Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona’

Laatste update:

Manchester United, Napoli, Olympique Lyon en OGC Nice hebben met FC Barcelona contact opgenomen over een mogelijke verhuurperiode van Vitor Roque, zo schrijft Mundo Deportivo zondag.

Barcelona is bang dat ze Roque vanwege de ‘fair play’-regels niet kunnen inschrijven. Om zo'n scenario te voorkomen, ziet de club een verhuurperiode als prima mogelijkheid.

De pas negentienjarige spits, die afgelopen winter voor veertig miljoen euro overkwam van Atlético Paranaense, wordt bij Barça gezien als reusachtig talent.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Voor de tweede helft van dit seizoen kon hij de plek innemen van Gavi, die aan de kant staat met een kruisbandblessure. Of de club hem volgend jaar kan inschrijven, is nog maar de vraag.

Manchester United houdt de situatie dus in de gaten. Anthony Martial gaat komende zomer vertrekken en dus is de club van manager Erik ten Hag op zoek naar versterkingen voorin.

Lyon, Nice, Manchester United en Napoli namen dus al contact op met Barcelona. Naar verluidt zijn ook Sevilla en Real Betis de komst van het supertalent wel zitten.

Roque ligt nog tot medio 2031 vast en Barça wil hem het liefst bij de selectie houden. Alleen als het echt niet anders kan, wil de club hem op huurbasis laten gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vitor roque heeft de kwaliteiten voor een team zoals almere city, als hij een ijslander was geweest had hij nu nooit bij Barcelona gezeten.

5 mei 2024 om 18:27

Hij heeft in de minuten die hij kreeg echt wel laten zien goed te kunnen voetballen en doelgericht is. Ik vind lewa momenteel minder, maar zet iemand met 400k per week maar op de bank..

5 mei 2024 om 23:05

Xavi die hem wekelijks ziet trainen, vind hem. blijkbaar niet van het niveau anders zou hij wel spelen. Wateen enorme miskoop. 45+25 miljoen betaald

Misschien moet Xavi hem eens wat meer speeltijd geven. Tegen Girona met een achterstand gewoon doodleuk Romeu erin zetten ipv Roque. Het begint inmiddels wel heel opzichtig negeren te worden.

Roque heeft aangegeven niet verhuurd te willen worden schijnt, maar als hij dan toch verhuurd wordt doe het dan maar aan Sevilla of Betis. Teams waar hij tenminste kans heeft op veel speelminuten. Bij United, Napoli en Lyon bankt hij gewoon. Ik zie niet in wat het nut zou zijn om hem aan een van die clubs te verhuren.

5 mei 2024 om 18:43

Zoals jij ook al een keer hebt aangegeven zie je bij Roque niet dat ene speciale maar het is nog veel te vroeg om hem definitief af te schrijven, als Lewy matig blijft presteren zou ik als trainer Roque bij me roepen en duidelijk me vertrouwen uitspreken in hem iets wat nu erg ontbreekt maar we weten allebei dat ook al als je slecht presteert je gewoon in de basis blijft staan

5 mei 2024 om 20:08

Dat is in principe de behandeling die Lewandowski nu krijgt. No matter what, hij staat basis. Zelfs voor een simpele reden als rust gunnen wordt Lewandowski er niet uitgehaald. Roque mag ook nooit een half uurtje invallen. Hij heeft 300 minuten speeltijd gekregen van Xavi. Net aan 3 volledige wedstrijden met als resultaat 2 goals. Gun die jongen eens wat vertrouwen man, wat heb je er aan om Lewandowski constant te laten aanmodderen? De resultaten blijven toch uit.

Overigens, offtopic:

Xavi zijn reactie na het verlies tegen Girona.. heb je het meegekregen? Meneer Hernandez zei weer eens dat wij het betere team waren, maar dat we ongelukkig verloren. Dat zei hij ook in de 2-4 thuis tegen Girona.

Kan je het voorstellen dat Barcelona tweemaal tegen Mallorca oid speelt, 2x wint terwijl ze 4 goals scoren. 8-4 over twee wedstrijden. Waarna de coach van Mallorca komt met: “wij waren het betere team, we hadden moeten winnen. Wij hadden het betere spel.” Zo’n coach lach je gewoon keihard uit als dat gebeurt. Dus geen enkele coach gaat zoiets doms zeggen na een dikke nederlaag. Behalve Xavi.. het wordt echt lachwekkend hoe erg Barcelona met vingertjes blijft wijzen na verliespartijen.

5 mei 2024 om 20:22

Er zijn dit seizoen natuurlijk genoeg wedstrijden geweest waar de beslissing van de scheidsrechter niet echt in ons voordeel was, echter vind ik wel dat je altijd in eerste instantie moet kijken naar wat je zelf beter had moeten doen en daar kunnen we ook genoeg momenten van opnoemen dat we door persoonlijke en vooral domme fouten tegengoals krijgen verder lees je vanochtend dan ook dood leuk dat volgens Xavi de ploeg over te weinig volwassenheid beschikt en te weinig focus heeft dan moet je als trainer misschien ook even naar jezelf kijken

5 mei 2024 om 23:08

En ook genoeg momenten waarvan het juist wel meezat met de beslissingen can de ref

5 mei 2024 om 19:32

Nadeel van verhuren aan Sevilla of Betis is dat die clubs zijn salaris niet helemaal zullen kunnen overnemen, lijkt me? Dat schiet dan niet erg op qua financien.

Tsja. Als je als het grote United al uitkomt bij een wisselspeler, talentvol, van FC Barcelona die constant genegeerd wordt door Xavi, dan is het ook wel erg toch?

Roque huren heeft toch 0 meerwaarde? Haal dan een ervaren speler als Guirassy voor zijn clausule. Heb je met hem en Hojlund een goed duo voorin om af te wisselen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren