Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC grijpt naast AZ-middenvelder maar heeft aanwinst negen bijna binnen

Laatste update:

NAC Breda kan Boldizsár Bodor waarschijnlijk op korte termijn presenteren als negende aanwinst voor het komende seizoen. De Brabanders lijken er echter niet in te slagen om Erik Falkenburg over te nemen van AZ; de salariseisen van de middenvelder zijn voor de clubleiding van NAC iets te gortig.

/

Volgens technisch directeur Jeffrey van As was het de bedoeling dat Falkenburg eerst een jaar op huurbasis in Breda zou spelen en dat NAC hem vervolgens voor twee seizoenen zou vastleggen. “Maar op dit moment gaat het niet lukken”, vertelt de beleidsbepaler aan BN De Stem. De komst van Bodor wordt vermoedelijk binnenkort bevestigd, nu de Hongaar akkoord lijkt te gaan met de aanbieding van NAC.

De 31-jarige linkspoot had in eerste instantie zijn zinnen gezet op een verbintenis voor twee seizoenen, maar gaf al aan ook genoegen te nemen met een contract voor één jaar. Nu Bodor bovendien in zal stemmen met een lager salaris dan waarop hij aanvankelijk inzette kan de overgang worden afgerond. “Omdat ik graag bij NAC wil spelen en ik zekerheid wil”, zegt de Hongaar, die afgelopen seizoen uitkwam voor het Belgische Beerschot AC.

Vind je dat de selectie van NAC Breda nu goed genoeg is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch nog steeds een goede voor Utrecht zijn, zet hem lekker op 10. Kun je Toornstra op rechts midden zetten met zijn loopvermogen aangezien Sarota voorlopig nog is uitgeschakeld.

22 juli 2013 om 11:05

Utrecht heeft genoeg opties op het middenveld met Toornstra, Ayoub, Oar, Martensson, Rosheuvel en een Duplan die vanaf het middenveld kan spelen en Sarota is binnenkort ook terug van zijn blessure.

Utrecht zoekt alleen een spits als Mulenga nog vertrekt of een middenvelder als Toornstra nog vertrekt

22 juli 2013 om 13:39

Rosheuvel, die is naar Heracles Almelo? of bedoel jij een andere?

22 juli 2013 om 13:40

laat meer is een andere, zie ik.

Bodor is een goede speler voor Nac. Ik denk dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor het team. Het feit dat hij met een minder contract genoegen neemt toont aan dat hij ook voor NAC wil spelen.

Jammer, Falkenburg is echt een aanwinst voor een club als Nac. Hij is creatief en doeltreffend.

22 juli 2013 om 10:43

Dat dachten ze in Nijmegen ook, totdat hij daar ook zijn basisplaats verloor. Echt zo'n speler die zeker zijn kwaliteiten heeft, maar op een of andere manier toch op de bank terecht komt. Lijkt me dan toch niet voor niks

22 juli 2013 om 11:12

Falkenburg is technisch behoorlijk tot goed maar dat is dan ook alles. Hij heeft bij Az genoeg kansen gehad om zich te bewijzen maar heeft het zelf verpest. Zelden een speler gezien met zo'n lamlendige instelling als Falkenburg.

Ik vond Falkenburg in zijn half jaar bij Nec echt helemaal niks .
Echt een speler die 1 wedstrijd een 8 haalt en dan 5 wedstrijden een 4 of een 5

Blij dat Falkenburg niet komt, echt zo'n net niet speler en daar hebben we bij NAC er toch al genoeg van...

22 juli 2013 om 13:41

Nou Bodor of Falkenburg zou ik het wel weten hoor. Falkenburg is veel beter en jonger.

22 juli 2013 om 18:35

Een appel lijkt ook niet op een peer! Bodor en Falkenburg zijn niet te vergelijken.

Bodor is een goede kracht met een uitstekende mentaliteit. Daar kan Falkenburg nog wat van leren!

Ongelofelijk, hoe durft hij het in zijn hoofd te halen om nog te eisen. Nac was een aardige club om zijn carrière voor te zetten.

Ik vind Falkenburg zo'n aparte voetballer. Hij heeft wel degelijk kwaliteiten maar lijkt het gewoon niet te willen. Bij NEC was hij een drama en dan nog wil hij veel geld. NAC is op dit moment het hoogst haalbare voor hem.

Jammer maar NAC heeft spelers nodig die echt willen.
Om die reden kan NAC Bodor ook goed gebruiken, multifunctioneel inzetbaar en bereid alles te geven voor de club.

Falkenburg had ik erg graag zien komen maar er zijn voor die positie wel een aantal mogelijkheden met Sarpong, Seuntjens, Hadouir...
Wellicht zou Amoah (mits hij komt) ook op de 10 positie kunnen spelen zodat Buijs en Suk kunnen aansluiten en Schalk er omheen kan spelen. Ook Lurling zou nog op die positie kunnen spelen, die heeft wat meer creativiteit.

Mijn voorkeur zou uitgaan naar Sarpong of Seuntjens.
Als laatstgenoemde het vertrouwen krijgt en op de juiste positie wordt neergezet (als aanvallende middenvelder) dan denk ik dat hij de creativiteit kan brengen die NAC nodig heeft. Maar ook Sarpong draait best goed in de voorbereiding.

Ik zou als Falkenburg zijnde ook niet van 450.000 teruggaan naar ''maar'' 150.000, wie zou dat uberhaupt accepteren dat je salaris door drieën wordt gehakt? Tevens is NAC qua speeltijd een verbetering, maar qua niveau ga je 2 stappen achteruit.

Falkenburg is op een leeftijd dat hij geen talent meer is, maar met zijn 24/25 jaar moet hij gewoon iedere week spelen. Ga desnoods naar de 2de divisie in Duitsland of iets dergelijks... qua salarissen even goed als de Nederlandse subtop...

Ik zie een Rkc, Nac, Zwolle e.d. niet zijn salaris eisen voldoen, hij is goed genoeg voor een 3 ton salaris ergens. Maar zelfs een Utrecht geeft ''maar'' 2 ton vandaag de dag als plafond.

22 juli 2013 om 12:19

Wat een onzin! Jij denkt blijkbaar dat bij clubs nog steeds geldbomen in de tuin staan. Clubs hebben geen geld meer om die belachelijke, totaal uit verhouding liggende salariseisen van middelmatige profs op te hoesten. En dat is maar goed ook! Alleen meneertje Falkenburg denkt blijkbaar nog dat hij een salaris van 450.000 waard is. Op basis waarvan precies?

Falkenburg, graag of niet naar Nac!

22 juli 2013 om 13:06

Tussen AZ (sportief en financieel) en NAC zitten behoorlijk wat niveau's.

Falkenburg is te goed voor NAC als speler, hij zou eigenlijk normaliter bij AZ in de basis gestaan hebben. Maar hij heeft pech dat Martens en Maher bij AZ rondliepen/lopen. Dus zo gek is dat niet dat hij niet aan spelen toekomt.

Hij is geen middelmatige speler, dat hij terug moet gaan in salaris is logisch.
Maar van 450.000 euro, maar voor 100.000/150.000 moeten gaan spelen bij NAC is natuurlijk ook een stom idee. Ook nog eens kans op degradatie en dus zijn carriere nog verder in het slop.

Ik gok dat als Falkenburg nog een transfer gaat maken, het naar het buitenland zal zijn...

22 juli 2013 om 13:26

@1980
Ik snap niet hoe je erbij komt dat Falkenburg te goed is voor Nac. Falkenburg heeft helemaal niet de pech gehad dat Maher en Martens bij Az speelden want hij heeft gewoon genoeg kansen gehad van Verbeek maar ze nooit gepakt. Wat mij betreft is Falkenburg een mooie club als NAC helemaal niet waard en hoort hij met zijn waardeloze mentaliteit bij een middenmoter in de eerste divisie thuis.

Als er een club zou zijn die hem over zou willen nemen zou ik hem als ik Az was gratis laten vertrekken, dan is deze lapzwans in ieder geval van de loonlijst af.

Nac heeft falkenburg niet echt nodig vind ik, ze hebben voldoende opties op het middenveld. Gilissen,buijs,suk,sarpong,hadouir,seuntjens,gomme... bodor en evt kan lurling daar ook nog spelen ik zie liever dat ze het geld op zak houden

22 juli 2013 om 13:09

Falkenburg is beter dan die opties die jij opnoemt.

Maar kwantitatief gezien heeft NAC genoeg opties, dus misschien is het zoals jij zegt alsnog beter om op andere posities te versterken of het geld op zak te houden.

Want als je hem aantrekt, moet je een andere ''nummer 10'' banken en dat kost ook bakken met geld, want een Hadouir of Suk spelen ook niet gratis...

Zou hij bij AZ nog van pas komen?

Ik vind hem niet veel slechter dan Overtoom of Berghuis!

Ik zie hem graag in het AZ shirt spelen!.

22 juli 2013 om 13:08

Hij is op zijn best op ''10'' maar Verbeek (zie voorbereiding) gaat daar Elm neerzetten in de Toivonen rol, een 10 met veel lengte en fysiek die in de 16 meter moet opduiken, dat is niet iets wat Falkenburg goed kan.

Ik vind het een goede speler en had liever gezien dat AZ hem had gehouden in de winter (en niet uitgeleend) en niet Overtoom haalde, want die bakt er nog vrij weinig van. Ook in de voorbereiding in dit jaar, heeft Overtoom de concurrentie slag verloren van Elm... de Viktor Elm die niet eens super goed is op ''10''.

Berghuis is trouwens op zijn best linkshalf of linksbuiten, niet op 10
En Martens moet op linksbuiten van Verbeek, omdat hij niet wilt dat een speler die veel geblesseerd is zoals Martens op 10 komt, want hij bouwt zijn team om die persoon heen, zoals eerder met Maher.

Ik snap Falkenburg wel,nog een jaar contract van een half miljoen,en daarna transfervrij.
Bij ons kon hij dus 1 seizoen door Az betaald worden,en daarna zonder tekengeld en met meer dan een halvering van het salaris een contract tekenen.
Hij hoopt waarschijnlijk uitgeleend te worden,en zich dan weer in de kijker te spelen bij wat meer vermogende clubs als ons Nacske,die wel tekengeld en een hoog salaris bieden.

de poll,
Veel clubs hebben belangrijke spelers zien vertrekken,ik denk dat het verschil tussen plek 12 en 18 dit seizoen weer niet groot zal zijn,toch moeten wij met deze selectie uit de degradatie zone kunnen blijven.
Playoffs of spelen voor het kampioenschap zit er denk ik net niet in

NAC heeft met Hadouir (mits hij eindelijk fit is) en Sarpong genoeg creatieve middenvelders. Buijs en Gilissen zullen toch een basisaats krijgen, Sarpong Hadouir en Falkenburg voor 1 plek is voor een club als NAC totaal niet nodig. Vandaar dat NAC ook niet mee zal gaan in zn salariseisen.

Overigens gaat Cifcti naar Dundee waardoor Amoah zal terugkeren naar Breda als derde spits.

Ben een tijdje weg geweest, maar NAC is toch wel aardig bezig op de transferlijst zeker? De 9de aankoop! Kan iemand me een (beoogde) opstelling laten zien van Nac? Ben zeer benieuwd! Hoe staat het met Amoah? Doet hij het wat aardig?

22 juli 2013 om 21:38

Amoah maakt een zeer fitte en gedreven indruk! Maar hoe hij het zal doen tegen eredivisie tegenstanders is meer de twijfel na 2 jaar niet spelen.

De opstelling is zeer interessant aangezien er niet heel veel kwaliteitsverschil zit tussen de spelers op bepaalde posities.

----------Ten Rouwelaar----------
Swerts/de roover--Drost--Kwakman--vd weg
Gilissen---Buijs---Suk/Hadouir/Sarpong
Verbeek/Hooi--Schalk--Lurling/Sarpong/Seuntjens

Voor t budget wat totaal 0 is, is er prima ingekocht. Weliswaar missen we Neno, luijckx, botteghin maar er is meer keuze, betere spitsen bezetting en met name een aantal jeugdspelers die dit jaar nog meer zullen groeien.

Luijckx mis je niet echt lijkt me?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren