Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink slikt direct alle woorden in na gesprek met Peter Bosz

Laatste update:

Marciano Vink had niet verwacht dat Peter Bosz zó goed zou presteren met PSV, zo maakt de analyticus duidelijk voorafgaand aan het duel tussen sc Heerenveen en de Eindhovenaren. Mede op basis van het verleden had Vink verwacht dat PSV een tegenslag zou krijgen, maar die kwam er nooit.

PSV maakt nog altijd kans om kampioen te worden met de minste tegengoals ooit. Tot dusver incasseerde de ploeg van Bosz zeventien treffers, terwijl Ajax (1972/73) en PSV zelf (2004/05) het record van achttien tegengoals in handen hebben.

“Voorafgaand aan het seizoen had ik niet verwacht dat PSV zo weinig goals zou incasseren”, stelt Vink voor de camera van ESPN. “Ik zal heel eerlijk zijn, want als je het fout ziet dan moet je het ook toegeven.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Ik dacht van Peter Bosz, met name op basis van zijn periode bij Olympique Lyon en Borussia Dortmund, dat zijn voetbal aan het begin spectaculair is, maar dat sommige spelers het vervolgens niet aankunnen.”

“Maar ik slik al mijn woorden in, ik heb dat echt verkeerd gezien. Hij draait echt een fantastisch seizoen en hij heeft denk ik ook wel veel geleerd in het buitenland. Hij heeft die jongens nu ook naar een hoger niveau getild, dus dat vind ik mooi”, besluit Vink.

Bosz zelf is ook trots op de prestatie van zijn team. Wat het geheim is? “We hebben goede voetballers, en uiteindelijk ben je daar als trainer altijd afhankelijk van.”

“Die jongens doen het gewoon goed. Ook begint het verdedigen bij ons voorin. Daar zetten we goed druk, waardoor je op het middenveld minder in de problemen komt. En daardoor komt je verdediging ook weer minder in de problemen”, aldus Bosz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als psv supporter ongelofelijk blij en trots met onze coach. Het was jaren kijken naar saai voetbal en Bosz heeft de supporters echt wel laten genieten dit seizoen. Mooie winst dat hij er volgend seizoen nog is!

25 april 2024 om 19:43

Kan weg. Was niet als reactie op jouw comment bedoeld.

25 april 2024 om 19:46

Nou idd, wat een genot dit PSV. Hopelijk blijft Bosz nog een aantal seizoenen, tot zijn pensioen?

Voorspellen is een kunst. Je kunt iets voorspellen en er naast zitten. Mooi dat Vink zo sportief reageert op zijn eigen ongelijk. Sowieso vind ik het altijd wel fijn om naar Vink te luisteren en dit is één van de redenen waarom.

In Nederland kan dit. Niet in het buitenland. Zie PSV in de CL. Uitgeschakeld door een subtopper uit Duitsland. Dat is dus het verschil.

25 april 2024 om 19:56

Dit zou in Duitsland idd onmogelijk zijn..

25 april 2024 om 19:57

gelukkig worden we ook kampioen in Nederland. en hij heeft nog 2 seizoenen om zich te bewijzen in europa met PSV.

25 april 2024 om 20:18

Die subtopper die de poule des doods won met psg, Milan en Newcastle?

25 april 2024 om 20:35

Bedoel je de subtopper die de poule met PSG Newcastle en Milaan won? En ook nog even Atletico heeft uitgeschakeld. Dortmund is gewoon een goede ploeg en kan op een goede dag van iedereen winnen. En PSV was zeker niet kansloos.

25 april 2024 om 20:54

Ik neem aan dat je dit alleen schrijft om reacties uit te lokken. Omdat Dortmund een wat minder seizoen in de BL speelt maar internationaal nog steeds een topclub is getuige de halve finale plaats in de CL. De Bundesliga is trouwens een sterke Europese topcompetitie getuige de twee vertegenwoordiger in de halve finales van de CL.

25 april 2024 om 21:07

Gewoon een vaststelling, meer niet. Ik hoor en lees de superlatieven voorbijvliegen, maar kijk graag objectief en breder naar de prestaties van de Nederlandse (officieuze) kampioen. In dit geval PSV. Zeer terecht kampioen, maar het verweer van veel teams in Nederland lijkt vaak nergens op. Zie Heerenveen vanavond. Dat heeft gewoon te maken met wel of niet willen verliezen. En dat is wat ik bedoel. Je zou je toch de ogen uit de kop moeten schamen als Heerenveen speler, vanavond? Heb je dan helemaal geen eergevoel? Ik zie deze houding op dit moment ook bij mijn clubje, Ajax. Nooit de echte wil om te winnen. Kom daar eens mee aan bij spelers uit Zuid-Amerika, Argentiniã«. Tagliafico liep eens tegen rood aan in een wedstrijd tegen PSV. Dat is dan weer het andere uiterste, maar die mentaliteit zie ik veel liever. Door roeien en ruiten. Martinez, ook zo'n speler naar mijn hart. Maar daar zijn er in Nederland maar heel weinig van. Dat stip ik aan met het verschil waarmee PSV, en spelers die een overstap maken naar een grote competitie, te maken krijgt/krijgen in wedstrijden tegen de (sub)top van Europa.

26 april 2024 om 08:04

Gewoon afgunst, meer niet. Je had ook kunnen zeggen dat PSV is uitgeschakeld door een halve (misschien finale of winnaar moet later blijken) finale CL kandidaat. Sowieso altijd makkelijk om te wijzen naar de tegenstander welke te slap zou spelen ipv complimenten voor het winnende team. Op die manier kan ik heel veel clubs teniet doen na bepaalde winst partijen. Feit is wel dat niemand anders Heerenveen in eigen huis met 8-0 oprolt. Igg een heerlijke periode voor de PSV supporter. Hopelijk volgend jaar weer een mooie CL campagne en iets meer tegenstand van Feyenoord en of Ajax.

25 april 2024 om 20:58

Haha Dortmund een subtopper? Ze hadden een zware poule. Schakelen Atletico uit en staan in de halve finale van de CL. Erg matig inderdaad.

25 april 2024 om 21:25

Voor de PSV supporters: Bor. Dortmund is de aller-, allerbeste club van de wereld! Dus uiteindelijk een fenomenale en eervolle uitschakeling. Wat zijn ze goed;-))))

25 april 2024 om 21:58

Wat een kleinzielige reactie zeg. Je eerdere stelling wordt met feiten onderuit gehaald want halve finale CL is gewoon prima. En vervolgens ga je lekker cynisch reageren. Lekker volwassen

25 april 2024 om 23:15

De waarheid heeft soms een schel geluid;-)))

25 april 2024 om 23:00

Een subtopper die in de halve finale CL staat 😉

Ik feliciteer bij deze alvast alle psv fans met hun zeer terecht behaalde kampioenschap!
Mag hopen dat mn cluppie uit de hoofdstad weer de concurrentie met jullie aan kan gaan volgend seizoen 💪🏾

25 april 2024 om 23:22

Lukt helaas niet. Want wordt team gebouwd rondom de slapjanussen met het Ajax DNA. Wanneer je echt je lot in handen legt van de toyboys Taylor & Rensch, gaat dat never nooit lukken. Je moet vroeg - liever direct - of laat zo'n 80% van de huidige selectie lozen. En haal kerels die kunnen voetballen, in plaats van jochies die bij de eerste de beste windvlaag omvallen!

26 april 2024 om 12:12

We blijven dit soort onzin verhalen schrijven en ze komen altijd van een rivaliserende supporter. Toen Feyenoord een top wedstrijd speelde tegen Atletico was de tegenstander zwakker dan normaal, toen PSV doorging in de CL was het een simpele poule, toen Feyenoord de beker won had het alleen maar thuiswedstrijden en Psv werd nu uitgeschakeld door een middenmotor uit Duitsland... allemaal slappe opmerkingen uit jaloezie of ergenis omdat de eigen ploeg niet presteert. Psv is nu opeens de kampioen van de armoede omdat clubs als Ajax en Az de zaken niet op orde hebben.... daar gaat het toch juist om. Goede organisatie, stabiliteit en een sterk technisch team maakt je kampioen. Of denk je dat Verstappen alleen maar stuurt in zijn Red Bull en die auto de rest doet. En al die andere teams er ook geen reet van kunnen. Het devalueren van een prestatie zegt meer wat over jezelf dan over de prestatie an sich. Het zou je veel meer sieren om het achterwege te laten.

26 april 2024 om 14:58

PSV mag Ocampos bedanken. Want anders waren ze roemloos uit de CL geknikkerd. Het was een heel wisselvallige CL campagne, die met heel veel geluk leidde tot doorgaan. Wel even de realiteit onder ogen zien, zeg ik dan. Daarna in het eerste beste tweeluik rücksichtslos terzijde geschoven door een Duitse subtopper. Imponerend hoor. Je moet het alleen nog even onder ogen durven zien.

Het absolute record is in handen van FC Twente, zij kregen in 1971/1972 maar 13 goals tegen. Maar zij werden dan geen kampioen.

25 april 2024 om 21:20

Correct! Dat wilde ik ook schrijven tot ik uw goede observatie zag. Heel scherp, dank.

25 april 2024 om 23:16

Verspeelden die niet de titel in de Kuip? 2-0 verlies?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren