Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink absoluut niet onder de indruk van Ajax: ‘Fortuna de betere ploeg’

Laatste update:

Marciano Vink is allerminst te spreken over het spel van Ajax. Halverwege de uitwedstrijd met Fortuna Sittard staat het nog 0-0. De analist van ESPN ziet dat het totaal nog niet loopt bij de Amsterdammers, die weinig kansen creëerden en van geluk mochten spreken dat Tijjani Noslin namens Fortuna een strafschop huizenhoog over schoot.

"De enige verwachting waaraan Ajax heeft voldaan is dat het nog zoekende is", steekt Vink van wal. "De spelers begrijpen elkaar niet, er staat een hele nieuwe linkerkant waar eigenlijk niks uit komt. Veel spelers hebben nog niet het niveau dat je hier met twee vingers in de neus wint, wat je wel mag verwachten van Ajax."

De Limburgse club doet zichzelf gewoon tekort, stelt de analist. "Fortuna is gewoon de betere ploeg, ik vind Ajax gewoon niet goed genoeg.” De ploeg van trainer Danny Buijs kwam via de counter er meerdere keren dreigend uit, wat ook leidde tot het penaltymoment. "Iedere keer aan de linkerkant was Devyne Rensch weg en kwam Noslin vrij. Rensch zit totaal niet in de wedstrijd en heeft het heel moeilijk met Noslin en Alen Halilovic. Je kon de klok erop gelijk zetten dat dit zou gebeuren", oordeelt Vink.

Een spaarzaam hoogtepuntje aan de kant van Ajax was het buitenspeldoelpunt van Brian Brobbey. Volgens Vink was de spits een van de enige lichtpuntjes aan Amsterdamse kant. “Brobbey is degene aan wie je kan zien dat hij heel graag wil. Als het team moeilijk tot voetballen komt en je hebt aan Georges Mikautadze op tien niet heel veel, dan moet je de momenten die je krijgt maximaal uitbuiten. En dat doet hij. Hij maakt een buitenspelgoal, die maakt hij echt ontzettend goed af”, looft Vink de spits.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je ziet defensief wat de bedoeling is. In balbezit met 3 achterin en Rensch naar voren. Echter gaat alle gevaar van Fortuna via links omdat Rensch niet eens ingrijpt waar er 4 Ajacieden tegen 1 van Fortuna staan. En dan nog die penalty... het is dat Noslin erg egoïstisch is en de pingel wil nemen na 3m op grond te hebben gelegen. Ik voorspelde de misser al.

Verder mag Branco wel banken, Mikautadze en Brobbey meshen totaal niet en Forbs zoekt maar vindt tot dusver weinig.

Tijd voor Gaaie en durf ik het te zeggen... Taylor (ipv Branco)?

3 september 2023 om 15:56

Geef branco eens wat tijd. Taylor laat al anderhalf seizoen zien dat hij er geen klote van kan

3 september 2023 om 18:06

Dat is wel knap aangezien Taylor pas sinds vorig jaar augustus in de basis staat en daarvoor maar een aantal wedstrijdjes meedeed onder Ten Hag (en prima speelde)

Je roept maar wat.

3 september 2023 om 16:01

Fortuna doet het slim, via Rensch zijn kant want die gozer is toch slecht.

Verder is het middenveld van Ajax niet creatief genoeg, er is geen verbinding tussen verdediging en aanval.

Ajax had net zo goed geen voorbereiding kunnen doe. Half team sluit pas tegen het einde van de voorbereiding aan. Daarnaast nog vrij weinig kwaliteit gezien als je 100mE besteed.Zelf zonder op elkaar ingespeeld te zijn moet je hier makkelijk van kunnen winnen, maar vd Boomen, Tahirovic, Forbs, tis allemaal pover, ik zie de kwaliteit er niet vanaf spatten.

3 september 2023 om 16:02

Inderdaad. Ze hadden de selectie veel sneller compleet moeten hebben. Nu moet je tegen Twente, Marseille en Feyenoord en kun je zo maar eens in een diepe crisis schieten.

3 september 2023 om 16:40

Dat ligt aan de TD die zijn nummer 1 op het lijstje wilt hebben. Je moet je team veel sneller bij elkaar hebben. Hij gaat zich nu al indekken dat het tijd kost. Hij leeft in een totaal andere wereld die totaal niet weet wat Ajax inhoud. Weg wezen met die vent

3 september 2023 om 19:53

De TD heeft dat overlegt met alle partijen. Iedereen wist ervan, zelfs wij als fans.

Als Ajax dat niet gewild had, dan had men toen moeten ingrijpen. Nu is de transfermarkt net gesloten en is het klaar.

Wegwezen heeft op dit moment geen zin meer. De TD is klaar voor de zomer en het is nu aan de trainer. Kan je net zo goed afwachten of de TD gelijk heeft en dat er over twee tot drie maanden een mooi elftal staat of niet. Kan je in de winter altijd nog kijken wat je gaat doen.

Man man hoe kan iemand nou onder de indruk zijn van een hele nieuwe ploeg die nu pas voor het eerst compleet is. Wat verwachten mensen nou dan

3 september 2023 om 16:02

Nou ik hoorde veel Ajacieden juist dat deze wedstrijd een verlossing zou zijn, want ja nu spelen pas alle aankopen mee.

3 september 2023 om 16:25

Verlossing nog wel? Wat een unieke woordkeuze.

3 september 2023 om 16:05

Dat er aan het begin vd competitie een ingespeeld elftal staat en niet pas na wedstrijd 5, en dat er kwaliteit gehaald wordt als je 100mE uitgeeft. Als team zijnde heeft het tijd nodig, maar je mag verwachten dat ze individueel af en toe wel wat laten zien. Vd Boomen, Tahirovic, Forbs…ik zie het niet. Gaeei is blijkbaar ook niet dusdanig beter dan Rensch dat ie de voorkeur krijgt. Net zoals iedereen niet te snel moet oordelen mag jij je Mislintat bril ook wel afzetten en iets objectiever zijn.2-2 tegen Excelsior en nu weer puntverlies (?) is gewoon schandalig.

3 september 2023 om 16:13

Dat je met een ploeg met honderden miljoenen aan transferwaarde wel mag winnen van Fortuna Sittard misschien? Is dat teveel verwacht?

3 september 2023 om 16:14

Zelfs met geen ingespeelde ploeg moet je meer als 1 gevaarlijk schot op doel kunnen creëren tegen Fortuna

3 september 2023 om 16:14

Ze verwachten dat Ajax niet in de laatste week van augustus zijn selectie rond heeft. Maar ergens medio juli als de voorbereiding start. Wat heeft die Mislintat in de maanden daarvoor gedaan behalve een echte Ajacied als Heitinga wegjagen?

3 september 2023 om 16:16

Maar heitinga was toch gewoon waardeloos als coach. Had geen plan en onder hem zat er ook geen voetbal in. En heeft het gewoon slechter gedaan als schreuder

3 september 2023 om 16:24

Heitinga is geen coach! Als je echte Ajacied zonder kwaliteiten verkiest boven iemand met ervaring en kwaliteiten dan snap je er ook niks van. Onder Heitinga was het ook drama

3 september 2023 om 16:31

@Svenfan_1 hahahaha qua niveau/kwaliteit verschil moet Ajax altijd overtuigd van Fortuna winnen. Schei uit man, met die drogredenen van je. Je staat in het rechtrijtje. Als het team niet ingespeeld is zoals jij beweert, dan is dat extra kwalijk richting leiding. Te laat in actie gekomen en vervolgens middelmaat halen tegen te hoge prijzen. Dit is dus wat criticasters zoals ik, maar ook gerenomeerde fans zoals Kale en Kokkie aangaven dat Ajax geen haast maakte tijdens de window maar heel onverstandig geduld predikten. Zie hier WEER puntverlies en een team van los zand, punten die je aan het eind tekort gaat komen. Je moest als Ajax zijnde een inhaalslag maken en door afwachtend te zijn, ben je nu niet in optimale doen. Maar goed jouw heilige Sven kan niks mis doen natuurlijk... die nieuwe spelers zijn kwalitatief toch beter dan die van Fortuna of moet dat ook weer blijken met de tijd? Alsof je nu geen waarnemingen kan doen bij Ajax, alles is maar 'geef het tijd!' ... Laat tijd nou net zijn wat je NIET hebt bij een topclub. Zo'n Forbes speelt nu al vier wedstrijden dan kun je als voetballiefhebber toch al inzien of het wat is of niet. 'Wat verwacht men dan?' ahahaha. Tsjonge jonge, kap eens met die k*t smoesjes, het is gewoon ruk.

3 september 2023 om 16:40

Haha soccerfan, het lijkt erop dat iedereen maar zn ogen dicht moet hebben. Zelfs de espn analyticus die daar notabene de wedstrijd staat te bekijken zegt gewoon waar het op staat. Ajax is drama en niet beter dan fortuna. Misschien kan je beter van het weer genieten dat dat je in elk topic boos wordt wanneer mensen hun mening ventileren.

Schreuder maar terughalen? Of zou Sjonnie hier nog wat van kunnen maken?

3 september 2023 om 16:27

Mijn vader was vroeger ook coach in de Fjes, 2x kampioen geworden. Ik kan hem wel vragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren