Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Na Bayern blameert ook Gladbach zich in beker tegen club uit 3. Bundesliga

Laatste update:

FC Saarbrücken staat in de halve finale van de DFB-Pokal. De nummer negen in de 3. Bundesliga won dinsdagavond op eigen veld met 2-1 van Borussia Mönchengladbach. Saarbrücken verraste eerder in het Duitse bekertoernooi al vriend en vijand door Bayern München en Eintracht Frankfurt uit te schakelen.

Bijzonderheden:


Saarbrücken kende tegen Gladbach nog wel een valse start. Robin Hack opende na acht minuten namelijk al de score namens de bezoekers in het Ludwigsparkstadion. Lang hoefde men echter niet te treuren, want Mohamed Amine Naïfi trok de stand drie minuten later gelijk. De bekerkraker leek op een verlenging af te stevenen, maar dan was buiten Kai Brünker gerekend. Hij tekende na een vlotte aanval in de 93ste minuut voor de 2-1.

Wat volgde waren doldwaze vreugdetaferelen op de tribune en op het veld en ongeloof bij de spelers van Gladbach. Saarbrücken schakelde opnieuw een club uit de Bundesliga uit en mag zich nu opmaken voor de halve finale. Op 2 april is FC Kaiserslautern uit de 2. Bundesliga de tegenstander. In de andere halve finale stuit Bayer Leverkusen op Fortuna Düsseldorf. Een club uitkomend op het derde niveau in Duitsland wist overigens nog nooit de nationale beker te veroveren.

1. FC Saarbrücken - Borussia Mönchengladbach 2-1


8' 0-1 Robin Hack (assist: Franck Honorat)
11' 1-1 Mohamed Amine Naïfi
90' 2-1 Kai Brünker (assist: Fabio Di Michele Sanchez)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waardeloos selectie. Als je geen ploegen als Darmstadt en Köln had gehad was je met deze Witztruppe abgestiegen. Vandaag precies het resultaat behaald wat bij deze zak aardappelen past.

12 maart 2024 om 23:42

Apart elftal dit seizoen inderdaad. Leverkusen op 0-0 gehouden en 3-1 tegen VfB om tegelijkertijd tegen vrijwel alle “concurrenten”/laagvliegers gelijk te spelen. Niet echt een pijl op te trekken. 16e zullen ze niet meer worden, maar er moet aankomende zomer een hoop gebeuren anders vrees ik voor volgend seizoen. Terwijl de support in jaren niet zo fanatiek is geweest, in uit en thuis wedstrijden.

13 maart 2024 om 06:50

Maar dan ook even serieus hè. Het begint al bij de keeper. Begin vorig seizoen staat Sommer nog op doel, terwijl je nu vrijwel het hele seizoen Moritz hebt staan die vorig jaar bij Roda ook nauwelijks een bal pakte.

Dat is juist het leuke aan bekervoetbal. Genieten geblazen!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren