Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Marcel Brands houdt woedende supporters weg bij Everton-selectie’

Laatste update:

Het is momenteel onrustig bij Everton. De 1-0 nederlaag op bezoek bij Liverpool in de derde ronde van de FA Cup van afgelopen zondag heeft tot grote woede geleid bij de fans, omdat de sterkste formatie van the Toffees onderuit ging tegen een ernstig verzwakte opstelling van de stadgenoot. Enkele woedende fans hebben zich maandag op trainingscomplex Finch Farm gemeld en zijn daar weggehouden bij de spelers door director of football Marcel Brands, zo schrijft The Times.

Er bestaat al langere tijd de nodige onvrede onder de fans van Everton. Zij zijn van mening dat spelers alleen maar naar Everton komen om zoveel mogelijk geld te verdienen en plaatsen hun vraagtekens bij de inzet van de selectie. De woede richt zich daarbij niet alleen op de spelers, maar ook op Brands. Men rekent het tot de verantwoordelijkheid van de Nederlandse director of football dat de meeste peperdure aankopen momenteel niet renderen op Goodison Park.

Er stonden maandagochtend zeven boze supporters aan de poorten van trainingscomplex Finch Farm. Toen zij van de beveiliging te horen kreeg dat zij de spelers niet te spreken kregen, werd er gedreigd om nog meer fans op te trommelen. Brands verscheen vervolgens wel om de supporters aan te horen en bleef uiteindelijk twintig minuten in gesprek, waarin hij hun klachten op een bord noteerde en beloofde om dit over te brengen aan de selectie en de technische staf.

De nederlaag tegen het ernstig verzwakte team van Liverpool vormde voor veel fans de druppel. Het ambitieuze Everton bezet momenteel de elfde plaats in de Premier League en verwelkomde met Carlo Ancelotti onlangs een nieuwe manager. De Italiaan is volgens Engelse media van plan om de bezem door zijn selectie te halen, daar onder meer Cenk Tosun, Morgan Schneiderlin, Theo Walcott, Michael Keane en Gylfi Sigurdsson zouden mogen vertrekken.

Snap jij de woede bij de Everton-fans?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ancelotti moet gewoon de tijd krijgen, er gaan echt wel mooie dingen gebeuren daar onder zijn bewind.

Wel apart dat Keane tussen de nominaties om te vertrekken staat. Hij heeft nog zeker niet zijn transferprijs waargemaakt, maar met slechts 2 andere centrale verdedigers zou ik eerder een speler op die positie kopen dan verkopen.

Het probleem bij Everton lijkt op dat bij Manchester United. Ze hebben individueel best goede voetballers maar het zakt als geheel te vaak door het ijs.en schijnbaar lukt het de ene na de andere trainer/coach niet om daar genoeg aan te doen.

8 januari 2020 om 15:53

Chemie is ook iets wat je deels kunt creëren. Maar als je je collega een eikel vind, kun je nog zo veel samenwerken... Het blijft een eikel haha.

8 januari 2020 om 15:57

Dat hebben ze natuurlijk ook zelf gecreëerd. Seizoen na seizoen zijn er allemaal spelers blind ingekocht van over de hele wereld. Voor elke trainer is het enorm lastig om daar een geheel van te smeden. Helemaal als je dus nog met bepaalde spelers zit die er eigenlijk de kantjes vanaf lopen en voornamelijk voor het geld hebben getekend.

Brands heeft het weer voor elkaar gekregen om een onevenwichtige selectie samen te stellen. Dat over kwam hem bij PSV en AZ ook regelmatig. Leuk dat je met tientallen miljoenen kunt strooien, maar we kunnen niet zeggen dat het Everton ook maar iets gebracht heeft. Als de trainer dan al geslachtofferd is komt vanzelf Marcel Brands de samensteller van de selectie in beeld. Die kan zich niet nog zo'n zomer veroorloven.

8 januari 2020 om 16:58

Het klopt natuurlijk wel wat je zegt, maar het lijkt erop dat Brands niet alle vrijheid krijgt om te doen wat hij wil. Het bestuur wil graag de grote sterren van de voetbalwereld halen: grote naam? Die willen we. Brands heeft blijkbaar niet genoeg macht om te doen wat hij wilt doen. Daarmee haal ik niet alle schuld bij hem weg, ik wil alleen maar zeggen dat Brands niet op zijn best kan presteren in dit Everton.

8 januari 2020 om 17:11

Ik ben het er niet helemaal mee eens. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand druk op Brands uitoefent om bijvoorbeeld Iwobi voor 40 miljoen te halen. Iwobi is namelijk geen grote naam. Die transfer sloeg qua speler, bedrag, noodzaak helemaal nergens op.

Terecht dat de supporters ook Brand met de vinger wijzen. Als Director of Football is hij verantwoordelijk voor het transferbeleid en, ondanks het ruime budget, is hij er niet in geslaagd een kwalitatieve en evenwichtige kern samen te stellen. Het lijkt mij dat hij vooral op naam koopt en (te) weinig kijkt of deze spelers effectief passen bij Everton en iets kunnen bijbrengen. Het mankeert hem wat aan creativiteit, dewelke hij bij PSV wel had. Gevolg van grotere budgetten zeker?

8 januari 2020 om 16:22

Je kan een groot budget hebben, het blijft de vraag wie wil er bij Everton voetballen? Het is daar voor een TD niet makkelijk.

8 januari 2020 om 16:50

Dat is het voor een TD van Leicester ook niet, maar toch slagen ze erbij Leicester al enkele seizoenen in om de juiste transfers te doen ( Tielemans, Ndidi, R. Pereira,...) Dat moet voor een club als Everton toch mogelijk zijn? Of ga je me vertellen dat er veel nagedacht is over transfers zoals Iwobi, Kean, Sidibe, Delph,... zoals ik zei: gekocht op basis van hun naam. Terwijl 3 ervan al een tijdje weinig tot niets lieten zien en je dus kan voorspellen dat deze spelers je niet verder gaan brengen.

Dit zie je wel meer bij van die Engelse laagvliegers/middenmotors met torenhoge en onrealistische ambities. Ze denken de beste spelers ter wereld te kunnen contracteren en vervolgens de top zes bestormen, maar in de realiteit blijkt het keer op keer niet zo te werken. Natuurlijk komen sommige grote spelers wel, als ze maar genoeg geld krijgen, maar sportief gezien is het natuurlijk een ander verhaal. Het is daarom denk ik erg belangrijk om echt te kijken welke spelers ook buiten het financiële plaatje om voor een club willen spelen, daarnaast ook niet doorslaan in het aankoopbeleid, iets wat bij Everton wel is gebeurt de afgelopen seizoenen. En ondertussen wordt een prima back zoals Jonjoe Kenny (eigen jeugd), die het goed doet bij Schalke, uitgeleend want daar is geen plek voor. Zo verlies je als club ook je indentiteit een beetje. Everton moet voorlopig even stoppen met geld uitgeven, van de huidige selectie eerst een hecht team zien te smeden, en spelers die er niet 100% voor willen gaan zien te lozen.

8 januari 2020 om 17:11

Ik denk dat bij de aanhang van Everton het idee dat ze een grote club zijn een belangrijke factor is. Binnen het VK is Everton een club met een relatief grote geschiedenis, zijn een tiental keer kampioen geweest, en het verwachtingspatroon is daar groot. Of dat realistisch is, is natuurlijk wat anders. Echter met de inbreng van het grote geld en het aantrekken van veel buitenlandse spelers denkt men natuurlijk bij de top zes aan te kunnen haken.

Sinds er een rijke eigenaar is, zijn de verwachtingen gewoon te hoog. Veel te veel miskopen worden gedaan. Cenk Tosun is een goeie spits maar niet geschikt voor het Engelse spits. Zet hem in Spanje neer en hij doet het beter. Klaassen is ook zo'n speler. Walcott heeft het prive zwaar gehad maar is gewoon over zijn top heen. Everton moet gewoon een duidelijk beleid gaan voeren, gebaseerd op modern voetbal met eigen jeugd aangevuld met gerichte aankopen.liverpool is op dit moment misschien wel het beste team ter wereld, dus dat is geen graadmeter, maar dan nog oogt Everton als een ploeg met weinig mobiele spelers en geen duidelijke filosofie. Onder Moyes en mindere mate Martinez was er sprake van een duidelijke speelwijze en werd elk dubbeltje omgedraaid, dat maakte Everton ook leuk, want ze wisten met PL begrippen een bescheiden budget goeie spelers te halen en op te leiden (coleman is een goed voorbeeld, Jagielka zijn daar voorbeelden van)

"zij zijn van mening dat spelers alleen maar naar Everton komen om zoveel mogelijk geld te verdienen"tja, als je dan ook nog Ancelotti aantrekt, die naar verluid 17 miljoen per jaar toucheert, dan is dat op zich niet zo heel gek natuurlijk. Daarnaast, het zijn broodvoetballers, de verwachting dat alle spelers overlopen van clubliefde is natuurlijk een tikkeltje naief.

En terecht, en dan gaat Delph ook nog doen alsof die het mannetje is (als ik de verhalen moet geloven). Brands vind ik niet echt verantwoordelijk aangezien vooral oudere aankopen voor een hoge prijs zijn gehaald en er niks van bakken. Met name Gilfi en Schneiderlin. Er moet gewoon nog gebouwd worden aan het team en dat red je niet binnen een jaar, met Ancelotti heb je daar een goede trainer voor. Ik heb er vertrouwen in.

8 januari 2020 om 18:34

Brands heeft ander wel +/- 60(!) miljoen betaald voor Iwobi en Kean. Als je als TD niet snapt dat deze spelers je club niet verder gaan helpen, dan heb je gewoon niet goed gewerkt. Zo’n Iwobi heeft in zijn Arsenal jaren vooral getoond dat hij eigenlijk tekort komt voor de top 8 van de PL ( wat Everton ambieert) en Moise Kean had pas enkele leuke wedstrijden bij Juventus gespeeld. Dat aangevuld met over the Hill spelers als Delph en Sidibe, is een recept om te falen. En ik vind dat je Brands dat wel kan aanrekenen. Nochtans heeft hij bij PSV en AZ naar mijn mening wel goed tot zeer goed werk geleverd maar meer geld maakt minder creatief zeker?

8 januari 2020 om 18:51

Iwobi was ik zeker niet blij mee toen die kwam, maar heeft mij zeker positief verast net zoals andere evertonians. Moise Kean was ik verbaast over dat hij naar Everton kwam terwijl hij naar grotere clubs kon. Dat hij niet goed speelt kan komen dat hij nog moet wennen of gewoon niet gemaakt is voor het voetbal van Everton. Daarnaast kreeg hij weinig vertrouwen al lijkt hij die onder Ancelotti wel te krijgen. Delph vind ik ook maar niks en Sidibe speelt echt wel goed.

8 januari 2020 om 18:48

Steve Walsh oversaw the following transfers whilst at Everton:

Gylfi £45m £110k p/w
Pickford £30m £75k
Bolasie £27.5m £50k
Keane £25m £60k
Klaassen £25m - Sold for £12m
Schneiderlin £24m £110k
Tosun £20m £70k
Walcott £20m £90k
Williams £12m - Released.
Ramirez £5m £100k

Dit is van de vorige TD

Sigurdsson enorm jammer dat hij zo snel is gaan depreciëren. Paar jaar terug nog fenomenaal bij Swansea en nog Everton. De genoemde overige spelers voegen momenteel idd niets toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren