Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United stuurt afgezanten naar Real Madrid voor gesprekken over spits

Laatste update:

Manchester United is geïnteresseerd in de diensten van Joselu, zo weet Relevo donderdag te melden. Twee afgezanten van de Engelse topclub waren al in Madrid om te praten over Joselu, die gehuurd wordt van Espanyol en zelf lijkt te hopen op een verlengd verblijf bij Real Madrid.

Met de komst van het nieuwe bestuur bij Manchester United wil de club de komende maanden vaststellen waar de selectie van manager Erik ten Hag nieuwe impulsen nodig heeft. Duidelijk is dat het bestuur van mening is dat er op sommige posities hoe dan ook versterking moet komen, waaronder voor de spitspositie.

De twee vertegenwoordigers van Manchester United, die niet bij naam worden genoemd, reisden de afgelopen weken door Spanje met als doel om meer te weten te komen over de situaties van spelers en opties voor de transfermarkt aankomende zomer. Eén van de namen die op het lijstje staat is Joselu. De aanvaller wordt door Real Madrid gehuurd van Espanyol, waar hij nog tot medio 2025 vastligt.

De 34-jarige in Duitsland geboren Spanjaard speelt een zeer verdienstelijk seizoen voor de titelfavoriet. Joselu was tot op heden goed voor dertien treffers en drie assists voor de Koninklijke. Joselu gaf in een eerder stadium te kennen dat hij graag voor Real Madrid blijft spelen. Trainer Carlo Ancelotti is ook te spreken over zijn prestaties, maar een definitieve beslissing moet nog vallen. Mogelijk kan Manchester United daarvan profiteren.

Bij Manchester United lijkt Rasmus Højlund voorlopig de nummer één in de spits te zijn. De afgelopen zomer van Atalanta overgekomen Deen kende een lastige start op Old Trafford, maar is inmiddels los. Manchester United heeft interesse in Joselu, omdat de spits voldoet aan de nodige kenmerken die men op Old Trafford wil zien: een goede lichaamsbouw, goede afwerking en de vaardigheid om met de rug naar het doel toe te spelen.

Dat Manchester United behoefte heeft aan een nieuwe spits, werd in de periode tussen eind februari en begin maart al duidelijk. Højlund moest in die periode vier duels missen wegens blessureleed en Ten Hag voelde zich genoodzaakt om Marcus Rashford in de punt te posteren. Bij de komst van een extra aanvaller zou Ten Hag zijn elftal niet meer hoeven om te gooien, zoals het geval is bij afwezigheid van Højlund.

Anthony Martial is bovendien momenteel geblesseerd en wanneer hij wel fit is, weet hij lang niet altijd te overtuigen. De Fransman, die vorig seizoen verhuurd werd aan Sevilla, heeft een aflopend contract en het ligt in de lijn der verwachting dat de wegen tussen de twee partijen aanstaande zomer definitief gaan scheiden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

matig vijvertje waar united altijd in zit te vissen

28 maart 2024 om 20:09

Als ze naar basisspitsen (of concurrentie daarvan) zochten is dit natuurlijk heel matig. Als back-up kan je je weinig betere wensen hoor.

Opzich geen slechte optie voor achter Hojlund

28 maart 2024 om 17:17

Als hij niet voor de basis is bij Man Utd, dan kan hij beter bij Real Madrid blijven.

28 maart 2024 om 18:43

Hij zal bij United vast wel meer minuten maken dan bij Real. Van de zomer komen daar natuurlijk Endrick en Mbappe de spits positie versterken. Verder krijgt Bellingham ook de voorkeur in een soort valse 9 positie.
Misschien dat Joselu ook nog wat te bewijzen heeft naar zichzelf, na die teleurstellende periode bij Newcastle United (alhoewel hij wel één heerlijk doelpuntje scoorde toen).

Hopelijk niet. Ik hoop dat Real die optie tot koop gewoon licht voor Joselu. Een type zoals hij heb je nodig. Iemand die in de lucht sterk is en kan inbrengen als je in een situatie komt dat je ballen gaat pompen in de 16. Ook is zijn optie maar 1,5 miljoen en heeft die enorme passie voor Real omdat het een jongen uit eigen jeugd is. Zou zonde zijn als die er volgend seizoen niet bij zit.

28 maart 2024 om 17:09

Ik vind dit daarentegen daadwerkelijk een goede optie voor United als tweede spits achter Hojlund, ook omdat je nog wel hele wedstrijden met hem kan spelen als Hojlund weer geblesseerd raakt, maar ik snap inderdaad best wel dat je hem bij Real wil houden.

Echter heeft Real gewoon de beslissende stem hierin lijkt me, als zij hem willen overnemen zullen ze dat gewoon doen omdat hij bijna niks kost en hij heel erg graag voor Real wil spelen, weet je waarom Real dat eventueel niet zou doen? Ruimte houden voor Endrick?

28 maart 2024 om 17:18

Endrick zou inderdaad de reden kunnen zijn met natuurlijk de eventuele komst van Mbappé. Maar alsnog kan die echt wel van pas komen. Zeker omdat volgend seizoen ook dat uitgebreide WK voor clubs gaat beginnen. Dus blessures komen er gegarandeerd. Maar ja het is altijd afwachten zolang de optie nog niet is gelicht.

28 maart 2024 om 17:30

Ja dat lijkt mij ook inderdaad, voor United is het een heel handige optie, maar dat is hij voor Real net zo goed natuurlijk. Ik wist wel dat hij het aardig deed en vond hem in de wedstrijden die ik van Real zag ook vaak goed (vini rendeert echt wel beter met hem naast hem), maar dertien goals en drie assists is ook gewoon echt goed voor een 34-jarige invaller.

Uiteindelijk zal Real de optie wel lichten denk ik, maar had hem er best graag bij gehad omdat ik hieronder ook al zei dat United een heel erg moeilijk te vinden profiel spits zoekt waar Joselu als éã©n van de weinige spitsen aan voldoet. Het moet een spits zijn die bereid is als tweede spits te spelen achter een 21-jarig talent, iets kunnen brengen als pinchhitter wat verschilt van andere selectiespelers, liefst ervaring meebrengt én ook nog hele wedstrijden moet kunnen spelen omdat Hojlund waarschijnlijk nog wel wat blessures pakt. Dan houd je al bijna niks over, voldoet Joselu aan al die eisen min of meer en is hij ook nog eens heel goedkoop. Ik kan weinig andere opties bedenken in ieder geval. Zul je zien dat we straks bij Arnautovic uitkomen (hoop dat Erik geen VZ leest en nu op een idee komt)

Amrabat was de nieuwe ijzervreter die Manu nodig had, geflopt. Antony deed het bij ajax aardig, ging mee naar het WK, Geflopt. Sancho het grote nieuwe talent van de UK. Geflopt. Mount de technisch vaardige speler die iets nieuws zou toevoegen. Alleen maar geblesseerd. Hojlund de getalenteerde spits die voor de goals moest gaan zorgen. Halve flop al is het wat vroeg.
Na bijna 2 jaar kan je zeggen dat Ten Hag er niet in is gelukt dat om te draaien.

28 maart 2024 om 17:06

En dat heeft op welke manier met dit artikel te maken?

Het gaat hier over een eventuele komst van Joselu wat ik wel zie zitten omdat Hojlund de toekomst van de club is en zoveel goede spitsen zijn er niet die tweede spits willen zijn achter een 21-jarige en ook daadwerkelijk iets anders kunnen brengen vanaf de bank als pinchhitter. Denk dat hij gewoon bij Real blijft omdat ze hem daar ook wel zullen willen hebben en dan is United kansloos, maar ik vind dit een prima optie.

28 maart 2024 om 18:46

Hojlund is er sinds dit seizoen bij en na een aanpassingsperiode, lijkt me niet gek voor een jonge jongen uit een ander land, is hij helemaal in vorm! 7 goals in de laatste 7 wedstrijden!

Met Sancho en Mount heeft ETH en MU enorm veel pech, Anthony is natuurlijk een enorme blunder. Zowel het bedrag als zijn niveau zijn ondermaats, wat al zichtbaar was aan zijn statistieken in de Eredivisie.

Manchester United staat nu 6e en op basis van de huidige selectie en het aantal blessures is dat geen vreemde positie toch? Ze staan boven Newcastle, West Ham, Brighton en Chelsea en met een goede reeks is CL zelfs nog haalbaar (wat een wereldprestatie zou zijn)

28 maart 2024 om 23:20

Dat je Hojlund en Mount (je zegt zelf dat je hem niet eerlijk kan beoordelen vanwege zijn blessure) in het rijtje zet van de aankopen ban ten Hag zegt genoeg dat je zelf er ook Sancho bij zet die van begin af aan, onder OGS al niet presteerde. Want dat ligt aan de trainer dat een speler niet gedisciplineerd is?? Amrabat kwam alleen omdat Mainoo lang geblesseerd raakte, zoals vele andere bepalende spelers.

Daarbij was Martinez een goede aankoop. Casemiro zijn waarde heeft en Onana het beter doet. Talenten als Garnacho en Mainoo door laten komen. Maar laten we lekker het negatieve naar boven blijven brengen en dus steeds het over Antony gaan hebben.

Newcastle en Chelsea doen het nog slechter.

Zou imo dom zijn van Madrid om hem niet definitief over te nemen. Komt uit La Fabrica, strijkt minder salaris op dan ie bij Espanyol deed en de koopoptie is slecht 1,5M geloof ik. Is uiteraard geen absolute topper maar met een voorhoede bestaande uit Vini, Brahim, Rodry, Endrick, Arda en wellicht Mbappe zou hij wel de nodige lengte en kopkracht toevoegen. Een ideale pinchhitter. Zulke spelers worden vaak onderschat maar kunnen oprecht het verschil maken in een titelrace. LDJ bijvoorbeeld leverde Barca in dat ene seizoen eigenhandig 7 punten op door laat in te vallen en lange ballen op hem te gooien en Joselu is een nog betere kopper. Ik zou hem er altijd bijhouden.

Joselu wil het liefst bij Madrid blijven . Als real Madrid slim is leggen ze hem vast. Een echte 9 die ze ook volgend seizoen niet hebben . Mbappe kan daar wel spelen maar is geen echte 9 .. laatste 10 minuten Joselu er in gooien mocht het nodig zijn .. Kost ook bijna niks en daarnaast Spaans international..

Zou voor United een prima aankoop zijn, ondanks de leeftijd. Echter heeft hij (blijkbaar) aangegeven het liefst bij Real te blijven. Gezien zijn transfersom lijkt het me voor Real ook prima om hem te houden. Samengevat: we kunnen hem wel op onze buik schrijven.

Toen ik de titel las dacht ik even dat ze achter Endrick aan gingen.

Joselu moet gewoon een contract bij Real krijgen van Perez. Hij is een breekijzer om kopduels aan te gaan bij voorzetten vanaf de flanken. Dat is broodnodig tegen teams die tegen ons de bus parkeren en dat zijn er nogal wat in La Liga.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren