv; haal dan Peter Bosz.

Aan de andere kant; als Slot een succes wordt staan we er voortaan weer goed op.

28 april 2024 om 13:59

Inderdaad Migi, de meeste baseren hun mening op Ten Hag, en die heeft in hun ogen meer gepresteerd dan Slot. Hierdoor staat hij toch al 1-0 achter.
Ik vindt Slot alleen verbaal veel sterker waardoor hij beter met de media weet om te gaan.
We gaan het zien!

28 april 2024 om 10:09

Grappig, op de forums van Liverpoolfans die ik ken zijn ze juist vrij positief.

28 april 2024 om 12:00

Heb je een bron? Ik kijk namelijk al dagen op de subreddit van Liverpool en daar zijn erg blij met hem.

28 april 2024 om 13:57

Ja, kijk maar op liverpoolway.co.. De meeste baseren hun mening op de laatste wedstrijden, ranglijst (9 punten achter) en geen goede cl serie..

Dan ben je de sjaak als Slot zijnde. Als je puur als coach binnenkomt dan kun je er pap op zeggen dat je er binnen no time weer uit ligt. Ze hebben bij Klopp concessies moeten doen omdat ze Rodgers een oor aan genaaid hebben, dan moet je als opvolger toch niet met minder genoegen nemen? Ja, je bent Slot dus je komt als nobody zonder enige vorm van reputatie of erkenning binnen bij Liverpool maar dat betekent niet dat je genoegen moet nemen met het eerste beste aanbod!

28 april 2024 om 07:49

Prima toch, kan die ff cashen bij Liverpool, om na een half jaar weer terug bij Feyenoord te keren haha.

Wat een onzin. Dat zou ik als Slot zijnde niet doen, krijg je rare aankopen in je selectie die je moet laten spelen.

28 april 2024 om 00:32

Gelukkig heeft Mislintat reeds elders getekend.

28 april 2024 om 11:56

Hij zal denk ik heus wel wat inspraak hebben.

Heeft ie dan helemaal geen vinger in de pap bij aankopen? Of is het vergelijkbaar met de rol van TD en trainers zoals bij ons? Dat lijkt me juist goed. Vooral voor United overigens, die al 12 jaar steeds een trainer hun eigen spelers laten halen en hem dan ontslaan om zijn opvolger hetzelfde te laten doen.

27 april 2024 om 22:46

Is ook gewoon goed. Coach of scout/TD is een compleet andere wereld. Liverpool gaat zich echt niet zo vroeg commiteren aan Slot als ze er geen volledig vertrouwen in hebben.

Als hij de tijd krijgt maakt hij het daar zeker waar.

28 april 2024 om 09:18

Ik hoop het, maar Slot is wel iemand die vanwege z'n spelfilosofie wel een specifiek type speler nodig heeft. Kijk maar naar Gimenez en Ivanusec die een seizoen nodig hebben om voldoende inhoud te kweken. Als dat niet wordt meegenomen in de aankopen heeft hij misschien wel meer tijd nodig dan 'm gegund wordt.

28 april 2024 om 09:30

Hij zal ook wel moeten, want het verhaal ‘spelers hebben altijd een tijdje nodig om bij ons aan te haken’ gaat nu niet meer op. Aankopen zullen er meteen moeten staan.

Lees nu dat Summerville wordt gevolgd en Geertruida zat op de tribune. Als dat je eerste twee aankopen worden vind ik dat heel riskant.

Heel goed. Geen enkele Nederlandse trainer heeft resultaten gehaald vanuit die dubbelfunctie, omdat Nederlanders trainers zijn, opleiders zijn, ontwikkelaars zijn..., maar geen managers. Coach en manager, of trainer en directeur zijn in Nederland teveel vakken apart: heel mooi van Liverpool dat ze het onderkennen en hun nieuwe trainer een kans van slagen geven.

Als Mourinho nou wat meer naar Slot gekeken had, kon hij trainer van Liverpool worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren