Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marko Arnautovic dicht bij droomtransfer: clubs naderen akkoord van 10 miljoen

Laatste update:

Marko Arnautovic lijkt de overstap te gaan maken naar Internazionale. De Oostenrijker staat nu nog tot medio 2025 onder contract bij Bologna, dat in vergevorderde onderhandelingen is met i Nerazzurri. Volgens transfermarktexpert Gianluca Di Marzio kost de aanvaller ongeveer tien miljoen euro. Daarvan is acht miljoen de vaste som. Middels bonussen kan het bedrag verder oplopen.

De verwachting is dat Arnautovic bij de Milanezen twee miljoen euro per jaar gaat verdienen. De helft daarvan zou behaald kunnen worden door middel van bonussen. Arnautovic heeft te kennen gegeven de overstap naar de Champions League-finalist van vorig seizoen te willen maken. Arnautovic werd in het seizoen 2009/10 al door FC Twente verhuurd aan Inter. Hoewel de toen nog jonge aanvaller tot slechts drie duels in de hoofmacht kwam, was hij onderdeel van het legendarische Inter-team dat onder José Mourinho de treble won.

Na zijn terugkeer bij Twente in de zomer van 2010 verkochten de Tukkers hem voor 6,2 miljoen euro aan Werder Bremen. Via Stoke City, West Ham United en de Chinese club Shanghai SIPG (tegenwoordig Shanghai Port FC) belandde hij in 2021 bij Bologna. Daar bleek het voormalige enfant terrible een absolute meerwaarde. In 58 duels kwam hij tot 25 treffers en 2 assists. De transfergeruchten rondom Arnautovic spelen al langer, tot onvrede van Bologna-trainer en voormalig Inter-ploeggenoot Thiago Motta.

De oefenmeester zou Arnautovic niet meer willen opstellen in het nieuwe seizoen, vanwege de uitgesproken wens van de speler om te willen vertrekken. De club zag het wel zitten om verder te gaan met de 34-jarige aanvaller. Als er een goed bod binnen zou komen zou de club echter wel bereid zijn hem te laten gaan. Bij Inter zou Arnautovic trainer Simone Inzaghi extra opties in de voorhoede geven na het vertrek van Romelu Lukaku en Edin Dzeko. Met Marcus Thuram haalde Inter eerder al een nieuwe aanvallende versterking binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was als inter fan zeker niet ontevreden met de transferperiode tot nog toe. Maar nu in 2 dagen tijd loopt de transfer van Samardic vast en halen we Arnautovic voor 10 miljoen wat ik echt ongelooflijk vind. Het is zeker geen slechte spits maar 10 miljoen voor een bijna 35 jarige gaat nergens over. Waarom niet die som geld die ze eigenlijk voor Lukaku wilde neerleggen nu niet voor Balogun op tafel leggen. Durven ze zeker weer niet aan vanwege zijn leeftijd ofzo. Inter was lekker aan het verjongen met oude spelers eruit maar en jonge gasten als Fratessi Thuram en Bisseck in . Maar nu zijn de laatste 3 aanwinsten Sommer Cuadrado en Arnautovic allemaal 30ers. Mag toch hopen dat hij gewoon vervanger wordt voor Correa en dat er nog een spits van een ander kaliber wordt gehaald.

13 augustus 2023 om 21:33

Ik hoop ook dat dat het plan is. Want dit vind ik echt gewoon een domme transfer.

Ook het feit dat ze Sensi, ondanks de goede voorbereiding, nog steeds willen verkopen begrijp ik niet echt. Prachtige voetballende optie voor op het middenveld.

13 augustus 2023 om 21:46

Ja Sensi heeft het wel goed gedaan maar helaas is hij en man van glas en is nooit 10 wedstrijden achter elkaar fit.

13 augustus 2023 om 21:35

Hoezo loopt transfer Samardic vast? Volgens Romano is de kans nog steeds groot dat hij komt. Samardic kan zelf ook niet naar een betere club lol. Arnautovic tja goede speler maar al oud, ouder dan ik dacht.

13 augustus 2023 om 21:43

Samardzic was al paar dagen in Milaan en ook al medisch gekeurd maar toen ze op het laatst bijelkaar kwamen eiste de vader ineens meer geld en daar wilt inter niet mee instemmen omdat alles mondeling al akkoord was. De deal is volgens mij nog niet 100% klaar maar er is wel een flinke kink in de kabel.

13 augustus 2023 om 22:04

Ben het volledig met jou eens, was ook tevreden maar wat ik de laatste zie en hoor stelt mij weer flink teleur.
Ik hoop dat Correa nog vertrekt en Samardic nog doorgaat maar begin dat nu zwaar te betwijfelen.

Redelijke aankoop voor in de breedte niet verkeerd. Maar inter mag/moet nu wel A garnituur spelers halen. Bijvoorbeeld een waardige vervanger voor brozovic en een extra goeie cv voor skriniar. Ik verwacht niet echt veel dit jaar van inter. Maar hoop dat ze kunnen verrassen

13 augustus 2023 om 21:16

Vervanger voor Brozo is al gehaald Fratessi van Sassuolo. Hele goede talentvolle middenvelder.

13 augustus 2023 om 21:39

Ik ben er wel wat benieuwd naar. Frattesi gaat waarschijnlijk toch meer op de linkerpositie op het middenveld innemen. Hakan en Mikhitaryan zullen dan de cvm-optie zijn maar dat zijn toch niet echt brekers. Al deed Hakan het wel echt gewoon goed eind vorig seizoen natuurlijk.

14 augustus 2023 om 03:33

Fratessi is niet de opvolger van brozovic. Spelen beiden op een andere positie. Zou zonde zijn als Fratessi daar gaat spelen. Dat is zijn kracht helemaal niet.

14 augustus 2023 om 16:08

Hakan is de vervanger van Brozo, Fratessi gaat op de plek van Hakan spelen.

Goed nieuws voor de Nederlandse spitsen.

Inter zal wel veel financiële problemen hebben. Als je de CL finale haalt en daarna Arnautovic de aankoop is voor de spitspositie… tja

Het is toch ongelofelijk… Roma loopt weer een spits mis, hoe krijgen ze het voor elkaar? Ze hebben geen rode cent om te investeren, geen dubbeltje om aan hun kont te krabben en dan wordt er straks wel verwacht dat ze Champions League-voetbal gaan behalen, met een selectie die minder goed geworden is?

Het vertrek van Matic zal zich ook laten voelen, hij was afgelopen seizoen de beste middenvelder van Roma en de leider van dit team op het veld. Hij schijnt ruzie gekregen te hebben met enkele van de Italiaanse spelers waarna hij een transferverzoek ingediend heeft. Dit heeft niemand aan zien komen en het schijnt zelfs dat hij het in de laatste week van de voorbereiding aan de stok heeft gekregen met de technische staf. Matic is nu bezig om een transfer naar Rennes af te ronden..

Mourinho en Dybala gaan vertrekken na dit seizoen, dat staat voor mij wel vast.. Jammer, want het begin was erg veelbelovend maar uiteindelijk hebben de Friedkins niet genoeg gedaan om dit team te verbeteren.

13 augustus 2023 om 21:36

Uiteindelijk is het een risico dat ze gepakt hebben. Voor Italiaanse begrippen hebben ze de afgelopen twee seizoenen gewoon heel veel geld uitgegeven (eerste seizoen in transfersommen, tweede seizoen in salarissen) en als je dan niet goed genoeg presteert in de competitie dan krijg je dit.

13 augustus 2023 om 21:44

Voor Italiaanse begrippen valt het enorm mee, tenzij je Italiaanse begrippen bedoelt en dan Inter, Milan en Juventus voor het gemak even vergeet. We blijven deze discussie voeren, maar het feit is dat de selectie niet goed genoeg is om Champions League voetbal te halen en Roma gewoon te weinig inkomen genereert wat gezien de faciliteiten van Roma heel gek is.

Ik hoop dat er zich een klein wonder kan voltrekken en dat Roma het dit jaar wel haalt, maar ik heb er een hard hoofd in. Inter, Napoli, Milan en Juventus liggen echt nog veel te ver voor op Roma.

13 augustus 2023 om 21:51

Ga je nu beweren dat Inter er financieel geweldig voor staat? Verkopen al sinds de titel al hun toppers omdat er gaten gedicht moeten worden. Milan is ook echt niet het team dat gigantisch veel geld uitgeeft, dat is perfect te vergelijken met Roma. En Juventus zit sinds Mourinho er is ook al heel de tijd in een stevige financiële dip. Om over de sportieve nog maar te zwijgen.

13 augustus 2023 om 21:56

Inter nu? Nee, zeker niet. Maar Inter heeft wel jarenlang geprofiteerd van de vermogende eigenaren en heeft een flinke voorsprong op kunnen bouwen in de kwaliteit van het elftal. Een bepaald niveau behouden is makkelijker als je er eenmaal gekomen bent, ook Juventus heeft het nu natuurlijk lastig maar hebben wel nog steeds een Vlahovic, Chiesa en een Locatelli in het team..

Dat is toch niet te vergelijken met het dal waar Roma uit gekropen is? Dybala is de absolute ster, maar verder? Verder zie ik nagenoeg geen spelers die bij de andere teams in de basis zouden staan. Zeker na het vertrek van Matic en de blessure van Abraham niet meer.

13 augustus 2023 om 22:02

Ik zie het grote verschil niet tussen het roma van de afgelopen twee jaar en het Milan van vier jaar geleden eerlijk gezegd.

13 augustus 2023 om 21:37

Roma kan toch onmogelijk klagen? Die hebben Aouar,Ndicka gekocht. Beide, zeker voor Roma, zeer goede spelers. Sanches komt wellicht ook nog van PSG. Dat wat Roma binnen haalt is wel directe versterking.

13 augustus 2023 om 21:48

Uiteindelijk is dit een terugkerend iets van AS Roma. Ze doen het leuk, zakken weer weg en zijn dan vreselijk lang bezig om weer aan te haken. Het was eigenlijk gekkenwerk om te denken dat Roma vorig seizoen al voor Champions League voetbal kon spelen met de selectie die zij hadden. Die was bij lange na niet diep genoeg en kwalitatief kwam die gewoon tekort.

Het lijkt er eerder op dat Paredes overigens zal komen en niet Sanches. Ik denk niet dat je daar wat mee opschiet.

13 augustus 2023 om 21:41

Wat een ongelooflijk verschil toch in de budgetten van de Premier League teams en ploegen uit andere competities... Mijn favoriete competitie is altijd al de Premier League geweest, maar dit is toch niet leuk meur. Ploegen zoals AS Roma etc. zullen alsmaar meer afzwakken.

13 augustus 2023 om 21:50

Dat is ook de reden dat er zoveel mensen zijn die klagen over de Premier League en dat er in feiten toch een Super League gekomen is. Tenzij er zware regulering vanuit de UEFA komt of er besloten wordt om een maximum aan uitgaves per seizoen te doen zal dit probleem zich voor blijven doen. Als je verder kijkt dan je Engelse neus lang is dan doet het je wel beseffen dat er binnen het Europese voetbal gigantische verschillen zijn.

13 augustus 2023 om 21:48

Volgens de laatste geruchten gaat Zapata naar Roma en kunnen ze voor een laag bedrag Paredes overnemen van Psg net als Sanches die eerst gehuurd zal worden met koopoptie

13 augustus 2023 om 21:52

Er zouden wel meer spelers komen volgens de geruchten, maar tot nu toe is het maar magertjes, bar en boos bij Roma. Ik hoop voor Mourinho nog op wat versterkingen, maar ik zie het niet meer gebeuren helaas..

13 augustus 2023 om 22:11

Daarom hoop ik op een competitie van 8 leagues en daarna playoffs. De Engelse clubs zullen dit niet willen maar voor de rest is het de enige kans. Daar komt bij dat dan clubs zoals Rangers en Dinamo Zagreb weer kansen krijgen op europees succes. En langzaamaan zullen engelse clubs dan later overstag gaan. Geld eerlijk verdeeld en een ban op sjeiks.

14 augustus 2023 om 21:28

Jij hebt het over AS Roma? Wat hebben die hier mee te maken?

Onbegrijpelijk. Wat een downgrade zeg. Ga je van Kaliber Dzeko en Lukaku naar dit. En dan nog 10M betalen voor een 34 jarige speler. Terwijl ze niet 2M extra wilden betalen voor Scamacca. Om moedeloos van te worden. Van andere aanvallers zoals Correa en Thuram hoeven we ook geen wonderen te verwachten. We gaan gewoon doelpunten tekort komen.

14 augustus 2023 om 11:59

Ik reken maar 1 iemand dit af en dat is die Chinees die Inter maar niet wilt verkopen, hij komt al een tijd niet meer met het geld uit China en maakt er 1 grote puinhoop van dat we zelfs worden afgetroefd door Atalanta met alle respect.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren