Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool maakt topprioriteit van Arne Slot en gaat aankloppen bij Feyenoord’

Laatste update:

Ben Jacobs, een doorgaans betrouwbare Engelse transferjournalist, schrijft dinsdagavond op X dat Liverpool serieus werkt maakt van de komst van Arne Slot. De Engelse voetbalvolger verwacht dat the Reds zich op zeer korte termijn gaan melden bij de leiding van Feyenoord. "Het gaat nu snel." Jacobs verwacht dat de Rotterdammers minimaal 10 miljoen euro willen overhouden aan het tussentijdse vertrek van Slot, die in De Kuip vastligt tot medio 2026.

Jacobs voegt toe dat Liverpool een goede relatie onderhoudt met Rafaela Pimenta, de zaakwaarneemster van Slot. De trainer van Feyenoord, die zondag met zijn team de TOTO KNVB Beker veroverde, was vorig jaar een serieuze optie voor Tottenham Hotspur, dat 20 miljoen voor hem moest neerleggen. Slot besloot toen om zijn contract in Rotterdam te verlengen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het lijkt er nu op dat Slot alsnog een droomtransfer naar de Premier League gaat maken. “Liverpool heeft direct contact gehad met Arne Slot als kandidaat voor het trainerschap”, aldus transfermarktexpert Fabrizio Romano dinsdag op X. “Eén direct contact heeft al plaatsgevonden en bovendien is er al een nieuwe afspraak gepland.”

Feyenoord hoorde nog niets


Dat Slot de droomkandidaat is om Jürgen Klopp deze zomer op te volgen, is bij Feyenoord overigens nog niet bekend. "We wachten het af", liet algemeen directeur Dennis te Kloese dinsdag in een korte reactie weten aan Voetbal International. Liverpool moet zich dus nog officieel melden in De Kuip, maar is volgens Jacobs voornemens dat snel te doen.

Clausule


Slot stond vorig jaar ook al in de belangstelling van grote buitenlandse clubs, maar besloot dus zijn contract bij Feyenoord te verlengen. "Zijn probleem is nu dat de clausule (om te vertrekken, red.) uit het contract is gehaald", aldus Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam maandag in Veronica Offside.

"Hij ging veel meer verdienen, maar als tegenprestatie werd de clausule eruit gehaald. Feyenoord kan nu vragen wat het wil, want Slot heeft een doorlopend contract", aldus de journalist van Voetbal International.

Slot leidde Feyenoord onder meer naar de landstitel in 2023 en de bekerwinst afgelopen zondag tegen NEC (1-0). Daarnaast bereikte hij in zijn eerste seizoen met de Rotterdammers de finale van de Conference League, die met 1-0 werd verloren van AS Roma.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Is Arne Slot geschikt voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoeveel Nederlandse Eredivisie coaches zijn in het buitenland geslaagd de afgelopen 10 jaar?

23 april 2024 om 23:31

Niet veel, maar hopen dat Arne daar verandering in maakt.

24 april 2024 om 07:29

Wat ik niet zo goed snap:
Hij heeft zijn contract toch verlengd? De clausules zijn er uit? En daardoor kan Feyenoord vragen wat t wil. Waarom zou Feyenoord hem dan vorig jaar verkopen voor 20 miljoen en nu 'maar' voor 10? Raar verhaal.

23 april 2024 om 23:33

Haha heerlijk pessimistisch. Alsof afkomst bepaalt of je het haalt in de top. We mogen blij zijn dat we met Hag, Slot en Bosz gewoon 3 geweldige trainers hebben op dit moment. Het wordt niet makkelijk om de schoenen van Klopp te vullen maar het moge duidelijk zijn dat hij zwaar heeft overperformed bij Feyenoord. En dan met name vorig seizoen. Helemaal van scratch begonnen te bouwen aan een fundament. Iets wat de afgelopen 6 trainers bij mijn club niet is gelukt. Prachtige terechte stap omhoog voor Slot.

23 april 2024 om 23:38

Overperformed bij Feyenoord? Nee, dit is het niveau die thuishoort bij Feyenoord.

23 april 2024 om 23:43

Haha ik hoop niet dat je er te veel aan bent gaan wennen dan want zonder Slot gaat dat weer rap teruglopen ben ik bang. Zo’n goede trainer ga je niet terugvinden en met een paar uitgaande transfers sta je er direct weer veel minder voor. Nee als Slot vertrekt en Bosz blijft denk ik dat de eredivisie een paar jaar gedomineerd gaat worden door PSV

23 april 2024 om 23:51

@EredivisieAjax, Daar kan je niks over zeggen. Het beleid is prima de laatste jaren en de organisatie staat en de mensen die daarvoor zorgen gaan ook weer voor een nieuwe trainer zorgen. Is de kans groter dat deze trainer het minder gaat doen dan Slot? Zeker, maar "rap teruglopen" is gewoon meer je wens dan een zekerheid. Afwachten, maar het is ook prima mogelijk dat we gewoon kunnen blijven concurreren met psv.Een Oosting of Pusic zouden de selectie prima kunnen laten renderen en misschien zelfs de jeugd meer de kans geven dan Slot nu doet (een van de dingen die ik dus minder vind aan Slot)

24 april 2024 om 00:12

Slot kwam ook uit het 'niets' bij Feijenoord. Het zal lastig worden om iemand met de uitstraling van Slot te vinden maar iemand met zijn capaciteiten moet niet onmogelijk zijn.

24 april 2024 om 00:27

Slot had toch al meer dan prima gepresteerd bij AZ. De stap naar Feyenoord was meer dan logisch en één die erg voor de hand liggend was. Het was de trainer die bij AZ al had laten zien te beschikken over uitstekende kwaliteiten en die de meeste potentie had om uit te groeien tot een toptrainer in de eredivisie en in de verdere toekomst ook buiten Nederland.

24 april 2024 om 05:22

Ik vind persoonlijk Ten Hag geen geweldige trainer daar hij tactisch (wisselbeleid) bij mij heel laag staat aangeschreven.

24 april 2024 om 07:12

4fRedondo, toch heeft Ten Hag bij Ajax juist met zijn wisselingen qua opstelling en inbrengen spelers de halve finale CL gehaald.

23 april 2024 om 23:33

Hoeveel coaches zijn er überhaupt geslaagd de afgelopen 10 jaar? Laten we eerlijk zijn, in deze tijd falen er meer, dan er succesvol zijn. Komt ook door het grote geld, vele investeerders, opbouwen zit er niet meer bij.

23 april 2024 om 23:36

Hoe relevant is jouw vraag?

Omdat bv een ETH nu (al dan niet) bungelt, zou dat een indicatie zijn dat een heel ander persoon het niet zou redden?

24 april 2024 om 00:02

Er word sowieso veel te veel verwachtingen gesteld door clubs en supporters, en veel te snel oordelen geveld. Klopp had ook na de eerste 2/3 seizoenen die niet geweldig waren ontslagen kunnen worden, maar hij heeft het toch ook fantastisch gedaan met Liverpool uiteindelijk. Vorig jaar deed ten Hag het meer dan prima bij United, dit jaar kan hij er niks van. Zeg het maar.

24 april 2024 om 10:01

Klopp had nog geen grote successen in het begin, maar de prestaties werden wel elk seizoen beter. Als Klopp een grote terugval had gehad zoals Ten Hag, was hij net zo hard eruit gevlogen.

24 april 2024 om 15:11

Nee dat is ook zo, maar goed in je eerste jaar 8ste eindigen met Liverpool, met zulke resultaten word het gross van de managers meteen ontslagen. De terugval van Ten Hag heeft ook te maken met de vele blessures die United dit seizoen heeft. Zoals gezegd, vorig seizoen heeft Ten Hag het uitstekend gedaan.

23 april 2024 om 23:53

Ja maar dat waren wel bij clubs met minder goede instapvoorwaarde als liverpool. Alles is goed geregeld en zn zijn een van de beste ploegen. Overigens heb ik wel het idee dat v dijk aardig wat inspraak heeft bij liverpool met alle interesse in alle nederlanders laatste tijd. Gravenberch gakpo slot, ik heb het idee dat achter allemaal wel een goed woordje van v dijk bij zit.

24 april 2024 om 00:01

Hoeveel Portugese trainers waren er voor Mourinho geslaagd in het buitenland?
Hoeveel Spaanse trainers waren er voor Xabi Alonso geslaagd in de Bundesliga?
Hoeveel Franse coaches waren er in Spanje geslaagd voor Zidane?
Totaal onzinnig om deze vraag te stellen.

24 april 2024 om 00:11

Hoeveel coaches slagen er uberhaupt? 80% van de coaches in de top 5 leagues worden ontslagen..

24 april 2024 om 00:14

Wat een nederlandse reactie. In plaats van kijken naar de individu, de statistieken erbij pakken. Chapeau!

24 april 2024 om 01:47

Niet veel, eigenlijk alleen Dick Avocaat en Guus Hiddink. Bij van Gaal was iedere trainer geslaagd met dat materiaal

24 april 2024 om 07:17

Ach die buitenlanders rijgen in Nederland ook niet bepaald de prijzen aaneen, of wel?

Arne Slot dus hoogstwaarschijnlijk naar Liverpool wauw. Dat is echt een fantastische stap mocht het officieel worden. Als voetballer was het nooit een topspeler geweest maar dan via een andere route in het voetbal naar de top gaan is alsnog prachtig. Van hoofdtrainer zijn van Cambuur in 2016 naar hoofdtrainer in 2024 van Liverpool. Dat noem je pas een geweldige ontwikkeling.



24 april 2024 om 00:29

Volgens mij waren de rollen bij Cambuur omgedraaid. Sipke eindverantwoordelijke en Slot eerste assistent. Ze deden het gezamelijk. Maar Sipke deed de perspraatjes en taken van een hoofdtrainer. Opstellingen en tactiek zullen ze gezamelijk gedaan hebben waar als het moest Sipke het finale oordeel gaf. Benieuwd of Slot Sipke ook eventueel meeneemt als assistent. Pucic had hij zeker meegenomen, maar die is nu hoofdtrainer.

Ben bang dat niet best zal lopen. Nederlandse trainers zijn niet in PLbepaald succes geweest en Klopp opvolgen, is absoluut niet niks. Laten we hopen dat Edwards en Hughes hem dekken met goede kwaliteitsimpulsen

23 april 2024 om 23:37

Dus als je een Nederlands paspoort hebt, ben je eigenlijk gedoemd te mislukken? Lekker dan. Welke nationaliteit is wel succesvol?

24 april 2024 om 00:24

Ja, bijzonder op basis waarvan mensen conclusies trekken. Dat men dit over spelers uit de eredivisie zegt, vanwege de weerstand is te begrijpen, maar bij trainers gaat dat niet op.

24 april 2024 om 03:00

Ik zou als ik Slot was naar barca gaan. Je kunt het alleen maar beter doen dan wat ze nu presteren. Bij Liverpool gaat een hele klus worden om klopp op te volgen. En je zult een paar spelers moeten gaan vervangen die het verschil maakte bij Liverpool. Maar ik snap dat Liverpool niet te weigeren is

24 april 2024 om 06:05

Ik vind dat dus wel meevallen. Nu 2 seizoenen op rij geen kampioen? Ook geen europese prijzen. Dus er kan zeer zeker wel verbetering plaatsvinden.

23 april 2024 om 23:40

Met alle respect maar je kan aan alles merken dat Slot beter is dan Ten Hag.

23 april 2024 om 23:47

Toen ten Hag vertrok was het ook een toptrainer wat naar PL top ging. Mag hopen dat hij beter presteert en niet alles bekende gastjes gaat halen

24 april 2024 om 00:07

Nou, Ten Hag heeft met Ajax natuurlijk, mede door de mogelijkheden wel een hoger niveau aangetikt dan Slot met Feyenoord. Dus ik zal niet zeggen dat Ten Hag tactisch minder is dan Slot. Waar Slot vooral beter in lijkt te zijn is de communicatie en dat gaat hem in de PL, met de pers, maar ook met de verschillende sterspelers enorm helpen.

24 april 2024 om 00:19

Onzin, Slot heeft op het niveau waar men speelt veel en veel meer kwaliteit ter beschikking, veel minder last van randzaken, veel minder last van lastige spelers en veel minder last van blessures. Slot is heel goed maar dat is Ten Hag ook.

24 april 2024 om 02:24

1 ding moet hij nog bewijzen en dat is werken onder druk. Dat heeft hij niet gehad met AZ en ook niet bij Feyenoord. En dat zal hij ook niet direct krijgen bij Liverpool. Ten Hag heeft dit wel bewezen, want bij Ajax is er altijd druk.

24 april 2024 om 05:18

Lol wat zeg jij nou weer? Moet 1 van de allergrootste trainers ooit gaan vervangen en zowel in CL als PL tot het einde meestrijden en jij denkt dat dit niet werken onder druk is?

24 april 2024 om 07:30

Hahah Musi26 weer, alsof er bij Feyenoord geen druk is. Ik zie juist gelatenheid bij Ajax dit seizoen. Als Feyenoord laatste zou staan en er uit zou vliegen tegen amateurs in de beker dan zou het Maasgebouw bestormd worden. Druk en torenhoge verwachtingen zijn er bij Feyenoord altijd.

Die gaat weg. Als bookmakers het al voorspellen, en een dag later meerdere journalisten dan weet je het eigenlijk wel. Geef hem eens ongelijk, hartstikke mooie club, een paar nederlanders aanwezig, waarom nog een jaar langer bij feyenoord?

24 april 2024 om 00:16

Dat lijkt me appeltje eitje inderdaad. Met alle respect voor Feijenoord natuurlijk maar als zo'n grote Europese club bij je aanklopt is het bijna onmogelijk om 'nee' te zeggen. Of hij moet twijfelen of hij dat niveau aan kan. Maar dat weet je niet vantevoren uiteraard.

Die is zo goed als weg. Hopen dat Feyenoord 10 tot 15 miljoen voor hem kan vangen en een goed plan heeft voor het leven na slot. Ben benieuwd welke trainer DTK mee op de proppen komt. Wat denken jullie?

24 april 2024 om 00:21

Ik zou vol voor Oosting van Twente gaan

24 april 2024 om 05:51

Dick Schreuder hoop ik.

24 april 2024 om 09:36

Dick Schreuder of Pusic zou ik wel willen proberen. In ieder geval geen Pascal Janssen.

12 miljoen en Pascal Jansen halen.

23 april 2024 om 23:34

Hoop t niet haha, matige trainers

23 april 2024 om 23:36

Van den Brom, 1 april is al geweest. Jansen zal vast wel ergens op een shortlist staan, maar daar word ik nu ook niet heel warm van…

23 april 2024 om 23:38

Knutsen of ten Hag….

23 april 2024 om 23:55

Ik begrijp echt niet waarom mensen Jansen steeds noemen. Die liet AZ tactisch helemaal niet goed spelen.

24 april 2024 om 02:02

Nee dat snap ik ook niet. Hij wordt de hele tijd naar Ajax gepraat en nu zal hij ook wel naar jullie gepraat worden. Ik denk dat we allebei een ander profiel nodig hebben (zeker wij gezien onze malaise). Wie zou je wel willen? Slot vond ik wel heeeeel goed hoor. Oosting? Gio? Een buitenlander?

24 april 2024 om 07:40

Gio liever niet. Leuke gast, maar laat het team saai voetballen en jeugd krijgt ook weinig de kans.
Ik hoop op Oosting, Pusic of Knutsen.
Oosting omdat hij het bij Twente goed neerzet en hij zorgt voor een bepaalde rust.
Pusic omdat hij de organisatie, de selectie en de speelstijl kent en het bij Shaktar nu ook goed doet.
Knutsen omdat hij Bodo goed laat voetballen en hij misschien met Feyenoord de volgende stap kan zetten

24 april 2024 om 09:38

Ik gun Janssen wel aan jullie. Zoeken wij wel verder

24 april 2024 om 00:27

Ik gok op Sarri als opvolger, die heeft wel wat met de Kuip

24 april 2024 om 00:55

Of Steijn en dat ie dan met ons kampioen wordt

24 april 2024 om 06:32

Jij wilt graag dat we degraderen?

Sporting vecht voor behoud van hun toptrainer, zetten er een prijs van meer dan 20 miljoen op. Ik mag hopen Feyenoord dat ook doet. Arne Is zo'n stap zeker gegund, maar hij heeft nog gewoon een contract voor 2 seizoenen. Het clubbelang staat altijd voorop.

24 april 2024 om 03:02

Ja maar je gaat Liverpool toch niet laten lopen voor Feyenoord.

Jammer dat er weinig talentvolle Nederlandse coaches rondlopen…
Mijn shortlist at this moment:
1. Van Persie
2. Dick Schreuder
3. Van Bommel
4. Rogier Meijer
Hopen dat Arne Hulshoff in Rotterdam laat..

23 april 2024 om 23:42

En waarom dan bijvoorbeeld geen Pusic of Oosting?

23 april 2024 om 23:43

Exact, Joseph Oosting is wat mij betreft kandidaat nummer 1! Geweldige trainer, ook echt een man die het bij een volksclub als Feyeboord geweldig kan gaan doen.

23 april 2024 om 23:49

Lijkt mij zeker een goede kandidaat al zijn (ex) spelers lopen ook met hem weg.

Hopen dat de club in ieder geval de fundering heeft weten neer te zetten waar een volgende trainer op kan doorborduren. Zo lang DTK er zit komt het met het beleid en dergelijke wel goed.

Ik sprak Pusic overigens zondag tijdens de finale. Hij heeft wel een hart voor de club overgehouden.

23 april 2024 om 23:52

Zie niet zo snel een buitenlandse coach als trainer, ookal spreekt Pusic natuurlijk wel Nederlands. Doet het ook goed bij Shaktar. Mocht het een buitenlandse coach worden denk ik zelf ook aan Pusic, Potter of Knutsen.
Oosting goede keuze, maar verwacht niet dat hij Twente nu al gaat verlaten, lijkt me toch een coach met een bepaalde loyaliteit.

24 april 2024 om 00:12

Van Persie? Wat heeft die laten zien dan? Ja bij de jeugd misschien, met de 20 meest talenvolle spelers van zuid...

Kuyt, van Nistelrooij, Bronckhorst...?

24 april 2024 om 03:02

Zeker mee eens kan net als slot een wedstrijd doen keren met een paar wissels en die drive die hij overbrengt op spelers is weer goed voor de kuip om het te laten kolken

24 april 2024 om 06:07

Rogier Meijer? Die ga je toch niet als serieuze kandidaat op schrijven bij Feyenoord. Een matige trainer.

Erfenis van Klopp is groots ben bang dat het niets wordt.
Zoveel vedetten hie ga je ermee om . Ten Hag is daar in zware put gevallen.

Blijf beter bij Feyenoord daar weet je de in en ouds te vinden.

23 april 2024 om 23:53

Zware schoenen te vullen. Ookal heb ik het idee dat de opvolger van Slot het zwaarder gaat hebben dan de opvolger van Klopp..

23 april 2024 om 23:59

Mensen zonder ambitie roepen dit inderdaad. Lekker veilig bij Feyenoord blijven.
Als Slot zo in elkaar stak was hij niet bij Feyenoord begonnen en was hij afgelopen jaar in de zomer ook echt wel vertrokken.

Zou echt een mooie stap zijn. Zelfs als Ajacied zijnde gun ik hem dit van harte!

24 april 2024 om 02:04

Same. Goede trainer, intelligent, mooie vent, maakt spelers beter, speelt leuk voetbal, soms wat prikkelbaar maar goed dat hoort erbij.

Mooie stap als het doorgaat. Slot zie ik los van de sportieve prestaties ook wel zijn mannetje staan daar in Engeland. Komt verbaal ook in het Engels goed uit zijn woorden en blijft tegelijkertijd ook de nuchtere Hollander met een dosis humor. Prima basis om zich te verweren tegen de Engelse pers.

Hoewel het een prachtige stap is en een niet te missen kans is het natuurlijk wel zo dat het heel reëel is dat hij het natuurlijk niet zo goed zal doen als Klopp. De kans dat hij minder zal presteren als Klopp, in eerste instantie in zijn eerste seizoen, is inmens groot. Hij zal wel de tijd moeten krijgen van de supporters en het bestuur. Hopelijk zijn die realistisch genoeg om Arne zich te laten ontwikkelen als manager van 1 van de grootste en succesvolste clubs van de laatste jaren.

Hoop dat hij er wat van gaat maken maar vrees van niet. Begrijp de hype nog steeds niet zo. Nog nooit van Roma kunnen winnen en zondag tegen NEC ook bijna een verlenging nodig. Snap niet wat er aan hem nou zo bijzonder is in vergelijking met andere Nederlandse trainers.

24 april 2024 om 00:56

Je bent zo goed als je materiaal. Maar als het aan komt op spelers ontwikkelen, in hun kracht laten spelen, een people manager zijn, het tactisch goed neerzetten en realistisch voetbal spelen is Slot echt wel buitencategorie.

24 april 2024 om 00:57

Kijk naar Feyenoord voordat hij kwam en Feyenoord nadat hij kwam. En "bijna een verlenging nodig tegen NEC" is echt een argument van niks, zeker als je in dezelfde reactie de resultaten tegen Roma gebruikt terwijl Roma zelf een verlenging en penaltys nodig om de laatste keer te winnen. Het Roma met een dubbele begroting en een dubbel salaris budget in vergelijking tot Feyenoord.

Die Nederlandse bril is weer uit de kast gehaald. Als men echt denkt dat Slot ideaal is voor Liverpool, dan weet ik het ook niet.

Op basis van eerdere Nederlandse trainers in de PL kan je geen conclusies trekken natuurlijk, maar het is niet dat Slot de Eredivisie aan gort gespeeld heeft. Liverpool
speelt niet alleen in Engeland voor de prijzen, maar ook in Europa. En voornamelijk in Europa vind ik dat Slot veel te weinig heeft laten zien op het hoogste niveau (CL).

24 april 2024 om 07:28

Alsof Feyenoord zo'n goede selectie had om mee te doen in Europa? Ajax had in de tijd van ten Hag spelers met veel ervaring en een goede lichting van jeugdspelers spelers zoals Tadic, Blind, Onana, Frenkie, de Ligt waren natuurlijk van een ander kaliber dan de huidige Feyenoord selectie waar je beste spelers eigenlijk achterin lopen.

Ik vind dat Slot aanvallend en tactisch voetbal op de mat legt en een man met charisma is die geen rare dingen doet of zegt. Amorim is van het zelfde laken een pak dus maakt het weinig uit. Persoonlijk had ik het liefst Nagelsmann gehad. Maar goed fans van de club zullen de trainer steunen wie het ook wordt.

Hup, Pascal Janssen ophalen

Zonde voor Feyenoord, maar was te verwachten. Prachtige stap voor Slot.

Ik hoop dat Hulshoff blijft, dan kan die hoofdtrainer worden.
Voeg Pascal Bosschaart aan de staff toe en je hebt daarin ook alweer een eventuele opvolger.

Van Persie gaat waarschijnlijk ook weg, dus vandaar Bosschaart.

Arne, doe ons een plezier en tel gelijk even 50 miljoen neer voor Geertruida en neem Gimenez mee voor 50 miljoen haha.

24 april 2024 om 07:41

@Mikey

Als Slot de Gimenez van dit jaar naar Liverpool haalt, wordt Slot denk ik direct op straat gezet. Zonder zijn doelpunten(die nu achterwege blijven) heb je vrij weinig aan Gimenez. Voetballend komt hij te kort, zeker voor PL, maar eigenlijk komt hij voetballend al te kort in de eredivisie. Ik denk dat dat een grotere flop in de PL wordt dan Anthony.

Dus vorig jaar met clause moest Tottenham 20 miljoen betalen en nu zonder clausule zou Liverpool 10 miljoen moeten betalen? 🤔 die 20 van Tottenham zal wel 2 zijn denk ik zo? 20 miljoen voor een Nederlandse trainer in de eredivisie. Lijkt me niet.

Potverdomme wat een geweldige kans voor Arne, als dit echt waar blijkt! Heeft de potentie om een toptrainer te worden. Tactisch sterk, is intelligent en koppelt aantrekkelijk en aanvallend voetbal met de juiste balans voor defensief voetbal. Hij is een mooie route begonnen die hij voorlopig al met succes aan het bewandelen is. Benieuwd waar hij terecht komt.

24 april 2024 om 08:50

Prachtige kans inderdaad maar hij moet er wel ene Jurgen Klopp opvolgen. En daarnaast is de kans reeel dat Liverpool hun beste speler van de afgelopen jaren, Salah, ook nog ziet vertrekken. Nou, begin er maar aan!

Heerlijke kans voor Slot en ik snap dat hij deze dan wel wilt nemen.
Eredivisie gewonnen vorig jaar. Dit jaar de beker en in Europa gewoon zich goed laten gelden met aardig voetbal, maar helaas niet het gewenste resultaat meermaals...

Liverpool is wel een team dat goed bij hem past, al wil Slot wel verzorgd voetbal en ook veelal vanuit het middenveld met voetbal iets creeren. Daar moet dan wel nog wat bij komen bij Pool, wil je hetzelfde soort voetbal gaan spelen. Ontbeert daar wel aan creativiteit wat mij betreft.

Benieuwd of het zo ver gaat komen. Nieuwe Nederlandse trainer die, hopelijk, een stuk beter Engels kan dan Ten Hag met zijn steenkolen Engels, haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren